Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω τώρα στην 9 βλέπω οταν πας να βγάλεις φωτογραφία σε πρόσωπα γυρίζει κατευθείαν σε portrait mode, λογικά αυτό το κάνει το master ai, νομίζω ότι δεν είναι καθόλου βολικό, το έχετε παρατηρήσει και εσείς;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή έχω εμπειρία από iphone και pixel δε μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι που δεν είναι smooth. Προς το παρόν έχω βάλει το performance mode και είμαι ικανοποιημένος απ το κινητό. Η μπαταρία καλή είναι ούτως ή άλλως.

Θα κάνω αύριο και μια επαναφορά, αν και βαριέμαι, και βλέπουμε.

Το κινητό αυτό το είχα αγοράσει πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και το είχα πούλησει γιατί με απογοήτευσε η απόδοση του.

Τώρα είναι πολύ βελτιωμένο

Gilles smiles!

Επειδή έχω εμπειρία από iphone και pixel δε μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι που δεν είναι smooth. Προς το παρόν έχω βάλει το performance mode και είμαι ικανοποιημένος απ το κινητό. Η μπαταρία καλή είναι ούτως ή άλλως.

Θα κάνω αύριο και μια επαναφορά, αν και βαριέμαι, και βλέπουμε.

Το κινητό αυτό το είχα αγοράσει πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και το είχα πούλησει γιατί με απογοήτευσε η απόδοση του.

Τώρα είναι πολύ βελτιωμένο

OK αν το performance mode σου προσφερει αυτο το smothness που θες τοτε ολα μια χαρα.

Οταν κανεις επαναφορα κανε μου/μας μια χαρη και δες αν μετα την επαναφορα στο developer tools μπορεις να ενεργοποιησεις το "Ξεκλειδωμα OEM" και ακομα αν υπαρχει η επιλογη "Εικονικη κληση HD" στις ρυθμισεις κλησεων->περισσοτερα.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Αυτή την "εικονική κλήση HD", ποτέ δεν κατάλαβα γιατί την λέει "εικονική".

Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν και δε νομίζω, αλλά μήπως κατά λάθος στην 9 παίζει HD το netflix? (το ρωτάω γιατί κάποιοι στο XDA είπαν ότι έγινε, αλλά μάλλον ήταν από άλλη ήπειρο) Θα το καταλάβετε αν έχει εμφανιστεί το "hd" στo app δίπλα από κάθε τίτλο! Edited by hasiotis_john

Εμφανίστηκε το HD στο netflx αλλά πρέπει να απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις την εφαρμογή εκ νέου

Gilles smiles!

:) Ωωωωωωω .... ευχάριστη έκπληξη! Βέβαια να περιμένουμε την αντίδραση από την Netflix μιας και σε παλαιότερες εκδόσεις από λάθος είχαμε HD και μετά το έβγαλαν! Πάντως ακόμα δεν έχουν βάλει τα Ευρωπαικά μοντέλα στα συμβατά --->> https://help.netflix.com/en/node/23939 (μόνο τ' Αμερικάνικα είναι στην λίστα , Huawei Mate 10 Pro (BLA-A09, NEO-L29) )

Δεν θα πρότεινα σε κανέναν ν' αναβαθμίσει το Netflix μέχρι να σιγουρευτούμε για τις προθέσεις τους.

Παιδια καλημέρα από εμενα...θα μπορουσε καποιος μιας και είναι και επικαιρο να παραθεσει τα βηματα που πρεπει να ακολουθήσουμε μετα την εγκατασταση της εννιαρας στα κινητα μας?

Παιδια καλημέρα από εμενα...θα μπορουσε καποιος μιας και είναι και επικαιρο να παραθεσει τα βηματα που πρεπει να ακολουθήσουμε μετα την εγκατασταση της εννιαρας στα κινητα μας?
Post 8999...τα ακολουθείς κια είσαι οκ..

ευχαριστω αδερφε….

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το hard reset μονο, πως μεταφράζεται για εμας με ελληνικες ρυθμισεις

Επειδή έρχομαι από συσκευές Samsung ήθελα να ρωτήσω κάτι: υπάρχει κάποια εφαρμογή στο υπολογιστή στην οποία μπορούμε να πάρουμε back up του τηλεφώνου; Κυρίως θέλω εφαρμογές και ρυθμίσεις τηλεφώνου για να μην τα ξανακάνω όλα από την αρχη:)

ΥΓ με sim Vodafone και wind δεν ήρθε ακόμα η αναβάθμιση (την 157 έχω τώρα). Έβαλα κάρτα cosmote και μου εμφάνισε μια άσχετη αναβάθμιση (δεν θυμάμαι το νούμερο) την οποία δεν έκανα, θα περίμενω

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Καλημερα κι απο εμενα , εχθες πηγα στο σερβεις της HUAWEI το mate 10 Pro που εχω γιατι μου παρουσιασε πρασινιλα σε γκρι φοντο, σε δυο ωρες το ειχα παρει πισω με αλλαγμενη οθονη , πισω καπακι και μπαταρια , μεσα στη εγγυηση. Ολα καλα , Καλες γιορτες.

ευχαριστω αδερφε….

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το hard reset μονο, πως μεταφράζεται για εμας με ελληνικες ρυθμισεις

Καλημέρα καλά Χριστούγεννα, θα οτ βρεις ως εργοστασιακή επαναφορά.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Κατανοητή η οδηγία αλλά μπορεί κάποιος να μας πει , τί αλλάζει στο τηλέφωνο κάνοντας reset, wipe cache κλπ. Επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις ή αλλάζουν και αλλά πράγματα.

Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro,
current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G-->

Κατανοητή η οδηγία αλλά μπορεί κάποιος να μας πει , τί αλλάζει στο τηλέφωνο κάνοντας reset, wipe cache κλπ. Επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις ή αλλάζουν και αλλά πράγματα.

Μπορείς απλά να κάνεις εργοστασιακή επαναφορά μόνο, μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Η εναλλακτικά μπορείς να ακολουθήσεις τα πιο πάνω ως πιο ολοκληρωμένη μέθοδο για απρόσκοπτη λειτουργία του τηλςφψνου σου μετά.

Καθαρίζει γενικα η συσκευή και κάθετε το καινούργιο λειτουργικό σωστά σε μια συσκευή καθαρή.

Χωρίς να έχει ρυθμίσεις σε εφαρμογές από παλιότερο λειτουργικό.

Τώρα για κάτι παραπάνω ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν σε βάθος πως λειτουργεί μια ενημέρωση.

Επειδή έρχομαι από συσκευές Samsung ήθελα να ρωτήσω κάτι: υπάρχει κάποια εφαρμογή στο υπολογιστή στην οποία μπορούμε να πάρουμε back up του τηλεφώνου; Κυρίως θέλω εφαρμογές και ρυθμίσεις τηλεφώνου για να μην τα ξανακάνω όλα από την αρχη:)

ΥΓ με sim Vodafone και wind δεν ήρθε ακόμα η αναβάθμιση (την 157 έχω τώρα). Έβαλα κάρτα cosmote και μου εμφάνισε μια άσχετη αναβάθμιση (δεν θυμάμαι το νούμερο) την οποία δεν έκανα, θα περίμενω

Οταν συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη θα σου εμφανιστει μια συσκευη DVD στην εξερευνηση αρχειων, εκει τρεχεις την εφαρμογη και σου κατεβαζει το HiSuite. Μεσα απο αυτο κανεις οτι θες αλλα εφοσον πας απο andoid8 σε android9 καλο ειναι μετα την πληρη επαναφορα να το στησεις παλι απο την αρχη και backup να παρεις μονο media αρχεια (φωτο,βιντεο,μουσικη,εγγραφα), επαφες.

Δοκιμασε να βγαλεις την καρτα wind (να την βγαλεις οχι να την απενεργοποιησεις) και να ψαξεις παλι για αναβαθμιση.

Με πληρη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων επαναφερονται ολα οπως οταν αγορασες την συσκευη, δηλαδη σβηνονται εφαρμογες που εκανες εγκατασταση, φωτογραφιες, βιντεο κ.α

Σημειωση: Πριν κανετε την επαναφορα να κανετε αφαιρεση του λογαριασμου google ωστε να μην σας ζητησει μετα τα στοιχεια του λογαριασμου για να συνεχισετε την εγκατασταση.

Huawei, Apple, Vodafone

Μπορείς απλά να κάνεις εργοστασιακή επαναφορά μόνο, μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Η εναλλακτικά μπορείς να ακολουθήσεις τα πιο πάνω ως πιο ολοκληρωμένη μέθοδο για απρόσκοπτη λειτουργία του τηλςφψνου σου μετά.

Καθαρίζει γενικα η συσκευή και κάθετε το καινούργιο λειτουργικό σωστά σε μια συσκευή καθαρή.

Χωρίς να έχει ρυθμίσεις σε εφαρμογές από παλιότερο λειτουργικό.

Τώρα για κάτι παραπάνω ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν σε βάθος πως λειτουργεί μια ενημέρωση.

Αυτό το " με δικό σου ρισκο " με τρομάζει λίγο....2966b961bd1fb4959034c6d9ab13f57e.jpg

past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro,
current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G-->

Καλημέρα και χρόνια πολλά μετά τη αναβάθμιση android στην 9 πως δουλεύετε την κάμερα; έχετε κλειστό το master ai; βλέπω ότι με ανοιχτό όταν εντοπίζει πρόσωπα μπαίνει σε portrait mode.

Χθες βραδυ εγινε η αναβαθμιση σε Android 9.

Η εγκατασταση εγινε ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ με HARD RESET + Wipe Cache τοσο πριν, αλλα και μετα την εγκατασταση. Ο λογος απλος......

Απολυτα καθαρο λογισμικο χωρις υπολειμματα απο την 8ρα για μεγιστη ταχυτητα και σταθεροτητα.

Στην πραξη........

Το κινητο παει πιο γρηγορα απο ποτε, τα παντα ολα ειναι ομαλα και στρωτα. Ειναι αισθητα πιο smooth και γρηγορο πλεον.

Το νεο περιβαλλον EMUI 9 απλο και λιτό οπως μου αρεσει, χωρις πολλα πολλα σκουπίδια (τυπου Samsung).

Με την καμερα δεν πολυασχοληθηκα αλλα το GUI της πλεον ειναι ιδιο με του MATE 20 PRO με πολλες επιπλεον επιλογες και ρυθμισεις.

Πρωτη σημαντικη παρατηρηση με Android 9.....

Στο μενου ΜΠΑΤΑΡΙΑ εχει μια επιλογη για μεγιστες επιδοσεις, το εχω ενεργοποιημενο διοτι δεν θελω να βλεπω ουτε το παραμικρο LAG στο κινητο μου.

Σημερα για πρωτη φορα μετα απο 1 χρονο το κινητο αρχισε να ζεσταίνετε με νορμαλ χρηση facebook, messenger κτλ.

Λεω ας το τεσταρουμε με το Antutu να δουμε τι ψαρια πιανει με την επιλογη ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ENABLE.

Ετρεξα λοιπον Antutu να δω τι score βγαζει και μου εδειξε τα κατωθι......

Με ενεργοποιημενη την επιλογη ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ --> 218000

Με απενεργοποιημενη την επιλογη ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ --> 202000

Αρα ενεργοποιοντας τις μεγιστες επιδοσεις ειναι οι By Default επιδοσεις του Android 8 (215500 Score ειχε στο Antutu με το Android 8).

Με απλα λογια δεν ειναι οτι πουσαρει τον επεξεργαστη η επιλογη ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, η οτι το κινητο λειτουργει OUT OF SPEC (CPU-VGA).

Προσωπικα πιστευω οτι ειδαν στην HUAWEI οτι το EMUI 9 ζεσταίνει το κινητο και εβαλαν την επιλογη για να μπορεις να του μετριασεις ελαφρως τις επιδοσεις και την καταναλωση της μπαταριας.

Τελος........ Η μπαταρια παρατηρω οτι φευγει νερακι. Καμια σχεση με το Android 8.

http://i67.tinypic.com/2poyxcz.jpg

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Χρησιμότατο το ποστ σου αδερφέ, μπράβο! Να ενημερώσεις για ότι άλλο παρατηρήσεις ...

Όσο για την μπαταρία, κάνε λίγο υπομονή μέχρι να "στρώσει" το καινούργιο λογισμικό!

Μην ξεχνάς πως ο Kirin με τον καιρό προσαρμόζεται ανάλογα με την καθημερινή χρήση που κάνεις.

Πέρα από αυτό, πάντα σε κάθετι καινούργιο υπάρχουν λαθάκια που με επόμενες αναβαθμίσεις διορθώνονται, μην σου φανεί περίεργο να δεις σε κάνα μήνα security update που να έχει μέγεθος κάνα GB και να περιέχει αυτές τις διορθώσεις χωρίς καν να είναι στην περιγραφή!

Συνεχιζουμε σταθερα με MATE 10 PRO και οπου μας βγαλει..... Το κινητο ειναι δυναμη.

Θα το δουλεψω μερικες βδομαδες και θα γραψω ολοκληρομενη γνωμη.

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Έχει πάρει κάποιος το update με Vodafone??

Στάλθηκε από το BLA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με Vodafone ειμαι αλλα με δικαρτο (BLA-L29)

Huawei, Apple, Vodafone

Ναι το πηρα χθες το απογευμα εγω στο δικο μου.

Αγορασμενο απο Κοτσοβολο 1/2018

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro