xrhstos1974 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημέρα και από εμένα. Είχα το s7 edge το έδωσα και πήρα mate. Η διαφορά μεγάλη σε μπαταρία κυρίως. Και βασικά αυτό με νοιάζει πιο πολύ λόγω δουλειάς. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο σε όλα του. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Εβαλα να φαίνεται η ώρα όταν η οθόνη είναι σβηστή αλλά δεν θυμάμαι που είχα πάει να το κάνω αυτό. Ξέρει κανείς πως το βγάζουμε; Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημέρα και από εμένα. Είχα το s7 edge το έδωσα και πήρα mate. Η διαφορά μεγάλη σε μπαταρία κυρίως. Και βασικά αυτό με νοιάζει πιο πολύ λόγω δουλειάς. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο σε όλα του. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Εβαλα να φαίνεται η ώρα όταν η οθόνη είναι σβηστή αλλά δεν θυμάμαι που είχα πάει να το κάνω αυτό. Ξέρει κανείς πως το βγάζουμε; Ευχαριστώ.Θα πας ρυθμίσεις, ασφάλεια κ απόρρητο, κλείδωμα οθόνης και είναι η τελευταία επιλογή την απενεργοποιεις και είσαι οκ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Θα πας ρυθμίσεις, ασφάλεια κ απόρρητο, κλείδωμα οθόνης και είναι η τελευταία επιλογή την απενεργοποιεις και είσαι οκ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημέρα. Θέλει κάποια ρύθμιση η συσκευή για να δει την σύνδεση μέσω usb σε pc; Το συνδέω πάνω αλλά... Στις συνδέσεις, το usb φαίνεται απόσυνδεδεμένο... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) - Το photo compare tool του gsmarena https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8854&idPhone2=7945&idPhone3=8195 - τις φωτογραφίες του φίλου από S8+ και Mate 10 pro...(ίδιο αντικείμενο, ίδια ώρα/συνθήκες κατά προσέγγιση0 (Mate 10 pro) (Galaxy S8+) Σ' αυτές τις φωτογραφίες έχετε αντίλογο; - μήπως δεν είναι αξιόπιστες οι μετρήσεις του gsmarena, μήπως παρεμβαίνουν στις συνθήκες φωτογράφισης για να προωθήσουν κάποιο κινητό; - μήπως φταίει η έκδοση λογισμικού; Ποιά είναι αυτή η "κακιά" έκδοση, να την αποφεύγουμε - δεν είναι συνολικά καλύτερη η φωτογραφία του S8+ από του Mate 10 pro στο παραπάνω δείγμα; - Πού υπερέχει το ένα, πού το άλλο; - τί δείχνουν κατ' αρχάς οι φωτογραφίες αυτές, τις κοιτάξατε ή απαξιείτε να θέσετε σε δοκιμή τις δικές σας εντυπώσεις; Οπως εχω ξαναπει το s8 το ειχα. Οι φωτο που μας βαζεις για συγκριση καταρχην μονο μια ειναι οι ιδιες αρα εκει θα εστιασω μονο. Δηλ εσενα σου αρεσει του s8 που ειναι ολη μαυρη και δν βλεπεις τπτ?Του mate δειχνει πολυ πιο φυσικη . Στο κατω μερος που εχει λαμπα ο δρομος στο εχει τραβηξει πολυ καλα,εν αντιθεσει με το s8 Που το εχασε . Στο πισω μερος αυτο που βλεπει το ματι σου πιο σωστα τραβηχτηκε με το Μate. Οταν εχεις φωτα σε μια πολη ,ο ουρανος δεν φαινεται ποτε καταμαυρος. Βλεπεις πιο ανοιχτο μαυρο σαν αντανακλαση των φωτων που το τραβηξε το mate. Το s8 τραβηξε κοινως μια μαυριλα. Στα ματια τα δικα μου σαφως καλυτερη κ πιο φυσικη ειναι του mate Edited January 9, 2018 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 S8 ειχα κι εγω και νομιζω πως το mate συνολικα ειναι καλυτερο. Τωρα στη συγκεκριμενη φωτο που συζητατε, προσωπικα δε μου αρεσει ουρανος του mate, προτιμω τον μαυρο του s8 αλλα απο την αλλη στην κατω μερια της φωτογραφιας υπαρχει ενα ολοκληρο αυτοκινητο παρκαρισμενο που το s8 δεν ειδε ενω στο mate φαινεται ολοκαθαρα. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Στην πραγματικότητα τραβάει τόσο φως η κάμερα του που μερικές φορές το παρακάνει! Με μια πρώτη ματιά μου αρέσει του S8, γιατί το θέμα (το δημαρχείο - πλατεία) ξεχωρίζει. Με μια δεύτερη ματιά, του mate είναι 2 φορές καλύτερη. Αν κάνεις και ένα retouch θα γίνει 3 φορές καλύτερη. Άσχετο με τις παραπάνω φωτογραφίες, εχει αναφερθεί στο xda ότι το flash ανάβει σχεδόν μόνο στα 0 lux! Shutter lag, μηδενικό. Είναι ο λόγος που το πήρα. Είχα συγκρίνει προηγουμένως του S8 και του iPhone X. Το iPhone X ήταν καλύτερο, το S8 χειρότερο. Πάντως θέλει λίγη εξοικείωση η κάμερα του για να μπορέσεις να αναδείξεις τις ικανότητες της. Κάπου διάβασα ότι είναι προτιμότερο να τραβάμε με 12mp. Τι λέτε; Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Συγχωρήστε μου κι όλας, αλλά σε αντίθεση με μερικούς εδώ που διατυπώνουν μονάχα εντυπώσεις χωρίς τεκμήρια, εγώ έχω δώσει συγκεκριμένες φωτογραφίες προς σύγκριση/αντιπαράθεση... το ζητούμενο είναι να συναγάγουμε τα κατα το δυνατόν αντικειμενικότερα συμπεράσματα, και να αγοράζει ο καθένας, συνειδητά, ανάλογα με τις προτεραιότητές του, τις ανάγκες του και τη τσέπη του. Άστο φίλε, τζάμπα ασχολείσαι. Το mate 10 pro έχει την καλύτερη κάμεσα και είμαστε ευτυχισμένοι όλοι... :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Συγχωρήστε μου κι όλας, αλλά σε αντίθεση με μερικούς εδώ που διατυπώνουν μονάχα εντυπώσεις χωρίς τεκμήρια, εγώ έχω δώσει συγκεκριμένες φωτογραφίες προς σύγκριση/αντιπαράθεση... - Το photo compare tool του gsmarena https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8854&idPhone2=7945&idPhone3=8195 - τις φωτογραφίες του φίλου από S8+ και Mate 10 pro...(ίδιο αντικείμενο, ίδια ώρα/συνθήκες κατά προσέγγιση0 (Mate 10 pro) (Galaxy S8+) το πρόβλημα εδω με τις 2 φώτο είναι οτι το S8 εχει φωτομέτριση στο κεντρο και ενω το mate εχει κανει φωτομέτριση σε ολη την εικονα και εχει προσπαθησει να φωτισει και τα σκοτεινα. (Φαίνεται στο ινφο) Edited January 9, 2018 by leou προσθηκη σχολιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Όποιος γράφει και το πιστεύει ότι το S8/S8+ έχει καλύτερη κάμερα από το Mate 10 pro, είναι άσχετος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Όποιος γράφει και το πιστεύει ότι το S8/S8+ έχει καλύτερη κάμερα από το Mate 10 pro, είναι άσχετος. :)Ποιο s8 ρε φίλε. Το s7 έχει καλύτερη κάμερα από το mate το s8 είναι έτη φωτός μπροστά.. :D Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος του mate 10 pro από τις 28/12,προσφορά από Κωτσόβολο, χρώματος μπλε. Ερχόμενος από χρήση iPhone (ανέκαθεν) μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ταχύτητα κάμερα δε παίζονται. Οθόνη και περιβάλλον ευκολοχρηστα. Θέλει να του δώσεις 2-3 μερουλες. Το φινίρισμα της συσκευής είναι εξαιρετικό, οι καμπύλες του σε βοηθούν για χρήση με ένα χέρι. Μπαταρία εξαιρετική, 30 ώρες χρήση όλα ανοιχτά και μπαίνει σε φόρτιση στο 15% κάποιες εφαρμογές μόνο είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με iOS. Κατά τα άλλα εφόσον οι δουλειες μου γίνονται είμαι υπερευχαριστημενος. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Καλησπέρα και από εμένα, κάτοχος του mate 10 pro από τις 28/12,προσφορά από Κωτσόβολο, χρώματος μπλε. Ερχόμενος από χρήση iPhone (ανέκαθεν) μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ταχύτητα κάμερα δε παίζονται. Οθόνη και περιβάλλον ευκολοχρηστα. Θέλει να του δώσεις 2-3 μερουλες. Το φινίρισμα της συσκευής είναι εξαιρετικό, οι καμπύλες του σε βοηθούν για χρήση με ένα χέρι. Μπαταρία εξαιρετική, 30 ώρες χρήση όλα ανοιχτά και μπαίνει σε φόρτιση στο 15% κάποιες εφαρμογές μόνο είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με iOS. Κατά τα άλλα εφόσον οι δουλειες μου γίνονται είμαι υπερευχαριστημενος. Sent from my BLA-L29 using TapatalkΠοία κάμερα ρε φίλε το mate 10 pro έχει τραγική κάμερα, οι κάτοχοι του βασιλιά των lag και reloads εν έτη 2018 αυτό το συμπέρασμα έχουν βγάλει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 9, 2018 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Τις φωτογραφίες στο Flickr είναι δικές μου και γενικά θα δείτε πολλά συγκριτικά Google Pixel 2 XL Note 8 iPhone Oneplus 5t Mate 10 pro S8 PLUS & S8 plus με Sony sensor που φοράει το 6gb Snapdragon Στο μάτι μου βλέπω κορυφή με σειρά Google pixel 2 XL Note 8 iPhone X Μate 10 pro iPhone 8 plus Πλησιάζουν τα αληθινά χρώματα Και πολύ κοντά έρχεται το S8 plus Και μετά τα υπόλοιπα Δείτε όμως τιμές που έχουν και μετά βγάλτε συμπέρασμα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ποία κάμερα ρε φίλε το mate 10 pro έχει τραγική κάμερα, οι κάτοχοι του βασιλιά των lag και reloads εν έτη 2018 αυτό το συμπέρασμα έχουν βγάλει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈκλαψα με τον βασιλιά του lag. Πόσο αλήθεια αλλά και πόσο αστείο.. :D Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ποία κάμερα ρε φίλε το mate 10 pro έχει τραγική κάμερα, οι κάτοχοι του βασιλιά των lag και reloads εν έτη 2018 αυτό το συμπέρασμα έχουν βγάλει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε φίλε, δεν έχω θέμα πουθενά,ούτε σε κάμερα ούτε σε lag. Υπερκινητο κάνεις δε θα βρει, παντού υπάρχουν θεματακια. Τα οποία προσωπικά τα προανέφερα. Προσωπική γνώμη εκφέρω, και όσα reviews είδα γιατί έψαξα αρκετά πριν προχωρήσω σε αγορά δεν είδα τα αρνητικά που ανέφερες. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ρε φίλε, δεν έχω θέμα πουθενά,ούτε σε κάμερα ούτε σε lag. Υπερκινητο κάνεις δε θα βρει, παντού υπάρχουν θεματακια. Τα οποία προσωπικά τα προανέφερα. Προσωπική γνώμη εκφέρω, και όσα reviews είδα γιατί έψαξα αρκετά πριν προχωρήσω σε αγορά δεν είδα τα αρνητικά που ανέφερες. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Έχω πρόβλημα με το log in στην παλιά εφαρμογή της Πειραιώς (μπλε). Παίρνει τα στοιχεία αλλά μου λέει πρόβλημα επικοινωνίας και δεν μπαίνει ποτέ. Με την νέα (κίτρινη) όλα κομπλέ.....Την έχουν παρατήσει την εφαρμογή. Εγώ είχα πρόβλημα στο προηγούμενο τηλέφωνο. Με αυτό όμως είναι μια χαρά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ρε φίλε, δεν έχω θέμα πουθενά,ούτε σε κάμερα ούτε σε lag. Υπερκινητο κάνεις δε θα βρει, παντού υπάρχουν θεματακια. Τα οποία προσωπικά τα προανέφερα. Προσωπική γνώμη εκφέρω, και όσα reviews είδα γιατί έψαξα αρκετά πριν προχωρήσω σε αγορά δεν είδα τα αρνητικά που ανέφερες. Sent from my BLA-L29 using TapatalkOK lag μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά τα reload δεν τα βλέπεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Φίλε συμφωνώ απλά διαβάζουν το φόρουμ και άνθρωποι άσχετοι που ενημερώνονται για να κάνουν μια αγορά γιατί να μην ενημερωθούν σωστά;Πραγματικά θεωρώ ότι πολλά που διαβάζω εδώ μέσα σε όλα τα θέματα υπάρχουν πάντα τρολαρισματα χωρίς λόγο. Send from my Mate 10 pro Λάζαρος..Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι είναι χωρίς λόγο. Πάντως εγώ παιδιά έχω πάθει πλάκα με την φωτογραφία του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όχι σκοτάδι. Χαμηλού φωτισμού. Αυτό με ενδιαφέρει. Να βγάζω φωτογραφίες την νύχτα τα παιδιά μου. Δεν σκοπεύω να τα κλειδώνω στο ψυγείο πριν τα βγάλω οπότε δεν ξέρω σε τελείως σκοτάδι τι βγάζει. Σε πραγματικές συνθήκες, και σε πραγματικές φωτογραφίες, δεν έχει αντίπαλο από όσα έπιασα στα χέρια μου. (δεν έχω δει το pixel 2 μόνο από τα καινούργια) Για το s7 που λέει ο φίλος απλά γελάω. Το είχε ο κολλητός μου και όταν έβγαζα τα παιδιά μου και μου έστελνα με μέιλ Τις φωτογραφίες νόμιζα ότι ήταν αλλουνού παιδιά... Τώρα αν θέλετε τηλέφωνο για να τραβάει τα κεραμίδια του γείτονα 1.00 τα μεσάνυχτα χωρις φεγγάρι και ενώ έχει διακοπή η ΔΕΗ, τότε ίσως είναι καλύτερο το s7 δεν ξέρω. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα στα καλά καθούμενα δεν μπορούσα να ανοίξω κανένα email ούτε από το inbox της Google ούτε από το Edison mail. Επίσης δεν φόρτωνε το apkmirror η εφαρμογή είτε με 4g είτε wifi. Έκανα απεγκαταστασεις καθαρισμούς cache και τπτ. Μετά από επανεκκίνηση μερικές φορές άνοιγε τα email και μετά από λίγο ξανά τα ίδια (οι ειδοποιήσεις έρχονταν κανονικά και φόρτωνε η σύνοψη αλλά όταν το άνοιγα δεν έδειχνε τπτ) Ήμουν έτοιμος για hard Reset και θυμήθηκα ότι είχα πειράξει την αυτόματη διαχείριση των εφαρμογών. Είχα βγάλει πολλες από το auto. Μόλις τις έβαλα στο auto επανήλθαν όλα. Οπότε εδώ υπάρχει σοβαρό bug. Τώρα έχω βγάλει μόνο 5 να δούμε πως θα πάει. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί πειράζετε αυτές τις ρυθμίσεις σε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και θέλετε και notifications δεν μπορώ να καταλάβω... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι είναι χωρίς λόγο. Πάντως εγώ παιδιά έχω πάθει πλάκα με την φωτογραφία του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όχι σκοτάδι. Χαμηλού φωτισμού. Αυτό με ενδιαφέρει. Να βγάζω φωτογραφίες την νύχτα τα παιδιά μου. Δεν σκοπεύω να τα κλειδώνω στο ψυγείο πριν τα βγάλω οπότε δεν ξέρω σε τελείως σκοτάδι τι βγάζει. Σε πραγματικές συνθήκες, και σε πραγματικές φωτογραφίες, δεν έχει αντίπαλο από όσα έπιασα στα χέρια μου. (δεν έχω δει το pixel 2 μόνο από τα καινούργια) Για το s7 που λέει ο φίλος απλά γελάω. Το είχε ο κολλητός μου και όταν έβγαζα τα παιδιά μου και μου έστελνα με μέιλ Τις φωτογραφίες νόμιζα ότι ήταν αλλουνού παιδιά... Τώρα αν θέλετε τηλέφωνο για να τραβάει τα κεραμίδια του γείτονα 1.00 τα μεσάνυχτα χωρις φεγγάρι και ενώ έχει διακοπή η ΔΕΗ, τότε ίσως είναι καλύτερο το s7 δεν ξέρω. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί πειράζετε αυτές τις ρυθμίσεις σε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και θέλετε και notifications δεν μπορώ να καταλάβω... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό δεν είσαι ευχαριστημένος με 20-30 λεπτά σετάρισμα.Σκαλίζεις και ξανασκαλίζεις 1-2 μέρες να νοιώσεις την συμμετοχή σου .Άσε που μετά το σκάλισμα και το final σετάρισμα νοιώθουμε οι περισσότεροι ένα μικρό ξενέρωμα ,ένα συναίσθημα σαν να έχουμε το καινούργιο κινητο 1 χρόνο,σαν να το ψιλοβαρεθήκαμε.Στο σκάλισμα τελικά είναι όλη η γλύκα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό δεν είσαι ευχαριστημένος με 20-30 λεπτά σετάρισμα.Σκαλίζεις και ξανασκαλίζεις 1-2 μέρες να νοιώσεις την συμμετοχή σου .Άσε που μετά το σκάλισμα και το final σετάρισμα νοιώθουμε οι περισσότεροι ένα μικρό ξενέρωμα ,ένα συναίσθημα σαν να έχουμε το καινούργιο κινητο 1 χρόνο,σαν να το ψιλοβαρεθήκαμε.Στο σκάλισμα τελικά είναι όλη η γλύκα.....Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου.. Πραγματικά όμως... Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παρατήρησα πως όταν είναι μια κλήση σε εξέλιξη δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα ίντερνετ του κινητού, φεύγει ακόμα και το σήμα 4G και δεν έχω δεδομένα κατά τη διάρκεια της κλήσης αν θέλω να τσεκάρω κάτι. Ξέρει κανείς κάτι; Δε θυμάμαι να το εχω παρατηρήσει σε άλλη συσκευή να το κάνει, χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παρατήρησα πως όταν είναι μια κλήση σε εξέλιξη δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα ίντερνετ του κινητού, φεύγει ακόμα και το σήμα 4G και δεν έχω δεδομένα κατά τη διάρκεια της κλήσης αν θέλω να τσεκάρω κάτι. Ξέρει κανείς κάτι; Δε θυμάμαι να το εχω παρατηρήσει σε άλλη συσκευή να το κάνει, χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια.Το σήμα 4g ορθώς φεύγει γιατί default το 4g δεν υποστηρίζει κλήσεις ομιλίας. Στην Ελλάδα μόνο η cosmote έχει volte. Τώρα για το ότι δεν έχεις δεδομένα θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παρατήρησα πως όταν είναι μια κλήση σε εξέλιξη δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα ίντερνετ του κινητού, φεύγει ακόμα και το σήμα 4G και δεν έχω δεδομένα κατά τη διάρκεια της κλήσης αν θέλω να τσεκάρω κάτι. Ξέρει κανείς κάτι; Δε θυμάμαι να το εχω παρατηρήσει σε άλλη συσκευή να το κάνει, χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια. Το έχεις σε ρύθμιση 4g/3g/2g από ότι κατάλαβα.Ποιό πολύ μου μοιάζει ότι από το σημείο που έκανες την κλήση δεν βρήκε 4g δίκτυο και μίλαγες 3g γιαυτό και έφυγε το 4g από την μπάρα.Εγώ προσωπικά το έχω μόνιμα 3g/2g για τις κλήσεις ώστε να μην ψάχνει για 4g και καταναλώνει μπαταρία και όταν θέλω δεδομένα το γυρίζω σε 4g/3g/2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts