PapaDarxon Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Η μπαταρία μας καίει. Είναι στα ίδια επίπεδα; Μπαταρια τωρα απο την πρωτη μερα δεν μπορεις να δεις διοτι θα κανεις τις δοκιμες σου να δεις αν ειναι σταθερη η ROM να δοκιμασεις τιποτα νεα features εκτος βεβαια αν υπαρχει κανα χοντρο bug οπως ειχε το One Plus που ετρωγε την μπαταρια στα μπαμ. Παντος το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι το βραδυ καταναλωσε μονο 3% οποτε κανα bug σαν το One Plus δεν νομιζω να εχει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/COSMOTE-WiFiCalling-FAQs.pdf Στην παραγραφο 3 αναφερει: η συσκευή σου να είναι αγορασμένη από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διαθέτει την τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από το Δικτύο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπάρχει η δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού χωρίς χρέωση στα Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μηπως ετσι γινεται κανα softlock και τα ΟΤΑ updates ερχονται μεσω COSMOTE οπως στα Carrierlocked; Δοκιμασε να κανεις ενα restart (οχι reset/restore) το κινητο μηπως το βρει, βαλε και τα DNS της Google (8.8.8.8 - 8.8.4.4) καρφωτα αλλιως υπομονη. Ακομα μια σημειωση με την 142 στο Antutu ειχε πεσει στα 206k τωρα με την 145 ανεβηκε παλι στα 211kΔεν ισχύει αυτό . Φίλος μου του ήρθε χτες με δίκτυο Vodafone . Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Δεν ισχύει αυτό . Φίλος μου του ήρθε χτες με δίκτυο Vodafone . Στάλθηκε από Χαβάη Ο φιλος σου οπως ειπες εχει VODAFONE κι οχι COSMOTE. Η COSMOTE στην Ελλαδα ειναι η μονη που εχει VOLTE kai VoWiFi αλλα οπως λεει στο pdf για τα ενεργοποιησεις δεν αρκει μονο το μηνυμα αλλα πρεπει η συσκευη να εχει καποιο ειδικο firmware. Μηπως αυτο το firmware αλλαζει κατι και η συσκευη πια αλλαζει "καναλι" και δεχεται updates απο το "καναλι" της COSMOTE. Αν παρατηρησες ο Johnman25 εχει αγορασει την συσκευη απο COSMOTE και εχει ενεργο το VOLTE/VoWiFi οποτε εχει εγκατεστημενο το firmware και δεν εχει ερθει ακομα το update ενω αλλοι χρηστες οπως κι εγω εχουμε την συσκευη απο Κωτσοβολο,Public,κλπ που σημαινει οτι ειναι 100% carrierfree. Βεβαια μπορει να μην ισχυει τιποτα και απλα ο johnman25 να ετυχε να αργησει να δεχτει το update αλλα αυτο το οτι η COSMOTE πρεπει να αναβαθμισει κατι για να δουλεψει το VoWiFi ειναι λιγο υποπτο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/COSMOTE-WiFiCalling-FAQs.pdf Στην παραγραφο 3 αναφερει: η συσκευή σου να είναι αγορασμένη από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διαθέτει την τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από το Δικτύο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπάρχει η δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού χωρίς χρέωση στα Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μηπως ετσι γινεται κανα softlock και τα ΟΤΑ updates ερχονται μεσω COSMOTE οπως στα Carrierlocked; Δοκιμασε να κανεις ενα restart (οχι reset/restore) το κινητο μηπως το βρει, βαλε και τα DNS της Google (8.8.8.8 - 8.8.4.4) καρφωτα αλλιως υπομονη. Ακομα μια σημειωση με την 142 στο Antutu ειχε πεσει στα 206k τωρα με την 145 ανεβηκε παλι στα 211k Κανένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να κάνει η COSMOTE κάποιο software update για να δουλέψουν τα VoLTE και VoWIFI τα οποία, όπως είναι γνωστό, μόνο το δίκτυο της τα υποστηρίζει στην Ελλάδα. Τέλος να πούμε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα software updates που κάνει η Huawei, αυτά έρχονται τμηματικά με βάση τα imei των συσκευών. Edited July 6, 2018 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Επικοινώνησα με την huawei απο το hicare και μου είπαν οτι η αναβάθμιση έρχεται τμηματικά με βάση το imei για αυτό δεν ερχετε σε όλους μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Χθες βράδυ ήρθε και σε μένα η 145.Συσκευή αγορασμένη από welcomestores στην επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλημέρα ΟΤA μόλις έσκασε το 145 :) (έχω Wind αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό) Αγορασμένο απο Πλαίσιο το κινητο Άντε να δουμε τι φωτογραφίες θα ανεβάσεις τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλησπερα σας παιδια σε μενα δεν μου εχει ερθη καμια ενημερωση παρολο που κανω ελεχο καθημερινα: Υπαρχει καποιος τροπος με οδηγιες στα αγγλικα ΄η στα ελληνικα να περασω την τελευταια ενημερωση ; :( Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 τιποτα και μενα ακομα.. με proxy πως ακριβως γινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλησπερα σας παιδια σε μενα δεν μου εχει ερθη καμια ενημερωση παρολο που κανω ελεχο καθημερινα: Υπαρχει καποιος τροπος με οδηγιες στα αγγλικα ΄η στα ελληνικα να περασω την τελευταια ενημερωση ; :(καλησπέρα φίλε μου δοκίμασες μεσω υπολογιστή κ hisuite?? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 καλησπέρα φίλε μου δοκίμασες μεσω υπολογιστή κ hisuite?? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλος τροπος δεν υπαρχει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Αλλος τροπος δεν υπαρχει ;δεν ξέρω φιλε μου είμαι φρέσκος στα huawei..... αλλά ίσως υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις την rom κ να την περασεις απο updater όπως έκανα παλια στο p7 της κοπελας μου Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 δεν ξέρω φιλε μου είμαι φρέσκος στα huawei..... αλλά ίσως υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις την rom κ να την περασεις απο updater όπως έκανα παλια στο p7 της κοπελας μου Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκιμασα αλλα δεν: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Όσοι την έχετε βάλει την 145, τι βελτιώσεις έχετε παρατηρήσει συγκριτικά με την 142; Και σε εμένα ακόμα να έρθει OTA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Επικοινώνησα με την huawei απο το hicare και μου είπαν οτι η αναβάθμιση έρχεται τμηματικά με βάση το imei για αυτό δεν ερχετε σε όλους μαζί. Παιδιά, λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Λίγη υπομονή και θα έρθει σε όλους. ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 1) Από χθες το απόγευμα που την κατέβασα, μέχρι τώρα, λειτουργούν άψογα οι ενημερώσεις στα scrollable widgets (φτου να μην το ματιάσω)... 2) Στο nightshot έχει αρκετή διαφορά, δε χρειάζεται απαραίτητα τρίποδο, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε σταθερό χέρι... Πάντως πολύ καλύτερα αποτελέσματα από πριν... 3) Για μπαταρία μη με ρωτήσετε... Με 9+ ώρες οθόνη καθημερινά, δε με απασχολεί αν τυχόν χάσει ακόμα και 10% οπότε δεν το παρακολουθώ... Είναι η καλύτερη μπαταρία.&_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 1) Από χθες το απόγευμα που την κατέβασα, μέχρι τώρα, λειτουργούν άψογα οι ενημερώσεις στα scrollable widgets (φτου να μην το ματιάσω)... Tι είπες τώρα ρε φίλε;; Κράτα μας ενήμερους! Αν ισχύει θα φύγω από... την .127!:lol: Σε ποια widgets το δοκίμασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Tι είπες τώρα ρε φίλε;; Κράτα μας ενήμερους! Αν ισχύει θα φύγω από... την .127!:lol: Σε ποια widgets το δοκίμασες;Σε ημερολόγιο σε daily view και στο SofaScore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 SofaScore Χτύπησες φλέβα με αυτό. Σου στέλνω πμ αύριο να μου πεις να συνεχίζει και θα προβώ και γω σε αναβάθμιση!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Χτύπησες φλέβα με αυτό. Σου στέλνω πμ αύριο να μου πεις να συνεχίζει και θα προβώ και γω σε αναβάθμιση!:)Χαχα, ναι, είχε καταντήσει μαρτύριο με το συγκεκριμένο! Στείλε όποτε θες, αλλά θα το γράψω ούτως ή άλλως κι εδώ, για να ξέρει τι συμβαίνει και κάποιος άλλος που μπορεί να ενδιαφέρεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Κανένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να κάνει η COSMOTE κάποιο software update για να δουλέψουν τα VoLTE και VoWIFI τα οποία, όπως είναι γνωστό, μόνο το δίκτυο της τα υποστηρίζει στην Ελλάδα. Τέλος να πούμε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα software updates που κάνει η Huawei, αυτά έρχονται τμηματικά με βάση τα imei των συσκευών.Αν και κάτοχος p10 lite το δικό μου που είναι από Γερμανό βγάζει το εξής... Που ποθανολογω σε εμάς αφαιρεί την δυνατότητα wifi calling... Καθότι είναι συμβατή η συσκευή μου... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλησπέρα. Είμαι με την 137 ακομα. Μπορω να πάω κατευθείαν στην 145 ή θα πρέπει πρώτα να κάνω την 142 εγκατάσταση; Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλησπερα εγω παιδια το εκανα αυτο εδω: 81.177.139.39 (DNS1) copy paste στις ιδιοτητες του WIFI μου και δουλευε οριστε και εικονες: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλησπερα εγω παιδια το εκανα αυτο εδω: 81.177.139.39 (DNS1) copy paste στις ιδιοτητες του WIFI μου και δουλευε οριστε και εικονες: Το εκανα οπως ειπες αλλα τπτ ακομη δεν την βγαζει... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 παίδες υπάρχει τρόπος ασύρματα να συνδεω το κινητό με smart tv να βλέπω τις φώτο??? το ειχα στο s8+ κ με βόλευε πολύ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts