fanatikos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μάλιστα! Άρα είναι πιο γενικό το θέμα. Δεν είναι κάτι που δεν έχω σεταρει εγώ σωστά. Σε αναμονή λοιπόν, να λυθεί με κάποιο update. Την gmail εφαρμογή ποτέ μου δεν την χωνεψα. Πολύ παρδαλή για τα γούστα μου. Πάντα την απενεργοποιώ. Ευχαριστώ παιδιά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Είναι φουλ face από ότι βλέπω και λογικά θα έχει dot matrix δηλαδή κουκίδες που φενονται υπό συγκεκριμένο φως. Επίσης δεν σου αλλοιώνει καθόλου τα χρώματα το μαύρο κτλ? Grey Huawei Mate 10 Pro Power Ναι είναι full face , και δεν σου αλλοιώνει καθόλου τα χρώματα και τελικά ούτε την αίσθηση της αφής. Γενικά για τα γούστα μου είναι άριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Μόλις έλαβα ενημέρωση συστήματος την L29 8.0.0.134 (C634) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 τι ρεκορ αραγε εχουμε γραψει για χρονο ενεργης λειτουργιας οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ρε παιδιά μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος. Ανοίγω την εφαρμογή fuelgr και δεν μου δείχνει τον χάρτη καθόλου και μου βγάζει το μήνυμα Google play services are updating . Επισυνάπτω screen shot. Το ίδιο μου κάνει και σε άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιούνται οι χάρτες όπως πχ η εφαρμογή Poseidon. Κάποια βοήθεια ρε παιδιά για ποιο λόγο το κάνει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Σε BLA-09 μου ανοίγει κανονικά η εφαρμογή. Μόλις το τσέκαρα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εδώ μια χαρά δουλεύει.. Ποια services εχεις? Την τοποθεσία την έχεις ανοιχτή? Grey Huawei Mate 10 Pro Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) Εδώ μια χαρά δουλεύει.. Ποια services εχεις? Την τοποθεσία την έχεις ανοιχτή? Grey Huawei Mate 10 Pro PowerΑνοιχτή είναι η τοποθεσία. Πώς θα βρω ποια version έχω; Εσύ ποια έχεις να την βάλω; Τώρα βρήκα έχω την 12.6.65 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 17, 2018 by supermario Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Αυτές έχω εγώ Grey Huawei Mate 10 Pro Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ρε παιδιά μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος. Ανοίγω την εφαρμογή fuelgr και δεν μου δείχνει τον χάρτη καθόλου και μου βγάζει το μήνυμα Google play services are updating . Επισυνάπτω screen shot. Το ίδιο μου κάνει και σε άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιούνται οι χάρτες όπως πχ η εφαρμογή Poseidon. Κάποια βοήθεια ρε παιδιά για ποιο λόγο το κάνει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά έφαρμογή είναι αυτή που έχει δεξιά την εγκοπή στο κέντρο της οθόνης; Είναι κάποια που σου βγάζει συντομεύσεις; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ποιά έφαρμογή είναι αυτή που έχει δεξιά την εγκοπή στο κέντρο της οθόνης; Είναι κάποια που σου βγάζει συντομεύσεις;Edge action Pro Είναι σαν αυτή του galaxy s7 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Χρόνος ενεργής λειτουργίας σήμερα, 9 ώρες και 7 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Σήμερα μου ήρθε το καλωδιο που το κανει docking station, πολυ καλό, η ανάλυση ηταν ομως 1080,δεν παει παραπανω, εχει δοκιμάσει κανεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Για πείτε που μπορώ να αλλάξω οθόνη σπασμένη σε ενα Huawei της γυναίκας μου; Στο επίσημο σέρβις στην Μιχαλακοπούλου; Ή κάπου αλλού; Θενκς Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Για πείτε που μπορώ να αλλάξω οθόνη σπασμένη σε ενα Huawei της γυναίκας μου; Στο επίσημο σέρβις στην Μιχαλακοπούλου; Ή κάπου αλλού; Θενκς Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι εκει απο οσο ξέρω, εχω εξυπηρετηθεί, ειναι εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 τι ρεκορ αραγε εχουμε γραψει για χρονο ενεργης λειτουργιας οθονης;Εγώ το έχω δει μέχρι κοντά 9 ώρες. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εγώ το έχω δει μέχρι κοντά 9 ώρες. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 9 ωρες και 7 λεπτα εγραψα σημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 9 ώρες δεν εχω δει ποτέ . Γύρω στις 6 βγάζω αλλά πέφτει λιώσιμο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Για πείτε που μπορώ να αλλάξω οθόνη σπασμένη σε ενα Huawei της γυναίκας μου; Στο επίσημο σέρβις στην Μιχαλακοπούλου; Ή κάπου αλλού; Θενκς Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν σου πουν πολλά κάνε μια ερώτηση σε i Red & I repair. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Εγώ 2 μέρες το έχω πάνω από 5 ώρες δεν έφτασα και στις δύο φορτίσεις, βέβαια είμαι όλη μέρα έξω, δεδομένα ανοιχτά, τηλέφωνα, Google maps κλπ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους. Ζητώ συγγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Έχω κάνει αναζήτηση στο θέμα αλλά τίποτα. Ίσως κάνω κάποιο λάθος. Είχε αναφερθεί και με site από κάποια παιδιά για screen protector full σε μπλε χρώμα. Με τα πολλά θέλω να βάλω γυαλάκι αλλά να καλύπτει όλη την οθόνη να μην αφήνει καθόλου περιθώριο. Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει; ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Ρε παιδιά μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος. Ανοίγω την εφαρμογή fuelgr και δεν μου δείχνει τον χάρτη καθόλου και μου βγάζει το μήνυμα Google play services are updating . Επισυνάπτω screen shot. Το ίδιο μου κάνει και σε άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιούνται οι χάρτες όπως πχ η εφαρμογή Poseidon. Κάποια βοήθεια ρε παιδιά για ποιο λόγο το κάνει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το Auto-launch και Secondary launch σε κάποιο σχετικό app, π.χ. Maps; Είχα παρόμοιο θέμα με το Amazon app και τελικά διαπίστωσα ότι είχα κάνει disable τα auto/secondary launch στον Chrome. Μόλις τα επανενεργοποίησα λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παιζει καποιος άλλος το παιχνίδι PUBG mobile;μονο την δίκη μου μπαταρία ρουφά σαν νερό .μπορει καποιος άλλος να το δοκιμάσει να μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Έχει κανένας θέματα με δεδομένα wind; Μου κάνει συνέχεια αποσυνδεση από τα δεδομένα (την έχω στην δεύτερη κάρτα) Δεν μου είχε κάνει ποτέ πρόβλημα με την whats up που έχω στην πρώτη κάρτα.Δεν είναι θεμα της wind. Είναι θέμα της δεύτερης κάρτας σου που κάνεις κλήσεις μάλλον. Cosmote είναι; Αν δεν έχει καθόλου data να καταναλώσεις τα απενεργοποιει τελείως. Είναι ένα περίεργο bug Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 αραγε την 8.1 ποτε να την περιμενουμε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts