achillesgk Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Σήμερα το πήρα και εγώ. Σε μπλε. Έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του. όλη μέρα όλα ανοιχτά και 3 ώρες sot είναι στο 63% μετά από 9 ωρες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το χρώμα?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία 2 μέρες 8 ώρες οθόνη κακό σήμα όλα ανοιχτά εκτός GPS και Bluetooth. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία. Μου λέει ότι περνάει το όριο μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Από το πλαίσιο ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμη για την παραγγελία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Νέος κάτοχος και εγώ. Πήρα την προσφορά από γνωστή αλυσίδα με δώρο το p9 lite 2017 σε μπλε χρώμα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το note 8. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσω..!! Αν κάποιος έχει εμπειρία και από τις δύο συσκευές ας μου πει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων με εκτίμηση Δημήτρης Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Από το πλαίσιο ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμη για την παραγγελία....Μια από τα ίδια και στο public Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλησπέρα! Έβλεπα κάτι reviews στο ίντερνετ κι ένας είπε ότι στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνονται σωστά οι ειδοποιήσεις να το πω απλά, κι ότι πρέπει να το ξεκλειδώσεις για τις δεις σωστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Καλησπέρα! Έβλεπα κάτι reviews στο ίντερνετ κι ένας είπε ότι στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνονται σωστά οι ειδοποιήσεις να το πω απλά, κι ότι πρέπει να το ξεκλειδώσεις για τις δεις σωστά.. Ισχύει είναι κάτι που το ανέφερα αρχές του νήματος όταν πρωτοπηρα την συσκευή. Πρέπει να το διορθώσει η Huawei. Και το παράδοξο οτι αφορά μόνο το Pro όχι το αδερφάκι του το 10 σκέτο. Αυτά αναφέρουν χρήστες εξωτερικού. Edited December 21, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ειδοποιησεις που δε φαινονται σωστα απο τη lock screen, δεν ειναι ειδοποιησει αλλα... κατι αλλο. Ποιος ο λογος να υπαρχουν τοτε αμα χρειαζεται να ξεκλειδωσω τη συσκευη; Ελπιζω να το διορθωσει αμεσα η huawei γιατι ειναι βασικοτατο κομματι της καθημερινοτητας. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σωστά. Είπαμε η συσκεύη πετάει αλλά για να λέμε και την αλήθεια έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. BTW με την διάρκεια της μπαταρίας έχω θυμηθεί παλιές εποχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σε ποιες ειδοποιήσεις αναφέρεστε; εγώ βλέπω κανονικά στη lock screen ειδοποιήσεις mail YouTube κτλ. Εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Από αναβαθμίσεις λογισμικού πως τα πάει σαν εταιρία; Ρωτώ άτομα που είχαν από πιο παλιά ίδια μάρκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Από αναβαθμίσεις λογισμικού πως τα πάει σαν εταιρία; Ρωτώ άτομα που είχαν από πιο παλιά ίδια μάρκα. Δεν είναι και η τοπ εταιρεία σε αυτόν τον τομέα. Η λογική λέει πως θα δώσει δύο major updates και τέλος. Θετικό το ότι ξεκίνησε με Oreo. Από μικροupdates τύπου security patches και λοιπά μην περιμένεις πολλά. Επίσης, εύχομαι να μην έχει τα θέματα των προηγούμενων Mates με τις αναβαθμίσεις ανά χώρα/region Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Δεν είναι και η τοπ εταιρεία σε αυτόν τον τομέα. Η λογική λέει πως θα δώσει δύο major updates και τέλος. Θετικό το ότι ξεκίνησε με Oreo. Από μικροupdates τύπου security patches και λοιπά μην περιμένεις πολλά. Επίσης, εύχομαι να μην έχει τα θέματα των προηγούμενων Mates με τις αναβαθμίσεις ανά χώρα/region Σε ευχαριστώ πολύ, ειναι ένα θέμα αυτό με τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Πάντως τουλαχιστον από την εμπειρία μου με το 7 και 8 μετά τα updates τα κινητά δεν είχαν κάποια πτώση στην απόδοση τους αλλά συνέχισαν να λειτουργούν απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σε ποιες ειδοποιήσεις αναφέρεστε; εγώ βλέπω κανονικά στη lock screen ειδοποιήσεις mail YouTube κτλ. Εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο. Αυτο εννοω εγω... Μονο sms εικονιδιο μου εμφανιζεται σε lock screen! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μηπως εχει να κανει με το οτι εχει ενεργοποιημενη την magazine lock screen η οπως λεγεται που αλλαζει καθε λιγο φωτο και ισως δεν αφηνει αλλες ειδοποιησεις μονο απο τις μαμα εφαρμογες? Λιγο εχω δουλεψει καποια huawei και δεν θυμαμαι πολλες ρυθμισεις.. Α επισης αν θυμαμαι καλα εχει ρυθμιση καπου μεσα για το τι θες να φαινεται στην lock screen, ισως εχει απενεργοποιημενα καποια το θηριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μηπως εχει να κανει με το οτι εχει ενεργοποιημενη την magazine lock screen η οπως λεγεται που αλλαζει καθε λιγο φωτο και ισως δεν αφηνει αλλες ειδοποιησεις μονο απο τις μαμα εφαρμογες? Λιγο εχω δουλεψει καποια huawei και δεν θυμαμαι πολλες ρυθμισεις.. Α επισης αν θυμαμαι καλα εχει ρυθμιση καπου μεσα για το τι θες να φαινεται στην lock screen, ισως εχει απενεργοποιημενα καποια το θηριο.. Εχω δεν εχω τη magazine lockscreen, εχω σταθερο wallpaper... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 και δεν εμφανιζει καθολου ειδοποιησεις απο πχ viber messenger κτλ? Η εμφανιζει οτι θυμάται?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 και δεν εμφανιζει καθολου ειδοποιησεις απο πχ viber messenger κτλ? Η εμφανιζει οτι θυμάται?:lol: viber, messenger, whatsapp, gmail ποτέ... Μονο sms και αυτα οχι παντα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Α τοσο καλα! Παιζει να ειναι θεμα συμβατοτητας με το ΕΜUI 8 λογικα? Γιατι φιλους που εχω με διάφορα huawei δεν μου εχουν παραπονεθεί για κατι τετοιο βασικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τι εννοείτε, ειδοποιήσεις σαν αναδυομενο παράθυρο; Η το σύμβολο του app και να γράφει πάνω πόσες ειδοποιήσεις έχεις; Το 1ο τον κάνεις κανονικά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 viber, messenger, whatsapp, gmail ποτέ... Μονο sms και αυτα οχι παντα! Βάλε οθόνη κλειδώματος την εργοστάσιακη και μετά άλλαξε wallpaper.Έχεις αλλάξει κάποιο θέμα από το Huawei store ?Αν ναι μερικά δεν υποστηρίζουν πλήρης ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Είχα το ίδιο θέμα στο P10. Και με την εργοστάσιακη οθόνη κλειδώματος λύθηκαν όλα. Κάνε και μια εκκαθάριση cache της εφαρμογής θεμάτων και ένα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Βάλε οθόνη κλειδώματος την εργοστάσιακη και μετά άλλαξε wallpaper.Έχεις αλλάξει κάποιο θέμα από το Huawei store ?Αν ναι μερικά δεν υποστηρίζουν πλήρης ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Είχα το ίδιο θέμα στο P10. Και με την εργοστάσιακη οθόνη κλειδώματος λύθηκαν όλα. Κάνε και μια εκκαθάριση cache της εφαρμογής θεμάτων και ένα restart. Ακολουθησα τα βηματα σου και εφτιαξε φιλε μου, σε ευχαριστω παρα πολυ! :D Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Κρίμα να μην το υποστηρίζει κι έχει πολύ ωραία θέματα απ ότι έχω δει λίγο από φιλου Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Η αληθεια ειναι οτι ενα θεμα με τις ειδοποιησεις υπαρχει στο MATE 10 PRO. Προσωπικα στο δικο μου το παρατηρω κυριως με το Viber και απειροελαχιστα εως καθολου με το messenger. Καποιες φορες για να μου ερθουν τα μηνυματα του Viber, πρεπει να ανοιξω υποχρεωτικα την εφαρμογη, καποιες αλλες φορες ακουω το "ντιν-ντιν" οτι ηρθε μηνυμα στο Viber, ξεκλειδωνω το τηλεφωνο (με δαχτυλικο αποτυπωμα) και δεν υπαρχει η κουκιδα πανω δεξια στο εικονιδιο του Viber για να με ενημερωσει οτι ελαβα μυνημα. Καποιες αλλες φορες λειτουργει κανονικα. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts