Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 ευχαριστω παιδες,το πενακι ποτε δεν το δουλεψα και δεν με ενδιαφερει,η συσκευη μου τωρα ειναι το note 4 και οχι το 8:rolleyes: οποτε λογικα στην χειροτερη η καμερα να ειναι η ιδια,μιλαμε για κινητο 3 ετων αυτη την στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 ευχαριστω παιδες,το πενακι ποτε δεν το δουλεψα και δεν με ενδιαφερει,η συσκευη μου τωρα ειναι το note 4 και οχι το 8:rolleyes: οποτε λογικα στην χειροτερη η καμερα να ειναι η ιδια,μιλαμε για κινητο 3 ετων αυτη την στιγμη Βρε συ, ειναι δυνατον να ειναι ιδια σε ποιοτητα η καμερα του Νοτε 4 με του 5Τ; :) Η μερα με τη νυχτα... ;) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 ευχαριστω παιδες,το πενακι ποτε δεν το δουλεψα και δεν με ενδιαφερει,η συσκευη μου τωρα ειναι το note 4 και οχι το 8:rolleyes: οποτε λογικα στην χειροτερη η καμερα να ειναι η ιδια,μιλαμε για κινητο 3 ετων αυτη την στιγμη Δωστο 200ε , και παρε το 5τ αφοβα, σε ολα του ειναι πολυ καλυτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 μα με αυτα που λενε καποιο!!!χαλια η καμερα κλπ,δεν εχω απαιτησεις τρελες αποτην καμερα,αυτο το κοκκινο με εχει πεθανει!!!φευγει το note και το βραδυ ριχνω παραγγελια,θα σας ζαλισω οταν ερθει .......ευχαριστω για τις απαντησεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) μα με αυτα που λενε καποιο!!!χαλια η καμερα κλπ,δεν εχω απαιτησεις τρελες αποτην καμερα,αυτο το κοκκινο με εχει πεθανει!!!φευγει το note και το βραδυ ριχνω παραγγελια,θα σας ζαλισω οταν ερθει .......ευχαριστω για τις απαντησεις:) δειγμα φωτογραφιας: https://drive.google.com/file/d/1RSLwGdJPX-LnGqkrG0KIGiv79BIzsbjy/view Edited February 8, 2018 by narcsoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ενδιαφέρεται κανείς για τα ορίτζαναλ ακούστικα σφραγισμένα στο κουτί τους (bullets v2); Ο κολλητός παρήγγειλε λίγο απ'όλα πάνω στον ενθουσιασμό του και αποφάσισε να δώσει κάποια :lol: Ίσως υπάρξει και carbon bumper case ή carbon protective case. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει ενα πμ. Περιοχή Θεσσαλονίκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) 3)πως μπορούμε να κρατήσουμε το navigation bar αλλά να το κάνουμε μισό σελίδα μέγεθος (ύψος); Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Με root γίνεται σιγουρο(gravity box) μιας και το ειχα μειώσει στο μισό διότι με ενοχλούσε το υπερβολικό μέγεθος του. Edited February 8, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Καλημέρα τελικά θα μου ερθη με UPS παιδιά αύριο θα το παραλάβω. Δηλαδή Παρασκευή πες μας αν το παρέλαβες χέρι η το μαζεψες απο το πεζοδρόμιο η απο το μπαλκόνι. Λεω να φέρω ενα με usps απο κινα μέσω Κύπρου για να παραλάβω στα σεκλανα Ελλάδας μπας κ δεν μπει τελωνείο να παρω κ καμία καρτα ανανέωσης Edited February 8, 2018 by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 narcsoul προσωπικα την βλεπω αψογη!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δε και μερικές ακόμα στα γρήγορα τραβηγμένες https://photos.app.goo.gl/hbPAqUJmpYkwgB1v2 sent from my Oneplus 5t Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο το picture in picture σε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές πχ youtube Maps κτλ. μετά πως ενεργοποιείτε; Δηλαδή βλέποντας βίντεο στο YouTube αν πατήσω το home button απλά κλείνει την εφαρμογή. πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται η δόνηση από το haptic feedback??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Δηλαδή Παρασκευή πες μας αν το παρέλαβες χέρι η το μαζεψες απο το πεζοδρόμιο η απο το μπαλκόνι. Λεω να φέρω ενα με usps απο κινα μέσω Κύπρου για να παραλάβω στα σεκλανα Ελλάδας μπας κ δεν μπει τελωνείο να παρω κ καμία καρτα ανανέωσης Καλημερα φιλε μ το παρελαβα απο τα γραφεια τους μολις τωρα: και ασε τα εξυπνα σχολια σε παρακαλω αν θες να τα παμε καλα και να περναμε ομορφα και ωραια με φιλικο περιβαλλο απεναντι μας προς ολα τα μελη εδω στο 5Τ. Προσωπικα δεν εχω θεμα εγω με κανενα σας εδω μεσα αλλα εσεις μου την λετε καθε τρεις και λιγο και μ μπαινετε επειδη ειχα παλιοτερα καποιες αποριες ως νεος χρηστης στο χωρο της OnePlus 5T :) Αυτο δεν συμενει οτι μπορειτε ή σας δεινει το δικαιωμα να μου την λετε την βλακια σας και απο πανω παρα μονο να με βοηθατε οπως και τα αλλα μελη της κοινωτητας μας δεν τα λεω λαθασμενα τα πραγματα τα λεω οπως τα βλεπω εγω ο ιδιος. Ας περασω τωρα στο θεμα μου: 1) Αν βαλω την εκδοση Oreo μετα πως επιστρεφω στην Nougat ; (Δεν θα γινω Root ποτε μου) 2) Πειραζει να βαλω παλιοτερα εκδοση του Google Android Messenger ; 3) Μπορω να κατεβασω τον δικο μουσικο player της OnePlus και την αναπαραγωγη βιντεο της ; (APK Files) Edited February 9, 2018 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δε και μερικές ακόμα στα γρήγορα τραβηγμένες https://photos.app.goo.gl/hbPAqUJmpYkwgB1v2 sent from my Oneplus 5tκαλα πλακα μας κανουν αυτοι που λενε οτι ποναει η συσκευη στην καμερα;για τα γουστα μου ειναι αψογη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ωραίο το κοκκινο. Με γεια φιλε ccyprus000. Τωρα που πήραν φόρα με τα χρώματα ας βγαλουν και ενα κιτρινομαυρο :) χεχε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 οντως το κοκκινο ειναι ωραιο!!!!αυτο χτυπησα μαζι με μια κοκκινη σιλικονης,αντε τωρα να ξεκινησει σιγα σιγα να δουμε τι λεει και αυτο μετα απο τοσα χρονια samsung:rolleyes: καλοριζικο στον φιλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Υπέροχο χρώμα το κόκκινο. Καλοδουλευτο φίλε μου. May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 χρησιμοπιει καποιος την εφαρμογη winbank wallet για να κανουμε πληρωμες μεσω nfc ? μολις παω να τρεξω την εφαρμογη με πεταει στο playstore και στα google play services με αποτελεσμα να μην μου ανοιγει την εφαρμογη . Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Καλημερα φιλε μ το παρελαβα απο τα γραφεια τους μολις τωρα: και ασε τα εξυπνα σχολια σε παρακαλω αν θες να τα παμε καλα και να περναμε ομορφα και ωραια με φιλικο περιβαλλο απεναντι μας προς ολα τα μελη εδω στο 5Τ. Προσωπικα δεν εχω θεμα εγω με κανενα σας εδω μεσα αλλα εσεις μου την λετε καθε τρεις και λιγο και μ μπαινετε επειδη ειχα παλιοτερα καποιες αποριες ως νεος χρηστης στο χωρο της OnePlus 5T :) Αυτο δεν συμενει οτι μπορειτε ή σας δεινει το δικαιωμα να μου την λετε την βλακια σας και απο πανω παρα μονο να με βοηθατε οπως και τα αλλα μελη της κοινωτητας μας δεν τα λεω λαθασμενα τα πραγματα τα λεω οπως τα βλεπω εγω ο ιδιος. Ας περασω τωρα στο θεμα μου: 1) Αν βαλω την εκδοση Oreo μετα πως επιστρεφω στην Nougat ; (Δεν θα γινω Root ποτε μου) 2) Πειραζει να βαλω παλιοτερα εκδοση του Google Android Messenger ; 3) Μπορω να κατεβασω τον δικο μουσικο player της OnePlus και την αναπαραγωγη βιντεο της ; (APK Files) Φιλε Cyprus εδω διαβασαμε απίστευτα ποστ δεν σχολίασα αν το πάρεις η όχι τη συσκευή αν μας δουλεύεις. λιγο μπλακ χιουμορ είπα να κάνω. Παντος μεγια το πρώτο που βλέπεις ειναι οθόνη σε χρομ αν έχει πρόβλημα. Εγω λεω να το αφήσεις με τν τελευταία νουγκατ κ αργότερα το πας ορεο να καταλάβεις κ τις διαφορές, εγω δεν το πηγα ορεο ακόμη.βαλε mx player,η τον bs αν βλέπεις ταινίες βρίσκει κ τους υπότιτλους.. Τώρα για το χρώμα είναι ιδιαίτερο το ρεντ μπας κ κουνάς τη συκιά.. Τρόπος του λέγειν για το χρώμα.. Πλάκα κάνω. Εδω ειπα να το παρω κ σε κόκκινο αλλα είναι ανοιχτό το χρώμα δεν είναι σαν το κόκκινο του ip7. Θανε κ δύσκολη η μεταπώληση Edited February 9, 2018 by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο το picture in picture σε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές πχ youtube Maps κτλ. μετά πως ενεργοποιείτε; Δηλαδή βλέποντας βίντεο στο YouTube αν πατήσω το home button απλά κλείνει την εφαρμογή. πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Για YouTube πρέπει να έχεις συνδρομή red για pip, μπορείς από τον chrome και έχοντας επιλέξει desktop έκδοση να βάλεις ένα βίντεο στο YouTube σε full screen να πατήσεις το home button, για τους χάρτες πρέπει να είσαι σε πλοήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 OK thnxs. οι χάρτες όντως παίζουν. Το YouTube όντως δεν παίζει... Το άλλο με chrome Firefox κτλ το ήξερα όντως βολεύει αν θες να ακούς κάτι μονάχα και όχι να βλέπεις. αλλιώς πάμε σε split screen. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλησπέρα, Πωλούνται 2 θήκες για το oneplus5T. Μία official χρησιμοποιημένη ελάχιστα black silicone και άλλη μια της RINGKE (fusion). Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 OK thnxs. οι χάρτες όντως παίζουν. Το YouTube όντως δεν παίζει... Το άλλο με chrome Firefox κτλ το ήξερα όντως βολεύει αν θες να ακούς κάτι μονάχα και όχι να βλέπεις. αλλιώς πάμε σε split screen. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Αν θέλεις να ακούς μόνο κατέβασε το ogyoutube που έχει background play, download και pip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 παιδες να ρωτησω κατι που εχει απαντηθει αλλα δεν το βρισκω:O με ποια εταιρεια κουριερ το στελνουν αθηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 παιδες να ρωτησω κατι που εχει απαντηθει αλλα δεν το βρισκω:O με ποια εταιρεια κουριερ το στελνουν αθηνα; αν πηρες με standard shipping, το στελνουν με UPS αν πηρες με express shipping, το στελνουν με DHL Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts