Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σήμερα το αγόρασα και εγώ. Αν έχεις ειδοποίηση κάποιας εφαρμογής πως γίνεται να εμφανίζει τον αριθμό 1 π.χ. πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Σήμερα το αγόρασα και εγώ. Αν έχεις ειδοποίηση κάποιας εφαρμογής πως γίνεται να εμφανίζει τον αριθμό 1 π.χ. πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής?

δε γινεται ακομα , θα γινεται στο Oreo ...

αλλιως nova launcher

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

δε γινεται ακομα , θα γινεται στο Oreo ...

αλλιως nova launcher

Χμμ.. οκ ευχαριστώ πολύ!

Δεν θα σου εμφανίζει αριθμό, παρά μόνο μια τελίτσα πάνω στην εφαρμογή που έχεις την ειδοποίηση. Ίσως σε επόμενα updates να προστεθούν και νουμερακια.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μόλις παρατήρησα ότι σε μαμά launcher και oreo, όταν διαλέξεις το πακέτο με τα τετράγωνα εικονίδια, γίνονται τετράγωνοι και οι φάκελοι.
Φιλικά, Κατερίνα

Μιας και λόγω ψυχαναγκασμών έστειλα ξανα τη συσκευή πίσω για refund, να επαναλάβω πόσο άψογοι ήταν σε αυτό. Κυριακή βράδυ ανοιξα RMA, Τρίτη το παρέλαβε η DHL και πριν 2 ώρες έγινε το refund. Σε paypal φαίνονται ήδη τα λεφτά, τώρα πότε θα φανούν στην κάρτα δεν το γνωρίζω.

Μιας και λόγω ψυχαναγκασμών έστειλα ξανα τη συσκευή πίσω για refund, να επαναλάβω πόσο άψογοι ήταν σε αυτό. Κυριακή βράδυ ανοιξα RMA, Τρίτη το παρέλαβε η DHL και πριν 2 ώρες έγινε το refund. Σε paypal φαίνονται ήδη τα λεφτά, τώρα πότε θα φανούν στην κάρτα δεν το γνωρίζω.
Η δικιά μου χτες έφτασε στο service τους. Πότε σε ενημέρωσαν από εκεί ότι θα γίνει το refund; Περιμένω να μου πουν το ok για να βάλω πάλι παραγγελία.

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by GeorgeX21

Πάλι πίσω ρε συντοπίτη;

sent from my Oneplus 5t

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

πας ρυθμισεις --> σχετικα με το τηλεφωνο --> αριθμος εκδοσης , πατας πανω 7-8 φορες μεχρι να σου βγαλει μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκαν οι ρυθμισεις προγραμματιστη

γυριζεις πισω στις ρυθμισεις και πανω απο τις ενημερωσεις συστηματος θα δεις μια νεα επιλογη , επιλογες για προγραμματιστες

μπαινεις μεσα πηγαινεις κατω στο σχεδιο κι εκει εχει 3 επιλογες

κλιμακα κινησης παραθυρου, κλιμακα κινησης μεταβασης και κλιμακα κινουμενων εικονων , ειναι στο 1x εσυ το αλλαζεις στο 0.5x

αυτο γινεται σε ολα τα κινητα νομιζω και οντως βλεπεις διαφορα στην ταχυτητα :D

ευχαριστώ πολύ!:)

Η δικιά μου χτες έφτασε στο service τους. Πότε σε ενημέρωσαν από εκεί ότι θα γίνει το refund; Περιμένω να μου πουν το ok για να βάλω πάλι παραγγελία.

Στείλε μέιλ, μπορεί να ολοκληρώθηκε ήδη ο έλεγχος. 2 μέρες θέλει. Εγώ έστειλα μειλ και τις 2 φορές πάντως στο τελος της 2ης μέρας

Πάλι πίσω ρε συντοπίτη;

sent from my Oneplus 5t

Ναι φίλε μου, με έπιασε ο ψυχαναγκασμός στο θέμα της δόνησης. Με λίγο ψάξιμο πάντως, βλέπω οτι το έχουν όλα και είναι θέμα σχεδιασμού της συσκευής. Τώρα σκέφτομαι να θα πάρω κάτι άλλο ή αν θα κάνω 3η παραγγελία και θα ζήσω 6-12 μήνες με αυτό :p

Στείλε μέιλ, μπορεί να ολοκληρώθηκε ήδη ο έλεγχος. 2 μέρες θέλει. Εγώ έστειλα μειλ και τις 2 φορές πάντως στο τελος της 2ης μέρας

Ναι φίλε μου, με έπιασε ο ψυχαναγκασμός στο θέμα της δόνησης. Με λίγο ψάξιμο πάντως, βλέπω οτι το έχουν όλα και είναι θέμα σχεδιασμού της συσκευής. Τώρα σκέφτομαι να θα πάρω κάτι άλλο ή αν θα κάνω 3η παραγγελία και θα ζήσω 6-12 μήνες με αυτό :p

Που να στείλω; Μιλάω με oneplus μέσω του ticket αλλά μου λένε να περιμένω. Εσύ μίλησες απευθείας με το service;

Όσοι κάναμε αγορά με κάρτα θα πρέπει να την ακυρώσουμε και να βγάλουμε καινούρια;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

δηλαδη θεμα αντιμετωπισαν οσοι ειχαν η εχουν αποθηκευσει την καρτα τους στο site της oneplus ?

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

δηλαδη θεμα αντιμετωπισαν οσοι ειχαν η εχουν αποθηκευσει την καρτα τους στο site της oneplus ?

Θέμα έχουνε όσοι κάνανε αγορά με νέα κάρτα...Αποθηκευμένες κάρτες δεν έχουν πρόβλημα...Πελάτες που αγόρασαν για πρώτη φορά από το site,όχι όσοι είχανε κάνει αγορά στο παρελθόν,και είχανε αποθήκευση την κάρτα...Αυτό τουλάχιστον εγώ κατάλαβα....

Δε νομίζω ότι κανένας είναι ικανοποιημένος από τη μέγιστη δόνηση που έχει το κινητό. Αυτό και η αυξομοίωση της έντασης ήχου σε κάποιες εφαρμογές είναι τα ψεγάδια του κατ'εμέ. Συν το τεράστιο μέγεθός του. Πάντα προσωπική άποψη. Στις 5,5'' θα ήταν ιδανικό.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εγώ πάλι το μέγεθος το βρίσκω ιδανικό!

sent from my Oneplus 5t

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδιά καλημέρα. Πως απενεργοποιουμε την δόνηση στο δακτυλικό αποτύπωμα??

Παιδιά καλημέρα. Πως απενεργοποιουμε την δόνηση στο δακτυλικό αποτύπωμα??

Δεν απενεργοποιηται δυστυχώς

Από χθες το μεσημέρι ήρθα στην παρέα σας παίδες. Πλέον κάτοχος OnePlus 5T μετά από 4 χρόνια που είχα το υπερτίμιο Nexus 5.

Καταρχήν να αναφέρω ότι δεν πλήρωσα fast shipping αλλά standard. Επισυνάπτω το χρονοδιάγραμμα αποστολής που με εξέπληξε. Η αγορά έγινε 17.01 στις 10 το βράδυ περίπου μαζί με Bumper Case Karbon και 3D Tempered Glass.

THESSALONIKI, GR 19.01.2018 15:15 Delivered

19.01.2018 12:53 Out for Delivery

19.01.2018 12:10 Arrival Scan

Spata, Greece 19.01.2018 11:00 Departure Scan

19.01.2018 9:30 Arrival Scan

Muenchen, Germany 19.01.2018 6:19 Departure Scan

19.01.2018 5:38 Arrival Scan

Koeln, Germany 19.01.2018 4:31 Departure Scan

Koeln, Germany 18.01.2018 23:49 Arrival Scan

Poznan, Poland 18.01.2018 21:40 Departure Scan

18.01.2018 20:11 Export Scan

18.01.2018 19:50 Arrival Scan

Gorzow Wielkopolski, Poland 18.01.2018 18:00 Departure Scan

18.01.2018 13:30 Origin Scan

18.01.2018 13:03 Collection Scan

Poland 18.01.2018 7:56 Order Processed: Ready for UPS

Όσον αφορά τη συσκευή, τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί, είμαι πλήρως ευχαριστημένος από την αγορά-επένδυση μου.

Για τη θήκη, το μόνο άσχημο που παρατήρησα είναι στο σημείο της εγκοπής για το alert slider ώπου νομίζω θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο το κόψιμο καθώς δυσκολεύομαι να μετακινήσω το slider. Η θήκη που ήταν στο κουτί εκτιμώ πως είναι αρκετά καλή για κάποιον που δεν θέλει να δώσει λεφτά για κάτι άλλο.

Το τζαμάκι δεν το πέρασα ακόμα. Λογικά θα περαστεί κι αυτό εντός των ημερών.

-20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA

Θέμα έχουνε όσοι κάνανε αγορά με νέα κάρτα...Αποθηκευμένες κάρτες δεν έχουν πρόβλημα...Πελάτες που αγόρασαν για πρώτη φορά από το site,όχι όσοι είχανε κάνει αγορά στο παρελθόν,και είχανε αποθήκευση την κάρτα...Αυτό τουλάχιστον εγώ κατάλαβα....

Αυτό ακριβώς εξήγησε η OnePlus, απλά δεν διευκρίνισε εάν έχουν θέμα όλες οι παρακάτω κατηγορίες:

• αγόρασαν για πρώτη φορά με κάρτα αλλά δεν αποθήκευσαν την κάρτα τους για μελλοντική χρήση
  • αγόρασαν για πρώτη φορά με κάρτα και αποθήκευσαν την κάρτα τους για μελλοντική χρήση
  • αγόρασαν με πιστωτική κάρτα
  • αγόρασαν με χρεωστική κάρτα

Είπε ότι έχουν ήδη στείλει email σε όσους διέρρευσαν τα στοιχεία των καρτών τους, αλλά εγώ δεν έχω λάβει κάποιο mail παρόλο που αγόρασα με κάρτα μεταξύ των ημερομηνιών που ανέφεραν...

Όπως και να έχει το παρακολουθούμε...

μετά από λίγες μέρες στα χέρια μου βλέπω ποιότητα, πιστεύω ναχει αξιοπιστία στο μέλλον στα επιμέρους υποσυστήματα από βλάβες αυτό θα το δούμε σε βάθος χρόνου,αν δείξει χαρακτήρα δύσκολα θα αλλάξω κατασκευαστή . παραμετροποιήσεις θα δω από πού θα αρχίσω, βλέπω κ μεγάλη ενασχόληση του xda.

στα + το 3,5αρι καρφί αν είχε κ φμ θαταν ακόμη καλύτερα

Δε νομίζω ότι κανένας είναι ικανοποιημένος από τη μέγιστη δόνηση που έχει το κινητό. Αυτό και η αυξομοίωση της έντασης ήχου σε κάποιες εφαρμογές είναι τα ψεγάδια του κατ'εμέ. Συν το τεράστιο μέγεθός του. Πάντα προσωπική άποψη. Στις 5,5'' θα ήταν ιδανικό.

Δεν έχει να κάνει με την ένταση της δόνησης. Έχει να κάνει με αυτό

https://forums.oneplus.net/threads/vibration-on-the-5t.695633/

Αυτό ακριβώς εξήγησε η OnePlus, απλά δεν διευκρίνισε εάν έχουν θέμα όλες οι παρακάτω κατηγορίες:

• αγόρασαν για πρώτη φορά με κάρτα αλλά δεν αποθήκευσαν την κάρτα τους για μελλοντική χρήση
  • αγόρασαν για πρώτη φορά με κάρτα και αποθήκευσαν την κάρτα τους για μελλοντική χρήση
  • αγόρασαν με πιστωτική κάρτα
  • αγόρασαν με χρεωστική κάρτα

Είπε ότι έχουν ήδη στείλει email σε όσους διέρρευσαν τα στοιχεία των καρτών τους, αλλά εγώ δεν έχω λάβει κάποιο mail παρόλο που αγόρασα με κάρτα μεταξύ των ημερομηνιών που ανέφεραν...

Όπως και να έχει το παρακολουθούμε...

Εγώ έλαβα mail αλλά σε γενικές γραμμές αναφέρει να έχω τον νου μου. Δεν είδα κάποια περίεργη κίνηση στην κάρτα αλλά για σιγουριά μετέφερα ότι είχα μέσα σε αλλο λογαριασμό Πειραιώς. Ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα κάτι από το site τους.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Edited by Vag_koun

Αν ρουταρουμε το κινητό το update για την 8 το παίρνουμε κανονικά ή πρεπει να το περάσουμε χειροκίνητα? Σε κάθε περίπτωση το ρουτ χάνεται?

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+