Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια με την 137 παρατηρω καλυτερες φωτογραφιες και λιγο καλυτερη μπαταρια...η ειναι η ιδεα μου ??
Ακόμα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα! Για κάποιο λόγο σήμερα η μπαταρία έδωσε ρέστα! 5bc0dc010b6203071e24e943cbe43866.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ακόμα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα! Για κάποιο λόγο σήμερα η μπαταρία έδωσε ρέστα! 5bc0dc010b6203071e24e943cbe43866.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις, αν είσαι συνέχεια Google ή tapatalk ή γενικά κάτι που δεν τραβάει ενεργεία το έχω δει & κοντά 9 ώρες sot. Αν είσαι σε κάτι πιο ενεργοβόρο όπως παιχνίδι κλπ 5 με 6 ώρες. Με την 137 μέσο όρο έχω τις 7 ώρες εγώ.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Στο δικο μου ΒL29-C432, Ελληνικο αγορασμενο απο Κωτσοβολο ακομη αφαντη η Β137 :X
Και εδώ τα ίδια...

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις, αν είσαι συνέχεια Google ή tapatalk ή γενικά κάτι που δεν τραβάει ενεργεία το έχω δει & κοντά 9 ώρες sot. Αν είσαι σε κάτι πιο ενεργοβόρο όπως παιχνίδι κλπ 5 με 6 ώρες. Με την 137 μέσο όρο έχω τις 7 ώρες εγώ.

Αν θες ενεργοβόρο παιχνίδι τοτε δοκίμασε το PUBG.της 5 ώρες δεν της βλέπεις με τπτ.μιλαμε ρουφάει την μπαταρία σαν νερό.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θες ενεργοβόρο παιχνίδι τοτε δοκίμασε το PUBG.της 5 ώρες δεν της βλέπεις με τπτ.μιλαμε ρουφάει την μπαταρία σαν νερό.και ζεσταίνεται παρά πολύ.

Μια παρατήρηση.. Όταν καλώ κάποιον, στο ακουστικό μου ακούω ένα γρέζι.. Όταν, απαντάει είμαι κομπλέ, άψογος ήχος..

παρατηρω στο always on display οτι ξαφνικα τις πληροφοριες (ωρα, ημερομηνια, μπαταρια κτλ) τις δειχνει πολυ ψηλα στην οθονη.

Συγκεκριμενα απο το υψος αναμεσα στα πληκτρα εντασης και πανω, τοσο ψηλα. να ειναι καποιο bug ή να εχει αλλαξει;

26588001747_8beb33aaf3.jpg

by zerokill, on Flickr

Αυτη την L09 εμενα δεν μου την περναει παντως.Εχω μεινει με την L29 8.0.0.137 2.7 gb fullota τελη μαρτιου ...η οποια παντως δειχνει να εχει θεμα με την μπαταρια και γιαυτο κοιταξα αν διορθωθηκε κατι με την L09 στις αρχες απριλη αλλα δυστηχως ΔΕΝ την κανει update αν και εχω τσεκαρει με το ΙΜΕΙ οτι ειναι aproved δεν την περναει και τελος!!!

Φανταζομαι οτι κανεις δεν θα μπορεσει να την περασει και μαλλον θα παμε στην επομενη εκδοση με βελτιωσεις στα θεματακια...

Edited by zerokill

26588001747_8beb33aaf3.jpg

by zerokill, on Flickr

Αυτη την L09 εμενα δεν μου την περναει παντως.Εχω μεινει με την L29 8.0.0.137 2.7 gb fullota τελη μαρτιου ...η οποια παντως δειχνει να εχει θεμα με την μπαταρια και γιαυτο κοιταξα αν διορθωθηκε κατι με την L09 στις αρχες απριλη αλλα δυστηχως ΔΕΝ την κανει update αν και εχω τσεκαρει με το ΙΜΕΙ οτι ειναι aproved δεν την περναει και τελος!!!

Φανταζομαι οτι κανεις δεν θα μπορεσει να την περασει και μαλλον θα παμε στην επομενη εκδοση με βελτιωσεις στα θεματακια...

Η L09 είναι για την μονόκαρτη συσκευή.

Επελεξα τελικα την λυση του Firmware Finder διοτι η εκδοση λογισμικου Β137 δεν εκανε την εμφανιση της με τιποτα.

Εκανα τις σχετικες ρυθμισεις στο Firmare Finder και με αναζητηση νεου λογισμικου βρηκε αμεσως την νεα εκδοση λογισμικου Β137.

Μου εμφανισε αρχικως οτι πρεπει να κατεβασει ενα πακετο δεδομενων 471ΜΒ.

Με το που ολοκληρωθηκε η ληψη του πακετου των 471ΜΒ, μου εμφανισε ενα μυνημα οτι υπαρχει και δευτερο πακετο ενημερωσης 951ΜΒ και πρεπει να κατεβει και αυτο.

Κατεβαζω και αυτο λοιπον και με το που τελειωνει μου λεει οτι υπαρχει και τριτο πακετο ενημερωσης λογισμικου 371ΜΒ και πρεπει να κατεβει και αυτο επισης.

Και σε εσας εμφανισε τρια πακετα ληψης νεου λογισμικου ?

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Έχει κάποιος καταφέρει να αλλάξει την Navbar σε pixel Navbar με το stock theme;

Καλή ερώτηση!

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Επελεξα τελικα την λυση του Firmware Finder διοτι η εκδοση λογισμικου Β137 δεν εκανε την εμφανιση της με τιποτα.

Εκανα τις σχετικες ρυθμισεις στο Firmare Finder και με αναζητηση νεου λογισμικου βρηκε αμεσως την νεα εκδοση λογισμικου Β137.

Μου εμφανισε αρχικως οτι πρεπει να κατεβασει ενα πακετο δεδομενων 471ΜΒ.

Με το που ολοκληρωθηκε η ληψη του πακετου των 471ΜΒ, μου εμφανισε ενα μυνημα οτι υπαρχει και δευτερο πακετο ενημερωσης 951ΜΒ και πρεπει να κατεβει και αυτο.

Κατεβαζω και αυτο λοιπον και με το που τελειωνει μου λεει οτι υπαρχει και τριτο πακετο ενημερωσης λογισμικου 371ΜΒ και πρεπει να κατεβει και αυτο επισης.

Και σε εσας εμφανισε τρια πακετα ληψης νεου λογισμικου ?

Η Β137 διάβασα ότι κάνει bootloop, μάλιστα στο xda developers δεν την συνιστούν :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γίνεται Βαγγέλη. Υπάρχει εφαρμογή και είναι εύκολο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.themeeditor

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Η Β137 διάβασα ότι κάνει bootloop, μάλιστα στο xda developers δεν την συνιστούν :wacko:

Θα την δοκιμασω και οτι γινει........

Κατεβασα ολα τα πακετα δεδομενων και οταν παταω ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μου λεει οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμος ο διακομιστης, τι παει στραβα ?

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Έψαξα στο YouTube για κανένα που να το έχει κάνει αλλά.......δεν βρήκα κάτι.

Επίσης έψαξα κάποιον να δείχνει τις λειτουργίες του navbar του pixel επίσης τίποτα. Θα ήθελα να δω τι ακριβώς κάνει. Εχει δει κανένας βίντεο?

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Θα την δοκιμασω και οτι γινει........

Κατεβασα ολα τα πακετα δεδομενων και οταν παταω ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μου λεει οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμος ο διακομιστης, τι παει στραβα ?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του wifi και επέλεξε χωρίς διακομιστή μεσολάβησης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω την L29C636B172.. Ξέρουμε το γιατί δεν μου βγάζει κάποια νέα ενημέρωση..

αγορασμένο από Singapore

Έχει ιδέα κάποιος?

Γίνεται Βαγγέλη. Υπάρχει εφαρμογή και είναι εύκολο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.themeeditor

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρε πως γίνεται φίλε μου; ζητάει να έχεις κάποιο θέμα αν καταλαβαίνω καλά εγκατεστημένο, αλλά ότι και να κατεβάσω ξεφεύγει από το stock

Λάζαρε πως γίνεται φίλε μου; ζητάει να έχεις κάποιο θέμα αν καταλαβαίνω καλά εγκατεστημένο, αλλά ότι και να κατεβάσω ξεφεύγει από το stock

Βαγγέλη δυστυχώς δεν έχω το κινητό για να το δοκιμάσω βήμα βήμα. Βρήκα αυτόν τον οδηγό ρίξε μια ματιά.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Βαγγέλη δυστυχώς δεν έχω το κινητό για να το δοκιμάσω βήμα βήμα. Βρήκα αυτόν τον οδηγό ρίξε μια ματιά.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Μάλλον δεν δουλεύει φίλε στο emui 8 γιατί δεν βρίσκει κανένα από τα stock θέματα

Μάλλον δεν δουλεύει φίλε στο emui 8 γιατί δεν βρίσκει κανένα από τα stock θέματα

Ίσως; να είναι και έτσι. Πάντως γίνεται με κάποιον τρόπο χωρίς root εννοείται γιατί πάρα πολύ youtubers το έχουν κάνει.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Που ακριβώς το βρήκες αυτο φιλε μου στο xda.ας μας ενημερώσουν τα παιδιά που ειδη την έχουν περάσει την αναβάθμιση

Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε κατά την έναρξη της κλήσης κατα την σύνδεση να κάνει κάποιον ήχο ή δόνηση όπως επίσης και κατά τον τερματισμό της κλήσης? Αν ναι που?
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλησπέρα παιδιά στην παρέα σας και εγώ, από σήμερα κάτοχος της συσκευής. Να ρωτήσω στην always on οθόνη ειδοποίησεις εμφανίζονται ή μόνο ώρα ημερομηνία μπαταρία;

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro