Jump to content

παρε-μοιρασε


patrickdrd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έστειλαν και σχετικό ενημερωτικό sms.

 

 

 

"TO #pare_moirase AΛΛAΞE AΛΛA EΣY ΘA ΣYNEXIΣEIΣ NA AΠOΛAMBANEIΣ TA MB ΠOY EXEIΣ ΣYΓKENTPΩΣEI AΠO THN YΠHPEΣIA MEXPI 31/12/2020. KAI AN ΘEΣ ME KAΘE ANANEΩΣH ΔΩPEAN 500MB SOCIAL & CHAT KAI AΛΛA 1500MB SOCIAL & CHAT ΓIA 2 HMEPEΣ NA TA MOIPAΣEIΣ ΣE 3 WHAT'S UP KOΛΛHTOYΣ MΠEΣ EΔΩ (https://www.whatsup.gr/c/store/pare_moirase) KAI ΠAPE TO NEO #pare_moirase."

 

Και σε εμένα μου έχει έρθει το μήνυμα. Βασικά το είχα δει αυτό πριν κάτι μέρες στην εφαρμογή What's Up.

 

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

Έστειλα στο μεσεντζερ αυτο:

 

Καλησπέρα, επικοινωνώ μαζί σας για να διαμαρτυρηθώ για την αλλαγή στο #pare_moirase; Η αλλαγή σε "social & data" και ακόμα χειρότερα η διάρκεια μόλις 2 ημερών το καθιστά πρακτικά ένα άχρηστο δώρο. Και αυτό μάλιστα τη στιγμή που ένα τεράστιο δίκτυο πιστών πελατών, παρεών, οικογενειών, συμμαθητών, συμφοιτητών και συναδέλφων ανταλλάζαμε δεδομένα με το τωρινό πάρε μοίρασε και επειδή τα δεδομένα αυτά είχαν διάρκεια ένα μήνα και μεταφέρονταν, τα ανανεώναμε συνεχώς και είχαμε μαζέψει αρκετοί από εμάς αρκετά GB, τα οποία τώρα θα χαθούν. Σε όλους σχεδόν τους κλάδους, υπάρχουν διάφορα κίνητρα τύπου loyalty, με στόχο να μείνεις πιστός σε μια εταιρία, στην περίπτωση που συζητάμε όχι μόνο να μη φύγεις από την cosmote και το what’s up, αλλά και να φροντίσεις να μην περάσει μήνας χωρίς να κάνεις ανανέωση. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να κάνετε ξαφνικά τέτοιες αλλαγές εις βάρος μας και μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. Μετά από κάτι τέτοια, οι ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις που προβάλουν την κοινωνική/εταιρική σας ευθύνη ακούγονται πλέον τρομερά ειρωνικές και υποκριτικές. Θα ήθελα το μήνυμα αυτό να προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα με αίτημα είτε να επαναφερθεί το παλιό πάρε μοίρασε είτε να υπάρξει κάποια πραγματική διάδοχη κατάσταση του πάρε μοίρασε και όχι η φάρσα που ανακοινώσατε η οποία δεν έχει καμία πρακτική χρησιμότητα στο 90% και πλέον των χρηστών.

Link to comment
Share on other sites

Έκανα κι εγώ τα παράπονα στο messenger και μου απάντησαν μετά από 24 ώρες :

 

Καλησπέρα Αλέξανδρε! Σε ευχαριστούμε για τα σχόλια σου τα οποία και λαμβάνουμε υπόψιν μας. Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζεις ότι κάθε υπηρεσία έχει τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Έριξα κραξιμο και εγώ στο μεσεντζερ σοβαρολογουμε τώρα που θα φάω τόσα γίγα

 

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω
Link to comment
Share on other sites

Αν ήταν τα μοναδικά μας gb, τοτε σου λένε έχεις σχεδόν ένα δίμηνο για να τα φας πριν λήξουν. Αν έχεις και από reloadit ή combo τοτε αναγκαστικά πρέπει να βάλεις κάρτα 5-6/12 ώστε το reloadit να λήγει πιο μετά ή και να αγοράσεις πάλι τότε πακέτο ώστε να πάει και αυτό πιο πέρα και έχεις ένα μήνα σχεδόν να φας του παρε-μοιρασε..

Γενικά έτσι όπως το έκαναν το κατέστρεψαν

 

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Διαπίστωσα την αλλαγή στο παρε-δωσε μια μερα πριν μου ληξουν, οποτε τα κατανάλωσα ολα εκεινη την ημέρα. Μου ηρθε σημερα το μήνυμα που λέει οτι μου επιστρέφονται τα data του παρε δωσε που έληξαν, με ισχύ εως 31/12. Στην πράξη μου αποδοθηκε 1GB εως 05/01.

 

Ο,τι να ναι...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Επανέρχεται το #pare_moirase στα data γενικής χρήσης , αντί για ΜΟΝΟ social, αλλά θα ισχύουν ΜΟΝΟ για 2 μέρες αντί για 30 μέρες, που τα μοιράζαμε και αναμεταξύ μας πριν 2 χρόνια περίπου που τα κόψανε από την Cosmote.

Μπορούμε να "βρούμε τη λύση" ΚΑΙ ΠΑΛΙ; Όσπου να το ξανακόψουν από την Cosmote, εννοείται.

Έναρξη για τα γενικής χρήσης data, αντί για ΜΟΝΟ social, από μεθαύριο 29/3/2023 σε όσους έχουν την τελευταία έκδοση του WU app.

Quote

ΤΟ #pare_moirase ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 29/3 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΒ ΓΕΝΙΚΟΥ INTERNET ANTI ΓΙΑ SOCIAL & CHAT. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ 1500ΜΒ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ WHAT'S UP APPLICATION ΣΤΙΣ 29/3!

 

Πχ με 8Ε κάρτα (όσο προεκλογικά θα ισχύει, εννοείται) δε δίνει ReloadIt και θα χρειαστούν σε πολλούς αυτά τα 500ΜΒ έστω για 2 μέρες, ειδικά εάν "βρούμε τη λύση" να τα παρατείνουμε αναμεταξύ μας.

Πώς;

Προτείνετε "λύσεις"........

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...