Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ACR δεν λειτουργεί τελικά σωστά στο Mate 10 pro. Δυστυχώς καταγράφει μόνο τις εξερχόμενες και όχι τις εισερχόμενες. Έχοντας και το p10 lite βλέπω ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου αλλά μάλλον software. Το p10 καταγράφει τα πάντα ενώ το Mate 10 pro μόνο εξερχόμενες. Άρα είναι πρόβλημα του Oreo. Όποιος έχει δοκιμάσει κάποια άλλη εφαρμογή ισάξια στην ποιότητα ηχογράφησης ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Το ACR δεν λειτουργεί τελικά σωστά στο Mate 10 pro. Δυστυχώς καταγράφει μόνο τις εξερχόμενες και όχι τις εισερχόμενες. Έχοντας και το p10 lite βλέπω ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου αλλά μάλλον software. Το p10 καταγράφει τα πάντα ενώ το Mate 10 pro μόνο εξερχόμενες. Άρα είναι πρόβλημα του Oreo. Όποιος έχει δοκιμάσει κάποια άλλη εφαρμογή ισάξια στην ποιότητα ηχογράφησης ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.
Γράφει τα πάντα σε εμένα. Τσέκαρε το.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

παιδιά έχω ένα θέμα με την συσκευή ενός φίλου.οταν κατεβάζω από το play store με δεδομένα(4g) πχ μια εφαρμογή περιορίζεται η ταχύτητα κατεβασματος στα 250kb/s.ενω με wifi πιάνει κανονικά την ταχύτητα του σπιτιού.δεν μπορώ να βρω άκρη.σαν να έχει κοφτη όταν κατεβάζει με δεδομένα και μόνο από playstore.ελεγχξα την απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομενα στις ρυθμίσεις είναι οκ.κατεβασα και speed test χτύπησε 80mbps.

Πρόχειρα που έψαξα βρήκα το Multi-TIFF Viewer στο play store.

Ευχαριστώ την βρήκα.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γράφει τα πάντα σε εμένα. Τσέκαρε το.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Είχες δίκιο άλλαξα την ηχογράφηση από αυτόματη σε MIC και όλα τέλεια. Εάν και κάποιος άλλος έχει πρόβλημα με το acr να πάει στις ρυθμίσεις ηχογράφηση και να αλλάξει το αυτόματο.

Ευχαριστώ την βρήκα.

Είχες δίκιο άλλαξα την ηχογράφηση από αυτόματη σε MIC και όλα τέλεια. Εάν και κάποιος άλλος έχει πρόβλημα με το acr να πάει στις ρυθμίσεις ηχογράφηση και να αλλάξει το αυτόματο.

Το έκανα αυτό μόλις. Για να δούμε . Αν κ δεν θα φανεί αμέσως το πρόβλημα .

Sent from Mate 10 pro

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Σήμερα μετά από καιρό μου άρχισε πάλι τα κόλπα με τα δεδομένα σε διπλή sim. Μόλις κάνω εναλλαγή από 2η sim σε 1η δεν ανοίγουν. Θέλει επανεκκίνηση. Μου το είχε κάνει πάλι το ίδιο όταν του είχα βάλει πρώτη φορά την δεύτερη sim. Μετά από μια σχεδόν μέρα που πήγα να το στείλω από τα νεύρα μου έστρωσε. Τώρα πάλι τα ίδια. Έλεος...

Καλημέρα.

Κάτοχος της συσκευής από λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα μπω σε τεχνικές αναλύσεις κλπ, απλά θα μεταφέρω την (παρ' ολίγον δυσάρεστη) εμπειρία που είχα, για να δείξω την αντοχή της συσκευής.

Προ 20 ημερών περίπου,προσπαθώντας να βάλω τη συσκευή στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν "αστόχησα", με συνέπεια να πέσει από ύψος 1.60 m περίπου. Η συσκευή έπεσε κατακόρυφα και αφού προσγειώθηκε στο πάτωμα πάλι κατακόρυφα, μετά σύρθηκε με την πλάτη για περίπου 4 μέτρα. Να σημειώσω ότι η συσκευή φορούσε στο πίσω μέρος μια ταπεινή κινέζικη hard case των 3€ και στην πρόσωψη δεν υπήρχε ούτε καν η ζελατίνα από την αρχική συσκευασία.

Περιττό να πω πως μέχρι να το σηκώσω, να βγάλω τη θήκη για να δω σε ποιά κατάσταση βρισκόταν, ήμουν σε άλλη διάσταση:cry:

Αποτέλεσμα:Όχι απλά κανένα σπάσιμο ή ράγισμα, αλλά ούτε ίχνος γρατζουνιάς πίσω ή στην οθόνη:!::!: Δεν ξέρω αν ήμουν απλά τυχερός,ή η θήκη ιδιαίτερα καλή, πάντως η συσκευή ανταποκρίθηκε άψογα και βεβαίως μέχρι σήμερα δεν παρουσιάστηκε τίποτα στη λειτουργικότητά του.

Παρεμπιπτόντως να δώσω και δύο πληροφορίες:

Δεν είχα προστασία στην οθόνη κατά το πέσιμο, γιατί περίμενα το tempered glass της Mofi (3d),το οποίο το φοράω εδώ και μια εβδομάδα. Το Mofi καλύπτει πλήρως και σωστά όλη την οθόνη και παραμένει σωστά στη θέση του και δεν φεύγει (όπως ανέφερε κάποιος φίλος πριν αρκετά posts). Προσωπικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Επίσης έχω και τα ακουστικά Xiaomi Noise Cancellation In-ear Earphones Type-C Version, τα οποία υποστηρίζονται άψογα από τη συσκευή και βγάζουν (κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη) πολύ ωραίο ήχο. Για τα 36€ που κόστισαν, τα θεωρώ κελεπούρι.

Ρε παιδιά για πείτε μου κάτι. Και στο P10 lite και στο Mate 10 που έχω σε πάρα πολλές επαφές έχω φωτογραφία άλλοτε βγάζει μία μικρή φωτογραφία όταν με καλούν και άλλοτε βγάζει όλη την οθόνη γιατί γίνεται αυτό;;; Πολλές φορές Μάλιστα στην ίδια επαφή μου βγάζει άλλοτε μικρή φωτογραφία και άλλοτε όλη την οθόνη. Σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα κινητού που είχα δεν μου το έκανε αυτό μόνο στα Huawei.

Καλημέρα.

Κάτοχος της συσκευής από λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα μπω σε τεχνικές αναλύσεις κλπ, απλά θα μεταφέρω την (παρ' ολίγον

Τυχερός ήσουν αδερφέ.. κάνε το σταυρό σου χαχ

Sent from Mate 10 pro

Δημήτρης

Ευχαριστώ την βρήκα.

Το δοκιμάζω κι γω, μπας και δω χαΐρι.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το δοκιμάζω κι γω, μπας και δω χαΐρι.
Τελικά τπτ. Κλήση από σταθερό δεν καταγράφηκε ποτέ . Ενώ από κινητό την έγραψε

Sent from Mate 10 pro

Δημήτρης

Sent from Mate 10 pro

Μόλις τώρα δοκίμασα ηχογράφηση και από το Bluetooth του αυτοκινήτου και εισερχόμενες και εξερχόμενες τις κατέγραψε κανονικά όμως ήταν σε κινητό θα δοκιμάσω και σταθερό να δούμε.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sent from Mate 10 pro

Δοκίμασα και σε σταθερό όλα καμπάνα και εισερχόμενες και εξερχόμενες.

Καλημέρα.

Κάτοχος της συσκευής από λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα μπω σε τεχνικές αναλύσεις κλπ, απλά θα μεταφέρω την (παρ' ολίγον δυσάρεστη) εμπειρία που είχα, για να δείξω την αντοχή της συσκευής.

Προ 20 ημερών περίπου,προσπαθώντας να βάλω τη συσκευή στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν "αστόχησα", με συνέπεια να πέσει από ύψος 1.60 m περίπου. Η συσκευή έπεσε κατακόρυφα και αφού προσγειώθηκε στο πάτωμα πάλι κατακόρυφα, μετά σύρθηκε με την πλάτη για περίπου 4 μέτρα. Να σημειώσω ότι η συσκευή φορούσε στο πίσω μέρος μια ταπεινή κινέζικη hard case των 3€ και στην πρόσωψη δεν υπήρχε ούτε καν η ζελατίνα από την αρχική συσκευασία.

Περιττό να πω πως μέχρι να το σηκώσω, να βγάλω τη θήκη για να δω σε ποιά κατάσταση βρισκόταν, ήμουν σε άλλη διάσταση:cry:

Αποτέλεσμα:Όχι απλά κανένα σπάσιμο ή ράγισμα, αλλά ούτε ίχνος γρατζουνιάς πίσω ή στην οθόνη:!::!: Δεν ξέρω αν ήμουν απλά τυχερός,ή η θήκη ιδιαίτερα καλή, πάντως η συσκευή ανταποκρίθηκε άψογα και βεβαίως μέχρι σήμερα δεν παρουσιάστηκε τίποτα στη λειτουργικότητά του.

Παρεμπιπτόντως να δώσω και δύο πληροφορίες:

Δεν είχα προστασία στην οθόνη κατά το πέσιμο, γιατί περίμενα το tempered glass της Mofi (3d),το οποίο το φοράω εδώ και μια εβδομάδα. Το Mofi καλύπτει πλήρως και σωστά όλη την οθόνη και παραμένει σωστά στη θέση του και δεν φεύγει (όπως ανέφερε κάποιος φίλος πριν αρκετά posts). Προσωπικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Επίσης έχω και τα ακουστικά Xiaomi Noise Cancellation In-ear Earphones Type-C Version, τα οποία υποστηρίζονται άψογα από τη συσκευή και βγάζουν (κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη) πολύ ωραίο ήχο. Για τα 36€ που κόστισαν, τα θεωρώ κελεπούρι.

Μόλις παρήγγειλα το tempered glass αυτό που είπες από ελληνικό μαγαζί. Μάλλον είναι όπως το λες εάν κρίνεις και από την τιμή του.

Μόλις παρήγγειλα το tempered glass αυτό που είπες από ελληνικό μαγαζί. Μάλλον είναι όπως το λες εάν κρίνεις και από την τιμή του.

Σίγουρα είναι το ίδιο; Πρόσεξε, μιλάμε για το 3D(3D Curved Full Cover)που βγαίνει μόνο σε transparent ή μαύρο και όχι το 2.5.

@Hd1980 από 09.02.18 xiaomi mi mix 2 δεν έχει έρθει τίποτα και δεν απαντάνε σε μηνύματα. Δεν έδωσαν καν αριθμό παρακολούθησης

Σίγουρα είναι το ίδιο; Πρόσεξε, μιλάμε για το 3D(3D Curved Full Cover)που βγαίνει μόνο σε transparent ή μαύρο και όχι το 2.5.

Έχεις δίκιο. Αυτό που παρήγγειλα είναι το Mofi Full Tempered glass 2.5D (gold). 7,88€ στο skroutz . Εντάξει το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά εάν είναι καμμιά μουφα.... μάλλον την πάτησα ΕΕ;;;

Έχεις δίκιο. Αυτό που παρήγγειλα είναι το Mofi Full Tempered glass 2.5D (gold). 7,88€ στο skroutz . Εντάξει το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά εάν είναι καμμιά μουφα.... μάλλον την πάτησα ΕΕ;;;

Δεν την πάτησες, απλά είναι άλλο μοντέλο, για το οποίο δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Εγώ πήρα αυτό σε διάφανο https://www.aliexpress.com/item/Mofi-for-Huawei-Mate-10-Mate-10-Pro-3D-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Huawei-Mate/32848001300.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.E9qGnm , γιατί η συσκευή μου είναι σε μπλε

Δεν την πάτησες, απλά είναι άλλο μοντέλο, για το οποίο δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Εγώ πήρα αυτό σε διάφανο https://www.aliexpress.com/item/Mofi-for-Huawei-Mate-10-Mate-10-Pro-3D-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Huawei-Mate/32848001300.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.E9qGnm , γιατί η συσκευή μου είναι σε μπλε

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα που θα παραλάβω θα σου πω πόσο καλό είναι. Από ότι είδα μοιάζει πολύ με το δικό σου για να δούμε.

Όταν παραλάβεις το mofi πες εάν έχει κόλλα σε όλο το τζαμακι.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας.οταν λένε ότι έχει ο επεξεργαστής τεχνίτη νοημοσύνη που χρησιμεύει αυτό?

Είναι για την καμερα κ καλά καταλαβαίνει τις συνθήκες κ λόγω εξυπνάδας ρυθμίζει πως πρέπει να τραβήξει την φώτο ανάλογα τις συνθήκες μέρα με σκιά η ήλιο κτλ . Αλλα παιδιά λένε ότι δουλεύει κομπλέ κ άλλα έχουν παραπονακια αν κάνω λάθος την επεξήγηση συχωρέστε με..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μία χαρά τά γράφεις.σε ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σέ σχέση με το samsung galaxy s8+ τι διαφορά έχει?

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro