Bayern7 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εμενα ειναι 1639 mb ota...γιατι; Εσύ θα μας πεις την απάντηση Είσαι με την 5.0.4 και χωρίς root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εσύ θα μας πεις την απάντηση Είσαι με την 5.0.4 και χωρίς root???Εγω ειχα περάσει μια εκδοση που μου είχαν στειλει απο την oneplus που ειναι στην 5.0.4 και δεν εχω ρουτ...κατεβαζω και σας ενημερώνω!!η μπαταρια πρεπει να ειναι πανω απο 50% ε; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μάλλον καμια custom rom σου έστειλαν, όχι final. Γι αυτό σε βάζει να κατεβάσεις όλη τη ρομ. Εγώ το έκανα με λιγότερη νομίζω αλλά το φόρτιζα παράλληλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Για πείτε εντυπώσεις παιδία; ήμουν με βετα 4 βέβαια εγώ αλλα με ξενισε η 5 και γύρισα σε 504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπερα καινουργιος χρηστης της συσκευης και θελω να ρωτησω για να παμε σε oreo την original το κανουμε απο το ενημερωσει συστηματος σωστα? Και γινεται αυτοματα δηλ ota? (Η γνωσεις μου για κινητα ειναι ελαχιστες) ευχαριστωΑν σου την βγάλει την κανείς κανονικά απο το κινητό, αλλά και να μην σου ερθει θα κυκλοφορήσει η Ρομ, την κατεβάσεις αμα θες και απο υπολογιστη, την περνάς στο κινητό στον φάκελο ota, και αμα πας στις ρυθμίσεις που λέει για αναβάθμιση επιλέξεις να την κανείς από το κινητο Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Για πείτε εντυπώσεις παιδία; ήμουν με βετα 4 βέβαια εγώ αλλα με ξενισε η 5 και γύρισα σε 504Απον 5.0.4 πηγα στην 5.1...πολυ ωραια τα gestures(θυμίζουν iphone x αλλα και βολικα)...το κινητο μου φαίνεται να πηγαινει πιο γρήγορα...θα φανει βεβαια... μπαταρία τις επόμενες μερες!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Απον 5.0.4 πηγα στην 5.1...πολυ ωραια τα gestures(θυμίζουν iphone x αλλα και βολικα)...το κινητο μου φαίνεται να πηγαινει πιο γρήγορα...θα φανει βεβαια... μπαταρία τις επόμενες μερες!!!Τα gestures εμένα δεν με βολεψαν οταν ήμουν στην beta γιατί δεν ήταν αυθόρμητα και έπρεπε να σκεφτώ οπότε χειρότερα τα έκανε. Επίσης επειδή έχανα το double tap to lock στο κεντρικό που έχω και με βολεύει απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Τα gestures εμένα δεν με βολεψαν οταν ήμουν στην beta γιατί δεν ήταν αυθόρμητα και έπρεπε να σκεφτώ οπότε χειρότερα τα έκανε. Προφανώς. Είναι κάτι καινούριο. Θέλει συνήθεια. Και εγώ επέλεξα να μη μπω σε διαδικασία εκμάθησης (κυρίως για το back gesture που δε με βολεύει καθόλου) οπότε δεν τα ενεργοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλημέρα! Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση της νέας stable έκδοσης από την αρχή! Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να γλιτώσω το σεταρισμα της συσκευής από την αρχή;;! Το backup που παίρνει η Google τι επαναφέρει ακριβώς;; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Στο twitter της ινδίας η oneplus αφήνει να εννοηθεί οτι το 6 θα είναι αδιάβροχο..για να δούμε... Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Αδιάβροχο το νέο oneplus 6 IP67 υποψιάζομαι, αλλά είναι οκ για αυτές τις στιγμές που χρειάζεσαι μία μικρή προστασία από νερό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Θα παρει κανα 100-150αρι πανω γιατι εχω ακουσει πως η πιστοποιηση ειναι πανακριβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Θα παρει κανα 100-150αρι πανω γιατι εχω ακουσει πως η πιστοποιηση ειναι πανακριβη Την πρόβλεψη μου την έκανα παραπάνω. Δε νομίζω να πέσω έξω ;) ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο twitter της ινδίας η oneplus αφήνει να εννοηθεί οτι το 6 θα είναι αδιάβροχο..για να δούμε... Τώρα πρόσεξα το post σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Και εδω καποια δειγματα απο την καμερα του oneplus 6 https://www.techgear.gr/oneplus-6-camera-samples-136769/ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Και εδω καποια δειγματα απο την καμερα του oneplus 6 https://www.techgear.gr/oneplus-6-camera-samples-136769/ Καλά για τις φώτο αν δεν το πάρουμε στα χέρια μας, αγνοώ όλα τα δείγματα επιδεικτικά. Τεράστια διαφήμιση είχε πέσει για τις φώτο του 5τ κι αποδείχτηκε βουτηγμένο στη μετριότητα. Αυτό που θα συγκινήσει στο 6 είναι το bezel less design. Ακόμα κι ο notch προσωπικά μου αρέσει, άσε που απενεργοποιειται με soft setting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλημέρα! Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση της νέας stable έκδοσης από την αρχή! Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να γλιτώσω το σεταρισμα της συσκευής από την αρχή;;! Το backup που παίρνει η Google τι επαναφέρει ακριβώς;; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Δοκίμασε το OnePlus switch ( ρυθμίσεις- προηγμένες- OnePlus switch) αν και δεν ξέρω αν επαναφέρει ρυθμίσεις εφαρμογών. Αν κάνεις wipe και την internal πάρε το φάκελο backup που έχει δημιουργηθεί backup σε otg ή κάπου αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Πολύ καλό νέο η αδιαβροχοποίηση... Επίσης πολύ θετικό ότι το notch θα απενεργοποιείται αν δεν το θέλει κάποιος (θα μπορείτε να έχετε ένα ωραίο bezel :p ) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Τελικά μάλλον θα έρθει το project treble επίσημα από την OnePlus. Θα βελτιωθεί και η κάμερα γιατί το op6 θα έχει ίδιες κάμερες με το op5t. Οπότε πάμε καλά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Στο σάιτ της ΟΡ δεν υπαρχει η 5.1.0 διαθέσιμη για κατέβασμα. Τι φάση; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) Τελικά μάλλον θα έρθει το project treble επίσημα από την OnePlus. Θα βελτιωθεί και η κάμερα γιατί το op6 θα έχει ίδιες κάμερες με το op5t. Οπότε πάμε καλά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλη φαση φανταζομαι εως τελη μηνος θα βγει η open beta 8. Πολύ καλό νέο η αδιαβροχοποίηση... Επίσης πολύ θετικό ότι το notch θα απενεργοποιείται αν δεν το θέλει κάποιος (θα μπορείτε να έχετε ένα ωραίο bezel :p ) Μην ειναι τιποτα ip54 δηλαδη τριχες. Η βαζει κανονικη ip67 η 68 η το αλλο το θεωρω αναξιο. Δρακουλοδοντα μονο αν στην αποκρυψη δεν υπαρχει ανομοιομορφια στο χρωμα στο κέντρο με αυτο αριστερά και δεξιά. πχ σε p20 pro το αποτέλεσμα δεν ειναι οπτικά καθόλου ωραία μιας και δεν υπάρχει ομοιομορφία στο μαύρο. Κοινός γυφταριό. Edited April 17, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 100% δεν είναι εύκολο να το κρύψει... Αλλά λόγω Amoled μπορεί τα σημεία που θα «σβήσει» να είναι σχεδόν ίδια οπτικά με το μαύρο bezel που θα περιέχει τους αισθητήρες... Στα της αδιαβροχοποίησης μέχρι σήμερα η OnePlus έχει δείξει ότι όταν υιοθετεί μια τεχνολογία το κάνει καλά... Δεν νομίζω να πετάξουν καμία πατάτα... Πιστεύω σε IP68 εφόσον ακολουθήσει την Σάμμυ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 100% δεν είναι εύκολο να το κρύψει... Αλλά λόγω Amoled μπορεί τα σημεία που θα «σβήσει» να είναι σχεδόν ίδια οπτικά με το μαύρο bezel που θα περιέχει τους αισθητήρες... Στα της αδιαβροχοποίησης μέχρι σήμερα η OnePlus έχει δείξει ότι όταν υιοθετεί μια τεχνολογία το κάνει καλά... Δεν νομίζω να πετάξουν καμία πατάτα... Πιστεύω σε IP68 εφόσον ακολουθήσει την Σάμμυ... Μπα δύσκολο ΙΡ68 έως αδύνατο. ΙΡ67, που είναι μια χαρά, αξοππρεπεστατη. Μετά ανεβαίνει πολύ σε κόστος πιστοποιησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Παίδες την απέσυραν την 5.1.0; Δεν βλέπω πουθενά το thread στο community. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Την απέσυραν!:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Την απέσυραν!:blink::blink::blink:Άντε πάλι τα ίδια :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts