prioxxx Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Έχουν φάει κόλλημα με το λευκό. Εγώ έχω βάλει τον Samsung browser, τον γύρισα σε νυχτερινή λειτουργία και ηρέμησαν τα ματάκια μου. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro.Αυτή έχω κάνει κ γω ,αλλά το βράδυ έχω την νυχτερινή . Γενικά αυτός ο launcher ρολαρει σχεδόν τέλεια. Καμία σχέση με chrome . Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Περιέργως, είναι πολύ καλός. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλησπερα! Λοιπον ψαχνω για ενα power bank που να εχει την supercharge τεχνολογια που εχει και ο μαμα φορτιστης.. Ειχα δει παλια το power bank της huawei AP09S αλλα πλεον δυστυχως δεν το βρισκω πουθενα, ουτε απο εξωτερικο τουλαχιστον στις σελιδες που ξερω.. Υπαρχει καποια καλη εναλλακτική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αν μαζεύουμε 3,4 άτομα και βάλουμε funkey(δεν θυμάμαι πως γράφεται) Huawei . Γίνεται να βάλουμε όλοι την 9 beta; Η μία φορά σε αφήνει μόνο να κατεβάσεις; Πως δουλεύει; Στάλθηκε από Χαβάη Καλημέρα....Funky Huawei...και ναι γίνεται αυτό που λες....Αλλά η 9 είναι σε beta ακόμα και έχει κάποια ψιλομπαγκς.... Κατά τα άλλα έχεις καινούργιο κινητό...το interface και την ποιότητα του p20 pro στην κάμερα....όχι όμως την ανάλυση. Νέα gestures που καταργείς τα κουμπιά και εκμεταλευεσαι πλήρως την οθόνη....και επιτέλους....τέλος η ασπριλα στην selfie.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλημέρα....Funky Huawei...και ναι γίνεται αυτό που λες....Αλλά η 9 είναι σε beta ακόμα και έχει κάποια ψιλομπαγκς.... Κατά τα άλλα έχεις καινούργιο κινητό...το interface και την ποιότητα του p20 pro στην κάμερα....όχι όμως την ανάλυση. Νέα gestures που καταργείς τα κουμπιά και εκμεταλευεσαι πλήρως την οθόνη....και επιτέλους....τέλος η ασπριλα στην selfie.... Μακάρι φίλε μου νσ έχεις δίκιο για την κάμερα. Το βίντεο πως το βλέπεις; Γιατί εκεί πιστεύω πονάει πιο πολύ η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τελικά αυτή την 8.1 θα την πάρουμε ποτέ? Φεύγει κι ο σεμπτεβρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Τελικά αυτή την 8.1 θα την πάρουμε ποτέ? Φεύγει κι ο σεμπτεβρηςΤο κακό είναι ότι δεν έχει εμφανιστεί τπτ καινούριο στο firmware finder... Περίεργα πράματα.. Σίγουρα μας τρολαρει η Huawei. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έπρεπε να δώσει την 9 στο p20 και σε εμάς 8.1 . Λες κ δεν τα έχουν έτοιμα . Αλλά δεν πιστεύω να αναβαθμιστούν οι συσκευές τις πριν την έλευση του mate 20 -pro. Μιας κ έρχεται με την 9. Σου λέει όποιος θέλει ή θα πάρει το καινούριο κινητό ή θα περιμένει να κυκλοφορήσει και μετά θα τα δώσει κ σε μας. Μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Χθες, έβαλα ένα θέμα κι από τότε άλλαξε η γραμματοσειρά.. Αλλάζω, το θέμα αλλά παραμένει η γραμματοσειρά.. Είναι πιο τετραγωνισμενη από την αρχική.. Αλλά, πώς μπορώ να την αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Χθες, έβαλα ένα θέμα κι από τότε άλλαξε η γραμματοσειρά.. Αλλάζω, το θέμα αλλά παραμένει η γραμματοσειρά.. Είναι πιο τετραγωνισμενη από την αρχική.. Αλλά, πώς μπορώ να την αλλάξω? Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Εφαρμογες->Θεματα->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων Μετα πας κανονικα στις εφαρμογες σου και πατημενο στο εικονιδιο Θεματα επιλεγεις "Στιλ κειμ." και μετα διαλεγεις ποια γραμματοσειρα θες Αν κανεις αναβαθμιση την εφαρμογη θεματα μεσα απο το AppGallery θα σου εξαφανιστει αυτη η επιλογη για αλλαγη γραμματοσειρας. Αν αλλαζεις γραμαμτοσειρες συνεχεια τοτε καλυτερα κανε εγκατασταση του EMUI TWEAKER κι ενεργοποιησε την επιλογη γραμματοσειρας απο το menu. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Εφαρμογες->Θεματα->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων Μετα πας κανονικα στις εφαρμογες σου και πατημενο στο εικονιδιο Θεματα επιλεγεις "Στιλ κειμ." και μετα διαλεγεις ποια γραμματοσειρα θες Αν κανεις αναβαθμιση την εφαρμογη θεματα μεσα απο το AppGallery θα σου εξαφανιστει αυτη η επιλογη για αλλαγη γραμματοσειρας. Αν αλλαζεις γραμαμτοσειρες συνεχεια τοτε καλυτερα κανε εγκατασταση του EMUI TWEAKER κι ενεργοποιησε την επιλογη γραμματοσειρας απο το menu. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καινούριο rollback firmware Sent from my Mate 10 pro ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπω συνεχείς βελτιώσεις στο κινέζικο mate 10 pro πάντως... Την 8.1 θα μας την δώσουν μια και καλή νομίζω Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλησπέρα! Μια απορία, ερώτηση.. Παρατηρώ στην πλοήγηση στο κινητό, σχετικά σπάνια βέβαια,κάποια stutters, παγωματα της κίνησης, πολύ στιγμιαία βέβαια. Και σχετικά από την αρχή το είδα δει αυτό. Το τηλ είναι καθαρό με clean install στην τελευταία του έκδοση. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι φταίει είναι ότι στην αρχική του οθόνη έχω 5 φακέλους με 4-5 εφαρμογές ο κάθε φάκελος.. Και περισσότερο εκεί το καταλαβαίνω ότι κάνω το πάγωμα, και αρκετά πιο σπάνια στο scroll μεταξύ αρχικών οθονών.. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 (edited) Σε μία από τις αρχικές οθόνες έχω 10 φακέλους που περιέχουν από 4 έως και 20 εφαρμογές. Δεν υπάρχει κανένα πάγωμα, κανένα κόμπιασμα πουθενά. Έχω τον μαμά launcher, χωρίς συρτάρι εφαρμογών. Το θεωρώ περιττό αφού πάντα ομαδοποιώ τις εφαρμογές μου σε φακέλους. Τους βάζω σε μία αρχική οθόνη και σε άλλη/άλλες βάζω τα widget που θέλω. Τες πα, δεν βλέπω ούτε και αντιμετώπισα ποτέ κάποιο τέτοιο θέμα. Καινούριο rollback firmware Sent from my Mate 10 pro ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπω συνεχείς βελτιώσεις στο κινέζικο mate 10 pro πάντως... Την 8.1 θα μας την δώσουν μια και καλή νομίζω Sent from my Mate 10 pro Αντε ντε!!!! Τα ζώα μου αργά!!! Τι να τις κάνω τις μικροβελτιώσεις στο 8.0. Φτιάξε τζι-τζί το 8.1 και δώσε το μια και καλή. Edited September 20, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Σε μία από τις αρχικές οθόνες έχω 10 φακέλους που περιέχουν από 4 έως και 20 εφαρμογές. Δεν υπάρχει κανένα πάγωμα, κανένα κόμπιασμα πουθενά. Έχω τον μαμά launcher, χωρίς συρτάρι εφαρμογών. Το θεωρώ περιττό αφού πάντα ομαδοποιώ τις εφαρμογές μου σε φακέλους. Τους βάζω σε μία αρχική οθόνη και σε άλλη/άλλες βάζω τα widget που θέλω. Τες πα, δεν βλέπω ούτε και αντιμετώπισα ποτέ κάποιο τέτοιο θέμα. Παρομοίως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλησπέρα! Μια απορία, ερώτηση.. Παρατηρώ στην πλοήγηση στο κινητό, σχετικά σπάνια βέβαια,κάποια stutters, παγωματα της κίνησης, πολύ στιγμιαία βέβαια. Και σχετικά από την αρχή το είδα δει αυτό. Το τηλ είναι καθαρό με clean install στην τελευταία του έκδοση. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι φταίει είναι ότι στην αρχική του οθόνη έχω 5 φακέλους με 4-5 εφαρμογές ο κάθε φάκελος.. Και περισσότερο εκεί το καταλαβαίνω ότι κάνω το πάγωμα, και αρκετά πιο σπάνια στο scroll μεταξύ αρχικών οθονών.. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτι παρόμοιο; Βαλε την αναλυση οθονης να ειναι σταθερη κι οχι εξυπνη και ακομα δοκιμασε χωρις widgets, μπορει καποιο widget που εχεις να σου το κανει αυτο το παγωμα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Επίσης, από το developer μενού, ενεργοποίησε την επιλογή forced GPU accelaration και μείωσε τα animation (με την σειρά όπως τα έχει) σε 0.5, 0.5 και off. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Νέα 151 version στο firmware finder. Από ότι μου φένετε πάμε κατευθείαν για Android pie.. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Νέα 151 version στο firmware finder. Από ότι μου φένετε πάμε κατευθείαν για Android pie.. Mate the 10 pro be with you Το ειπα και πριν κατι μερες.Αν δεν βγει το mate 20 με την 9 ,μην περιμενουμε νωριτερα να αναβαθμιστουμε. Μπορουσε να δωσει 8.1 τωρα ομως .Μας βλεπω να χτυπαμε το επομενο Mate μεχρι τοτε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Το ειπα και πριν κατι μερες.Αν δεν βγει το mate 20 με την 9 ,μην περιμενουμε νωριτερα να αναβαθμιστουμε. Μπορουσε να δωσει 8.1 τωρα ομως .Μας βλεπω να χτυπαμε το επομενο Mate μεχρι τοτε.Έτσι ακριβώς.. Απορώ γιατί δεν έδωσε την 8.1... Στα κινέζικα υπάρχει από τον Ιούλιο... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις! Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει.. Widgets δεν έχω παρά μόνο τον καιρό αλλά της huawei που είχε ήδη εγκατεστημένο.. Και την ανάλυση την έχω μόνιμα στο fhd+ χωρίς την έξυπνη ανάλυση. Ίσως μου κάνει την ζημιά κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο από τις ρυθμίσεις που δεν θα έχω κοιτάξει! Δεν το κάνει συχνά, ισα ίσα είναι πολύ σπάνιο μπορώ να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλώς τα μας Sent from my Mate 10 pro ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμπληρωματικά αυτό Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Χα, χα! Αναβάθμιση 1.5mb! Μόνον το patch για το παιχνίδι είναι. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Άσε άσε περίμενα τα 43 για να κολλήσω με κωλοπαίχνιδο Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ποιο παιχνίδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts