john74 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Μπες και στα comments του app στο playstore (reviews) Έχει θέμα Και γενικά στα forum (xda κτλ κτλ) Υπομονή Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Τα έχω δει αυτά. Λένε μήπως άλλαξε κάτι ή Huawei γι αυτό δεν μπορεί πλέον να δουλέψει. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πατάς οκ κατεβαίνει το αρχείο (υπολόγισε κανένα μισάωρο κάνει) & μετά κάνεις restart & μόλις ανοίξει πατάς έλεγχο για ενημερώσεις & σου βγάζει το update. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πατάς οκ κατεβαίνει το αρχείο (υπολόγισε κανένα μισάωρο κάνει) & μετά κάνεις restart & μόλις ανοίξει πατάς έλεγχο για ενημερώσεις & σου βγάζει το update. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜετά βγάζει το update μέσω ff η απ την ενημέρωση συστήματος? Να υποθέσω κατευθείαν το κάνει εγκατάσταση διότι ήδη έχει κατέβει? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πατάς οκ κατεβαίνει το αρχείο (υπολόγισε κανένα μισάωρο κάνει) & μετά κάνεις restart & μόλις ανοίξει πατάς έλεγχο για ενημερώσεις & σου βγάζει το update. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασα και το δικό σου τρόπο αλλά δεν μου βγάζει τίποτα.... Περιμένω ή να φτιάξει το ff ή να έρθει official OTA καρφί από Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πατάς οκ κατεβαίνει το αρχείο (υπολόγισε κανένα μισάωρο κάνει) & μετά κάνεις restart & μόλις ανοίξει πατάς έλεγχο για ενημερώσεις & σου βγάζει το update. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς άνθρακες ο θησαυρός, τίποτα δεν έγινε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ασχετο με την αναβάθμιση αλλά οφείλω να το καταθέσω για να υπάρχει.Σε συνάδερφο μου κάτοχο Huawei Y7 εμφάνισε κάτι σαν bootloop στην έναρξη "verification failed" και δεν άνοιγε.Το πήγε στο Huawei exclusive service (Procordia) και το αποτέλεσμα ήταν ότι του το βγάλανε εκτός εγγύησης και καλά λόγω ξεκλειδωμένου bootloader ακριβώς όπως είχε γίνει και σε μένα στο Lg G4.Εννοείται ότι το τηλέφωνο ήταν απείραχτο και του ζήτησαν 147€ για επισκευή.Μακάρι να μην συμβεί σε κανέναν και δυστυχώς λυπάμαι αν η huawei κάνει τα καλά της Lg...Την είχα για πιο σωστή εταιρεία.Εννοείται ότι καλέσαμε και την huawei και η απάντησή της ήταν ακριβώς η ίδια με της Lg "αφού το λέει το service δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ασχετο με την αναβάθμιση αλλά οφείλω να το καταθέσω για να υπάρχει.Σε συνάδερφο μου κάτοχο Huawei Y7 εμφάνισε κάτι σαν bootloop στην έναρξη "verification failed" και δεν άνοιγε.Το πήγε στο Huawei exclusive service (Procordia) και το αποτέλεσμα ήταν ότι του το βγάλανε εκτός εγγύησης και καλά λόγω ξεκλειδωμένου bootloader ακριβώς όπως είχε γίνει και σε μένα στο Lg G4.Εννοείται ότι το τηλέφωνο ήταν απείραχτο και του ζήτησαν 147€ για επισκευή.Μακάρι να μην συμβεί σε κανέναν και δυστυχώς λυπάμαι αν η huawei κάνει τα καλά της Lg...Την είχα για πιο σωστή εταιρεία.Εννοείται ότι καλέσαμε και την huawei και η απάντησή της ήταν ακριβώς η ίδια με της Lg "αφού το λέει το service δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα". Γιατι δεν το πηγε στην μιχαλακοπουλου?Απο οτι εχω διαβασει εκει ειναι το επισημο service της huawei! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) Εκεί λέει ο φίλος ότι το πήγε. Κακό αυτό. Εγώ βέβαια πήγα ένα Ρ9 που το έκανα debrand, στάνταρ ξεκλείδωμα δηλαδή (βέβαια μετά πέρασα μαμά software οπότε ξανακλειδωσε), αλλά δεν μου είπαν τίποτα. Άλλαξαν μητρική, κανονικά σε εγγύηση. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk Edited July 3, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Έγινε ενημέρωση το firmware finder και τώρα βγάζει αυτό όταν πας να πατήσεις το vpn. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Έγινε ενημέρωση το firmware finder και τώρα βγάζει αυτό όταν πας να πατήσεις το vpn. Mate the 10 pro be with you Κατάφερες να κάνεις εγκατάσταση το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Κατάφερες να κάνεις εγκατάσταση το firmware? Oxι τπτ..Αναγκαστηκα θα περιμενουμε το official... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ωραία όλα αυτά που φέρνουν τα νέα updates ειδικά η 8.1 αλλά ρε παιδιά είναι παράλογο ακόμα να μην φτιάχνεται το scrollable widget... Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ωραία όλα αυτά που φέρνουν τα νέα updates ειδικά η 8.1 αλλά ρε παιδιά είναι παράλογο ακόμα να μην φτιάχνεται το scrollable widget... Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Ο μόνος, εκτός της Google, που βρήκε τη λύση είναι ο developer του 'Your Calendar widget'. Πιστέψτε με, είναι μακράν το καλύτερο widget για calendar. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ο μόνος, εκτός της Google, που βρήκε τη λύση είναι ο developer του 'Your Calendar widget'. Πιστέψτε με, είναι μακράν το καλύτερο widget για calendar.Έλα όμως που δεν με νοιάζει το calendar. :p Το θεωρώ τραγικό πάντως όταν όλο το Android είναι τα widgets του. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Παιδιά καλησπέρα . Θέλω λιγάκι τα φώτα σας... Προερχόμενος από LG V10 και με ένα P10 lite πλέον σαν καθημερινό αφού το lg μας άφησε χρόνους.... Θέλω μια άποψη.... Mate 10 pro vs p20 vs Honor 10 ... Εγώ κλείνω προς Mate 10 λόγω μπαταρίας και amoled.... Αλλά θέλω μια γνώμη από εσάς που είστε χρήστες και ίσως να έχετε μπει στο ίδιο δι(Τρι)λήμμα.... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To αφήνω εδώ να υπάρχει.... μια γνώμη θέλω... Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) To αφήνω εδώ να υπάρχει.... μια γνώμη θέλω... P20,notch,night shot,dolby atmos,3 cam..... Edited July 3, 2018 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ρε παιδιά ξέρει κανείς κάποιο καλώδιο hdmi για το κινητό μας που να δουλεύει όντως; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το οποίο , παρεπιπτόντως, κάνει δουλειά...Υπόψιν ότι αποφεύγω τις νυχτερινές λόγω μη σταθερού χεριού...Και πριν την 145 έβγαιναν κουνημενες μέχρι να τελειώσει ο χρόνος στο nightmode... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦοβερές. Στο αυτόματο; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ρε παιδιά ξέρει κανείς κάποιο καλώδιο hdmi για το κινητό μας που να δουλεύει όντως; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φοβερές. Στο αυτόματο; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1496737.html?wid=1433363 αυτό εχω παρει εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Παιδιά μετά από πόσες μέρες αφότου γίνει approved στο ff έρχεται σε ota η ενημέρωση? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 To αφήνω εδώ να υπάρχει.... μια γνώμη θέλω...Ποιό Ρ20? Το pro ή το απλό? Αν εννοείς το απλό, τότε προφανώς το mate. Αν εννοεις το pro, τότε το P20pro. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Έλα όμως που δεν με νοιάζει το calendar. :p Το θεωρώ τραγικό πάντως όταν όλο το Android είναι τα widgets του. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Θα με βρεις σύμφωνο φίλε μου, Android χωρίς widget και ειδικά κυλιόμενο δεν λέει...:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Για το απλό μιλάμε καθώς είναι στην ίδια κατηγορία τιμής... Ποιό Ρ20? Το pro ή το απλό? Αν εννοείς το απλό, τότε προφανώς το mate. Αν εννοεις το pro, τότε το P20pro. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Για το απλό μιλάμε καθώς είναι στην ίδια κατηγορία τιμής... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε μου εννοείται ότι θα πας για mate 10 pro. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Με την σειρά που τα έγραψες. Mate, P20, Honor Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts