Jump to content

Google Pixel 2 XL

jimmmysil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκλείδωνεις bootloader, rootareis, περνάς xposed, περνάς instand face unlock, ενεργοποίεις το smart lock και έχεις το ίδιο face unlock που έχει και το 1+5T..;) χωρίς swipe και τίποτα παραπάνω!! Και επειδή εγώ το πήγα σε αλλο level, βάζεις και ένα gravity screen και είσαι πρώτος μάγκας :D

Ιδού και το αποτέλεσμα.

Edited by JinTheGod

Ξεκλείδωνεις bootloader, rootareis, περνάς xposed, περνάς instand face unlock, ενεργοποίεις το smart lock και έχεις το ίδιο face unlock που έχει και το 1+5T..;) χωρίς swipe και τίποτα παραπάνω!! Και επειδή εγώ το πήγα σε αλλο level, βάζεις και ένα gravity screen και είσαι πρώτος μάγκας :D
Έχω κάνει ρουτ αλλά δεν έχω βάλει xposed γιατί έχω εφαρμογές που δεν παίζουν χωρίς safety net

Έχεις βάλει Xposed μέσω Magisk?

Περνάς safety net?

Ναι.

Όχι δεν περνάει safety.. Αυτά τα δύο μαζί ακόμα δεν περνάνε.. Λογικά σε κάποια έκδοση αργότερα θα το φτιάξουν.

Τελικά για double tap χωρίς να μεσολαβεί η οθόνη του ambient, γίνεται εγκαθιστώντας ένα kernel που να υποστηρίζει DT2W (όπως το Flash ή το ElementalX)

bae7034b94ccf234c3bd3b9c30085f5b.jpg

Τελικά για double tap χωρίς να μεσολαβεί η οθόνη του ambient, γίνεται εγκαθιστώντας ένα kernel που να υποστηρίζει DT2W (όπως το Flash ή το ElementalX)

bae7034b94ccf234c3bd3b9c30085f5b.jpg

Έχεις δει διαφορά με αυτά τα κερνελ σε μπαταρία και λειτουργία; Στο update Φεβρουαρίου δουλεύουν;

Έχεις δει διαφορά με αυτά τα κερνελ σε μπαταρία και λειτουργία; Στο update Φεβρουαρίου δουλεύουν;
Σήμερα έβαλα custom kernel οπότε δεν έχω προλάβει να βγάλω συμπεράσματα. Πάντως το έβαλα κατά βάση για το DT2W, δεν σκοπεύω να αλλάξω κάτι άλλο.

Έβαλα αυτό εδώ:

Flash Kernel

https://forum.xda-developers.com/pixel-2-xl/development/taimen-flash-kernel-1-00-t3702057

Ναι, δουλεύει στο update Φεβρουαρίου.

Αυτό που δεν δουλεύει καλά με το update Φεβρουαρίου είναι το TRWP το οποίο δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το data αν έχεις screen lock. Οπότε πρέπει όταν περάσεις το update Φεβρουαρίου, και πριν να μπεις στο TWRP για να φλασάρεις το custom kernel και το Magisk, να απενεργοποιήσεις το screen lock, και το ξαναβάζεις μετά.

Το backup δεν φαίνεται να δουλεύει καλά

(Settings->System->Backup)

Σε ορισμένα γράφει εδώ και μέρες "waiting to backup"

Σε εσάς λειτουργεί?

d2513524a113afbaacb1b06bceb6b702.jpg

Το backup δεν φαίνεται να δουλεύει καλά

(Settings->System->Backup)

Σε ορισμένα γράφει εδώ και μέρες "waiting to backup"

Σε εσάς λειτουργεί?

d2513524a113afbaacb1b06bceb6b702.jpg

Έχεις δώσει άδειες στο drive? Να διαβάζει τα πάντα.

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχε STORAGE, του έδωσα και CONTACTS και CAMERA, αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό

Σε σένα φαίνονται όλα backed up?

Έδωσα τις εξής εντολές και φαίνεται να ξεκίνησε το Backup

c:\Program Files\ADB>adb shell

taimen:/ $ bmgr run

taimen:/ $ bmgr backupnow --all

Ωστόσο δεν φαίνεται να ξεκινάει το backup των SMS

Επίσης, πηγαίνοντας στο Google Drive, Backups δείχνει ότι μόνο 38 εφαρμογές ότι έχουν γίνει backup

(που στην ουσία είναι 37 εφαρμογές της Google συν το Viber)

Γενικά το backup στο Android φαίνεται προβληματικό, μάλλον μόνο με ρουτ και titanium μπορεί να γίνει πλήρες backup...6694cdca933db3abdb3bb1b94559a92a.jpgdd3199e9fd9f5d40b1210729da2f44fa.jpg

Τα sms ούτε εμένα γίνονται! Δείχνουν το ίδιο ακριβώς

Τα sms ούτε εμένα γίνονται! Δείχνουν το ίδιο ακριβώς

Για δοκίμασε το εξής:

adb shell

bmgr enabled

bmgr backupnow --all

Edited by Nikos2k5

• 2 weeks later...
Το έχει ψάξει κάποιος αν υποστηρίζεται FM radio με κάποιο application σαν το Spirit ή το Nextradio; Με ψήνει το τηλέφωνο λόγω της κορυφαίας κάμερας, αλλά χωρίς ραδιόφωνο τηλέφωνο αποκλείεται εκ των προτέρων.

Το έχει ψάξει κάποιος αν υποστηρίζεται FM radio με κάποιο application σαν το Spirit ή το Nextradio; Με ψήνει το τηλέφωνο λόγω της κορυφαίας κάμερας, αλλά χωρίς ραδιόφωνο τηλέφωνο αποκλείεται εκ των προτέρων.

Μόνο με bluetooth ακουστικά που έχουν δικό τους ραδιόφωνο. Γενικά για την κάμερα, εγώ προσωπικά περίμενα περισσότερα (κάτοχος nexus 6p) οπότε μην περιμένεις ότι θα το πάρεις και θα κάνει θαύματα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Την ημέρα προτιμώ του nexus ακόμα, μόνο στις βραδυνές βλέπω καλύτερη λεπτομέρεια και λιγότερο θόρυβο αλλά νομίζω ότι θέλει δουλειά η κάμερα.

Edited by than0s7

Μόνο με bluetooth ακουστικά που έχουν δικό τους ραδιόφωνο. Γενικά για την κάμερα, εγώ προσωπικά περίμενα περισσότερα (κάτοχος nexus 6p) οπότε μην περιμένεις ότι θα το πάρεις και θα κάνει θαύματα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Την ημέρα προτιμώ του nexus ακόμα, μόνο στις βραδυνές βλέπω καλύτερη λεπτομέρεια και λιγότερο θόρυβο αλλά νομίζω ότι θέλει δουλειά η κάμερα.
Παίζει να είσαι ο 1ος που δεν έχει εκπλαγεί με την κάμερα του 2 σε όλη τη Γη..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Google Pixel 5

Σοβαρά τώρα;; Η σελφι του παίζει να είναι καλύτερη από τις πίσω κάμερες των 95% των συσκευών που κυκλοφορούν!! Όσο για την πίσω δεν χρειάζεται να λέμε πολλα...

Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι ο 1ος ή ο 10ς που το λέει. Στα δικά μου μάτια, το κινητό στις ημερήσιες θέλει δουλειά. Έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό η φυσικότητα που είχα στο 6p, τα χρώματα έχουν γίνει πιο πλαστικά και ψεύτικα(θυμίζει σε μεγάλο βαθμό Samsung). Για την μπροστινή θα συμφωνήσω, μάλιστα οι φωτογραφίες της ειδικά στα πρόσωπα μου αρέσουν περισσότερο από την κυρία. Πχ το pixel 1 την ημέρα θεωρώ βγάζει πιο ισορροπημένες φωτογραφίες.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι ο 1ος ή ο 10ς που το λέει. Στα δικά μου μάτια, το κινητό στις ημερήσιες θέλει δουλειά. Έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό η φυσικότητα που είχα στο 6p, τα χρώματα έχουν γίνει πιο πλαστικά και ψεύτικα(θυμίζει σε μεγάλο βαθμό Samsung). Για την μπροστινή θα συμφωνήσω, μάλιστα οι φωτογραφίες της ειδικά στα πρόσωπα μου αρέσουν περισσότερο από την κυρία. Πχ το pixel 1 την ημέρα θεωρώ βγάζει πιο ισορροπημένες φωτογραφίες.

Προσωπικά πιστεύω ότι η κάμερα είναι άριστη, κυρίως λόγω του πολύ προχωρημένου HDR, των πορτραίτων, και της σταθεροποίησης στα βίντεο.

Βέβαια, αν έρχεσαι ήδη από συσκευή με Google Camera app, και έχεις ήδη το HDR+ και το Lens Blur, δεν θα αποτελέσουν μεγάλη έκπληξη. Αλλά εκεί που στο Lens Blur χρειαζόταν να μετακινήσεις την συσκευή, τώρα γίνεται χωρίς μετακίνηση, και σχεδόν άμεσα αντί να περιμένεις 30" για επεξεργασία.

Αλλά επειδή πολλά πράγματα είναι υποκειμενικά, το HDR που δεν σε ικανοποιεί μπορεί να απενεργοποιηθεί (Settings -> Advanced -> HDR+ control)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης αυτό που έχει εντυπωσιάσει πολλούς είναι όταν τους δείχνω τον Stormtrooper σε κάποιο γνωστό τους χώρο :-)

Παιχνιδάκι μεν, αλλά έχει πλάκα γιατί στην αρχή αναρωτιούνται που βρέθηκε αυτός ...

Να ρωτήσω κάτι, μερικές φορές όταν βγάζω την συσκευή από την τσέπη, είναι ανοιχτή και έχουν πατηθεί διάφορα πράγματα τυχαία.

Γιατί ανοίγει?

Έχω βάλει ένα kernel που έχει Double Tap 2 Wake, αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται double tap από την κίνηση του κινητού μέσα στην τσέπη.

Τι μπορεί να παίζει?

Προσωπικά πιστεύω ότι η κάμερα είναι άριστη, κυρίως λόγω του πολύ προχωρημένου HDR, των πορτραίτων, και της σταθεροποίησης στα βίντεο.

Βέβαια, αν έρχεσαι ήδη από συσκευή με Google Camera app, και έχεις ήδη το HDR+ και το Lens Blur, δεν θα αποτελέσουν μεγάλη έκπληξη. Αλλά εκεί που στο Lens Blur χρειαζόταν να μετακινήσεις την συσκευή, τώρα γίνεται χωρίς μετακίνηση, και σχεδόν άμεσα αντί να περιμένεις 30" για επεξεργασία.

Αλλά επειδή πολλά πράγματα είναι υποκειμενικά, το HDR που δεν σε ικανοποιεί μπορεί να απενεργοποιηθεί (Settings -> Advanced -> HDR+ control)

Να ρωτήσω κάτι, μερικές φορές όταν βγάζω την συσκευή από την τσέπη, είναι ανοιχτή και έχουν πατηθεί διάφορα πράγματα τυχαία.

Γιατί ανοίγει?

Έχω βάλει ένα kernel που έχει Double Tap 2 Wake, αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται double tap από την κίνηση του κινητού μέσα στην τσέπη.

Τι μπορεί να παίζει?

Έχεις δίκιο σχετικά με τις νέες λειτουργίες, αν και στο νεξους είχα περάσει την πειραγμένη εφαρμογή και πρόλαβα μέχρι και portrait mode.

Τώρα πλέον έχω αρχίσει να τσεκάρω δείγματα χωρίς hdr να δω πως συμπεριφέρεται.

Στη συσκευή έχεις κλείδωμα? Αν όχι, υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώνει αν το βάζεις στη τσέπη με την οθόνη προς το πόδι.

...

Στη συσκευή έχεις κλείδωμα? Αν όχι, υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώνει αν το βάζεις στη τσέπη με την οθόνη προς το πόδι.

Ναι, έχω screen lock με PIN, και το Smart (un)Lock με trusted places και trusted devices.

Άλλα χωρίς Double Tap και χωρίς πάτημα power button, δεν θα έπρεπε να ανοίγει, σωστά?

Σκέφτομαι μήπως με πίεση στο κάτω μέρος ανοίγει ο assistant, και παραμένει ανοικτή η οθόνη μετά και πατιούνται διάφορα?

Άλλα πάλι, δεν νομίζω ότι εφαρμόζεται τόση πίεση. Το απενεργοποιώ τώρα για λίγο να δω αν είναι αυτό, αλλά δεν νομίζω.

Ναι, έχω screen lock με PIN, και το Smart (un)Lock με trusted places και trusted devices.

Άλλα χωρίς Double Tap και χωρίς πάτημα power button, δεν θα έπρεπε να ανοίγει, σωστά?

Σκέφτομαι μήπως με πίεση στο κάτω μέρος ανοίγει ο assistant, και παραμένει ανοικτή η οθόνη μετά και πατιούνται διάφορα?

Άλλα πάλι, δεν νομίζω ότι εφαρμόζεται τόση πίεση. Το απενεργοποιώ τώρα για λίγο να δω αν είναι αυτό, αλλά δεν νομίζω.

Εγώ το έχω απενεργοποιημένο τελείως, οπότε δεν ξέρω αν και πόσο ευαίσθητο είναι. Πάντως, έχει βάση το σκεπτικό σου.

Μήπως έχεις το ξεκλείδωμα όταν είναι πάνω στο σώμα σου;

O Assistant δύσκολα να είναι, θέλει μεγάλη πίεση.

ΥΓ Γιατί το απενεργοποιείτε; Είναι και αγχολυτικό εκτός από χρήσιμο

Εγώ το βάζω σε βεντουζα στο αμάξι και συνέχεια άνοιγε οπότε το έσφιγγα, για αυτό έφαγε κλείσιμο.

Όχι δεν έχω ενεργοποιημένο το On-Body Detection

Δεν έχω απενεργοποιημένο το Active Edge γενικά, απλώς προσωρινά για να δω αν είναι λόγω αυτού που ανοίγει η οθόνη και πατιούνται διάφορα

• The title was changed to Google Pixel 2 XL