PapaDarxon Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ουπς! Βγήκε και στο FF αλλά είναι not approved ακόμη. Λέει για system stability σε κάποια σενάρια. Λες να είναι τίποτα σχετικό με τα restart που έλεγαν τα παιδιά πιο πάνω? Εγώ πάντως που είμαι ακόμη με 137 μπορώ να την περάσω μέσω FF, μόλις βέβαια γίνει approved. Για να δούμε. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk Μπορει αλλα μπορει απλα να ετοιμαζει το εδαφος για την 8.1 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το έγραψα επειδή λέει για "system stability on certain scenarios", οπότε πήγε το μυαλό μου σχετικά με κάποια restart που έλεγαν πιο πάνω κάποια παιδιά. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδια καλησπερα την 145 την περασα ota χωρις επαναφορα εργοστασιακων, κτλ (απο πανω απο την προηγουμενη οπως λεμε) παρατηρω μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας ?? το εχετε διαπιστωσει.... ?? λεω να κανω υπομονη μεχρι Αυγουστο για ''clean install'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδια καλησπερα την 145 την περασα ota χωρις επαναφορα εργοστασιακων, κτλ (απο πανω απο την προηγουμενη οπως λεμε) παρατηρω μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας ?? το εχετε διαπιστωσει.... ?? λεω να κανω υπομονη μεχρι Αυγουστο για ''clean install'' Δωστου μια εβδομαδα να ξανακανει train το NPU γιατι με τα updates κανει reset Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν γνωρίζω τι κάνουν οι άλλοι εγώ όσες φορές και αν δοκίμασα το night mode όλες οι φωτογραφίες ήταν μάπα. Δεν γνωρίζω το λόγο αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το night mode. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες στο flickr ,σε σύγκριση και με άλλα τηλέφωνα για να δείτε αυτό που σας λεω. Μπορεί να κάνω και κάτι λάθος δεν γνωρίζω. Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι!Δεν ξέρω τι κάνουν τα παιδιά και βγαίνουν τόσο καλές όπως λένε! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 για να δούμε τι πουλιά πιάνει το εργαλείο....το περιμένω σε μπλε....προερχόμενος από lg g6 που για ένα χρόνο ήταν απροβλημάτιστο. ....θα δω διαφορά? :lost::lost::lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!iso 50 δεν εχει στο χειροκινητο!!Μεχρι 100 παει!!Πιστευω να βελτιωθει και αλλο με την 8.1! Αυτο που εχουν κανει το οτι τραβαει χερατη 4 δευτερα και 5 ειναι εκπληκτικο!!Σε λιγο θα ανεβασω μερικες ακομη που το χρησιμοποιησα και την ημερα. Θα παθεις πλακα!! :) Τις είδα στο άλλο νήμα, αν βέβαια εννοείς αυτές. Κοίτα, η πρώτη που είναι με night mode έχει βγει πραγματικά εξαιρετική. Η άλλη όμως που δείχνει το ξενοδοχείο και την πλατεία έχει θέμα και αυτή με τον ουρανό. Κάτι γίνεται. Τι έκανες διαφορετικό από την πρώτη? Μπορείς να θυμηθείς που έκανες ταπ στην κάθε μία? Δηλαδή που του είπες να φωτομετρήσει? Σ' αυτήν δηλαδή με την πλατεία και το ξενοδοχείο κάτι πήγε λάθος. Μήπως έκανες ταπ σε τίποτα σκοτάδια και έκανε την νύχτα - μέρα? Οι υπόλοιπες είναι φοβερές. Το mate παραμένει ένας πολύ δυνατός παίχτης στην φωτογραφία. Μα, πολύ δυνατός. Edited July 17, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Τις είδα στο άλλο νήμα, αν βέβαια εννοείς αυτές. Κοίτα, η πρώτη που είναι με night mode έχει βγει πραγματικά εξαιρετική. Η άλλη όμως που δείχνει το ξενοδοχείο και την πλατεία έχει θέμα και αυτή με τον ουρανό. Κάτι γίνεται. Τι έκανες διαφορετικό από την πρώτη? Μπορείς να θυμηθείς που έκανες ταπ στην κάθε μία? Δηλαδή που του είπες να φωτομετρήσει? Σ' αυτήν δηλαδή με την πλατεία και το ξενοδοχείο κάτι πήγε λάθος. Μήπως έκανες ταπ σε τίποτα σκοτάδια και έκανε την νύχτα - μέρα? Οι υπόλοιπες είναι φοβερές. Το mate παραμένει ένας πολύ δυνατός παίχτης στην φωτογραφία. Μα, πολύ δυνατός.Όχι φίλε μου ταπ δεν κάνω ποτέ. Πάντα αυτόματο focus. Οπως είπα μπορεί να ήθελε λίγο ανέβασμα iso πχ στο 200. Όλες τις τράβηξα με τον ίδιο τρόπο. Δυνατός αντίπαλος όχι μόνο στη κάμερα αλλά και σε όλα τα άλλα! :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Όχι φίλε μου ταπ δεν κάνω ποτέ. Πάντα αυτόματο focus. Οπως είπα μπορεί να ήθελε λίγο ανέβασμα iso πχ στο 200. Όλες τις τράβηξα με τον ίδιο τρόπο. Δυνατός αντίπαλος όχι μόνο στη κάμερα αλλά και σε όλα τα άλλα! :) Mate the 10 pro be with you Μάλιστα. Μήπως τότε αυτό είναι το "πρόβλημα"? Δηλαδή στην πρώτη φωτό, δεσπόζει το κτήριο. Καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του κάδρου και φωτομετρά το κινητό επάνω του. Εκεί βγήκε εξαιρετική η φωτογραφία. Σ' αυτήν με την πλατεία, αν δεν έκανες κάπου συγκεκριμένα ταπ, δεν έκανε συγκεκριμένη φωτομέτρηση αλλά φώτησε γενικά τα πάντα, με αποτέλεσμα να κάνει την νύχτα μέρα. Αναλογικά βέβαια μ' αυτό, πολυ καλή βγήκε. Μπορείς να ξανατραβήξεις την φωτό κάνοντας ταπ στο ξενοδοχείο? Νομίζω πάντως, ότι πάντα πρέπει κάπου να κάνουμε ταπ, γιατί πέραν της εστίασης κάνει και φωτομέτρηση στο συγκεκριμένο σημείο και προσαρμόζει τα settings επάνω του. Edited July 17, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δωστου μια εβδομαδα να ξανακανει train το NPU γιατι με τα updates κανει reset[/QUO ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση φιλε μου. Ωραια. Δε το σκεφτηκα να ειμαι ειλικρινης...θα περιμενω. :) ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δωστου μια εβδομαδα να ξανακανει train το NPU γιατι με τα updates κανει reset ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση φιλε μου. Ωραια. Δε το σκεφτηκα να ειμαι ειλικρινης...θα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Night mode στο χέρι. Την τράβηξα πριν 5 λεπτά! Night mode by John, on Flickr Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το έγραψα επειδή λέει για "system stability on certain scenarios", οπότε πήγε το μυαλό μου σχετικά με κάποια restart που έλεγαν πιο πάνω κάποια παιδιά. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/beware-bla-l29c432b147-t3817241 Συμφωνα με τα παλικαρια εδω η 147 ειναι προβληματκη οποτε καλυτερα απεφυγε updates μεσω FF http://www.huaweicentral.com/here-are-the-top-new-features-rolling-out-with-emui-8-1/ Για οσους ανυπομονουν για την 8.1 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 https://www.flickr.com/photos/157731109@N02/shares/o01326 Μόλις έχασα ένα πενηντάρικο από την αξία του αν αποφασίσω να το πουλήσω. Παιδιά το έβγαλα από την θήκη να του βάλω δεύτερη Sim, με φώναξε ο γιος μου & το ακούμπησα σε μια πετσέτα στο κομοδίνο μου. Όταν γύρισα ήταν στο πάτωμα στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες ( & όχι δεν είχα καμία κλήση να πεις ότι με την δόνηση γλίστρησε). Έβγαλε πόδια........ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 https://www.flickr.com/photos/157731109@N02/shares/o01326 Μόλις έχασα ένα πενηντάρικο από την αξία του αν αποφασίσω να το πουλήσω. Παιδιά το έβγαλα από την θήκη να του βάλω δεύτερη Sim, με φώναξε ο γιος μου & το ακούμπησα σε μια πετσέτα στο κομοδίνο μου. Όταν γύρισα ήταν στο πάτωμα στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες ( & όχι δεν είχα καμία κλήση να πεις ότι με την δόνηση γλίστρησε). Έβγαλε πόδια........ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠω πω. Κρίμα ρε συ... Λογικά πρέπει να γλίστρησε η πετσέτα πάνω στο ξύλο και το πήρε μαζί... Πίσω έσπασε το γυαλί? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μα καλά, πως την πέρασαν αφού δεν έχει γίνει signed η 147? Εκεί λένε ακόμη και για την 137 οτι είναι προβληματική. Όχι για το δικό μας region βέβαια αλλά για το 636. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μα καλά, πως την πέρασαν αφού δεν έχει γίνει signed η 147? Εκεί λένε ακόμη και για την 137 οτι είναι προβληματική. Όχι για το δικό μας region βέβαια αλλά για το 636. Sent from my Galaxy Tab Pro, using TapatalkΛογικά μέσω funkiehuawei. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Πω πω. Κρίμα ρε συ... Λογικά πρέπει να γλίστρησε η πετσέτα πάνω στο ξύλο και το πήρε μαζί... Πίσω έσπασε το γυαλί? Mate the 10 pro be with youΌχι φίλε η πετσέτα ήταν πάνω γλίστρησε το τηλέφωνο. Το ξανά έβαλα πάνω & το είδα. Έπεφτε αργά & βασανιστηκα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Όχι φίλε η πετσέτα ήταν πάνω γλίστρησε το τηλέφωνο. Το ξανά έβαλα πάνω & το είδα. Έπεφτε αργά & βασανιστηκα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε ενα 50αρι χανεις βγαζοντας το απο το κουτι. Αν αναλογιστεις το κοστος αντικαταστασης του γυαλιου πισω μιλα δυστυχως για πολλαπλασια των 50€ χασουρα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Φιλε ενα 50αρι χανεις βγαζοντας το απο το κουτι. Αν αναλογιστεις το κοστος αντικαταστασης του γυαλιου πισω μιλα δυστυχως για πολλαπλασια των 50€ χασουρα. :(Κοίτα αν το πουλούσα τώρα 400€ σε κατάσταση βιτρίνας τώρα το δίνω 350€ ίσως & λιγότερα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Έτσι όπως έγινε 250 Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μα καλά, πως την πέρασαν αφού δεν έχει γίνει signed η 147? Εκεί λένε ακόμη και για την 137 οτι είναι προβληματική. Όχι για το δικό μας region βέβαια αλλά για το 636. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Μπορει να μην ειναι signed στο δικο σου ΙΜΕΙ ακομα αλλα βασικα μερικοι αναφερουν οτι το εκαναν μεσω HWOTA8 γι'αυτο καλυτερα οπως ειπα περιμενε 2 εβδομαδες να κανεις τα updates OTA παρα μεσω FF γιατι μια φορα θα γινει το κακο. Κοίτα αν το πουλούσα τώρα 400€ σε κατάσταση βιτρίνας τώρα το δίνω 350€ ίσως & λιγότερα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να γλιστρησε το κινητο και να επεσε πρεπει να το αφησες κοντα στην ακρη' μεγα λαθος, τωρα αν σκεφτεσαι την αξια μεταπωλησης τοτε δεν θα εβγαζες ουτε τις ζελατινες ασε που σε λιγο καιρο μολις κυκλοφορησει το Mate 20 το Mate 10 θα εχει 400 του κουτιου. Τωρα αν πραγματικα σε νοιαζει η αξια μεταπωλησης τοτε κανε αιτηση για κωδικο ξεκλειδωματος bootloader και πουλησε το μετα της 22 Ιουλιου που δεν θα μπορεις να κανεις αιτηση για κωδικο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Καλημέρα παιδιά μου έπεσε το κινητό και μου έσπασε το πίσω μέρος.γνωριζει κάποιος που θα βρούμε ανταλλακτικό ώστε να το αλλάξουμε. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 https://www.flickr.com/photos/157731109@N02/shares/o01326 Μόλις έχασα ένα πενηντάρικο από την αξία του αν αποφασίσω να το πουλήσω. Παιδιά το έβγαλα από την θήκη να του βάλω δεύτερη Sim, με φώναξε ο γιος μου & το ακούμπησα σε μια πετσέτα στο κομοδίνο μου. Όταν γύρισα ήταν στο πάτωμα στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες ( & όχι δεν είχα καμία κλήση να πεις ότι με την δόνηση γλίστρησε). Έβγαλε πόδια........ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε είναι που θα πέσεις, μερικούς δεν τους νοιαζουν οι γρατσουνιές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganache Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έχω ένα προβληματακι με τη σύνδεση του Mate με Fiio Mark 2. Ενώ δουλεύει μια χαρά στη μουσική δυστυχώς φορτίζει το Fiio με αποτέλεσμα η μπαταρία να διαρκεί για κανένα δίωρο το πολύ. Υπάρχει τρόπος να μην φορτίζει εξωτερικές συσκευές ή θα πρέπει να αλλάξω καλώδιο; Και αν αλλάξω καλώδιο θα λυθεί το πρόβλημα ή θα κάνω μια τρύπα στο νερό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μπορει να μην ειναι signed στο δικο σου ΙΜΕΙ ακομα αλλα βασικα μερικοι αναφερουν οτι το εκαναν μεσω HWOTA8 γι'αυτο καλυτερα οπως ειπα περιμενε 2 εβδομαδες να κανεις τα updates OTA παρα μεσω FF γιατι μια φορα θα γινει το κακο. Για να γλιστρησε το κινητο και να επεσε πρεπει να το αφησες κοντα στην ακρη' μεγα λαθος, τωρα αν σκεφτεσαι την αξια μεταπωλησης τοτε δεν θα εβγαζες ουτε τις ζελατινες ασε που σε λιγο καιρο μολις κυκλοφορησει το Mate 20 το Mate 10 θα εχει 400 του κουτιου. Τωρα αν πραγματικα σε νοιαζει η αξια μεταπωλησης τοτε κανε αιτηση για κωδικο ξεκλειδωματος bootloader και πουλησε το μετα της 22 Ιουλιου που δεν θα μπορεις να κανεις αιτηση για κωδικο.Τι παίζει με το bootloader? Δεν έχω ιδέα. Θες να μου εξηγήσεις? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts