Bayern7 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ενδιαφέρον συγκριτικό μιας και πιάσατε τις καμερες Τρομερό συγκριτικό. Σε όλες τις συνθήκες φωτισμού που μπορεί να συναντήσει ο μέσος χρήστης στην καθημερινότητα του. Μια χαρά στέκεται το 5T και μάλιστα δίπλα σε συσκευές με διπλάσια (και παραπάνω) τιμή και με τις καλύτερες κάμερες της αγοράς. Μάλιστα το συγκριτικό έγινε λογικά χωρίς το τελευταίο update. Ναι το Pixel2 είναι καλύτερο, αλλά σιγά τις διαφορές. Κλαιν μάιν. Μιλάμε για τα μισά λεφτά. Έκλεισαν πολλά στόματα με αυτό το συγκριτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Live.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παιδιά βάλτε Google cam arnova Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Από πού κατεβάζουμε? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παιδιά βάλτε Google cam arnova Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλε καμία φωτό να δούμε :!: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Είναι με τα παιδιά μου αυτες που έβγαλα,θα προσπαθήσω αργότερα να ανεβάσω δειγμα απο άλλες!! Έβγαλα στα γρήγορα 3.. Η φωτεινή είναι auto,η μέτρια iso 800,η σκοτεινή iso 400. Χρόνους δεν πείραξα. Ολόκληρες εδώ https://www.myqnapcloud.com/smartshare/618g5567np2m269u090228z1_6L3mWSu Και εδώ μια με Hdr+ ,την εφαρμογή της google. Iso στο Θεό επίσης. https://www.myqnapcloud.com/smartshare/618g5567np2m269u090228z1_67sAZv7 Τώρα τις είδα και στο PC. Νομίζω με διαφορά καλύτερη είναι της google app , από τις άλλες νομίζω κάτι ανάμεσα στο 400-800 (600 ίσως ) με περισσότερο χρόνο στο κλείστρο θα ήταν ότι καλύτερο. Η εφαρμογή της google δουλεύει κανονικά ; Τέλικα είναι θέμα software και δεν βλέπω να την παλεύουν εκεί στην OP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κάτι που μου φάνηκε παράξενο με το που πήρα την συσκευή sync button έβαλαν με το τελευταίο update; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κάτι που μου φάνηκε παράξενο με το που πήρα την συσκευή sync button έβαλαν με το τελευταίο update; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν νομίζω..δεν φαίνεται στο κουρτινακι πουθενά.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ενδιαφέρον συγκριτικό μιας και πιάσατε τις καμερες Πολύ καλό συγκριτικό , φαίνεται ότι το pixel και το iPhone X είναι πιο σταθερά σε απόδοση . Το 5τ μπορεί να σου βγάλει από καλή μέχρι χάλια φωτογραφία , πρέπει να διορθώσουν το software άμεσα . Νομίζω ότι με το review αυτό είμαι κοντά να το παραγγείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 2017-12-08_08-55-17 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr OnePlus 5 Google cam arnova τελείως σκοτάδι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κουνημένη μου φένετε Βαγγέλη.. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 απο που την κατεβάζουμε αυτην την arnova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 απο που την κατεβάζουμε αυτην την arnova?Από εδώ κατεβάζω εγω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κουνημένη μου φένετε Βαγγέλη.. Don't mess with Max 2Ναι δεν είχε καθόλου φώς Γιάννη να μια ακόμα με πορτατίφ από μακριά για φως γιατί η πρώτη βγαίνει μόνο με φλας πραγματικά δεν έβλεπα τίποτα πίσσα σκοτάδι 2017-12-08_08-54-28 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αυτή λίγο καλύτερη. :) τι ρυθμίσεις έχεις στην gcam? Δοκίμασε αυτές με hdr+ ενεργοποίημενο όχι στο hdr auto. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ναι δεν είχε καθόλου φώς Γιάννη να μια ακόμα με πορτατίφ από μακριά για φως γιατί η πρώτη βγαίνει μόνο με φλας πραγματικά δεν έβλεπα τίποτα πίσσα σκοτάδι 2017-12-08_08-54-28 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ καλές και οι δυο , software είναι σίγουρα πλέον , ελπίζω να το διορθώσουν . Εγώ πάντως θα τους δώσω μια ευκαιρία , πάω για παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αυτή λίγο καλύτερη. :) τι ρυθμίσεις έχεις στην gcam? Δοκίμασε αυτές με hdr+ ενεργοποίημενο όχι στο hdr auto. Don't mess with Max 2Δεν παίζουν αυτές στο op5 κρασαρει όταν βγάλεις το flash of, εσύ ποια συσκευή έχεις τώρα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Mi max 2 έχω φίλε μου. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Η τρίτη η δική μου στα link παραπάνω με arnova είναι παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Mi max 2 έχω φίλε μου. Don't mess with Max 2Και είσαι μάλλον με nougat γιατί εγώ είμαι με Oreo και μόνο με Nexus 6p παίζει σωστά η εφαρμογή Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Dispatch 20/12 , παράδοση 29/12 . Πολύ δεν ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Dispatch 20/12 , παράδοση 29/12 . Πολύ δεν ειναι ; Τώρα παρήγγειλες; Εγώ έκανα την παραγγελία χθες τέτοια ώρα, πριν 24 ωρες δηλαδή, και μου γράφει: Estimated dispatch: Dec 11, 2017 Estimated delivery: Dec 18, 2017 Απλό, όχι proirity... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει η arnova από την mgc?? Είχα δοκιμάσει και τις 2 και είχα ίδιο αποτέλεσμα αλλά η mgc ίσα ίσα που έβγαζε πιο γρήγορα την φωτό. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Τώρα παρήγγειλες; Εγώ έκανα την παραγγελία χθες τέτοια ώρα, πριν 24 ωρες δηλαδή, και μου γράφει: Estimated dispatch: Dec 11, 2017 Estimated delivery: Dec 18, 2017 Απλό, όχι proirity... Ναι μόλις έκανα παραγγελία ,απλό και εγώ . Λες να Έχουν τόσο ζήτηση η απλά βάζουν 20/12 να είναι μέσα ; Και εχθές ίδια ημερομηνία σου έβγαζε ή το άλλαξαν σήμερα ; Edited December 8, 2017 by Luz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ναι μόλις έκανα παραγγελία ,απλό και εγώ . Λες να Έχουν τόσο ζήτηση η απλά βάζουν 20/12 να είναι μέσα ; Παραγγειλατε το ίδιο; 6/64 ή 8/128?? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts