nikosz75013 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Παιδια αν το έχει βαρεθεί κανένας το pixel xl 2.Και έχει στο μυαλό του για να το δώσει μου στέλνει πμ.ευροπαικο ε.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Παιδια αν το έχει βαρεθεί κανένας το pixel xl 2.Και έχει στο μυαλό του για να το δώσει μου στέλνει πμ.ευροπαικο ε.. Εγώ ίσως το δώσω ανάλογα τι θα βγει αυτές τις μέρες αν με εντυπωσιάσει κάτι από την βαρκελωνη.. Γτ τι διαφορά έχει το ευρωπαϊκό από το αμερικανικό εκτός του ανταπτορα; ισα ίσα τα αμερικανικα περνουν πιο γρήγορα το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Εγώ ίσως το δώσω ανάλογα τι θα βγει αυτές τις μέρες αν με εντυπωσιάσει κάτι από την βαρκελωνη.. Γτ τι διαφορά έχει το ευρωπαϊκό από το αμερικανικό εκτός του ανταπτορα; ισα ίσα τα αμερικανικα περνουν πιο γρήγορα το update.Πρέπει να το στείλεις Αμερική για εγγύηση αν πάθει κάτι. Σχετικά με τα updates όλα το ίδιο τα παίρνουν. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Πρέπει να το στείλεις Αμερική για εγγύηση αν πάθει κάτι. Σχετικά με τα updates όλα το ίδιο τα παίρνουν. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρέπει να το στείλεις σε όποια χώρα υπάρχει Google store. Και για να καταλάβεις τι εγγύηση έχει η Google, δεν έχει σημασία από που το αγόρασες η πως το αγόρασες. Με το ΙΜΕΙ σου μόνο είσαι καλυμμένος. Που σημαίνει πως Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, μπορείς οπουδήποτε να το στείλεις. Και επειδή ήθελα από μόνος μου να δοκιμάσω τι παίζει με την εγγύηση τους, μιλήσαμε τηλεφωνικά, μέσω email και τους ανέφερα δήθεν πρόβλημα με οθόνη και random reboots. Και εχωντας μια συσκευή που είναι αγορασμένη από Αμερική, σε χώρα εκτός Ευρώπης, χωρίς απόδειξη, με καλύπτει στο 100 %. Στα τόσα χρόνια smartphones, η καλύτερη εξυπηρέτηση και εγγύηση ever που έχω δει. Χωρίς πολλά πολλά και άμεσοι. Όσο για τα updates, πολλοί χρήστες από Αγγλία άργησαν να πάρουν αναβάθμιση Φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Πρώτη φορά το ακούω αυτό, οπότε αν ισχύει μόνο θετικό είναι! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Και εγώ.. Από περιέργεια το έκανα για να δω τι παίζει.. Και πρόσεξε η εγγύηση για αλλαγή συσκευής τουλάχιστον στα πιξελ 2 xl ίσχυει για 2 χρόνια! Και σε 1 χρόνο πχ να θέλω να την αλλάξω με καινούργια θα το κάνουν. Γιατί τους είπα ότι τώρα θα την κρατήσω ως έχει και αργότερα όταν αποφασίσω μπορώ να την στείλω πίσω; και μου είπαν ναι, θα μου απαντήσεις στο τελευταίο email και θα προχωρήσουμε την διαδικασία αλλαγής συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρέπει να το στείλεις σε όποια χώρα υπάρχει Google store. Και για να καταλάβεις τι εγγύηση έχει η Google, δεν έχει σημασία από που το αγόρασες η πως το αγόρασες. Με το ΙΜΕΙ σου μόνο είσαι καλυμμένος. Που σημαίνει πως Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, μπορείς οπουδήποτε να το στείλεις. Και επειδή ήθελα από μόνος μου να δοκιμάσω τι παίζει με την εγγύηση τους, μιλήσαμε τηλεφωνικά, μέσω email και τους ανέφερα δήθεν πρόβλημα με οθόνη και random reboots. Και εχωντας μια συσκευή που είναι αγορασμένη από Αμερική, σε χώρα εκτός Ευρώπης, χωρίς απόδειξη, με καλύπτει στο 100 %. Στα τόσα χρόνια smartphones, η καλύτερη εξυπηρέτηση και εγγύηση ever που έχω δει. Χωρίς πολλά πολλά και άμεσοι. Όσο για τα updates, πολλοί χρήστες από Αγγλία άργησαν να πάρουν αναβάθμιση Φεβρουαρίου. Αυτό με το ΙΜΕΙ ισχύει και την εγγύηση. Απλώς με το ΙΜΕΙ ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία παραγωγής του κινητού, ενώ μπορεί να το έχεις αγοράσει αργότερα. πχ Σε ένα Nexus 6P που είχα και παρουσίασε πρόβλημα, από το ΙΜΕΙ φαινόταν ως ημερομηνία παραγωγής 04/2016, ενώ από την απόδειξη αγοράς 07/2016. Η Huawei Ελλάδος δέχεται και τις δύο ημερομηνίες, εννοείται ότι η απόδειξη αγοράς υπερισχύει του ΙΜΕΙ! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρέπει να το στείλεις σε όποια χώρα υπάρχει Google store. Και για να καταλάβεις τι εγγύηση έχει η Google, δεν έχει σημασία από που το αγόρασες η πως το αγόρασες. Με το ΙΜΕΙ σου μόνο είσαι καλυμμένος. Που σημαίνει πως Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, μπορείς οπουδήποτε να το στείλεις. Και επειδή ήθελα από μόνος μου να δοκιμάσω τι παίζει με την εγγύηση τους, μιλήσαμε τηλεφωνικά, μέσω email και τους ανέφερα δήθεν πρόβλημα με οθόνη και random reboots. Και εχωντας μια συσκευή που είναι αγορασμένη από Αμερική, σε χώρα εκτός Ευρώπης, χωρίς απόδειξη, με καλύπτει στο 100 %. Στα τόσα χρόνια smartphones, η καλύτερη εξυπηρέτηση και εγγύηση ever που έχω δει. Χωρίς πολλά πολλά και άμεσοι. Όσο για τα updates, πολλοί χρήστες από Αγγλία άργησαν να πάρουν αναβάθμιση Φεβρουαρίου.Αν ψάξεις στο internet θα δεις αναφορές ότι κόσμος που πραγματικά ήθελε να προχωρήσει σε επιστροφή της συσκευής ταλαιπωρήθηκε.Δεν σε αμφισβητώ αλλά θα ήθελα να δω το αγγλικό playstore να παίρνει πίσω συσκευή από το αμερικανικό playstore. Τώρα για τις αναβαθμισεις δεν ισχύει αυτό που λες.Τοσα χρόνια χρήστης nexus δεν έχω διαπιστώσει ότι τα αμερικανακια παίρνουν πρώτα τις αναβαθμισεις.Προσωπικα μου ήρθε το patch του Φεβρουαρίου την ημέρα που το έκανε release η Google. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Αν ψάξεις στο internet θα δεις αναφορές ότι κόσμος που πραγματικά ήθελε να προχωρήσει σε επιστροφή της συσκευής ταλαιπωρήθηκε.Δεν σε αμφισβητώ αλλά θα ήθελα να δω το αγγλικό playstore να παίρνει πίσω συσκευή από το αμερικανικό playstore. Τώρα για τις αναβαθμισεις δεν ισχύει αυτό που λες.Τοσα χρόνια χρήστης nexus δεν έχω διαπιστώσει ότι τα αμερικανακια παίρνουν πρώτα τις αναβαθμισεις.Προσωπικα μου ήρθε το patch του Φεβρουαρίου την ημέρα που το έκανε release η Google. Για αυτόν τον λόγο και εγώ άνοιξα συζήτηση μαζί τους για να διαπιστώσω ο ίδιος τι παίζει. Και κλείσαμε την συζήτηση με το να στείλω απλά email και να τους πω διεύθυνση στην Ιταλία που θα μου στείλουν την καινούργια συσκευή όταν το αποφασίσω. Μπορώ να σου παραθέσω τις συζητήσεις που κάναμε εάν θέλεις. Όσο για τις αναβαθμίσεις, στο patch του Φεβρουαρίου διάβασα ότι συγκεκριμένα στο 2 xl στην Αγγλία άργησε σε μερικούς να έρθει. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Για αυτόν τον λόγο και εγώ άνοιξα συζήτηση μαζί τους για να διαπιστώσω ο ίδιος τι παίζει. Και κλείσαμε την συζήτηση με το να στείλω απλά email και να τους πω διεύθυνση στην Ιταλία που θα μου στείλουν την καινούργια συσκευή όταν το αποφασίσω. Μπορώ να σου παραθέσω τις συζητήσεις που κάναμε εάν θέλεις. Όσο για τις αναβαθμίσεις, στο patch του Φεβρουαρίου διάβασα ότι συγκεκριμένα στο 2 xl στην Αγγλία άργησε σε μερικούς να έρθει. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό βέβαια.. Προς Θεού δεν το αμφισβητώ (το έγραψα κιόλας).Τώρα για τα updates νομίζω ήταν τυχαίο. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Προς Θεού δεν το αμφισβητώ (το έγραψα κιόλας).Τώρα για τα updates νομίζω ήταν τυχαίο. Ναι, απλά συζητηση κάνουμε.. :ρ Ίσως όντως να ήταν τυχαίο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 H Google δημοσιεύει από την πρώτη ημέρα τα OTA updates: https://developers.google.com/android/ota Αυτό με την αλλαγή στον 1 χρόνο που λέτε, εννοείτε όταν βγει το Pixel XL 3 ότι μπορεί να ανταλλαχθεί ? (συν διαφορά τιμής εννοείται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 H Google δημοσιεύει από την πρώτη ημέρα τα OTA updates: https://developers.google.com/android/ota Αυτό με την αλλαγή στον 1 χρόνο που λέτε, εννοείτε όταν βγει το Pixel XL 3 ότι μπορεί να ανταλλαχθεί ? (συν διαφορά τιμής εννοείται) Όχι, με ίδια συσκευή είναι η ανταλλαγή στα πλαίσια αντικατάσταση λόγω προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Πάντως και εγώ που τους είχα στείλει email για το αν θα με καλύπτει κάποιο Ευρωπαϊκό Play Store σε περίπτωση αγοράς από ΗΠΑ, μου είχαν απαντήσει από το Support τους πως όχι. Συγκεκριμένα: Hi Thanasis, Thank you for writing back to Google! Yes, you got it right! The warranty exception does not apply if you're no longer in the country from which you purchased the device. In your case, you're eligible for the warranty replacement if you're in US. However, after returning to Greece, if you'd like to replace the device then you'll have to opt any of the below options. Return to the country of purchase to start the device refund/warranty process You can pay out of pocket to ship the device to a friend or family member in the country of purchase (absolutely no reimbursement) and then initiate a replacement. If you've any questions, do write back. I'll be here to help you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Hi Dimitris, Thanks for getting back to me. We would only be able to provide warranty support to Italy in that instance. We are unable to ship a replacement device out to Greece. I know this does not make your situation any easier and I am really sorry about this. Would you be able to send your device to a friend or family member who is in any of our supported countries? All the best. Thanks! Aaron The Google Support Team Έχω καμία 10 email ακόμα περί αυτής της συζήτησης.. Γίνεται να το στείλεις οπουδήποτε έχει store η Google.. Και ξαναλέω το έχω αγοράσει στην Ουκρανία, χωρίς απόδειξη και η συσκευή είναι Αμερικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Τι να πω... Μακάρι να έχεις δίκιο, απλά όταν σε κάτι δεν συμφωνούν ούτε οι υπάλληλοι του support της Google, τα πράγματα είναι δύσκολα σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Είναι ανάλογα το ποσό θα πιέσεις την κατάσταση και τι θα πεις.. Πάντα έτσι είναι άλλωστε.. Αν απλά ρωτήσεις τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση απλά θα σε στείλουν, αν ξέρεις να μιλήσεις τότε θα πάρεις αυτό που θέλεις.. Αν και τώρα που τα λέμε μακριά και αγαπημένα που λέμε, πότε μην μας χρειαστεί το support τους. :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Σε επικοινωνία που είχα με store UK γτ από εκεί το πήρα μου το ξεκαθάρισαν ότι η εγγύηση είναι μόνο από το store που έχει αγοραστεί. Υπάρχουν serial number δεν γίνεται ότι να ναι. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει και δεύτερο Pixel 2 στο σπίτι. Η κοπέλα μου ζήλεψε το Pixel 2 μου (κυρίως για την κάμερα) και πήρε το μεγάλο 2 XL. Είχα έναν μικρό φόβο πώς θα το συνήθιζε γιατί είχε πάντα iPhone και λειτουργεί στο οικοσύστημα της Apple με MacBook κτλ, αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα το έμαθε και δεν έκανε κανένα παράπονο. Μπορώ να πω μάλιστα ότι την έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά της, μια που το κινητό είναι γι' αυτή εργαλείο δουλειάς με άπειρα mails, calendar events κτλ. και είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το πόσο τη βοηθάει. Ειδικά αφού το iPhone της είχε γίνει απίστευτα αργό καθώς η καλή Apple που σκέφτεται πριν από μας για μας, μάλλον ήθελε να "προστατέψει την μπαταρία". Η μεταφορά από το iPhone της ήταν πολύ εύκολη με μοναδικό παράπονό μου τα... 16GB φωτογραφίες που μετέφερε (γιατί βαριόταν να ξεκαθαρίσει σαβούρα ετών) και πήρε ώρα. Τώρα σε σύγκριση του κανονικού και του XL έχω να πω τα εξής. Το XL δεν είναι τόοοοοσο μεγαλύτερο και σίγουρα είναι αρκετά ελαφρύ. Δεν σου δίνει εικόνα παντόφλας. Η καμπύλη και τα μικρά bezels δίνουν αρκετό χώρο παραπάνω στην οθόνη που θα τον ήθελα και στο δικό μου. Όσον αφορά στο θέμα της οθόνης, έχει κάποιο blue tint που δεν ενοχλεί κανέναν, εκτός αν αρχίσεις να το ψειρίζεις. Παρ' όλα αυτά προτιμώ την οθόνη στο μικρότερο. Το μόνο αρνητικό που έχω βρει στο XL είναι ότι η φόρτιση μου φαίνεται σχετικά αργή, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται ότι παράλληλα πρέπει να ανέβουν και μερικές χιλιάδες φωτογραφίες στο cloud. Σε άλλα νέα ήρθε και το March Security Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει και δεύτερο Pixel 2 στο σπίτι. Η κοπέλα μου ζήλεψε το Pixel 2 μου (κυρίως για την κάμερα) και πήρε το μεγάλο 2 XL. Είχα έναν μικρό φόβο πώς θα το συνήθιζε γιατί είχε πάντα iPhone και λειτουργεί στο οικοσύστημα της Apple με MacBook κτλ, αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα το έμαθε και δεν έκανε κανένα παράπονο. Μπορώ να πω μάλιστα ότι την έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά της, μια που το κινητό είναι γι' αυτή εργαλείο δουλειάς με άπειρα mails, calendar events κτλ. και είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το πόσο τη βοηθάει. Ειδικά αφού το iPhone της είχε γίνει απίστευτα αργό καθώς η καλή Apple που σκέφτεται πριν από μας για μας, μάλλον ήθελε να "προστατέψει την μπαταρία". Η μεταφορά από το iPhone της ήταν πολύ εύκολη με μοναδικό παράπονό μου τα... 16GB φωτογραφίες που μετέφερε (γιατί βαριόταν να ξεκαθαρίσει σαβούρα ετών) και πήρε ώρα. Τώρα σε σύγκριση του κανονικού και του XL έχω να πω τα εξής. Το XL δεν είναι τόοοοοσο μεγαλύτερο και σίγουρα είναι αρκετά ελαφρύ. Δεν σου δίνει εικόνα παντόφλας. Η καμπύλη και τα μικρά bezels δίνουν αρκετό χώρο παραπάνω στην οθόνη που θα τον ήθελα και στο δικό μου. Όσον αφορά στο θέμα της οθόνης, έχει κάποιο blue tint που δεν ενοχλεί κανέναν, εκτός αν αρχίσεις να το ψειρίζεις. Παρ' όλα αυτά προτιμώ την οθόνη στο μικρότερο. Το μόνο αρνητικό που έχω βρει στο XL είναι ότι η φόρτιση μου φαίνεται σχετικά αργή, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται ότι παράλληλα πρέπει να ανέβουν και μερικές χιλιάδες φωτογραφίες στο cloud. Σε άλλα νέα ήρθε και το March Security Update. Κατά την γνώμη μου παραμένει τοπ συσκευή σαν σύνολο αυτή την στιγμή! Με γεια της και να τα χαρείτε και οι δύο σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει και δεύτερο Pixel 2 στο σπίτι. Η κοπέλα μου ζήλεψε το Pixel 2 μου (κυρίως για την κάμερα) και πήρε το μεγάλο 2 XL. Είχα έναν μικρό φόβο πώς θα το συνήθιζε γιατί είχε πάντα iPhone και λειτουργεί στο οικοσύστημα της Apple με MacBook κτλ, αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα το έμαθε και δεν έκανε κανένα παράπονο. Μπορώ να πω μάλιστα ότι την έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά της, μια που το κινητό είναι γι' αυτή εργαλείο δουλειάς με άπειρα mails, calendar events κτλ. και είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το πόσο τη βοηθάει. Ειδικά αφού το iPhone της είχε γίνει απίστευτα αργό καθώς η καλή Apple που σκέφτεται πριν από μας για μας, μάλλον ήθελε να "προστατέψει την μπαταρία". Η μεταφορά από το iPhone της ήταν πολύ εύκολη με μοναδικό παράπονό μου τα... 16GB φωτογραφίες που μετέφερε (γιατί βαριόταν να ξεκαθαρίσει σαβούρα ετών) και πήρε ώρα. Τώρα σε σύγκριση του κανονικού και του XL έχω να πω τα εξής. Το XL δεν είναι τόοοοοσο μεγαλύτερο και σίγουρα είναι αρκετά ελαφρύ. Δεν σου δίνει εικόνα παντόφλας. Η καμπύλη και τα μικρά bezels δίνουν αρκετό χώρο παραπάνω στην οθόνη που θα τον ήθελα και στο δικό μου. Όσον αφορά στο θέμα της οθόνης, έχει κάποιο blue tint που δεν ενοχλεί κανέναν, εκτός αν αρχίσεις να το ψειρίζεις. Παρ' όλα αυτά προτιμώ την οθόνη στο μικρότερο. Το μόνο αρνητικό που έχω βρει στο XL είναι ότι η φόρτιση μου φαίνεται σχετικά αργή, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται ότι παράλληλα πρέπει να ανέβουν και μερικές χιλιάδες φωτογραφίες στο cloud. Σε άλλα νέα ήρθε και το March Security Update. Καλορίζικο το XL! Έχει διαφορά και στην μπαταρία το μικρό με το μεγάλο. Από εξωτερικό το πήρατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 ... Η μεταφορά από το iPhone της ήταν πολύ εύκολη με μοναδικό παράπονό μου τα... 16GB φωτογραφίες που μετέφερε (γιατί βαριόταν να ξεκαθαρίσει σαβούρα ετών) και πήρε ώρα. ... Το iPhone, δεν έχει Google Photos app? ... Το μόνο αρνητικό που έχω βρει στο XL είναι ότι η φόρτιση μου φαίνεται σχετικά αργή, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται ότι παράλληλα πρέπει να ανέβουν και μερικές χιλιάδες φωτογραφίες στο cloud. ... Μάλλον είναι πραγματικά αργή Ποιο αργή από προηγούμενα μοντέλα της Google Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί η Google όταν λέει ότι με 15' λεπτά έχεις 7 ώρες χρήσης :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το iPhone, δεν έχει Google Photos app? Μάλλον είναι πραγματικά αργή Ποιο αργή από προηγούμενα μοντέλα της Google Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί η Google όταν λέει ότι με 15' λεπτά έχεις 7 ώρες χρήσης :-)Έκανα και chat γι'αυτό το θέμα...η λύση είναι μία αλλάξτε μπριζα. Το έβλεπα και γω. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ανάλογα πόσο % είναι φορτίζει πιο γρήγορα ή αργά. Πιστεύω ότι έχει να κάνει σχέση με την ζωή της μπαταρίας ώστε να αντέξει στο χρόνο. Καλή η γρήγορη φόρτιση σε όλους τους κατασκευαστές αλλά αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το iPhone, δεν έχει Google Photos app? Δεν ξέρω αν το είχε εγκαταστήσει ποτέ, σίγουρα δεν το χρησιμοποιούσε. Τις είχε στο κινητό και νομίζω στο iCloud, κάτι τέτοιο. Με πιάνει αλλεργία με όλα αυτά τα περίεργα της Apple. Το Google Photos by the way (που λένε στο χωριό μου) έχει πολύ καλή αναζήτηση και δεν το ήξερα. Μπορείς (και μέσω Assistant φυσικά) να ψάξεις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Δηλαδή αν θες να δεις τις φωτογραφίες σου από μια συγκεκριμένη περίοδο του λες να σου βγάλει τις φωτογραφίες του Ιανουαρίου. Αν θες να δεις τις φωτογραφίες σου που έχουν γατάκια ή είναι σε ένα συγκεκριμένο μέρος (αν έχεις βάλει location) απλά κάνεις το αντίστοιχο search. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Γενικά χρησιμοποιώ πάρα πολύ assistant (έστω και στα αγγλικά) για να κάνω πολλά πράγματα που αλλιώς θα μου έπαιρναν ώρα. Όσον αφορά στη φόρτιση νομίζω οτι η Google έχει προσπαθήσει να προστατέψει πολύ την μπαταρία. Η φόρτιση ειδικά προς το τέλος είναι αρκετά αργή. Στο Pixel 2 πάντως (που έχει και μικρότερη) δεν έχω τόσο θέμα. Στο XL είναι μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά ίσως είναι και οι πρώτες φορτίσεις και όσα τρέχουν από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Επειδή θα χτυπήσω ξεκλείδωτο αμερικάνικο ,ποιο δίκτυο πρέπει να προσέξω να έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts