Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω βάλει κατάμαυρο wallpaper και χρησιμοποιώ το dark theme οπότε δεν βλέπω καμία ανομοιομορφία.

Άνοιξα όμως tapatalk σε night mode και εκεί φαίνεται μια μικρή διαφορά στις δύο άκρες. Σίγουρα όχι κάτι δραματικό.

Σε τι φόντο είναι η φωτογραφία που ανέβασες; Κι εμένα για light bleed μου μοιάζει αυτό που βλέπω στη φωτό.

είναι μέσα στον chrome. κλείσε όλες τις καρτέλες. δεν είναι light bleed. είναι ανομοιομορφία. άμα ανεβάσεις φουλ τη φωτεινότητα δεν φαίνεται η φαίνεται λιγότερο. σε μαύρο φόντο δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε λευκό ούτε κόκκινο κλπ

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πρέπει να αλλάξεις launcher για να εχεις notification count βλ. Nova launcher κ. α. Ο launcher που χρησιμοποιείς τώρα της one plus δεν το υποστηρίζει

Απογοητεύτηκα λιγάκι. Τόση παραμετροποίηση το κινητό και δεν έχει notification counter, που είναι λίγο basic.

Άλλη ερώτηση, όταν το κινητό είναι ξεκλείδωτο και σε παίρνουν τηλέφωνο, η κλήση εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης και εφόσον είναι μεγάλο κινητό είναι λιγάκι δύσκολο να απαντήσεις χωρίς να κάνεις αεροπλανικά με τα χέρια σου. Αυτό αλλάζει;

Μπήκα στις ρυθμίσεις του dialer αλλά δεν βρήκα κάτι...

Sent from my One Plus 5T

είναι μέσα στον chrome. κλείσε όλες τις καρτέλες. δεν είναι light bleed. είναι ανομοιομορφία. άμα ανεβάσεις φουλ τη φωτεινότητα δεν φαίνεται η φαίνεται λιγότερο. σε μαύρο φόντο δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε λευκό ούτε κόκκινο κλπ

οποτε ειναι θεμα chrome software?οχι hardware?

φιλε είναι hardware γιατί το συζητάμε ακόμα;σε γκριζο φόντο δείχνει πρόβλημα

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Θέμα hardware σίγουρα είναι. Από την στιγμή που σε ενοχλεί το στέλνεις πίσω και απαιτείς καινούριο.

Don't mess with mi note 3

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

δοκίμασα με ένα γκρι wallpaper τέρμα ο φωτισμός τις οθόνης και τον chrome

στο μάτι δεν φαίνεται απόλυτος τίποτα

με κάμερα από άλλο κινητό φαίνεται ένα ελάχιστο στις γωνιές ποιο σκουρο αλλα από ότι είδα αλλάζει ανάλογα με την γωνια σε σχέση με την οθόνη που βγάζει η κάμερα

sQj1ltMXRrO5TpWuVZ10TA.png

Απογοητεύτηκα λιγάκι. Τόση παραμετροποίηση το κινητό και δεν έχει notification counter, που είναι λίγο basic.

Άλλη ερώτηση, όταν το κινητό είναι ξεκλείδωτο και σε παίρνουν τηλέφωνο, η κλήση εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης και εφόσον είναι μεγάλο κινητό είναι λιγάκι δύσκολο να απαντήσεις χωρίς να κάνεις αεροπλανικά με τα χέρια σου. Αυτό αλλάζει;

Μπήκα στις ρυθμίσεις του dialer αλλά δεν βρήκα κάτι...

Sent from my One Plus 5T

Notification counter θα έχει με Oreo, όχι με αριθμούς όμως, θα είναι όπως στα Pixel

το καλύτερο τεστ είναι ο chrome Και το tapatalk σε night mode και πάλι όχι σε φως ημέρας. κρίμα όντως γιατί η συσκευή φυσάει. θα παω για αντικατάσταση ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσουν. αν πεσουμε πάλι σε παρόμοια κατάσταση refund και γεια σας

- Oneplus 12

το καλύτερο τεστ είναι ο chrome Και το tapatalk σε night mode και πάλι όχι σε φως ημέρας. κρίμα όντως γιατί η συσκευή φυσάει. θα παω για αντικατάσταση ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσουν. αν πεσουμε πάλι σε παρόμοια κατάσταση refund και γεια σας

και γω αυτο σκεφτομαι,καλυτερα σε refund.

Παρέλαβα τελικά εχθές και εγώ με 2 ημέρες καθυστέρηση ελεω UPS,όλα άψογα σε εμένα μιας και είμαι ανέκαθεν ψειρας με τις οθόνες κοίταξα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού σε όλα τα χρώματα με εφαρμογές όπως Tapatalk και chrome σε γκρι φόντο καμία ανομοιομορφια χρωμάτων.

Επίσης τσέκαρα και 2-3 εφαρμογές που ελέγχουν την οθόνη για κουσούρια όλα άψογα και εκεί.

Ημερομηνία παραγωγής 7-11-2017.

Τώρα σαν μια πρώτη εντύπωση στην παρθενική μου παρουσία με συσκευή OnePlus είναι με διαφορά το πιο polished και optimized OEM υλοποίηση Android με πλήθος σε καλούδια και customization και όλα σε πολύ υψηλό επίπεδο υλοποίησης.:up:

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το double tap to wake έχει μακραν το υψηλότερο επίπεδο υλοποίησης και πιάνει 9 στις 10 με την μια προσπάθεια.

Σε όλες τις άλλες συσκευές μου Sony,LG,HTC,ZTE έπιανε 6/7 στις 10 maximum και όχι λίγες φορές ήθελα διπλή προσπάθεια.

Έβαλα βέβαια nova prime διότι ήθελα οπωσδήποτε notifications badges και app shortcuts που μου είναι απαραίτητα συν 2-3 gestures που έχω συνηθίσω και δύσκολα αποχωρίζομαι.

Συν βέβαια καλύτερη οργάνωση home screen με τα app μου στο επιθυμητό επίπεδο σε όλα τα επίπεδα είτε συρτάρι είτε οπουδήποτε.

Με 69 μου ήρθε τώρα ειμαι με 20 περιμένω να πέσει στο 10-12 να κάνω την πρώτη πλήρη ολοκληρωμένη φόρτιση.:p

Αυτά σαν πρώτη ανάγνωση.

8c7ffad1d46a399bba54733d6d004578.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

καλησπερα alex και καλοριζικο,μηπως εννοεις ημερομηνια παραγωγης 7/12?αντι για 7/11?

6-11-2017 μάλιστα,έκανα λάθος κατά 1 ημέρα.:p

3cd40752ab2dcbda49c68b5bb65231bd.jpg

γιατι απο τις αρχικες παρτιδες?

Δεν έχω ιδέα, από την στιγμή που είναι άψογο,δεν με νοιάζει.

Notification counter θα έχει με Oreo, όχι με αριθμούς όμως, θα είναι όπως στα Pixel

Κάτι είναι και αυτό...

Sent from my One Plus 5T

Επίσης δεν έχω προβεί σε αναβάθμιση λογισμικού.

Θα παραμείνω με 4.7.0 και βλέπουμε στην πορεία αν και πότε θα αναβάθμισω.

Παιδιά η κάμερα είναι τόσο χάλια όσο λένε σε σχέση με mate 10; Ακούγεται πολύ από κάποιους. Ρωτάω γιατί με τρώει κάπου να τα σκάσω και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Παιδιά η κάμερα είναι τόσο χάλια όσο λένε σε σχέση με mate 10; Ακούγεται πολύ από κάποιους. Ρωτάω γιατί με τρώει κάπου να τα σκάσω και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
Από την στιγμή που το συγκρίνουν με το mate 10 μόνο χαλιά δεν είναι..ίσως δεν είναι τόσο καλή όσο στο mate 10 αλλά αυτό μάλλον φαίνεται μόνο υπό ορισμένες συνθήκες.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Παρέλαβα τελικά εχθές και εγώ με 2 ημέρες καθυστέρηση ελεω UPS....

Αυτά σαν πρώτη ανάγνωση.

8c7ffad1d46a399bba54733d6d004578.jpg

Καλορίζικο!!!!! Βάλε στο αντίστοιχο τοπικ καμία φωτογραφία με την κοκκινη θήκη και πες εντυπώσεις....

Φιλικά, Κατερίνα

Από την στιγμή που το συγκρίνουν με το mate 10 μόνο χαλιά δεν είναι..ίσως δεν είναι τόσο καλή όσο στο mate 10 αλλά αυτό μάλλον φαίνεται μόνο υπό ορισμένες συνθήκες.

Υποθέτω ότι μιλάς για τις νυχτερινές λήψεις. Πέρα από αυτές όμως σε συνθήκες μη φυσικού φωτισμού όπως πχ σε κλειστό χώρο τι γίνεται; Με το βίντεο πως πάει; Φωτογραφίες βρήκα πολλές που έχουν ανεβάσει αλλά βίντεο όχι.

απο το πρωι έχει ερθει Σπατα και κοβει βόλτες!!!! τι ωρα συνηθως γινεται παραδοση απο ups ρε παιδια! μας εχουν αφησει απο τη δουλεια να φυγουμε και γω περιμενω το κινητο!!!!:lol::lol::lol:

Υποθέτω ότι μιλάς για τις νυχτερινές λήψεις. Πέρα από αυτές όμως σε συνθήκες μη φυσικού φωτισμού όπως πχ σε κλειστό χώρο τι γίνεται; Με το βίντεο πως πάει; Φωτογραφίες βρήκα πολλές που έχουν ανεβάσει αλλά βίντεο όχι.
Δεν εχω τραβήξει βίντεο σε κλειστούς χώρους..για φωτό αν ψάξεις 4-5 σελίδες πίσω έχω ανεβάσει αρκετές όπως και ένα άλλο μέλος συγκριτικό με s8.

Στην προηγούμενη σελίδα θα βρεις 2 blind tests. Δες και κρίνε. Εγώ είχα σιγουρακι το mate 10 pro σε κανα 2μηνο αλλά τελικά δςν είμαι τόσο σίγουρος. Μόνο το note βλέπω γενικότερα καλύτερο.

Edited by TAZ_DEV

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+