Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλέ μου το άρθρο είναι περσινό

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Ήρθε η Oreo σήμερα.Πολύ θετικό ότι εμφανίζονται πλέον οι ειδοποιήσεις πάνω στην εφαρμογή.Κατά τα άλλα,δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές.

Ναι μόλις ήρθε και για όλους η oreo χρειάζεται να κάνουμε κάτι η απλά την περνάω? Κάποιοι λένε για wipe cache και τέτοια..
:respect:

Ναι μόλις ήρθε και για όλους η oreo χρειάζεται να κάνουμε κάτι η απλά την περνάω? Κάποιοι λένε για wipe cache και τέτοια..

Σε εσάς που ήρθε official τι patch έχετε;; ακόμα Δεκεμβρίου;;

Σε εσάς που ήρθε official τι patch έχετε;; ακόμα Δεκεμβρίου;;

Αν εννοείς κώδικα ασφαλείας android ναι λέει Δεκέμβριος του 17

:respect:

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί αξιόπιστα σαν το Quick Ball της Xiaomi???
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα μιας και παρακολουθώ το νημα γιατι με ενδιεφερε το 5Τ (αλλα δεν μπορω να ανεβω τελικα στο μπατζετ)...μολις μου ηρθε προσφορά απο GB, 5T 8GB Ram 128GB κοκκινο στα 464,31€ με ασφάλεια τελωνείου...με κουπονι tbhs5t

ΑΝ εβγαινε το μπατζετ πραγματικά θα το χτυπαγα...[/quote

Φίλε φωτιά μας άναψες με το ποστ σου σε κόκκινο το ζαχαρωνα κ γω τωχα ξαναβρεί στα460 αλλά δεν το πείρα από gebst, έχω το 6-64 σε μαύρο μήπως είναι πλέονεξια η κίνηση αυτή υτη σκέφτομαι; :!:

Η μαμα stock recovery ειναι η ver.2.0?

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Φιλέ μου το άρθρο είναι περσινό

Φίλε μου και το τηλέφωνο είναι περσινό. Τι σημαίνει αυτό ?

Η μαμα stock recovery ειναι η ver.2.0?

Παρακαλώ να τσεκάρει κάποιος και συγγνώμη για το διπλό ποστ.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Φίλε μου και το τηλέφωνο είναι περσινό. Τι σημαίνει αυτό ?

Απλά υπάρχουν πολλά θέματα/νήματα γύρω από αυτό και για την μερική συμβατότητα με το κινητό μας, δεν είναι κάτι καινούριο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν διάβασα σωστά δεν κάνει για Oreo. Για εμάς που δε έχουμε root τηλέφωνα παίζει τίποτα αντίστοιχο?

Ένα πολύ χρήσιμο post από xda που ανανεώνεται συνεχώς

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75285158&postcount=2050

και για το OP5t

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/google-camera-ported-app-op5t-t3708132

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/app-arnova8g2s-google-camera-port-t3731001

Edited by Vag_koun

Μετά από το update σε oreo μου κρασαρει συχνά η υπηρεσίες Google play υπάρχει κάποια λύση να μου προτείνει κάποιος;

ONEPLUS A5010

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχω παρατηρήσει ότι τα mb ξοδεύονται πολύ πιο γρήγορα από ότι στο προηγούμενο κινητό (xiaomi mi5) και το έχω στην επιλογή για 3g. Φταίει μήπως που η sim είναι παλιά?

@Teopanta Δοκίμασε clear cache / data ακομα και uninstall updates στην εφαρμογή Google play services, επανεκκίνηση και ξαναπέρασε τον λογαριασμό σου.

Sent from my ONEPLUS 5T

Καλημερες! Λοιπον εχω εντοπισει το εξης θεμα το οποιο δε μπορω ν θυμηθω αν το εκανε κ μετα το Update σε oreo η οχι.

Σε ακυρες στιγμες συνηθως κατα την φορτιση αλλα κ οχι μονο ενεργοποιεται για λιγο η δονηση κανοντας το χαρακτιριστικο ζζ ζζ :lol:

Παντα μ δινει την εντυπωση οτι εχει ερθει καποια ειδοποιηση αλλα δν εχει ερθει τπ .

Γνωριζετε που οφειλεται ? Σας εχει τυχει ?

Μετά από το update σε oreo μου κρασαρει συχνά η υπηρεσίες Google play υπάρχει κάποια λύση να μου προτείνει κάποιος;

ONEPLUS A5010

wipe and reboot ?

Καλησπέρα μιας και παρακολουθώ το νημα γιατι με ενδιεφερε το 5Τ (αλλα δεν μπορω να ανεβω τελικα στο μπατζετ)...μολις μου ηρθε προσφορά απο GB, 5T 8GB Ram 128GB κοκκινο στα 464,31€ με ασφάλεια τελωνείου...με κουπονι tbhs5t

ΑΝ εβγαινε το μπατζετ πραγματικά θα το χτυπαγα...[/quote

Φίλε φωτιά μας άναψες με το ποστ σου σε κόκκινο το ζαχαρωνα κ γω τωχα ξαναβρεί στα460 αλλά δεν το πείρα από gebst, έχω το 6-64 σε μαύρο μήπως είναι πλέονεξια η κίνηση αυτή υτη σκέφτομαι; :!:

και εμενα με βαζει σε μπριζα αλλα δεν θα ενδωσω... :)

Καλημερα παιδια η παραγγελεια μου εχει μεινει εδω:

image.png

Ποτε θα προχωρησει στο επομενο σταδιο της ;

Επισης εχω παραγγελει σημερα και τα αξεσουαρ:

6.1.png

Λενε οτι θα τα παραλαβω 22/2/2018 τα αξεσουαρ και το τηλεφωνο στις 9/2/2018:

image.png

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Για ποιο λόγο έκανες διαφορετική παραγγελία τα αξεσουάρ και όχι όλα μαζί?

Πάντως το κινητό θα φύγει σήμερα το απόγευμα λογικά...

Τα αξεσουάρ από ότι κατάλαβα έχουν απλό shipping ενώ το κινητό εξπρες

Powerd by OnePlus 7 Pro

Για ποιο λόγο έκανες διαφορετική παραγγελία τα αξεσουάρ και όχι όλα μαζί?

Πάντως το κινητό θα φύγει σήμερα το απόγευμα λογικά...

Τα αξεσουάρ από ότι κατάλαβα έχουν απλό shipping ενώ το κινητό εξπρες

Καλησπερα Αλεξ επειδη δεν το σκεφτηκα να τα εκανα ολα μαζι παραγγελεια.

Αρα φευγει λογικα σημερα το απογευμα το κινητο ειπαμε αυριο ολη την μερα ταξιδευει απο Πολωνια στην Κυπρο και μεαυριο το απογευμα λογικα θα μ τηλεφωνησουν αν θα μαι στο σπιτι να ρθουν να μου το παραδωσουν να υπογραψω οτι το παρελαβα και οκ αυτο ειναι ;

Απλά με τον τρόπο που το έκανες έχασες και τα 20€ έπτωση και ουσιαστικά πλήρωσες δύο φορές μεταφορικά...

Anyway, αν δεν τους πάρεις τηλέφωνο θα στο φέρουν αυτοί σπιτι... Αν θες να πας εσύ να τους παραλάβεις πρέπει μόλις πάρεις το tracking number (σήμερα ή αύριο) θα πάρεις το κατάστημα που είναι κοντά σου και θα τους πεις να το κρατήσουν εκεί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

αν δεν σε βρουν το αφήνουν στο δρόμο. Δεν το ξέρω από πρώτο χέρι αλλά θυμάμαι που το έλεγε ένας φίλος εδώ στο φόρουμ από Κύπρο.

Απλά με τον τρόπο που το έκανες έχασες και τα 20€ έπτωση και ουσιαστικά πλήρωσες δύο φορές μεταφορικά...

Anyway, αν δεν τους πάρεις τηλέφωνο θα στο φέρουν αυτοί σπιτι... Αν θες να πας εσύ να τους παραλάβεις πρέπει μόλις πάρεις το tracking number (σήμερα ή αύριο) θα πάρεις το κατάστημα που είναι κοντά σου και θα τους πεις να το κρατήσουν εκεί...

Ελπιζω σημερα ή αυριο να μου στηλουν tracking number λογικα μεσω εμαιλ.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν δεν σε βρουν το αφήνουν στο δρόμο. Δεν το ξέρω από πρώτο χέρι αλλά θυμάμαι που το έλεγε ένας φίλος εδώ στο φόρουμ από Κύπρο.

Αυτα τα αφηνουν στο δρομο ειναι κακοηθιες για μενα δεν τα πιστευω μια τοσο σοβαρη εταιρια οπως την DHL δεν κανει τετοια.