Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα και Χρονια Πολλα!

Τωρα που εκλεισα 10 μερες με τη συσκευη θα ηθελα να συζητησουμε 2-3 προβληματακια.

Οταν εχω κλειστο το wi-fi και το ενεργοποιω απο το κουμπι στο scroll down της αρχικης οθονης δεν συνδεεται με το μοντεμ μου.

Θα πρεπει να πατησω "Περισσοτερες ρυθμισεις" και μολις ανοιξει το νεο μενου συνδεεεται αμεσα. Θεωρουσα οτι ισως να ειναι προβλημα του μοντεμ αλλα το ιδιο ακριβως παθαινω και με το bluetooth. Αν δεν ανοιξω το μενου "Περισσοτερες ρυθμισεις" δεν συνδεεται!

Επισης,οταν επιλεγω "Μεταδοση" το κινητο δεν συνδεεται με την τηλεοραση τη στιγμη που με την εφαρμογη του youtube δεν εχω κανενα προβλημα να παρακολουθησω βιντεο στην ιδια tv.

Εχω την 4.7.4 και το 8/128!

minor bugs αλλα παρολ'αυτα bugs.

Βάλε HD Widget και θα ανοίγει κλείνει WiFi/Bluetooth με την μια.

Από την κουρτίνα δυστυχώς όπως και τα δεδομένα κινητής θέλει διπλή κινηση(ας ελπίσουμε με Oreo αλλάξει αυτό)

https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=el

42c9c63d1dc3476e5db6bb5eba117308.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βάλε HD Widget και θα ανοίγει κλείνει WiFi/Bluetooth με την μια.

Από την κουρτίνα δυστυχώς όπως και τα δεδομένα κινητής θέλει διπλή κινηση(ας ελπίσουμε με Oreo αλλάξει αυτό)

https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=el

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Έχει αλλάξει σε Oreo, αλλά όντως αυτό που λέει με το wifi συμβαίνει, μόνο στα 5ghz όμως, στα 2.4 συνδέεται άμεσα

Έχει αλλάξει σε Oreo, αλλά όντως αυτό που λέει με το wifi συμβαίνει, μόνο στα 5ghz όμως, στα 2.4 συνδέεται άμεσα

Αλλαξα το wi-fi απο αυτοματο σε 2,4 αλλα καμια διαφορα!Οταν ανοιγει απο το κουμπι δ συνδεεται.Πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις για να συνδεθεις!

Αλλαξα το wi-fi απο αυτοματο σε 2,4 αλλα καμια διαφορα!Οταν ανοιγει απο το κουμπι δ συνδεεται.Πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις για να συνδεθεις!

Έχεις ακόμη nougat, αυτό που έγραψα συμβαίνει στην Oreo στο 3

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάνε ένα clear cache από recovery

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.Θελω να με ενημερώσετε ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για τον καιρό μιας και η προεγκατεστημένη δεν λειτουργεί σωστά.Δεν ανανεώνεται μόνη της και πρέπει να κάνω χειροκίνητη ανανεωση συνεχως.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάνε ένα clear cache από recovery

Στο recovery menu η επιλογη ειναι "wipe data and cache".

Αρα χανω και τα δεδομενα μου???

Σχεδόν 6.5 ώρες οθόνη με υο βράδυ κλειστό και Wi-Fi πάντα ανοιχτό. Αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν... Edited by TAZ_DEV

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Σχεδόν 6.5 ώρες οθόνη με υο βράδυ κλειστό και Wi-Fi πάντα ανοιχτό. Αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν...

οντως φιλε,απιστευτα νουμερα!!!

Αν κάποιος έχει την sandstone θήκη και την πουλάει ή την ανταλλάσει με την carbon ας στείλει π. Μ Edited by TAZ_DEV

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά, επειδή έχω καταλάβει ότι η OnePlus τα έχει κάνει θάλασσα με τους αλγόριθμους της κάμερας, όποιος μπορεί ας δοκιμάσει με auto και μετά με pro mode αλλά χωρίς να πειράξει τίποτα πάλι auto δηλαδή, βλέπω στο pro auto το iso είναι πιο χαμηλά και η επεξεργασία πιο ήπια, πιστεύω υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης,η πρώτη φωτογραφία με pro mode και η δεύτερη auto

25446664768_9b7a7b5ae3_c.jpg2017-12-26_08-20-05 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

27538131119_af6089e211_c.jpgIMG_20171226_200418 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.Θελω να με ενημερώσετε ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για τον καιρό μιας και η προεγκατεστημένη δεν λειτουργεί σωστά.Δεν ανανεώνεται μόνη της και πρέπει να κάνω χειροκίνητη ανανεωση συνεχως.

Εδω και πολυ καιρο ειμαι με today weather .Απο τα πιο ομορφα interfaces και ωραια widgets.διαλεγεις απο που θελει να συλεγει δεδομενα για τον καιρο.Και ειναι και δωρεαν

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά, επειδή έχω καταλάβει ότι η OnePlus τα έχει κάνει θάλασσα με τους αλγόριθμους της κάμερας, όποιος μπορεί ας δοκιμάσει με auto και μετά με pro mode αλλά χωρίς να πειράξει τίποτα πάλι auto δηλαδή, βλέπω στο pro auto το iso είναι πιο χαμηλά και η επεξεργασία πιο ήπια, πιστεύω υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης,η πρώτη φωτογραφία με pro mode και η δεύτερη auto

Στο auto mode έχεις πατήσει hq ή hdr ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ισχύει φίλε μου το έχω παρατηρήσει και εγώ..αυτό που μου έχει κάνει όμως περισσότερη εντύπωση είναι ότι στο auto το HQ βγάζει στις περισσότερες φωτογραφίες πολύ θόρυβο σε σχέση με το auto με αυτόματο HDR.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Στο auto mode έχεις πατήσει hq ή hdr ?
Τίποτα δεν πείραξα auto hdr αλλά νομίζω ότι δεν μπήκε το hdr σε δράση

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισχύει φίλε μου το έχω παρατηρήσει και εγώ..αυτό που μου έχει κάνει όμως περισσότερη εντύπωση είναι ότι στο auto το HQ βγάζει στις περισσότερες φωτογραφίες πολύ θόρυβο σε σχέση με το auto με αυτόματο HDR.

Ισχύει το hq δεν έχει καμία σχέση με το hq του OnePlus 3,δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά με κάνουν να αλλάζω γνώμη νόμιζα ότι το είχαν με το software αλλά βλέπω παιδικούς αλγόριθμους στο auto, μπορεί η κάμερα να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα κοντά με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες, ανέβασα στο νήμα με τις φωτογραφίες μια ημερήσια πάρα πολύ καλή όπου και εκεί το ISO πήγε στο 250 εντελώς παράλογα

Edited by vag74

Εδω και πολυ καιρο ειμαι με today weather .Απο τα πιο ομορφα interfaces και ωραια widgets.διαλεγεις απο που θελει να συλεγει δεδομενα για τον καιρο.Και ειναι και δωρεαν
Πολύ ωραίο interface...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ ωραίο interface...

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε full οθόνη βίντεο από τον chrome αν δεν είναι από YouTube η πηγή;

Τίποτα δεν πείραξα auto hdr αλλά νομίζω ότι δεν μπήκε το hdr σε δράση

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισχύει το hq δεν έχει καμία σχέση με το hq του OnePlus 3,δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά με κάνουν να αλλάζω γνώμη νόμιζα ότι το είχαν με το software αλλά βλέπω παιδικούς αλγόριθμους στο auto, μπορεί η κάμερα να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα κοντά με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες, ανέβασα στο νήμα με τις φωτογραφίες μια ημερήσια πάρα πολύ καλή όπου και εκεί το ISO πήγε στο 250 εντελώς παράλογα

Στις ημερήσιες γαζωνει δεν το συζητώ..δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Έκανα πάλι την δοκιμή που ανέφερες..αν στο αυτόματο σου γυρίσει την κάμερα στην δεύτερη το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Η πρώτη manual απλά πάτησα και έβγαλα και η δεύτερη τελείως αυτόματα και ενεργοποίησε την δεύτερη κάμερα

b5e2dad23f07f89a36d712103aee51f2.jpg2f1b0f73ad3dd3fc6199ec82b0e513cc.jpg

Edited by Vag_koun

Τι διαφορές έχει το Hdr απο το hq?

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή δεν έχω εμπειρία από Oneplus ήθελα να ρωτήσω από πού προτείνετε να αγοράσω το 5Τ;

Επίσης καθότι τόσο το βίντεο όσο και οι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν θεωρείτε πως το 5Τ είναι κοντά στις αντίστοιχες ναυρχιδες των άλλων εταιριών πχ Note 8, Mate 10 Pro, Pixel 2 XL κτλ;

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή δεν έχω εμπειρία από Oneplus ήθελα να ρωτήσω από πού προτείνετε να αγοράσω το 5Τ;

Επίσης καθότι τόσο το βίντεο όσο και οι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν θεωρείτε πως το 5Τ είναι κοντά στις αντίστοιχες ναυρχιδες των άλλων εταιριών πχ Note 8, Mate 10 Pro, Pixel 2 XL κτλ;

Aπο το επισημο σαιτ και μονο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://www.phonearena.com/news/Results-Big-2017-blind-phone-camera-comparison_id100830

https://www.androidpit.com/blind-camera-test-pixel-2-note-8-lg-v30-huawei-mate-10-pro

Μπες και δες μονος σου. Προσωπικα την θεωρω κατώτερη των s8 kai note σε δύσκολες συνθήκες αλλά για το ματε 10 δεν ξερω αν είναι καλύτερο.

Με καλό φως δεν φοβάται τίποτα.

https://www.phonearena.com/news/Results-Big-2017-blind-phone-camera-comparison_id100830

και ένα με το pixel.

σε καλό φωτισμό είναι τα ίδια.

Σε φωτογραφίες που υπάρχουν φωτεινά και σκοτεινά σημεία δηλαδή έντονο contrast το 5τ είναι καλύτερο.

Σε χαμηλό φψς το pixel υπερτερεί

Edited by TAZ_DEV

Weather Underground. Thank me later... :p

Sent from my One Plus 5T

Αφου ημουν στο διπλανο λαθος φορουμ τοσο καιρο ας ρωτησω εδω αν εχει ακουστει ποτε θα παρουμε εμεις το OREO.. Δεν το καταλαβαινω οτι ενα κινητο ειναι 90% ιδιο με το προκατοχο του δεν πηρανε μαζι το update :blink:

Και σε εμενα θα ελεγα οτι μεσο ορο screen time εχω 6.5++ ωρες με καθημερινη προς εντονη χρηση.. και ερχομαι απο Iphone 6s με average screen time 4ωρες στις καλες του..