Titarasaudi Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καλησπέρα απενεργοποίησα κατά λάθος από τις ρυθμίσεις το "επιλογές προγραμματιστεί" πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι μέσα απ'το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές", να κλείσεις το διακόπτη που είναι τέρμα πάνω δεξιά! Το μενού αυτό δε φεύγει όμως! Μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δε υπάρχει όμως λόγος να το "επαναφέρεις", όπως λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καλησπέρα απενεργοποίησα κατά λάθος από τις ρυθμίσεις το "επιλογές προγραμματιστεί" πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ 7φορες πάτημα στον αριθμό έκδοσης, ρυθμίσεις- σχετικά με το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Φίλε μου αυτό έκλεισα το επιλογές για προγραμματιστές και έφυγε, μπορώ να το επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Φίλε μου αυτό έκλεισα το επιλογές για προγραμματιστές και έφυγε, μπορώ να το επαναφέρω; Α συγγνώμη, εγώ κατάλαβα το ανάποδο!! Τότε κάνε αυτό που γράφει ο φίλος leo06 λίγο πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Α συγγνώμη, εγώ κατάλαβα το ανάποδο!! Τότε κάνε αυτό που γράφει ο φίλος leo06 λίγο πιο πάνω. Σάς ευχαριστώ όλους, να ρωτήσω κάτι ακόμα τώρα που έκανα την παραπάνω ενέργεια δεν είμαι root σωστά; Και δεν θέλω να είμαι root Διότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ούτε έχω και τις γνώσεις . Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Σάς ευχαριστώ όλους, να ρωτήσω κάτι ακόμα τώρα που έκανα την παραπάνω ενέργεια δεν είμαι root σωστά; Και δεν θέλω να είμαι root Διότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ούτε έχω και τις γνώσεις . Και πάλι ευχαριστώ Όχι δεν είσαι root. Είναι τελείως διαφορετική διαδικασία. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλημέρα, κάποιος που να έχει δοκιμάσει και beta 9 και την τελευταία stable; :thanks: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ενώ δέχομαι email οπότε ανεβάζει κάποιο κανάλι βίντεο στο YouTube δεν λαμβάνω notification στην μπάρα ειδοποιήσεων από την εφαρμογή του YouTube ξέρει κάποιος τι γίνεται; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ενώ δέχομαι email οπότε ανεβάζει κάποιο κανάλι βίντεο στο YouTube δεν λαμβάνω notification στην μπάρα ειδοποιήσεων από την εφαρμογή του YouTube ξέρει κάποιος τι γίνεται; ONEPLUS A5010 Κάθε εφαρμογή έχει συνήθως settings για τα notification. Ένα μέσα στο λειτουργικό και ένα μέσα στην εφαρμογή. Ψάξε και στα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Τα έψαξα, όλα είναι εντάξει. Τι μπορεί να φταίει δεν ξέρω ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Μετά από περίπου μια βδομάδα με beta 9 + NewKernel 2.12 μπορώ να πω ότι δεν έχω δει καμία βελτίωση σε θέμα αυτονομίας. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι τσιμπάει λίγο παραπάνω σε stand by mode. Συγκεκριμένα από 92% -> 45% σε 17h 50min συνολικής αναμονής έχω: 2h 8min SOT 1h 45min κλήσεις Κάνα 20λεπτο ραδιόφωνο online. Συνεπώς τίποτα το ουάου. Μάλλον mainstream καταστάσεις. Πιθανολογώ ότι και fully stock πάλι έτσι θα ήμουν. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Μετά από περίπου μια βδομάδα με beta 9 + NewKernel 2.12 μπορώ να πω ότι δεν έχω δει καμία βελτίωση σε θέμα αυτονομίας. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι τσιμπάει λίγο παραπάνω σε stand by mode. Συγκεκριμένα από 92% -> 45% σε 17h 50min συνολικής αναμονής έχω: 2h 8min SOT 1h 45min κλήσεις Κάνα 20λεπτο ραδιόφωνο online. Συνεπώς τίποτα το ουάου. Μάλλον mainstream καταστάσεις. Πιθανολογώ ότι και fully stock πάλι έτσι θα ήμουν. Όπως τα έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου προάλλες αλλά η open beta με ζυγό αριθμό έχουν καλύτερη αυτονομία συνολικά από ότι με μονο :lol: Πχ η 4-6-8 είναι καλύτερες από 5-7-9 Μέχρι τέλη μηνός θα βγει open beta 10 να έρθει στα ίσια του :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλο μεσημέρι. Να κάνω μια ερώτηση, αν και λίγο off topic : Σε σύγκριση με το mi6, η στοκ κάμερα είναι καλύτερη ή χειρότερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Η δικιά μου μπαταρία ρε παιδιά όσο πάει καλύτερη γίνεται. Τέτοια νούμερα πρώτη φορά! Σε WiFi μόνο με normal χρήση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Με το τελευταίο stable update βλέπω και εγώ βελτίωση σε stand by. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Σόρι για το off topic αλλά ψάχνω να το πουλήσω, έχω το 6/64. Θεσσαλονίκη είμαι οποίος ενδιαφέρεται ας μου στείλει. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Βγήκε OB10 με αλλαγές στην κάμερα, οποιος φλασαρει ας κανει τον κόπο να νας πει αν βλέπει διάφορα.. Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilissiD Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Καλημέρα παιδιά.Θελω να περάσω το νέο λογισμικό, μιας και είναι ακόμα με το nougat και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω back up τα υπάρχοντά μου αρχεία και τις εφαρμογές.;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Είσαι root ή όχι? Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilissiD Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Όχι δεν έχω κάνει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Όχι δεν έχω κάνει root.Επειδή πρόκειται για major update κάνε factory reset για καθαρη εγκατάσταση. Τα αρχεία στην internal φωτο μουσική μετέφερε τα σε υπολογιστή και πέρασε τα παλι μετά, για τα δεδομένα των εφαρμογών μαζι με τις εφαρμογες δεν υπάρχει κάτι για ολοκληρωτικό backup εκτός και αν εχεις ενεργοποιημένο το Google backup Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 με την τελευταία Open Beta 10 βελτιώθηκε πολύ η κάμερα!!! Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 με την τελευταία Open Beta 10 βελτιώθηκε πολύ η κάμερα!!!Βαλε κάποια δείγματα στο θέμα με τις κάμερες φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Αν θες πες μας που έχεις καταλάβει βελτίωση πχ λεπτομέρια, νυχτερινές κτλ Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 "Έσκασε" μύτη και η 5.1.3...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts