Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω σε κάποιο update να το διορθώσουν το θέμα με τις ειδοποιησεις στην aod display ,

Μετά την αναγνώριση προσώπου που περιμένουμε στο επόμενο update τι αλλο θεωρείτε ότι θα πρέπει να προστεθεί για να είναι το κινητό πιο ολοκληρωμένο?

Για πάμε να δούμε απόψεις...

Scrollable widgets

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έγινε approved στο FF. Όποιος θέλει το κατεβάζει. Η πρώτη επιλογή είναι για το L29 (αν κάνετε check θα δείτε ότι σας βγάζει approved model L29)...
off / d.

Έγινε approved στο FF. Όποιος θέλει το κατεβάζει. Η πρώτη επιλογή είναι για το L29 (αν κάνετε check θα δείτε ότι σας βγάζει approved model L29)...
Μέσω imei not approved λέει ακόμη... Για δώσε ένα screenshot να δούμε.

Άμα πατήσεις παρατεταμένα το check βγάζει approved αλλά άμα το πατήσεις μια φορά που το κάνει μέσω imei λέει πάλι not approved. 70117f901ad875d78486549c8eecb60d.jpg

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τελικά την έκανε κανένας εγκατάσταση την 142;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Τελικά την έκανε κανένας εγκατάσταση την 142;

Not approved βγαζει ακόμη μέσω imei.

Αλλά άμα το κρατήσεις παρατεταμένα όντως βγάζει approved

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Αλλά άμα το κρατήσεις παρατεταμένα όντως βγάζει approved

Ναι αλλά έτσι δεν θα γίνει δουλειά. Όταν θα την κατεβάσεις δεν θα στην περάσει...

Όταν με το καλό τι προτείνετε full ota η την μικρότερη ota?

Edited by johnnyman25

μπορει καποιος να μας υπενθυμισει αναλυτικα τα βηματα πως την κατεβαζουμε απο ff ή να παραπεμψει στη σελιδα που ειχαν γραφτει;;;

Αν την περάσει κάποιος την 142 να μας πει διαφορές.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Huawei will no longer offer bootloader unlocking for new devices and will discontinue their current service in 60 days

Δεν νομιζω να αναφερθηκε πιο πανω

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Όχι δεν είχε αναφερθεί. Κακό αυτό. Όσο πάνε και τα σφίγγουν τα πράγματα. :worry:

Μια χαρά είχα ξεκλειδώσει στο Ρ9 για να κάνω debrand και μάλιστα πριν λίγες μέρες μου άλλαξαν κανονικά πλακέτα στην Μιχαλακοπούλου λόγω προβλήματος με αυξημένη κατανάλωση και αύξηση θερμοκρασίας.

Στην αρχή νόμισα για μπαταρία, μιας και τα έχει χρονάκια του, αλλά τελικά διέγνωσαν πρόβλημα στην μητρική την οποία και άλλαξαν κανονικότατα εντός εγγύησης χωρίς κανένα παρατράγουδο!

Εννοείται ότι δίνω τα εύσημα για την υποδειγματική εξυπηρέτηση. Είναι εξαιρετικοί.:up:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μπορει καποιος να μας υπενθυμισει αναλυτικα τα βηματα πως την κατεβαζουμε απο ff ή να παραπεμψει στη σελιδα που ειχαν γραφτει;;;

Πηγαίνω στο ff και πατάω Get an update through dns. Μετά πάω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει την ενημέρωση. Θα μου την κάνει ή όχι; Γιατί μόνο με παρατεταμένο πάτημα στο check του ff φαίνεται ότι η έκδοση είναι approved. 13a65aa730bdcfd827845ab03593d9ec.jpg

Πηγαίνω στο ff και πατάω Get an update through dns. Μετά πάω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει την ενημέρωση. Θα μου την κάνει ή όχι; Γιατί μόνο με παρατεταμένο πάτημα στο check του ff φαίνεται ότι η έκδοση είναι approved.

Νομιζω δεν θα την περασει.Αλλα για να μαθουμε πρεπει καποιος να το κανει. Εγω το ξεκινησα να το κατεβαζω και θα ενημερωσω

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Νομιζω δεν θα την περασει.Αλλα για να μαθουμε πρεπει καποιος να το κανει. Εγω το ξεκινησα να το κατεβαζω και θα ενημερωσω

Περιμενουμε νεα!!Την full ota κατεβαζεις?

Δοκιμη κανω με την σκετη ota l29

Αν και δεν πιστευω να την περασει ενημερωσε μας!! :)

Εφαγα ακυρο. Θα δοκιμασω αλλη στιγμη παλι γτ παιζει ενδεχομενο να μην τα εκανα με τη σωστη σειρα
Δημήτρης

Εφαγα ακυρο. Θα δοκιμασω αλλη στιγμη παλι γτ παιζει ενδεχομενο να μην τα εκανα με τη σωστη σειρα

Tι σε εβγαλε ακριβως?

Όντως δικό μου λάθος. Παρότι δεν έκανα παρατεταμένο press μου έβγαλε οτι είναι approved. Τελικά προσπάθησα αλλά δεν μου το έκανε update. Sorry.
off / d.

Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω 3μετρο καλώδιο που να υποστηρίζει υπερταχεια φόρτιση?? Δοκιμασμένο από κάποιον άλλον αν γινεται

Tι σε εβγαλε ακριβως?

Κλασικα ,οτι εχει σφαλμα στην ταυτοτητα κατι τετοιο..Αφου φτασαμε μεχρι εδω σημαινει οτι ειναι στα σκαρια

Δημήτρης

Εγώ κατέβασα το 1ο στη λίστα full ota 134156 και τώρα το περναει, 22%.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Το περναει? Όταν σε ζήτησε επανεκκίνηση μετά δεν έβγαλε ότι δεν μπορεί να γίνει επαληθεύση και ότι θα σβηστεί?

Λοιπόν όσο ήμουν στο VPN του FF μου έβγαζε server temporary unavailable,try again later.

Όταν ξεσυνδεθηκα από το VPN μου έβγαλε authentication failure και μου το έσβησε το νέο firmware.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro