Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήμερα , θα ηθελα να ρωτήσω γιατί σαν χώρα μου λεει οταν παω να προσθέσω τηλ στο hicare οτι ειμαι Κινα και δεν μπορώ να το αλλάξω? και εχει και κινεζικα η υγεια

Καποιος ???:(

Καλησπερα μαγκες.. Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για εφαρμογες τυπου MalwareBytes και τετοιου <<cleaning>> τυπου σχετικα με το ποσο πραγματικα βοηθανε το κινητο αλλα και τι αντικτυπο εχουν στην ζωη της μπαταριας του

Ευχαριστώ φιλε μου για το χρόνο που αφιέρωσες. δυστυχως το λινκ δε μου βγαζει κατι. πιστευω καποια στιγμη να βγαλω ακρη.

gmail.jpg

Καλησπερα μαγκες.. Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για εφαρμογες τυπου MalwareBytes και τετοιου <<cleaning>> τυπου σχετικα με το ποσο πραγματικα βοηθανε το κινητο αλλα και τι αντικτυπο εχουν στην ζωη της μπαταριας του

Δεν χρειαζονται καθολου. Η συσκευη εχει ηδη μεσα AntiVirus με βαση δεδομενων απο την Avast και cleaner.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ευχαριστώ φιλε μου για το χρόνο που αφιέρωσες. δυστυχως το λινκ δε μου βγαζει κατι. πιστευω καποια στιγμη να βγαλω ακρη.

ούτε το δικό μου έχει τέτοια ρύθμιση στο gmail... όμως, κρατάς παρατεταμένα σ έναν σύνδεσμο σε κάποιο μειλ, κι επιλέγεις ν ανοίξει με τον περιηγητή.... έπειτα θα ανοίγουν με τον προεπιλεγμένο αυτόματα.

.... αν και δεν έχω το Yahoo mail, δοκίμασε τον ίδιο τρόπο

2i6fhs-5.png

gmail.jpg

Δεν χρειαζονται καθολου. Η συσκευη εχει ηδη μεσα AntiVirus με βαση δεδομενων απο την Avast και cleaner.

Φίλε μου εκει ειχα κοιταει αλλα η συγκεκριμενη παραγραφος δεν υπαρχει. Δοκιμαζω κρατωντας πατημενο το λινκ και στις επιλογες εχει ανοιγμα σε περιηγητη και ανοιγει αυτοματως το ιδιο. αστα να παν..

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ούτε το δικό μου έχει τέτοια ρύθμιση στο gmail... όμως, κρατάς παρατεταμένα σ έναν σύνδεσμο σε κάποιο μειλ, κι επιλέγεις ν ανοίξει με τον περιηγητή.... έπειτα θα ανοίγουν με τον προεπιλεγμένο αυτόματα.

.... αν και δεν έχω το Yahoo mail, δοκίμασε τον ίδιο τρόπο

Αυτο ανεφερα στο φιλο, το δοκιμασα κι αυτο και ανοιγει αυτοματα παλι αυτο που δε θελω και δε βρισκω ποιο στο καλο ειναι...

Και σε μένα το ίδιο κάνει. Όχι μόνο στο μειτ αλλά και στο λουμια που είχα. Είμαι wind. Να είναι θέμα δικτύου? Εσύ που είσαι

Δεν είναι θέμα δικτύου ,αυτό το κάνει μόνο όταν συνδέεται με bluetooth ,σε καμία άλλη περίπτωση.Για παράδειγμα όταν συνδέομαι στο bluetooth αυτοκινήτου καθυστερεί να ακουστεί ο ήχος από το τηλέφωνο ενώ χτυπούν 2 δευτερόλεπτα τουλάχιστον τα ηχεία του αυτοκινήτου ενωρίτερα. Κι άλλα τηλέφωνα έχουν το πρόβλημα αυτό όταν συνδέονται με bluetooth οχι όλα όμως. Δεν διορθώνεται είναι θέμα συνδεσιμότητας του τηλεφώνου, το οποίο όμως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους! Την Παρασκευή αποφάσισα να αγοράσω κι εγώ το κινητό στα 399 από Γερμανό (320 με την επιστροφή της Eurobank). Θέλω να κάνω μία γρήγορη ερώτηση, καθώς δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου: Υπάρχει η δυνατότητα του double tap wake; Δηλαδή με διπλό κλικ να ανάβει η οθόνη;

Καλορίζικο φίλε μου.Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή όμως έχει άριστο face unlock και δακτυλικό αποτύπωμα. Ειδικά το δακτυλικό αποτύπωμα είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν σε τηλέφωνο αυτή τη στιγμή.

Φίλε μου εκει ειχα κοιταει αλλα η συγκεκριμενη παραγραφος δεν υπαρχει. Δοκιμαζω κρατωντας πατημενο το λινκ και στις επιλογες εχει ανοιγμα σε περιηγητη και ανοιγει αυτοματως το ιδιο. αστα να παν..

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο ανεφερα στο φιλο, το δοκιμασα κι αυτο και ανοιγει αυτοματα παλι αυτο που δε θελω και δε βρισκω ποιο στο καλο ειναι...

Εχεις κανει αναβαθμηση την εφαρμογη Gmail; Εμενα τωρα εχει την εκδοση 8.10.21.220187835. Αν εχεις την ιδια και δεν σου εμφανιζει την επιλογη αυτη τοτε δεν ξερω τι να πω.

Huawei, Apple, Vodafone

καλησπερα, ενα καλο γυαλι tempered glass που να καθεται τελεια εχουμε? καπου διαβασα οτι τα nillkin δεν κανουν?

Και γω αυτό ήθελα να ρωτήσω.Καποιο τζαμι που συστήνετε,όχι full face.Τα nillkin αφήνουν κενακια στην ενεργή οθόνη απ' ότι έψαξα πιο πίσω από φωτό ενός φίλου,αλλά είναι κ εκατοντάδες οι σελίδες!

Καλημέρα!

Είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και μία βδομάδα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επαναφέρω την τυχαία αλλαγή της ταπετσαρίας στο κλείδωμα οθόνης? Δεν έχω βγάλει άκρη από τις σχετικές ρυθμίσεις και έχω δοκιμάσει την συμβουλή για swipe up - play με κλειδωμένη οθόνη. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να επιλέξω αρχικά την εργοστασιακή ταπετσαρία, αλλά δεν γνωρίζω ποια είναι (δοκίμασα 2-3 τυχαία χωρίς αποτέλεσμα).

Ευχαριστώ

Καλημέρα!

Είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και μία βδομάδα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επαναφέρω την τυχαία αλλαγή της ταπετσαρίας στο κλείδωμα οθόνης? Δεν έχω βγάλει άκρη από τις σχετικές ρυθμίσεις και έχω δοκιμάσει την συμβουλή για swipe up - play με κλειδωμένη οθόνη. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να επιλέξω αρχικά την εργοστασιακή ταπετσαρία, αλλά δεν γνωρίζω ποια είναι (δοκίμασα 2-3 τυχαία χωρίς αποτέλεσμα).

Ευχαριστώ

Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Εγγραφες->

Εδω μεσα παιζεις μπαλιτσα. Αν θες να βαλεις δικες σου μονο τοτε πας στο "Προστεθ. απο μενα" και πατας προσθηκη, μετα βαζεις αυτες που θες. Αν θες να βαλεις της Huawei τοτε επιλεγεις τις κατηγοριες που θες.

Huawei, Apple, Vodafone

Και γω αυτό ήθελα να ρωτήσω.Καποιο τζαμι που συστήνετε,όχι full face.Τα nillkin αφήνουν κενακια στην ενεργή οθόνη απ' ότι έψαξα πιο πίσω από φωτό ενός φίλου,αλλά είναι κ εκατοντάδες οι σελίδες!

Ειχα ρωτησει τηλεφωνικά στο service της huawei αν πουλανε και τοποθετουν μεβρανη στο mate 9 και μου απαντησαν οτι φερνουν tempered glass με κοστος 10 ευρω με την τοποθέτηση.

Υποθέτω το ιδιο θα συμβαίνει και για το mate 10 pro και με την σιγουριά της σωστης τοποθετησης απο αυτους.

Ειχα ρωτησει τηλεφωνικά στο service της huawei αν πουλανε και τοποθετουν μεβρανη στο mate 9 και μου απαντησαν οτι φερνουν tempered glass με κοστος 10 ευρω με την τοποθέτηση.

Υποθέτω το ιδιο θα συμβαίνει και για το mate 10 pro και με την σιγουριά της σωστης τοποθετησης απο αυτους.

Ευχαριστώ!

Λογικά θα φέρνουν κάνα no name γιατί η εταιρεία δε βγάζει τζάμια.

Θα δοκιμάσω από έναν πωλητή στο eBay Αγγλία.

Εχει μόνο τζάμια κ ότι έχω φέρει είναι καλά.

Δε παιδιά γιατί έχει τόσο κακό scrolling;;;

Μόνο στο play store (εγώ προσωπικά δεν έχω πιάσει ποτέ κινητό στα χέρια μου που να το τρέχει νεράκι) και σε πολύ μικρότερο βαθμό στο facebook που και κει είναι ανάλογα την έκδοση. Μια πάει αέρας, μιας το αναβαθμίζουν και το χαλάνε, μια το φτιάχνουν και κτλ. Έχεις δει και κάπου αλλού?

Ναι, στο Twitter σέρνεται. Της δικιάς μου το redmi note 5 πάει πολύ πιο smooth. Δεν συζηταω για το ΜΙ8...αλλα αυτο εχει αλλα κακα! Edited by ea6gka
All it takes is a swipe...

Παίδες κ εγω με την 157 ειδα lag στο scroll. Έκανα κ επαναφορά αλλά τα ίδια.

Ιδιαίτερα στις εφαρμογές του GearBest κ του banggood έχει πολύ lag.

Σε εσάς πώς είναι??

Καλησπέρα σας! Γίνεται όταν το πάρει κάποιος καινούργιο Τώρα να περάσει άμεσα την 157 μέσω ας πούμε της εφαρμογής του υπολογιστή ?Για να μην κάθεται και τις περνάει όλες από την αρχή!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Καλησπέρα σας! Γίνεται όταν το πάρει κάποιος καινούργιο Τώρα να περάσει άμεσα την 157 μέσω ας πούμε της εφαρμογής του υπολογιστή ?Για να μην κάθεται και τις περνάει όλες από την αρχή!

δυο αναβαθμισεις θα σου κανει.

All it takes is a swipe...

δυο αναβαθμισεις θα σου κανει.

Δεν είναι για μένα αλλά για ένα φίλο που το πήρε τώρα με το Black Friday και θυμάμαι ότι από όταν το πήρα έχω κάνει μπόλικες αναβαθμίσεις! Άρα θα πάει αμέσως στην πιο πρόσφατη ε?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Δεν προκειτε να του κανει ολες τις αναβαθμισεις με την σειρα αλλα θα του κανει μια μεγαλη περιπου στα 3GB. Αντε να ειναι λιγο ατυχος και να του κανει μια μεγαλη και μια μικρη.

Huawei, Apple, Vodafone

Δεν προκειτε να του κανει ολες τις αναβαθμισεις με την σειρα αλλα θα του κανει μια μεγαλη περιπου στα 3GB. Αντε να ειναι λιγο ατυχος και να του κανει μια μεγαλη και μια μικρη.

Λες να χρειαστεί να του κάνει καμιά επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων ή δεν χρειάζεται επειδή μόλις θα το έχει ανοίξει;

Λες να χρειαστεί να του κάνει καμιά επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων ή δεν χρειάζεται επειδή μόλις θα το έχει ανοίξει;

Επειδη πολλα εχουν αλλαξει απο την μαμα που θα εχει κι εφοσον ειναι καινουρια συσκευη ας κανει τις/την αναβαθμιση και μετα ας κανει μια επαναφορα να κατσει καλα. Υστερα το στηνει και το απολαμβανει.

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G3501/g1699/v196185/f1/full/changelog.xml

Καινουρια Android Pie για το Μαλαισιακο (C636) 9.0.0.159

Edited by PapaDarxon

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro