Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσύ θα μας πεις την απάντηση

Είσαι με την 5.0.4 και χωρίς root???

Εγω ειχα περάσει μια εκδοση που μου είχαν στειλει απο την oneplus που ειναι στην 5.0.4 και δεν εχω ρουτ...κατεβαζω και σας ενημερώνω!!η μπαταρια πρεπει να ειναι πανω απο 50% ε;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Μάλλον καμια custom rom σου έστειλαν, όχι final. Γι αυτό σε βάζει να κατεβάσεις όλη τη ρομ.

Εγώ το έκανα με λιγότερη νομίζω αλλά το φόρτιζα παράλληλα.

Καλησπερα καινουργιος χρηστης της συσκευης και θελω να ρωτησω για να παμε σε oreo την original το κανουμε απο το ενημερωσει συστηματος σωστα? Και γινεται αυτοματα δηλ ota? (Η γνωσεις μου για κινητα ειναι ελαχιστες) ευχαριστω
Αν σου την βγάλει την κανείς κανονικά απο το κινητό, αλλά και να μην σου ερθει θα κυκλοφορήσει η Ρομ, την κατεβάσεις αμα θες και απο υπολογιστη, την περνάς στο κινητό στον φάκελο ota, και αμα πας στις ρυθμίσεις που λέει για αναβάθμιση επιλέξεις να την κανείς από το κινητο

Sent from my ONEPLUS 5T

Για πείτε εντυπώσεις παιδία; ήμουν με βετα 4 βέβαια εγώ αλλα με ξενισε η 5 και γύρισα σε 504
Απον 5.0.4 πηγα στην 5.1...πολυ ωραια τα gestures(θυμίζουν iphone x αλλα και βολικα)...το κινητο μου φαίνεται να πηγαινει πιο γρήγορα...θα φανει βεβαια... μπαταρία τις επόμενες μερες!!!

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Απον 5.0.4 πηγα στην 5.1...πολυ ωραια τα gestures(θυμίζουν iphone x αλλα και βολικα)...το κινητο μου φαίνεται να πηγαινει πιο γρήγορα...θα φανει βεβαια... μπαταρία τις επόμενες μερες!!!
Τα gestures εμένα δεν με βολεψαν οταν ήμουν στην beta γιατί δεν ήταν αυθόρμητα και έπρεπε να σκεφτώ οπότε χειρότερα τα έκανε. Επίσης επειδή έχανα το double tap to lock στο κεντρικό που έχω και με βολεύει απίστευτα.

Τα gestures εμένα δεν με βολεψαν οταν ήμουν στην beta γιατί δεν ήταν αυθόρμητα και έπρεπε να σκεφτώ οπότε χειρότερα τα έκανε.

Προφανώς. Είναι κάτι καινούριο. Θέλει συνήθεια.

Και εγώ επέλεξα να μη μπω σε διαδικασία εκμάθησης (κυρίως για το back gesture που δε με βολεύει καθόλου) οπότε δεν τα ενεργοποίησα.

Καλημέρα!

Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση της νέας stable έκδοσης από την αρχή!

Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να γλιτώσω το σεταρισμα της συσκευής από την αρχή;;!

Το backup που παίρνει η Google τι επαναφέρει ακριβώς;;

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Στο twitter της ινδίας η oneplus αφήνει να εννοηθεί οτι το 6 θα είναι αδιάβροχο..για να δούμε...
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Αδιάβροχο το νέο oneplus 6

IP67 υποψιάζομαι, αλλά είναι οκ για αυτές τις στιγμές που χρειάζεσαι μία μικρή προστασία από νερό...

Θα παρει κανα 100-150αρι πανω γιατι εχω ακουσει πως η πιστοποιηση ειναι πανακριβη

Την πρόβλεψη μου την έκανα παραπάνω. Δε νομίζω να πέσω έξω ;)

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο twitter της ινδίας η oneplus αφήνει να εννοηθεί οτι το 6 θα είναι αδιάβροχο..για να δούμε...

Τώρα πρόσεξα το post σου...

Και εδω καποια δειγματα απο την καμερα του oneplus 6

https://www.techgear.gr/oneplus-6-camera-samples-136769/

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Και εδω καποια δειγματα απο την καμερα του oneplus 6

https://www.techgear.gr/oneplus-6-camera-samples-136769/

Καλά για τις φώτο αν δεν το πάρουμε στα χέρια μας, αγνοώ όλα τα δείγματα επιδεικτικά.

Τεράστια διαφήμιση είχε πέσει για τις φώτο του 5τ κι αποδείχτηκε βουτηγμένο στη μετριότητα.

Αυτό που θα συγκινήσει στο 6 είναι το bezel less design. Ακόμα κι ο notch προσωπικά μου αρέσει, άσε που απενεργοποιειται με soft setting

Καλημέρα!

Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση της νέας stable έκδοσης από την αρχή!

Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να γλιτώσω το σεταρισμα της συσκευής από την αρχή;;!

Το backup που παίρνει η Google τι επαναφέρει ακριβώς;;

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Δοκίμασε το OnePlus switch ( ρυθμίσεις- προηγμένες- OnePlus switch) αν και δεν ξέρω αν επαναφέρει ρυθμίσεις εφαρμογών.

Αν κάνεις wipe και την internal πάρε το φάκελο backup που έχει δημιουργηθεί backup σε otg ή κάπου αλλού

Πολύ καλό νέο η αδιαβροχοποίηση... Επίσης πολύ θετικό ότι το notch θα απενεργοποιείται αν δεν το θέλει κάποιος (θα μπορείτε να έχετε ένα ωραίο bezel :p )
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τελικά μάλλον θα έρθει το project treble επίσημα από την OnePlus. Θα βελτιωθεί και η κάμερα γιατί το op6 θα έχει ίδιες κάμερες με το op5t. Οπότε πάμε καλά!9135d051e79d00518d5a6138812d01ee.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο σάιτ της ΟΡ δεν υπαρχει η 5.1.0 διαθέσιμη για κατέβασμα. Τι φάση;
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Τελικά μάλλον θα έρθει το project treble επίσημα από την OnePlus. Θα βελτιωθεί και η κάμερα γιατί το op6 θα έχει ίδιες κάμερες με το op5t. Οπότε πάμε καλά!9135d051e79d00518d5a6138812d01ee.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλη φαση φανταζομαι εως τελη μηνος θα βγει η open beta 8.

Πολύ καλό νέο η αδιαβροχοποίηση... Επίσης πολύ θετικό ότι το notch θα απενεργοποιείται αν δεν το θέλει κάποιος (θα μπορείτε να έχετε ένα ωραίο bezel :p )

Μην ειναι τιποτα ip54 δηλαδη τριχες.

Η βαζει κανονικη ip67 η 68 η το αλλο το θεωρω αναξιο.

Δρακουλοδοντα μονο αν στην αποκρυψη δεν υπαρχει ανομοιομορφια στο χρωμα στο κέντρο με αυτο αριστερά και δεξιά.

πχ σε p20 pro το αποτέλεσμα δεν ειναι οπτικά καθόλου ωραία μιας και δεν υπάρχει ομοιομορφία στο μαύρο.

Κοινός γυφταριό.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

100% δεν είναι εύκολο να το κρύψει... Αλλά λόγω Amoled μπορεί τα σημεία που θα «σβήσει» να είναι σχεδόν ίδια οπτικά με το μαύρο bezel που θα περιέχει τους αισθητήρες...

Στα της αδιαβροχοποίησης μέχρι σήμερα η OnePlus έχει δείξει ότι όταν υιοθετεί μια τεχνολογία το κάνει καλά... Δεν νομίζω να πετάξουν καμία πατάτα... Πιστεύω σε IP68 εφόσον ακολουθήσει την Σάμμυ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

100% δεν είναι εύκολο να το κρύψει... Αλλά λόγω Amoled μπορεί τα σημεία που θα «σβήσει» να είναι σχεδόν ίδια οπτικά με το μαύρο bezel που θα περιέχει τους αισθητήρες...

Στα της αδιαβροχοποίησης μέχρι σήμερα η OnePlus έχει δείξει ότι όταν υιοθετεί μια τεχνολογία το κάνει καλά... Δεν νομίζω να πετάξουν καμία πατάτα... Πιστεύω σε IP68 εφόσον ακολουθήσει την Σάμμυ...

Μπα δύσκολο ΙΡ68 έως αδύνατο.

ΙΡ67, που είναι μια χαρά, αξοππρεπεστατη.

Μετά ανεβαίνει πολύ σε κόστος πιστοποιησης...

Παίδες την απέσυραν την 5.1.0; Δεν βλέπω πουθενά το thread στο community.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Την απέσυραν!:blink::blink::blink:
Άντε πάλι τα ίδια :)

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.