ahill2 Δημοσιεύτηκε April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2005 Καλησπέρα, ο λόγος που γράφω είναι γιατί εγκατέστησα ένα σκληρό seagate 160gb και ενώ ο σύστημα τον είδε και λέει ότι η συσκευή δουλεύει μια χαρά στο my computer δεν υπάρχει,....πού είναι?τι πρέπει να κάνω για να πάρει όνομα και να γίνει το local disk(F:)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Αρχίζουμε από τα απλά. Ο σκληρός είναι IDE ή SATA? O παλιός είναι IDE ή SATA? Αν μιλάμε για IDE έλεγξες ώστε ο καινούργιος να ΜΗΝ είναι MASTER???? Βάλε τον παλιό ως MASTER και τον καινούργιο ως SLAVE (δες τα γραφήματα επάνω στο σκληρό για τη θέση του JUMPER) και πες μας. Αν τώρα μιλάμε για SATA η λογική είναι η ίδια αλλά αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 εβαλες το πιπάκι στην θέση slave του σκληρού?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 εβαλες το πιπάκι στην θέση slave του σκληρού?? Παιδιά ευχαριστώ το πρόβλημα μου το παρουσίαζε το goback πρόγραμμα που είχα κάτι θα παίχτηκε με την εγκατάσταση και δεν άφηνε το σύστημα να δουλέψει τώρα έχω το παραπάνω πρόβλημα :O (να πώ ότι εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί ένα dvd drive f αν και εγώ δεν έχωκάτι τέτοιο ) :confused: τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Παιδιά ευχαριστώ το πρόβλημα μου το παρουσίαζε το goback πρόγραμμα που είχα κάτι θα παίχτηκε με την εγκατάσταση και δεν άφηνε το σύστημα να δουλέψει τώρα έχω το παραπάνω πρόβλημα :O (να πώ ότι εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί ένα dvd drive f αν και εγώ δεν έχωκάτι τέτοιο ) :confused: τι κάνω? Πω πω μακρια φιλε μου απο NORTON GO BACK!!! Εγω εχασα ενα δισκο με 80 GB!!! Oσο για το dvddrive που λες μηπως εβαλες κανα alcohol ή κανα daemon tools τελευταια και σου εβαλε κανενα εικονικο drive?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Πω πω μακρια φιλε μου απο NORTON GO BACK!!! Εγω εχασα ενα δισκο με 80 GB!!! Oσο για το dvddrive που λες μηπως εβαλες κανα alcohol ή κανα daemon tools τελευταια και σου εβαλε κανενα εικονικο drive?? Είχα το alcohol αλλά πρίν λίγο διέγραψα το εικονικό drive το θέμα είναι που στο καλό είναι ο δεύτερος σκληρός για να μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω. Btw Αυτό που σκέφτομαι είναι στον παλιό δίσκο να κάνω παρτίσιον ένα μέρος και να αφήσω εκεί το λειτουργικό σε άλλο ότι έχω και στο δεύτερο δίσκο να αποθηκέυω τις ταινίες που κατεβάζω :O (άλλωστε για αυτό τον πήρα δεν έχω χώρο πια) :p πιο πρόγραμμα προτείνεις για το παρτίσιον και αν είναι εύκολο για να μην ψάχνω με τις ώρες κανένα σαιτ με οδηγίες για την όλα διαδικασία θα το εκτιμούσα αφάνταστα.Ευχαριστώ. :) Οσον αφορά το goback τι να κάνω?εχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Είχα το alcohol αλλά πρίν λίγο διέγραψα το εικονικό drive το θέμα είναι που στο καλό είναι ο δεύτερος σκληρός για να μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω. Btw Αυτό που σκέφτομαι είναι στον παλιό δίσκο να κάνω παρτίσιον ένα μέρος και να αφήσω εκεί το λειτουργικό σε άλλο ότι έχω και στο δεύτερο δίσκο να αποθηκέυω τις ταινίες που κατεβάζω :O (άλλωστε για αυτό τον πήρα δεν έχω χώρο πια) :p πιο πρόγραμμα προτείνεις για το παρτίσιον και αν είναι εύκολο για να μην ψάχνω με τις ώρες κανένα σαιτ με οδηγίες για την όλα διαδικασία θα το εκτιμούσα αφάνταστα.Ευχαριστώ. :) Οσον αφορά το goback τι να κάνω?εχεις να προτείνεις κάτι άλλο? exeis kanei partition to disko?? An oxi pithano einai na mhn ton vriskei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 My Computer -> Manage -> Disk Management -> διαλέγεις το partition του δίσκου, δεξί κλίκ Assign Drive Letter... so simple. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Kανένας δίσκος δεν έχει γίνει παρτισιον τον καινούργιο ενώ τον βλέπει σαν hardware δεν τον έχω στο mycomputer ωστε να τον χρησιμοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Σου είπα. Κάνε δεξί κλίκ στο My Computer. Διάλεξε Manage, έπειτα πήγαινε στο Disk Management, θα δείχνει τους δίσκους και τα Optical Drives σου κάτω δεξιά. Κάπου θα δείχνει και τον νέο σου δίσκο, όπου δίπλα θα λέει Unallocated Space, αφού δεν τον έχεις κάνει καν format. Κάνεις δεξί κλίκ επάνω του, διαλέγεις Initialize, και έπειτα δεξί κλίκ στο Unallocated Space. Διαλέγεις Format, και τον κάνεις Format σε NTFS. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Σου είπα. Κάνε δεξί κλίκ στο My Computer. Διάλεξε Manage, έπειτα πήγαινε στο Disk Management, θα δείχνει τους δίσκους και τα Optical Drives σου κάτω δεξιά. Κάπου θα δείχνει και τον νέο σου δίσκο, όπου δίπλα θα λέει Unallocated Space, αφού δεν τον έχεις κάνει καν format. Κάνεις δεξί κλίκ επάνω του, διαλέγεις Initialize, και έπειτα δεξί κλίκ στο Unallocated Space. Διαλέγεις Format, και τον κάνεις Format σε NTFS. Απο που το κάνω αυτό?Συγνώμη αν ρωτάω "χαζά" πράγματα αλλά πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 και έπειτα δεξί κλίκ στο Unallocated Space.Διαλέγεις Format, και τον κάνεις Format σε NTFS Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Σας ευχαριστώ όλους και κυριώς τον billpeppas..... :) Mods close it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 εβαλες το πιπάκι στην θέση slave του σκληρού?? jumperaki το λέει ο κόσμος!!! :P :P :P πρόσεχε μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου!!! :P :P :P Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ή βραχυκυκλωτήρας επί το ελληνικότερον. Και το «πιπάκι» όμως είναι ενδιαφέρουσα προσέγγιση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts