marios_ch Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Την δοκιμασε κανεις αλλος τελικα? Χρειαζεται να εισαι root? ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα, σε πολυ χαμηλο φωτισμο κανει καλη δουλεια κανε πειραματισμους να δεις, οχι δεν θελει ρουτ απλα εγκατασταση το απκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 (edited) Με τον Pei γιατί τα βάλατε; Ολόκληρη εταιρεία είναι δεν αποφασίζει μόνος του Επειδή κάποιους δεν αρέσει το notch τι σημαίνει; Μειονέκτημα θεωρεί ο άλλος ότι η ασύρματη φόρτιση είναι μόνο για το oneplus Και τι πειράζει; Αφού αυτοί το κατασκευάζουν επόμενο είναι να το υποστηρίξει μόνο η συσκευή τους Αλλιώς θα έβαζαν φόρτιση qualcomm και δεν θα φορτίζει τόσο γρήγορα Το 5t μόνο στην κάμερα υστερεί μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά Με 500€ δεν βρίσκεις επώνυμη ναυαρχίδα με τέτοιο αποτέλεσμα σε καθημερινή χρήση. Είναι σε όλα καλό το τηλέφωνο Σε πολλά είναι καλύτερο από συσκευές των 800€ Για να μπει κάρτα, αδιαβροχοποιηση, ois, stereo, ακουστικά, και ότι άλλο λείπει χρειάζονται χρήματα τα οποία τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής Αν το 5t τα είχε αυτά αλλά κόστιζε 750€ θα το αγόραζες; Ξανά σκέψου το εσύ που τα θεωρείς ελλείψεις και θα δεις ότι τελικά θα αγόραζες samsung η iphone με 800-900€ Μην το λες θα υπάρξουν πολλοί λόγοι κάποιος να επιλέξει το oneplus έναντι της Sammy η Apple εφόσον προσφέρει ίδια feature. Πχ ποιότητα λογισμικού,γρήγορα updates,προσθήκη συνεχώς νέων feature στο λογισμικό,ελευθερία σε root και άρα πλούτο customization που δεν προσφέρουν ούτε η Sammy ούτε η Apple. Και φυσικα θα προτιμούσα να δώσω 750 από ότι 900 και 1000. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited April 5, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα, σε πολυ χαμηλο φωτισμο κανει καλη δουλεια κανε πειραματισμους να δεις, οχι δεν θελει ρουτ απλα εγκατασταση το απκΧρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; ή απλά τα αφήνουμε ολα όπως έχουν; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Χρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; ή απλά τα αφήνουμε ολα όπως έχουν; ONEPLUS A5010Στις συνθετες βαλε το hdr parameter στο super high μαι τικαρε το improve in low light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Καλησπέρα εχω παραγειλει την συσκευη,ομως με αυτα που διαβαζω κανω δευτερες σκέψεις για ακυρώσει τις παραγγελειας. Βέβαια εχω ενα asus zenfone 3 delyxe 5.7 6g 64g που δεν καιγομαι ουτε να το κρατησω ουτε να αφησω. Και ρωταω μπορω να κανω ακυρωσει και ναι υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Καλησπέρα εχω παραγειλει την συσκευη,ομως με αυτα που διαβαζω κανω δευτερες σκέψεις για ακυρώσει τις παραγγελειας. Βέβαια εχω ενα asus zenfone 3 delyxe 5.7 6g 64g που δεν καιγομαι ουτε να το κρατησω ουτε να αφησω. Και ρωταω μπορω να κανω ακυρωσει και ναι υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα; ευχαριστώ Το στέλνεις πίσω σφραγισμένο τις πρώτες 15 μέρες και παίρνεις τα λεφτά σου χωρίς ερωτήσεις αν το μετάνιωσες. Τώρα καλύτερο ... ανάλογα τι ψάχνεις. Το κινητό είναι πολύ γρήγορο με stock android, specs ναυαρχίδας σχεδόν σε όλα εκτός της κάμερας που δεν είναι χάλια, απλά δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Κοιτάς το πορτοφόλι σου και πας σε pixel 2 XL ή S8/S8+ για καλύτερες κάμερες αυτή τη στιγμή νομίζω. Τα 1+ όπως και τα pixel θα τρέχουν σφαίρα για μια 2ετία σίγουρα, τα sammy θα μπουκώσουν. Αλλά θα έχεις και γυαλί και ασύρματες και κυρτές οθόνες κτλ αν σε ενδιαφέρουν. Θα έλεγα μην κοιτάξεις άλλα εκτός αυτών των τριών Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Καλησπέρα εχω παραγειλει την συσκευη,ομως με αυτα που διαβαζω κανω δευτερες σκέψεις για ακυρώσει τις παραγγελειας. Βέβαια εχω ενα asus zenfone 3 delyxe 5.7 6g 64g που δεν καιγομαι ουτε να το κρατησω ουτε να αφησω. Και ρωταω μπορω να κανω ακυρωσει και ναι υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα; ευχαριστώ Αν δεν γινεις πιο συγκεκριμενςο στο τι εννοεις''καλυτερο'',απαντηση δεν μπορει να δωθει. Καλυτερο επεξεργαστη και παραπανω μνημη ram πχ στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις. Κινητο με καλυτερη οθονη και καμερα βρισκεις Φθηνοτερα κινητα με ιδιο επεξεργαστη επισης βρισκεις,οπως και αδιαβροχα ή και με υποστηριξη micro sd. Το θεμα ειναι σε τι ακριβως δινεις παραπανω βαση. Οσο για τα περι Oneplus 6 ερχονταιν νεες φημες που λενε για κρυψιμο του Notch,για 256gb χωρου και φυσικα για αρχικη τιμη ακριβοτερη απο του 5t(δεν ξερουμε ομως αν το βασικο μοντελο πχ ειναι με 8gb ram). https://www.gsmarena.com/oneplus_promises_you_will_be_able_to_hide_the_notch_on_the_oneplus_6-news-30416.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Γιατί τα βίντεο κατά λαμβάνουν τόσο μεγάλο όγκο? 4 λεπτά 700 ΜΒ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Το στέλνεις πίσω σφραγισμένο τις πρώτες 15 μέρες και παίρνεις τα λεφτά σου χωρίς ερωτήσεις αν το μετάνιωσες. Τώρα καλύτερο ... ανάλογα τι ψάχνεις. Το κινητό είναι πολύ γρήγορο με stock android, specs ναυαρχίδας σχεδόν σε όλα εκτός της κάμερας που δεν είναι χάλια, απλά δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Κοιτάς το πορτοφόλι σου και πας σε pixel 2 XL ή S8/S8+ για καλύτερες κάμερες αυτή τη στιγμή νομίζω. Τα 1+ όπως και τα pixel θα τρέχουν σφαίρα για μια 2ετία σίγουρα, τα sammy θα μπουκώσουν. Αλλά θα έχεις και γυαλί και ασύρματες και κυρτές οθόνες κτλ αν σε ενδιαφέρουν. Θα έλεγα μην κοιτάξεις άλλα εκτός αυτών των τριώνΚοίτα και HTC U11 νομίζω το πιο ισορροπημένο μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Το στέλνεις πίσω σφραγισμένο τις πρώτες 15 μέρες και παίρνεις τα λεφτά σου χωρίς ερωτήσεις αν το μετάνιωσες. Τώρα καλύτερο ... ανάλογα τι ψάχνεις. Το κινητό είναι πολύ γρήγορο με stock android, specs ναυαρχίδας σχεδόν σε όλα εκτός της κάμερας που δεν είναι χάλια, απλά δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Κοιτάς το πορτοφόλι σου και πας σε pixel 2 XL ή S8/S8+ για καλύτερες κάμερες αυτή τη στιγμή νομίζω. Τα 1+ όπως και τα pixel θα τρέχουν σφαίρα για μια 2ετία σίγουρα, τα sammy θα μπουκώσουν. Αλλά θα έχεις και γυαλί και ασύρματες και κυρτές οθόνες κτλ αν σε ενδιαφέρουν. Θα έλεγα μην κοιτάξεις άλλα εκτός αυτών των τριών Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση μια τελευταία ερωτήσει απο ποτε ισχύουν οι 15 μέρες; απο την παραγγελία ή την παραλαβη;(θα παραλαβω αργότερα απο την άφιξή διοτι ειμαι εκτος πόλης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 (edited) Έβαλα τη gcam με το λινκ που δωθηκε πριν από λίγες σελίδες. Έχω ενεργοποιησει τη σταθεροποιηση βίντεο αλλά νομίζω πιο σταθερό είναι της μαμας κάμερας. Τι ποιότητα επιλέγω; Edited April 6, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Αυτο για την υπερθερμανση πρωτη φορα το διαβαζω και νομιζω δεν το εχει αναφερει ουτε ενας στο διπλα forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 (edited) Την δοκιμασε κανεις αλλος τελικα? Χρειαζεται να εισαι root? Παιδιά ή εφαρμογή είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε φωτογραφίες σε σχέση με τη μαμά. Ένα πρόβλημα μόνο,όταν κάνω ζουμ μου δείχνει στην οθόνη πως κάνει ζουμ κανονικά (και χωρίς θόρυβο ) πατάω να βγάλω φωτό , αλλά η φωτογραφία βγαίνει χωρίς ζουμ.... Ξέρει κανείς τι παίζει? Στο βίντεο την ώρα που τραβάω κάνει κανονικά ζουμ Σε σταθερό χέρι το βίντεο είναι αρκετά καλύτερο σε σχέση με το μαμά app Edited April 6, 2018 by twimgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Και εγώ 2 φορές την πήρα την συσκευή και θέμα με υπερθέρμανση δεν είχα κανένα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Τελικά ακούστηκε αν το 6 θα έχει fingerprint scanner στην οθόνη? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Τελικά ακούστηκε αν το 6 θα έχει fingerprint scanner στην οθόνη? Στην πλάτη της συσκευής θα το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Τότε για μένα η μονή του ελπίδα είναι μια σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα. Διαφορετικά έφυγα για P20 pro. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Επειδη το ψιριζεται το θεμα..Έχω και να πω και γω το εξής. Το τηλέφωνο δεν υπάρχει. Σχέση ποιότητας τιμής χαρακτηριστικών.. σε design σε ποιότητα υλικών σε hardware σε μπαταρια σε κάμερα?? Όσο δε για την κάμερα που γράφετε δεν έχει ois mois πάρτε μια φωτογραφική ρε παιδιά..κινητό είναι.!! Τα έβαλα δίπλα δίπλα με s9 plus. Οκ samsung kamera δεν παίζεται.με πολλά εφέ super slow motion...και μπιχλιμπιδια.. αλλά το το 5τ το κατάπιε στην κυριολεξία..και σε άνοιγμα σελιδων. Και σε κατέβασμα βαρβατης εφαρμογής από playstore. Το 5t την πέταξε μπαμ την σελίδα και το άλλο ακόμη γύριζε γύρω γύρω..το 5t κατεβασε την εφαρμογή σε λίγα δευτερόλεπτα το άλλο ακόμη ούτε στα μισά δεν είχε φτάσει....αυτά. ήθελα να τα πω και τα είπα..ο άλλος λέει έβαλα παραγγελία να την ακυρώσω?? Ορμα αγόρι μου. Τι να ακυρώσεις? Θα είναι ότι πιο γρήγορο έχεις πιάσει στα χέρια σου...ότι καλύτερο Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Επειδη το ψιριζεται το θεμα..Έχω και να πω και γω το εξής. Το τηλέφωνο δεν υπάρχει. Σχέση ποιότητας τιμής χαρακτηριστικών.. σε design σε ποιότητα υλικών σε hardware σε μπαταρια σε κάμερα?? Όσο δε για την κάμερα που γράφετε δεν έχει ois mois πάρτε μια φωτογραφική ρε παιδιά..κινητό είναι.!! Τα έβαλα δίπλα δίπλα με s9 plus. Οκ samsung kamera δεν παίζεται.με πολλά εφέ super slow motion...και μπιχλιμπιδια.. αλλά το το 5τ το κατάπιε στην κυριολεξία..και σε άνοιγμα σελιδων. Και σε κατέβασμα βαρβατης εφαρμογής από playstore. Το 5t την πέταξε μπαμ την σελίδα και το άλλο ακόμη γύριζε γύρω γύρω..το 5t κατεβασε την εφαρμογή σε λίγα δευτερόλεπτα το άλλο ακόμη ούτε στα μισά δεν είχε φτάσει....αυτά. ήθελα να τα πω και τα είπα..ο άλλος λέει έβαλα παραγγελία να την ακυρώσω?? Ορμα αγόρι μου. Τι να ακυρώσεις? Θα είναι ότι πιο γρήγορο έχεις πιάσει στα χέρια σου...ότι καλύτεροΘα συμφωνήσω σε πολλά μιας και είμαι οπαδός της oneplus αλλά θα διαφωνήσω σε κάτι, υπάρχουν χρήστες που τους ενδιαφέρει η κάμερα και εκεί εμένα με απογοήτευσε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Θα συμφωνήσω σε πολλά μιας και είμαι οπαδός της oneplus αλλά θα διαφωνήσω σε κάτι, υπάρχουν χρήστες που τους ενδιαφέρει η κάμερα και εκεί εμένα με απογοήτευσε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλα οκ.. δεν ειναι και για πεταμα.. ειναι σαφως ανωτερη απο χιαομι.. και πολυ ανωτερη απο το πολυδιαφημισμενο mate 10 pro.. το ειχα για 3-4 μερες και το εδωσα αρων αρων... η καμερα του για τα μπαζα...το 5Τ πολυ ανωτερη του mate/.αφηστε που σερνοταν σαν το σαλιγκαρι το mate...αθλιο... .μια χαρα καμερουλα εχει to 5t και πισω και μπροστα..... τωρα αν καποιος χαλαλιζει ολα τα παραπανω πλεονεκτηματα για καλυτερη καμερα. ας παρει samsung.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 καλα οκ.. δεν ειναι και για πεταμα.. ειναι σαφως ανωτερη απο χιαομι.. και πολυ ανωτερη απο το πολυδιαφημισμενο mate 10 pro.. το ειχα για 3-4 μερες και το εδωσα αρων αρων... η καμερα του για τα μπαζα...το 5Τ πολυ ανωτερη του mate/.αφηστε που σερνοταν σαν το σαλιγκαρι το mate...αθλιο... .μια χαρα καμερουλα εχει to 5t και πισω και μπροστα..... τωρα αν καποιος χαλαλιζει ολα τα παραπανω πλεονεκτηματα για καλυτερη καμερα. ας παρει samsung..Αν και είμαστε off topic η κάμερα του Mate 10 pro είναι πολύ ανώτερη από του 5t και δεν νομίζω να σέρνεται, τώρα βέβαια ο καθένας έχει την γνώμη του απλά το γράφω γιατί δεν ισχύουν αυτά που έγραψες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Αν και είμαστε off topic η κάμερα του Mate 10 pro είναι πολύ ανώτερη από του 5t και δεν νομίζω να σέρνεται, τώρα βέβαια ο καθένας έχει την γνώμη του απλά το γράφω γιατί δεν ισχύουν αυτά που έγραψες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το δοκιμασες το mate 10pro? 6-128 ειχα μπλε.. σερνοταν σαν το σκυλι. το δε μενου του για κλαματα..πιο αργο και απο την καθυστεριση..σου λεω το πηρα καινουργιο κουτα το κρατησα 2 μερες και την 3μερα το πουλησα....η καμερα του απογοητευτικη..σου λεω φιλε μου μονο διαφημιση και τιποτα παραπανω ..αν δεν το δουλευα. δεν θα ειχα αποχη. απο τι στιγμη που το επιασα στα χερια μου η αποψη μου ειναι αυτη και δεν αλλαζει.. και με παιδια που μιλησα που το ειχαν ολοι μου ειπαν τα χειροτερα για την συσκευη.... Edited April 7, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 το δοκιμασες το mate 10pro? 6-128 ειχα μπλε.. σερνοταν σαν το σκυλι. το δε μενου του για κλαματα..πιο αργο και απο την καθυστεριση..σου λεω το πηρα καινουργιο κουτα το κρατησα 2 μερες και την 3μερα το πουλησα....η καμερα του απογοητευτικη..σου λεω φιλε μου μονο διαφημιση και τιποτα παραπανω ..αν δεν το δουλευα. δεν θα ειχα αποχη. απο τι στιγμη που το επιασα στα χερια μου η αποψη μου ειναι αυτη και δεν αλλαζει.. και με παιδια που μιλησα που το ειχαν ολοι μου ειπαν τα χειροτερα για την συσκευη.... Το διαβασα βιαστικα και δεν αντιληφθηκα αν τρολαρεις. Ελπιζω να είναι ετσι, γιατι διαφορετικα μαλλον θα αστειεύεσαι... Η καμερα του 5Τ είναι σκουπιδι συγκριτικα με του mate 10 pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Το διαβασα βιαστικα και δεν αντιληφθηκα αν τρολαρεις. Ελπιζω να είναι ετσι, γιατι διαφορετικα μαλλον θα αστειεύεσαι... Η καμερα του 5Τ είναι σκουπιδι συγκριτικα με του mate 10 pro... δεν τρολαρω καθολου..ειναι πραγματικοτητα.. μην λετε οτι θελετε χωρις να τα εχετε πιασει στα χερια σας και τα 2...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 δεν τρολαρω καθολου..ειναι πραγματικοτητα.. μην λετε οτι θελετε χωρις να τα εχετε πιασει στα χερια σας και τα 2...!! Χαχα, τα εχουμε πιασει φιλε μου, καπου στις 4-5 φορες αγορα το καθενα. Δε συνεχιζω, μου εφτιαξες τη μερα... Χρονια Πολλα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts