fanatikos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μια ερώτηση, σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset), ο ασφαλής αποθηκευτικός χώρος διαγράφεται? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Τζίφος τπτ με την 145...την πήρατε όλοι η μπα? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Με λένε Χρήστο, δεν έχω αναβαθμιστεί και είμαι καλά! ;) Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Με λένε Χρήστο, δεν έχω αναβαθμιστεί και είμαι καλά! ;) Sent from my Galaxy Tab Pro, using TapatalkΕμείς και ο κούκος μείναμε χαχα :D Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εμείς και ο κούκος μείναμε χαχα :D Mate the 10 pro be with you Ο κούκος αναφέρει ότι ούτε και αυτός την πήρε :lol::lol::lol::lol: (αγορασμένο από Public) Καλησπέρα παιδιά, κι εγώ αναμένω. Κάθε φορά, σε κάθε αναβάθμιση, απ' ότι διαβάζω, εγώ στο τέλος την παίρνω. Θα έρθει, πού θα πάει; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μάγκες ούτε εγώ. Αλλά δεν πειράζει το επόμενο update με νοιάζει περισσότερο, μιας και θα έχει κάποια έξτρα πράγματα που λένε. Οπότε υπομονή,οποτε με το καλό έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εγώ δεν άντεξα την αναμονή να έρθει και λίγο ότι είχα βρεθεί από mate 8 mate 9 και mate 10 pro το έδωσα και πήγα σε oneplus 6 μέχρι στιγμής δεν μου λείπει καθόλου το mate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εγώ δεν άντεξα την αναμονή να έρθει και λίγο ότι είχα βρεθεί από mate 8 mate 9 και mate 10 pro το έδωσα και πήγα σε oneplus 6 μέχρι στιγμής δεν μου λείπει καθόλου το mateΚαλορίζικο!! Φίλε μου κανε μια σύγκριση σε όλα με το Mate 10 pro γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ για το op6. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εγώ δεν άντεξα την αναμονή να έρθει και λίγο ότι είχα βρεθεί από mate 8 mate 9 και mate 10 pro το έδωσα και πήγα σε oneplus 6 μέχρι στιγμής δεν μου λείπει καθόλου το mateΕίχα όλα τα oneplus μέχρι το 5t και πάρα πολλές άλλες συσκευές. Πλέον για πολλούς λόγους μόνο Huawei κι ας αργούν τα update. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Είχα όλα τα oneplus μέχρι το 5t και πάρα πολλές άλλες συσκευές. Πλέον για πολλούς λόγους μόνο Huawei κι ας αργούν τα update. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια πες φίλε μου για πιο λόγο? Εγώ από oneplus μόνο το 5αρι είχα. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλορίζικο!! Φίλε μου κανε μια σύγκριση σε όλα με το Mate 10 pro γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ για το op6. Mate the 10 pro be with you Oneplus 6 πολύ καλύτερο σε ταχύτητα πιο ωραίο από το emui το oxygen πιο ελαφρύ σε βαρος κάμερα μέρα λίγο καλύτερο το oneplus βράδυ το mate. μπαταρία oneplus , 1μέρα και μισή mate 2 μερες. οθόνη καλύτερη του oneplus και εννοείτε lag ποτέ.και αν σε ενδιαφέρει σκορ antuntu που δοκίμασα oneplus 288500 mate με 142 που το είχα 210000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς random restarts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Oneplus 6 πολύ καλύτερο σε ταχύτητα πιο ωραίο από το emui το oxygen πιο ελαφρύ σε βαρος κάμερα μέρα λίγο καλύτερο το oneplus βράδυ το mate. μπαταρία oneplus , 1μέρα και μισή mate 2 μερες. οθόνη καλύτερη του oneplus και εννοείτε lag ποτέ.και αν σε ενδιαφέρει σκορ antuntu που δοκίμασα oneplus 288500 mate με 142 που το είχα 210000 Εγώ πάντως που είχα το oneplus 5 το Mate έχει παρόμοια ταχύτητα και πότε δεν είδα lag πουθενά ίσα ίσα μερικές εφαρμογές τις ανοίγει και πιο γρήγορα το Mate. To antutu δεν με ενδιαφέρει καν :) Οπότε μπορείς και αν μπορείς ανέβασε μερικά νυχτερινα δείγματα στο Flickr να ρίξω μια ματιά. Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς random restarts? Πότε φίλε μου δεν είχα τετοιο πράμα στους 3 μήνες που έχω το κινητό. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς random restarts?Όχι, ποτέ έως τώρα. Είμαι όμως με την 137. Με την 145 δεν ξέρω, θα δούμε....Oneplus 6 πολύ καλύτερο σε ταχύτητα πιο ωραίο από το emui το oxygen πιο ελαφρύ σε βαρος κάμερα μέρα λίγο καλύτερο το oneplus βράδυ το mate. μπαταρία oneplus , 1μέρα και μισή mate 2 μερες. οθόνη καλύτερη του oneplus και εννοείτε lag ποτέ.και αν σε ενδιαφέρει σκορ antuntu που δοκίμασα oneplus 288500 mate με 142 που το είχα 210000Μπερδεύτηκα! Εχει καλύτερη μπαταρία το 1+ ? Έγινε άλλος χαλίφης στη θέση του χαλίφη, δηλαδή? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Όχι, ποτέ έως τώρα. Είμαι όμως με την 137. Με την 145 δεν ξέρω, θα δούμε....Μπερδεύτηκα! Εχει καλύτερη μπαταρία το 1+ ? Έγινε άλλος χαλίφης στη θέση του χαλίφη, δηλαδή? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Γράφει μπαταρία το oneplus 1μιση μερα και το Mate 2 μερες. Οπότε το Mate είναι λίγο καλύτερο σε αυτό τον τομέα. :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς random restarts? Ποτέ ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εγώ πάντως με 866 imei και αγορά από κωτσοβολο δεν έχω πάρει τίποτα. Καλημέρα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς random restarts? Το κινητό το έχω ακριβώς 5 μήνες και ποτέ δεν μου το έχει κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 πως γινεται αυτο?αλλο τηλ εχω εγω?Το βρήκα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εμένα πάντως μου έχει κάνει 3 restart από μόνο του μέσα σε 7 μήνες. Και τα έχει κάνει σε διάφορα fw για να πω ότι εφταιγε κάποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εμένα πάντως μου έχει κάνει 3 restart από μόνο του μέσα σε 7 μήνες. Και τα έχει κάνει σε διάφορα fw για να πω ότι εφταιγε κάποιο. Στο xda αναφέρεται από κάποιους. Χωρίς κάποια λύση βέβαια και για παλαιότερα firmware. Όχι την 145. Εμένα το έκανε δύο φορές με την 142 βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Δείχνει μόνο τις αναπάντητες και τα SMS. Επειδή τυγχάνει να έχω 2 Windows Phone τηλέφωνα ήθελα να σου πω ότι στην οθόνη κλειδώματος always on δείχνουν σχεδόν τα πάντα ,αναπάντητες μηνύματα ,e-mail ,καιρός ότι εσύ γουστάρεις. Είναι ένα παράπονο που έχω και εγώ από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. 'Αστα και εγώ έφαγα τρελό ξενέρωμα με το always on. Τέλοσπαντων ελπίζω να είναι το μόνο. Χθες δε μου ανέβαζε video στα google photos. Όταν έκλεινε η οθόνη προφανώς το σκότωνε το app. Έχω αλλάξει τόσα κινητά πρώτη φορά πρόβλημα σε αυτό! Πήγα στα settings του app και απενεργοποίησα την αυτόματη διαχείρηση. Λογικά έφτιαξε. 'Αντε καλά εγώ έχω και εσάς εδώ που με βοηθήσατε, ο μέσος χρήστης που δεν έχει χρόνο και υπομονή να "σκάβει" στις ρυθμίσεις του λειτουργικού τί θα έκανε; Κατα τ'αλλα έξυπνη διαχείριση και AI τρομάρα τους. Θέλει πολύ ΑΙ για να καταλάβει ότι δεν κόβεις app που κάνουν συγχρονισμό με το cloud όταν το αρχείο είναι μεγάλο; Είναι έτη φωτός πίσω σε user friendliness το EMUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Στο xda αναφέρεται από κάποιους. Χωρίς κάποια λύση βέβαια και για παλαιότερα firmware. Όχι την 145. Εμένα το έκανε δύο φορές με την 142 βέβαια.Ρε παιδιά κάνουμε θέμα 3 restart σε 7 μήνες? Προερχόμενος από iPhone & όλες τις ναυαρχίδες της Sami δεν έχει υπάρξει τηλέφωνο που να μην μου έχει κάνει restart. Θες το λογισμικό θες κάποιο error εφαρμογής... Τα βλέπω φυσιολογικά. Αν σου κάνει 2 restart την ημέρα τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά 3 σε 7 μήνες είναι κομπλέ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Γράφει μπαταρία το oneplus 1μιση μερα και το Mate 2 μερες. Οπότε το Mate είναι λίγο καλύτερο σε αυτό τον τομέα. :) Mate the 10 pro be with youΝαι, τώρα που το ξανακοιτάω όντως! Εκεί με τα σημεία στίξης το έχασα λίγο. Εγώ πάντως με 866 imei και αγορά από κωτσοβολο δεν έχω πάρει τίποτα. ΚαλημέραΜάλλον κανένα 866..... δεν έχει πάρει ακόμη. Και εγώ και ο Γιάννης και εσύ με 866 είμαστε και κανένας μας δεν έχει πάρει. Αναμονή λοιπόν... 'Αστα και εγώ έφαγα τρελό ξενέρωμα με το always on. Τέλοσπαντων ελπίζω να είναι το μόνο. Χθες δε μου ανέβαζε video στα google photos. Όταν έκλεινε η οθόνη προφανώς το σκότωνε το app. Έχω αλλάξει τόσα κινητά πρώτη φορά πρόβλημα σε αυτό! Πήγα στα settings του app και απενεργοποίησα την αυτόματη διαχείρηση. Λογικά έφτιαξε. 'Αντε καλά εγώ έχω και εσάς εδώ που με βοηθήσατε, ο μέσος χρήστης που δεν έχει χρόνο και υπομονή να "σκάβει" στις ρυθμίσεις του λειτουργικού τί θα έκανε; Κατα τ'αλλα έξυπνη διαχείριση και AI τρομάρα τους. Θέλει πολύ ΑΙ για να καταλάβει ότι δεν κόβεις app που κάνουν συγχρονισμό με το cloud όταν το αρχείο είναι μεγάλο; Είναι έτη φωτός πίσω σε user friendliness το EMUI. Έχει πολύ επιθετικό power management, χωρίς να υπάρχει πραγματικά ιδιαίτερος λόγος. Αν δεν δώσεις εσύ άδειες στις εφαρμογές μέσα από τα μενού, δεν καταλαβαίνει τίποτα! Τις έχει "σφάξει" στο γόνατο χαλαρά, χωρίς να κοιτάει τίποτα! Εν ολίγοις πρέπει να έχεις το νου σου με κάτι τέτοια. Βέβαια έχει και το καλό του αυτό, από μια πλευρά. Σπάνια ακούς για draining, που αλλού γίνεται χαμός. Ψάχνονται και δεν βρίσκουν άκρη. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk Edited July 11, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ρε παιδιά κάνουμε θέμα 3 restart σε 7 μήνες? Προερχόμενος από iPhone & όλες τις ναυαρχίδες της Sami δεν έχει υπάρξει τηλέφωνο που να μην μου έχει κάνει restart. Θες το λογισμικό θες κάποιο error εφαρμογής... Τα βλέπω φυσιολογικά. Αν σου κάνει 2 restart την ημέρα τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά 3 σε 7 μήνες είναι κομπλέ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι εγώ ανέφερα ότι κάνει και restart το κινητό μας. Γιατί δίνεται η εντύπωση ότι είναι το αλάνθαστο τηλέφωνο. Οπως τα περισσότερα κινητά έτσι και αυτό μια στο τόσο ίσως και να κολλήσει. Φυσικα και 3 φορές restart σε 7 μήνες είναι ανεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts