leo06 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Κάποιος ανέφερε τις προάλλες ότι υπάρχει τρόπος να κλειδώσεις τις εφαρμογές ζητώντας κωδικό ή δακτυλικό αποτύπωμα. Πχ τις φωτογραφίες ή κάποια άλλη εφαρμογή. Παίζει κάτι τέτοιο; Ρυθμίσεις- ασφάλεια και κλείδωμα οθόνης για εφαρμογές Διαχείριση αρχείων- κατηγορίες- ασφαλές πλαίσιο για αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Ρυθμισεις>προβολή>αφύπνιση οθόνης και εμφάνιση όταν πλησιάζει τσεκαρισμενα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παίζει να είναι το πιο γρήγορο κινητό μέχρι στιγμής παιδιά. Πιο πάνω και απο το καθαρόαιμο της google. Νίκος OnePlus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Μία χαζή ερώτηση, απλά θέλω να προετοιμάσω για την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει: τώρα στο LG G3 έχω micro sim. Το 1+5t έχει nano sim. Μιλάω με τον πάροχο μου να μου την αλλάξει ΟΤΑΝ έρθει; Να μιλήσω τώρα μαζί τους; Μπορώ να το κάνω επιτόπου σε κάποιο κατάστημα; Παίρνει όλο αυτό μέρες; Έχει κάποιος άλλος κάνει αυτή την αλλαγή; Αχ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Τετάρτη... :o Sent from my LG-D855 using TapatalkΣε κατάστημα Vodafone που έκανα την αλλαγή εγώ όταν πήρα την συσκευή... Κοστίζει 5 ευρώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο τελικά παραμένει η εγγύηση αν γίνει root; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Σε κατάστημα Vodafone που έκανα την αλλαγή εγώ όταν πήρα την συσκευή... Κοστίζει 5 ευρώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Βάλτε καμία φωτό οι κάτοχοι να δούμε πόσο και αν πονάει τελικά στη κάμερα Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο τελικά παραμένει η εγγύηση αν γίνει root; Sent from my SM-G935F using TapatalkΠαραμένει φίλε σε όλα τα OnePlus Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παίζει να είναι το πιο γρήγορο κινητό μέχρι στιγμής παιδιά. Πιο πάνω και απο το καθαρόαιμο της google. Νίκος OnePlus 5tΣυμφωνώ απόλυτα... Ότι πιο γρήγορο εκεί έξω... ☺ Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Είχα πριν lg g2. Έπιασα λίγο σήμερα το g3 της γυναίκας μου και μου φάνηκε πολύ αργό. Σε κακομαθαινουν πολύ αυτά τα τηλέφωνα.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει το mate 10pro να δώσει συγκριτικό σε σύγκριση με το 5t? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Είχα το mate 10 pro...ειλικρινά δεν είδα διαφορά σε κάμερα που τόσο προβάλλεται το mate pro ούτε σε οθόνη παρά μόνον σε μπαταρία λίγο καλύτερο δεδομένου ότι έχει και μεγαλύτερης χωρητικότητα μπαταρία. Επίσης είναι πιο όμορφο το mate ειδικά στο mocha brown που το είχα όμως δεν έχει την παραμετροποίηση του oneplus 5t πχ double tap to wake και την ακαριαία ανταπόκριση σε όλες τις συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Είχα το mate 10 pro...ειλικρινά δεν είδα διαφορά σε κάμερα που τόσο προβάλλεται το mate pro ούτε σε οθόνη παρά μόνον σε μπαταρία λίγο καλύτερο δεδομένου ότι έχει και μεγαλύτερης χωρητικότητα μπαταρία. Επίσης είναι πιο όμορφο το mate ειδικά στο mocha brown που το είχα όμως δεν έχει την παραμετροποίηση του oneplus 5t πχ double tap to wake και την ακαριαία ανταπόκριση σε όλες τις συνθήκες. Καλημέρα, έχει δηλαδή μεγάλη διαφορά στην τσχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Με βλέπω και εμένα να κάνω πρεμιέρα στα OnePlus γενικότερα και ειδικότερα στο 5t:lol: Το Mate 10 Pro με ξενέρωσε το ανώριμο,baggy και ελλιπές λογισμικό του,το U11 plus με έχει κουράσει αφάνταστα η συνεχής αναβλητικότητα της κυκλοφορίας και πάμε για ακύρωση προ παραγγελίας,σε Sammy δεν γουστάρω επιστροφή μιας και μια 3τια μπούχτισα με τα δικά της μπόλικα καπρίτσια κυρίως σε θέματα λογισμικού αλλά και άκυρες επιλογές πχ θέση αναγνώστη αποτυπωμάτων,υπερβολικς στενόμακρο σχημα-ειδικά Note 8 ο ορισμός της τραγικης λουκάνικοπίτας :p - όλοι οι υπόλοιποι πετάνε χαρταετό και ναυαρχιδες στα χαρτιά μόνο (LG,Sony). Άρα η εσχάτη επιλογή η παρόν συσκευή που ναι μεν έχει ελλείψεις και θα κάνω συμβιβασμό εξίσου σε 2-3 παραμέτρους αλλά ελπιζω σε επίπεδο λογισμικού να με αποζημιώσει και με το παραπάνω και να δούμε αν θα με κερδίσει η όχι στο τέλος. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 17, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Με βλέπω και εμένα να κάνω πρεμιέρα στα OnePlus γενικότερα και ειδικότερα στο 5t:lol: Το Mate 10 Pro με ξενέρωσε το ανώριμο,baggy και ελλιπές λογισμικό του,το U11 plus με έχει κουράσει αφάνταστα η συνεχής αναβλητικότητα της κυκλοφορίας και πάμε για ακύρωση προ παραγγελίας,σε Sammy δεν γουστάρω επιστροφή μιας και μια 3τια μπούχτισα με τα δικά της μπόλικα καπρίτσια κυρίως σε θέματα λογισμικού αλλά και άκυρες επιλογές πχ θέση αναγνώστη αποτυπωμάτων,υπερβολικς στενόμακρο σχημα-ειδικά Note 8 ο ορισμός της τραγικης λουκάνικοπίτας:p- όλοι οι υπόλοιποι πετάνε χαρταετό και ναυαρχιδες στα χαρτιά μόνο (LG,Sony). Άρα η εσχάτη επιλογή η παρόν συσκευή που ναι μεν έχει ελλείψεις και θα κάνω συμβιβασμό εξίσου σε 2-3 παραμέτρους αλλά ελπιζω σε επίπεδο λογισμικού να με αποζημιώσει και με το παραπάνω και να δούμε αν θα με κερδίσει η όχι στο τέλος. Sent from my iPad using Tapatalk Proνα το κάνεις. από μία βόλτα σε όλες τις ναυαρχίδες κατέληξα σε αυτό εδώ και 5 ημέρες. πολύ ευχαριστημενος. μόνιμο η κάμερα είναι καλύτερη στο mate 10 pro. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Με βλέπω και εμένα να κάνω πρεμιέρα στα OnePlus γενικότερα και ειδικότερα στο 5t:lol: Το Mate 10 Pro με ξενέρωσε το ανώριμο,baggy και ελλιπές λογισμικό του,το U11 plus με έχει κουράσει αφάνταστα η συνεχής αναβλητικότητα της κυκλοφορίας και πάμε για ακύρωση προ παραγγελίας,σε Sammy δεν γουστάρω επιστροφή μιας και μια 3τια μπούχτισα με τα δικά της μπόλικα καπρίτσια κυρίως σε θέματα λογισμικού αλλά και άκυρες επιλογές πχ θέση αναγνώστη αποτυπωμάτων,υπερβολικς στενόμακρο σχημα-ειδικά Note 8 ο ορισμός της τραγικης λουκάνικοπίτας :p - όλοι οι υπόλοιποι πετάνε χαρταετό και ναυαρχιδες στα χαρτιά μόνο (LG,Sony). Άρα η εσχάτη επιλογή η παρόν συσκευή που ναι μεν έχει ελλείψεις και θα κάνω συμβιβασμό εξίσου σε 2-3 παραμέτρους αλλά ελπιζω σε επίπεδο λογισμικού να με αποζημιώσει και με το παραπάνω και να δούμε αν θα με κερδίσει η όχι στο τέλος. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Και αν βάλεις και την οικονομική διαφορά στην ζυγαριά τότε κερδίζει ακόμα περισσότερους πόντους. Τι συμβιβασμούς εννοείς; Το mate 10 pro δεν το δοκίμασα αλλά ακόμα και σε σχέση με το S8 το 5τ μου φαίνεται πλήρες. Το note για μένα είναι εκτός συναγωνισμού απλά για όσους χρειάζονται ή θέλουν πενάκι. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Και αν βάλεις και την οικονομική διαφορά στην ζυγαριά τότε κερδίζει ακόμα περισσότερους πόντους. Τι συμβιβασμούς εννοείς; Το mate 10 pro δεν το δοκίμασα αλλά ακόμα και σε σχέση με τον so το 5τ μου φαίνεται πλήρες. Το note για μένα είναι εκτός συναγωνισμού απλά για όσους χρειάζονται ή θέλουν πενάκι. Τα έχω αναφέρει φίλε και αρχές νήματος η και στο νήμα με την παρουσίαση της συσκευής,μην ξαναγράφω τα ίδια. Τωρα ερώτηση κρίσεως προς όλους που έχουν εμπειρία με παραγγελίες μιας και διαβάζω αντικρουόμενα,αν παραγγείλω σήμερα/αύριο προλαβαίνω έως Παρασκευή?? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 17, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τα έχω αναφέρει φίλε και αρχές νήματος η και στο νήμα με την παρουσίαση της συσκευής,μην ξαναγράφω τα ίδια. Τωρα ερώτηση κρίσεως προς όλους που έχουν εμπειρία με παραγγελίες μιας και διαβάζω αντικρουόμενα,αν παραγγείλω σήμερα/αύριο προλαβαίνω έως Παρασκευή?? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Καλημέρα. Μπες στο site κάνε την παραγγελία και δες. 99 % είναι ακριβής στην παράδοση τους. Το πολύ μια μέρα διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τα έχω αναφέρει φίλε και αρχές νήματος η και στο νήμα με την παρουσίαση της συσκευής,μην ξαναγράφω τα ίδια. Τωρα ερώτηση κρίσεως προς όλους που έχουν εμπειρία με παραγγελίες μιας και διαβάζω αντικρουόμενα,αν παραγγείλω σήμερα/αύριο προλαβαίνω έως Παρασκευή?? Sent from my iPad using Tapatalk Pro παραγγελια 7/12 αποστολη στις 11 παραλαβη στις 13 και λαβε υποψιν οτι ειμαι στην ναξο οποτε αν εισαι αθηνα αφαιρεσε μια μερα,χωρις priority γιατι δεν το βιαζομουν,οταν εκανα παραγγελια μου ελεγε οτι θα παραλαβω 18, κατι που δεν ισχυε μιας και το παρελαβα 5 μερες νωριτερα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τα έχω αναφέρει φίλε και αρχές νήματος η και στο νήμα με την παρουσίαση της συσκευής,μην ξαναγράφω τα ίδια. Τωρα ερώτηση κρίσεως προς όλους που έχουν εμπειρία με παραγγελίες μιας και διαβάζω αντικρουόμενα,αν παραγγείλω σήμερα/αύριο προλαβαίνω έως Παρασκευή?? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Κατά 99% θα παραλάβεις μέχρι Παρασκευή! Για να είσαι πιο σίγουρος βάλε το proiority. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τα έχω αναφέρει φίλε και αρχές νήματος η και στο νήμα με την παρουσίαση της συσκευής,μην ξαναγράφω τα ίδια. Τωρα ερώτηση κρίσεως προς όλους που έχουν εμπειρία με παραγγελίες μιας και διαβάζω αντικρουόμενα,αν παραγγείλω σήμερα/αύριο προλαβαίνω έως Παρασκευή?? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αλεξ όσο γράφει στο status ships immediately είσαι καλά. Να ξέρεις ότι αυτό αλλάζει από ώρα σε ώρα. Με τη δωρεάν παράδοση έχεις πιθανότητες να το στείλουν με εξπρές, αλλά αν θες εγγυημένα να το έχεις άμεσα, πληρώνεις τα 10 ευρώ, αύριο φεύγει, Τρίτη το έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όσοι περάσατε την 4.7.5 είναι όλα οκ ή έχετε παρατηρήσει μικροπροβλήματα?? Από μπαταρία είναι στα ίδια με 4.7.4? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όσοι περάσατε την 4.7.5 είναι όλα οκ ή έχετε παρατηρήσει μικροπροβλήματα?? Από μπαταρία είναι στα ίδια με 4.7.4? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα μέχρι 85 % Αλλά μετά είναι μια Χαρα. Βέβαια νομίζω το έκανε και με την 4.7.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όσοι περάσατε την 4.7.5 είναι όλα οκ ή έχετε παρατηρήσει μικροπροβλήματα?? Από μπαταρία είναι στα ίδια με 4.7.4? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Χθες την πέρασα... Δεν ξέρω ακόμα... Με έβγαλε μια χαρά νομίζω μέχρι το βράδυ... Θα δω και σήμερα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πάντως διαβάζω και από άλλους ότι από το 100 και για λίγο πέφτει εύκολα αλλά μετά είναι βράχος..το ίδιο έβλεπα και στην 4.7.2 και τώρα στην 4.7.4 Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts