fanatikos Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Εγω που παντα κανω την FULL ROM εκει στα 3GB ειναι καθε φορα,ισως επειδη παρεκαμψες την 142 και πηγες απο την 137 στην 145 σου κατεβασε την FULL (αν παρατηρησες σου λεει BLA-L29 8.0.0.145(C432)-FULL)Στα Ρ8, Ρ9 & Ρ10 δεν την θυμάμαι τόσο μεγάλη. Κάπου στα 2+ τις θυμάμαι. Η 142 δεν ήρθε ποτέ. Απο την 137 πήγε κατευθείαν στην 145.Σημερα κυκλοφορησε και η 146 με διαφορα update και το σημαντικοτερο το Huawei GPU acceleration...Μα καλά, αφού η 147 είναι 8.0, η 146 είναι 8.1? Λίγο κουλο μου ακούγεται. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Στα Ρ8, Ρ9 & Ρ10 δεν την θυμάμαι τόσο μεγάλη. Κάπου στα 2+ τις θυμάμαι. Η 142 δεν ήρθε ποτέ. Απο την 137 πήγε κατευθείαν στην 145.Μα καλά, αφού η 147 είναι 8.0, η 146 είναι 8.1? Λίγο κουλο μου ακούγεται. Sent from my Galaxy Tab Pro, using TapatalkΚαι η 146 και η 147 είναι android 8.0. Αυτό είναι το Android 8.1 από την κινεζική συσκευή Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Το gpu turbo δεν είχαν πει οτι θα το δώσουν με το 8.1? Άλλαξε κάτι? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Το gpu turbo δεν είχαν πει οτι θα το δώσουν με το 8.1? Άλλαξε κάτι? Sent from my Galaxy Tab Pro, using TapatalkΜήπως στα ευρωπαϊκά την κάνουν με 2 αναβαθμίσεις την μετάβαση? Το να πω... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Μπορεί. Όχι πως με χαλάει. Καλύτερα μάλιστα. Θα το δώσουν με την 8 και ότι χαζομαρουλες βγαλει να τις μαζέψουν με την 8.1 Το 9 και να το δώσουν δεν βλέπω να το περναω γιατί θα είναι στάνταρ χειρότερο απο το 8.1 Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/beware-bla-l29c432b147-t3817241 Εδω αναφερουν οτι και η 146 εχει διαφορετικο XLOADER σαν την 147. Εχει και ειδικο tool να κανεις check τι εκδοση εχει το καθε update. Εγω πιστευω αυτα ειναι δοκιμαστικα updates για τους closed beta testers. Αφου η 8.1 θα ερθει Αυγουστο στην Ευρωπη λογικα το επομενο update θα ειναι η 8.1 εκτος αν βγαλουν καμια 152 οπως στα κινεζικα οπου θα εινια η εκδοση που θα πρεπει να εχεις για να αναβαθμιστεις στην 8.1 Edited July 21, 2018 by PapaDarxon Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mailiakos Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 night mode auto https://www.flickr.com/photos/90138848@N02/43542924731/in/dateposted-public/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 night mode auto Παιδιά το night mode είναι φοβερό! Τι να λέμε πλέον? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 night mode auto Total eclipse. Μακράν το καλύτερο black theme για μένα. https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.hanni.emuithemes.totaleclipse Mate the 10 pro be with youΤο αγόρασα. Κορυφή. Ξέρει κάποιος κανένα θέμα με μεγάλα εικονίδια στο status bar? Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Το αγόρασα. Κορυφή. Ξέρει κάποιος κανένα θέμα με μεγάλα εικονίδια στο status bar? Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια δες εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=h7.hamzio7.ptheme Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου.... Εν αναμονή... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Eχει παρατηρησει κανεις αν εχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας η αναλυση οθονης??Δηλαδη αν ειναι σε FHD η HD+ Το ρωταω γιατι μεχρι τωρα δεν εχω καταλαβει στο ματι την διαφορα FHD με την HD+ (δεν ξερω αν ειναι θεμα η δυσχρωματοψια μου) :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά!Μελλοντικός κατοχος του κινητου και εγω και θα ηθελα να ρωτήσω αν ειναι κατι που πρεπει να προσεξω σε σχεση με τη ρομ οταν ερθει το κινητο!Διάβασα καποια θεματα με το software αλλα ελπίζω να λυθηκαν με τις τελευταιες αναβαθμίσεις!!Και γενικά μια αποψη για κάμερα απο κάποιον που εχει δουλεψει αρκετα το τηλέφωνο!Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/beware-bla-l29c432b147-t3817241 Εδω αναφερουν οτι και η 146 εχει διαφορετικο XLOADER σαν την 147. Εχει και ειδικο tool να κανεις check τι εκδοση εχει το καθε update. Εγω πιστευω αυτα ειναι δοκιμαστικα updates για τους closed beta testers. Αφου η 8.1 θα ερθει Αυγουστο στην Ευρωπη λογικα το επομενο update θα ειναι η 8.1 εκτος αν βγαλουν καμια 152 οπως στα κινεζικα οπου θα εινια η εκδοση που θα πρεπει να εχεις για να αναβαθμιστεις στην 8.1Αν καταλαβαίνω σωστά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον ο xloader παραμένει στην ίδια έκδοση. Κάνεις ότι θέλεις. Απλά δεν μπορείς να γυρίσεις σε έκδοση που έχει τον παλιό xloader. Εκεί .... Μυρίζει μπρικαρισμα. Αναμενόμενο πιστεύω όλο αυτό το μπαχαλο. Αφού αποφάσησε να μην μπορεί πλεον να ξεκλειδωθει ο loader και τον αλλάζει, ένα ψιλομπαχαλο θα το έχει πάνω στην αλλαγή. Προσωπικά, δεν με απασχολεί διόλου! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Αν καταλαβαίνω σωστά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον ο xloader παραμένει στην ίδια έκδοση. Κάνεις ότι θέλεις. Απλά δεν μπορείς να γυρίσεις σε έκδοση που έχει τον παλιό xloader. Εκεί .... Μυρίζει μπρικαρισμα. Αναμενόμενο πιστεύω όλο αυτό το μπαχαλο. Αφού αποφάσησε να μην μπορεί πλεον να ξεκλειδωθει ο loader και τον αλλάζει, ένα ψιλομπαχαλο θα το έχει πάνω στην αλλαγή. Προσωπικά, δεν με απασχολεί διόλου! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Σκεψου ομως αν στην 8.1 το γυρισουν παλι στην εκδοση 1 και κανεις το update και brick. Ενας που την περασε την 146 μονο security updates Ιουλιου ειδε οτι ειχε και το GPU Turbo ξερουμε οτι δουλευει μονο στο PUBG και Mobile Legends. Για μενα δεν αξιζει το ρισκο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Το αγόρασα. Κορυφή. Ξέρει κάποιος κανένα θέμα με μεγάλα εικονίδια στο status bar? Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο aptoide το είχε δωρεάν. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Σκεψου ομως αν στην 8.1 το γυρισουν παλι στην εκδοση 1 και κανεις το update και brick. Ενας που την περασε την 146 μονο security updates Ιουλιου ειδε οτι ειχε και το GPU Turbo ξερουμε οτι δουλευει μονο στο PUBG και Mobile Legends. Για μενα δεν αξιζει το ρισκο.Θα είναι η πιο χοντρή λαλακία που θα μπορούσαν να κάνουν! Στάνταρ προς στιγμήν δεν αξίζει. Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους loader, αν και νομίζω ότι πλέον 02 θα βγάζουν, και εδώ ήμαστε. Τώρα για το GPU turbo, αν είναι μόνον για παιχνίδια .... Δεν τρελενομαι. Πέραν απο κανένα Sudoku και κανένα ναρκαλιευτη δεν παίζω στο κινητό τίποτα. Προτιμώ την 50αρα στο σπίτι και το ps4. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Καλησπερα, καμια καλη επιλογη για θηκη (οχι πολυ ογκωδης αλλα να προστατευει ολο το κινητο) ή/και tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Τελικα η 146 περιεχει το GPU Turbo μαζι με το Gamesuite που σου επιτρεπει να αλλαζεις τα Power Modes. Καλησπερα, καμια καλη επιλογη για θηκη (οχι πολυ ογκωδης αλλα να προστατευει ολο το κινητο) ή/και tempered glass; Για Tempered Glass να αποφυγεις τα 5D aka FullScreen γιατι θα εχεις θεμα με θηκες και επειδη οι 5D εχουν "κολλα" μονο στις ακρες στην μεση θα εχεις Hallo effect. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Τελικα η 146 περιεχει το GPU Turbo μαζι με το Gamesuite που σου επιτρεπει να αλλαζεις τα Power Modes. Για Tempered Glass να αποφυγεις τα 5D aka FullScreen γιατι θα εχεις θεμα με θηκες και επειδη οι 5D εχουν "κολλα" μονο στις ακρες στην μεση θα εχεις Hallo effect. Ποτέ περιμένουμε την 146; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ποτέ περιμένουμε την 146;20 του μήνα ανέβηκε στο ff οπότε κατά τις 20 Αυγούστου θα έρθει ota 1 μήνα κάνει συνήθως. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Ποτέ περιμένουμε την 146; Συνηθως απο την στιγμη που γινει approved στο FF μετα απο 2 εβδομαδες ερχεται ΟΤΑ στην Ελλαδα Για οσους θελουν να κανουν αιτηση για Bootloader Unlock Code εχουν 1 μερα ακομα και για οδηγιες εδω http://huaweiadvices.com/unlock-bootloader-huawei-honor-phones/ Edited July 22, 2018 by PapaDarxon Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά νέος στο νήμα και θέλω να κάνω μια ερώτηση, ο ήχος ειδοποιήσεων πως χαμηλώνει? Εννοώ μόνο αυτός και όχι και ο ήχος έντασης κλήσεις μαζί του. Έχω ψάξει και δεν το έχω βρει. Αν μπορεί κάποιος να μου πει ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά νέος στο νήμα και θέλω να κάνω μια ερώτηση, ο ήχος ειδοποιήσεων πως χαμηλώνει? Εννοώ μόνο αυτός και όχι και ο ήχος έντασης κλήσεις μαζί του. Έχω ψάξει και δεν το έχω βρει. Αν μπορεί κάποιος να μου πει ευχαριστώ.Στο Android 8 δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα στη παρέα! Το 4G+ σε cosmote δουλευει παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts