konstantinoslp Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ελπίζω σε κάποιο update να το διορθώσουν το θέμα με τις ειδοποιησεις στην aod display , Μετά την αναγνώριση προσώπου που περιμένουμε στο επόμενο update τι αλλο θεωρείτε ότι θα πρέπει να προστεθεί για να είναι το κινητό πιο ολοκληρωμένο? Για πάμε να δούμε απόψεις...Scrollable widgets Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Έγινε approved στο FF. Όποιος θέλει το κατεβάζει. Η πρώτη επιλογή είναι για το L29 (αν κάνετε check θα δείτε ότι σας βγάζει approved model L29)... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Έγινε approved στο FF. Όποιος θέλει το κατεβάζει. Η πρώτη επιλογή είναι για το L29 (αν κάνετε check θα δείτε ότι σας βγάζει approved model L29)...Μέσω imei not approved λέει ακόμη... Για δώσε ένα screenshot να δούμε. Άμα πατήσεις παρατεταμένα το check βγάζει approved αλλά άμα το πατήσεις μια φορά που το κάνει μέσω imei λέει πάλι not approved. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Τελικά την έκανε κανένας εγκατάσταση την 142; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Τελικά την έκανε κανένας εγκατάσταση την 142; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkNot approved βγαζει ακόμη μέσω imei. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Αλλά άμα το κρατήσεις παρατεταμένα όντως βγάζει approved Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 (edited) Αλλά άμα το κρατήσεις παρατεταμένα όντως βγάζει approved Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αλλά έτσι δεν θα γίνει δουλειά. Όταν θα την κατεβάσεις δεν θα στην περάσει... Όταν με το καλό τι προτείνετε full ota η την μικρότερη ota? Mate the 10 pro be with you Edited May 24, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 μπορει καποιος να μας υπενθυμισει αναλυτικα τα βηματα πως την κατεβαζουμε απο ff ή να παραπεμψει στη σελιδα που ειχαν γραφτει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Αν την περάσει κάποιος την 142 να μας πει διαφορές. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Huawei will no longer offer bootloader unlocking for new devices and will discontinue their current service in 60 days Δεν νομιζω να αναφερθηκε πιο πανω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Όχι δεν είχε αναφερθεί. Κακό αυτό. Όσο πάνε και τα σφίγγουν τα πράγματα. :worry: Μια χαρά είχα ξεκλειδώσει στο Ρ9 για να κάνω debrand και μάλιστα πριν λίγες μέρες μου άλλαξαν κανονικά πλακέτα στην Μιχαλακοπούλου λόγω προβλήματος με αυξημένη κατανάλωση και αύξηση θερμοκρασίας. Στην αρχή νόμισα για μπαταρία, μιας και τα έχει χρονάκια του, αλλά τελικά διέγνωσαν πρόβλημα στην μητρική την οποία και άλλαξαν κανονικότατα εντός εγγύησης χωρίς κανένα παρατράγουδο! Εννοείται ότι δίνω τα εύσημα για την υποδειγματική εξυπηρέτηση. Είναι εξαιρετικοί.:up: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 μπορει καποιος να μας υπενθυμισει αναλυτικα τα βηματα πως την κατεβαζουμε απο ff ή να παραπεμψει στη σελιδα που ειχαν γραφτει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Πηγαίνω στο ff και πατάω Get an update through dns. Μετά πάω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει την ενημέρωση. Θα μου την κάνει ή όχι; Γιατί μόνο με παρατεταμένο πάτημα στο check του ff φαίνεται ότι η έκδοση είναι approved. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 (edited) Πηγαίνω στο ff και πατάω Get an update through dns. Μετά πάω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει την ενημέρωση. Θα μου την κάνει ή όχι; Γιατί μόνο με παρατεταμένο πάτημα στο check του ff φαίνεται ότι η έκδοση είναι approved. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω δεν θα την περασει.Αλλα για να μαθουμε πρεπει καποιος να το κανει. Εγω το ξεκινησα να το κατεβαζω και θα ενημερωσω Edited May 25, 2018 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Νομιζω δεν θα την περασει.Αλλα για να μαθουμε πρεπει καποιος να το κανει. Εγω το ξεκινησα να το κατεβαζω και θα ενημερωσω Περιμενουμε νεα!!Την full ota κατεβαζεις? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Περιμενουμε νεα!!Την full ota κατεβαζεις? Δοκιμη κανω με την σκετη ota l29 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Δοκιμη κανω με την σκετη ota l29 Αν και δεν πιστευω να την περασει ενημερωσε μας!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Εφαγα ακυρο. Θα δοκιμασω αλλη στιγμη παλι γτ παιζει ενδεχομενο να μην τα εκανα με τη σωστη σειρα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Εφαγα ακυρο. Θα δοκιμασω αλλη στιγμη παλι γτ παιζει ενδεχομενο να μην τα εκανα με τη σωστη σειρα Tι σε εβγαλε ακριβως? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Όντως δικό μου λάθος. Παρότι δεν έκανα παρατεταμένο press μου έβγαλε οτι είναι approved. Τελικά προσπάθησα αλλά δεν μου το έκανε update. Sorry. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω 3μετρο καλώδιο που να υποστηρίζει υπερταχεια φόρτιση?? Δοκιμασμένο από κάποιον άλλον αν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Tι σε εβγαλε ακριβως? Κλασικα ,οτι εχει σφαλμα στην ταυτοτητα κατι τετοιο..Αφου φτασαμε μεχρι εδω σημαινει οτι ειναι στα σκαρια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Εγώ κατέβασα το 1ο στη λίστα full ota 134156 και τώρα το περναει, 22%. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Εγώ κατέβασα το 1ο στη λίστα full ota 134156 και τώρα το περναει, 22%. Sent from my BLA-L29 using TapatalkΤο περναει? Όταν σε ζήτησε επανεκκίνηση μετά δεν έβγαλε ότι δεν μπορεί να γίνει επαληθεύση και ότι θα σβηστεί? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Λοιπόν όσο ήμουν στο VPN του FF μου έβγαζε server temporary unavailable,try again later. Όταν ξεσυνδεθηκα από το VPN μου έβγαλε authentication failure και μου το έσβησε το νέο firmware. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts