megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Η αληθεια ειναι οτι ενα θεμα με τις ειδοποιησεις υπαρχει στο MATE 10 PRO. Προσωπικα στο δικο μου το παρατηρω κυριως με το Viber και απειροελαχιστα εως καθολου με το messenger. Καποιες φορες για να μου ερθουν τα μηνυματα του Viber, πρεπει να ανοιξω υποχρεωτικα την εφαρμογη, καποιες αλλες φορες ακουω το "ντιν-ντιν" οτι ηρθε μηνυμα στο Viber, ξεκλειδωνω το τηλεφωνο (με δαχτυλικο αποτυπωμα) και δεν υπαρχει η κουκιδα πανω δεξια στο εικονιδιο του Viber για να με ενημερωσει οτι ελαβα μυνημα. Καποιες αλλες φορες λειτουργει κανονικα. Aκριβως! Κατι πρεπει να κανει με αυτο η huawei! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Νομίζω είναι θέμα του Oreο 8.0. Και στο 6p(stock android) και στο XZ1(near stock android) υπάρχει το ίδιο θέμα. Άλλες φορές πιο έντονα, άλλες λιγότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακολουθησα τα βηματα σου και εφτιαξε φιλε μου, σε ευχαριστω παρα πολυ! :D Χαίρομαι φίλε μου! Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ισχύει ότι με την magazine lock screen, λαμβάνω κανονικά στην lock screen από Viber, facebook. Με άλλες που έχω κατεβάσει, δεν τα βλέπω αυτά.. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Παγώνει τον χρόνο, χωρίς καμμία ρύθμιση, στο αυτόματο. https://www.flickr.com/gp/harrispapazoglou/1DV801 https://www.flickr.com/gp/harrispapazoglou/73p29b Edited December 21, 2017 by maden123456 Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Παγώνει τον χρόνο, χωρίς καμμία ρύθμιση, στο αυτόματο. https://www.flickr.com/gp/harrispapazoglou/1DV801 https://www.flickr.com/gp/harrispapazoglou/73p29b Στην φωτο με τον σκύλο νομιζω έχει χάσει αρκετή λεπτομέρεια...Ή δεύτερη καλύτερη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Παγώνει τον χρόνο, χωρίς καμμία ρύθμιση, στο αυτόματο. https://www.flickr.com/gp/harrispapazoglou/1DV801 https://www.flickr.com/gp/harrispapazoglou/73p29b Στη Βενετια τα συννεφα τα αφαιρεσε απλα. Εμενα μου αρεσει καλυτερα αυτη με το σκυλο. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ξυλο σε iPhone X και Pixel 2 XL. Μπραβο στον Κινεζο. Απο κει που ηταν ο περιγελος στις φωτo, εχει πιασει κορυφη. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Με το led ειδοποιήσεων τουλάχιστον πάει καλά; Εννοώ ανάβει, είναι συνεπής όταν έρχεται κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγώ πάντως παιδιά δεν έχω κανένα θέμα με ειδοποιήσεις ούτε στη lock screen ούτε πουθενά. Όλα δουλεύουν άψογα χτυπάνε κανονικά στην ώρα τους όλα. Όπως και στο Mate 9 που είχα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε παραπάνω. Ενώ στο note είχα κάποια θέματακια με το Gmail. Μάλλον πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις στο emui. Αποκλείεται να είναι bug θα είχα θέματα και εγώ. Επίσης κανένα θέμα με το led ειδοποιήσεων. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σε σχέση με το Mate 9 που είχες θεωρείς πως αξίζει η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σε σχέση με το Mate 9 που είχες θεωρείς πως αξίζει η αναβάθμιση; Το ειχα κι εγω το Mate 9! Φυσικα και αξιζει. Καλυτερη αυτονομια, καλυτερη οθονη, αδιαβροχοποιηση και πολυ καλυτερη καμερα. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγώ πάντως παιδιά δεν έχω κανένα θέμα με ειδοποιήσεις ούτε στη lock screen ούτε πουθενά. Όλα δουλεύουν άψογα χτυπάνε κανονικά στην ώρα τους όλα. Όπως και στο Mate 9 που είχα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε παραπάνω. Ενώ στο note είχα κάποια θέματακια με το Gmail. Μάλλον πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις στο emui. Αποκλείεται να είναι bug θα είχα θέματα και εγώ. Επίσης κανένα θέμα με το led ειδοποιήσεων. Τα mate παραδοσιακά αντιμετωπίζουν θέματα με τα notifications . Και το mate 8 και το mate 9. Για το 10 δεν έχω άποψη...ακόμη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη Βενετια τα συννεφα τα αφαιρεσε απλα. Εμενα μου αρεσει καλυτερα αυτη με το σκυλο. Σωστός...δεν το είχα προσέξει. Δεν λειτούργησε το hdr οπως θα επρεπε. Το εχω δει σε πολλα camera reviews του mate 10 pro. Στο σκύλο αν κάνεις ζουμ από τα πόδια και πάνω παντως δεν υπάρχει λεπτομέρεια. Προσωπικά όμως από αυτά που είδα πιστεύω ότι ακόμη η καμερα χωλαίνει στο βίντεο. Σε φωτογραφία έχει μεγάλη βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τα mate παραδοσιακά αντιμετωπίζουν θέματα με τα notifications . Και το mate 8 και το mate 9. Για το 10 δεν έχω άποψη...ακόμη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός...δεν το είχα προσέξει. Δεν λειτούργησε το hdr οπως θα επρεπε. Το εχω δει σε πολλα camera reviews του mate 10 pro. Στο σκύλο αν κάνεις ζουμ από τα πόδια και πάνω παντως δεν υπάρχει λεπτομέρεια. Προσωπικά όμως από αυτά που είδα πιστεύω ότι ακόμη η καμερα χωλαίνει στο βίντεο. Σε φωτογραφία έχει μεγάλη βελτίωση.Το hdr είναι mode, δεν είναι auto. Δεν τράβηξα καμία με hdr. Είχα βέβαια επιλέξει "έντονα χρώματα" αντί για "τυπικό", το οποίο ίσως χαλάει λίγο τις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι και οι 2 λήψεις ήταν point and shoot σε κινούμενα θέματα με χαμηλή φωτεινότητα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Τις πέτυχα με την μια, δεν έβγαλα 2-3 μέχρι να τα καταφέρω, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Αν κάποιο κινητό θα τα είχε καταφέρει καλύτερα μπορεί να το πει μόνο όποιος έχει και τα δύο. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι με το G4 το οποίο έχει εκπληκτική φωτογραφική δεν θα είχα καταφέρει τις παραπάνω φωτογραφίες λόγω αργής εστίασης... Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Η αληθεια ειναι οτι ενα θεμα με τις ειδοποιησεις υπαρχει στο MATE 10 PRO. Προσωπικα στο δικο μου το παρατηρω κυριως με το Viber και απειροελαχιστα εως καθολου με το messenger. Καποιες φορες για να μου ερθουν τα μηνυματα του Viber, πρεπει να ανοιξω υποχρεωτικα την εφαρμογη, καποιες αλλες φορες ακουω το "ντιν-ντιν" οτι ηρθε μηνυμα στο Viber, ξεκλειδωνω το τηλεφωνο (με δαχτυλικο αποτυπωμα) και δεν υπαρχει η κουκιδα πανω δεξια στο εικονιδιο του Viber για να με ενημερωσει οτι ελαβα μυνημα. Καποιες αλλες φορες λειτουργει κανονικα. Η HUAWEI πίστη στην παράδοση της παντα σε συσκευές με αγορά day 1 είχε προβλήματα με τις ειδοποιήσεις που παντα έλυνε συνήθως μετά το πρώτο update όπως και Στο mate8 και στο MATE 9.... Πότε δεν τα έλυνε όμως 100% δυστυχώς...παντα έχει ασυμβατότητες με το Viber και το messenger που εκεί που λειτουργούν τέλεια...τσουπ ξεχναν να έρθουν οι ειδοποιήσεις μέχρι να ενεργοποιήσεις την οθόνη η ακόμα χειρότερα μέχρι να ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή.. Οι ποιό παλαιοί θα θυμούνται τις ιστορίες με τα παλιά Mate... Edited December 21, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Σε σχέση με το Mate 9 που είχες θεωρείς πως αξίζει η αναβάθμιση; Όπως είπε και ο Megatr0n φυσικά και αξίζει. Καλύτερη οθόνη, μπαταρία πολύ καλύτερη, πολύ καλύτερο grip πολύ ποιο εύχρηστη συσκευή, πολύ πολύ καλύτερη κάμερα, αδιάβροχο, πολύ καλύτερος επεξεργαστής. Το Mate 9 ήταν κορυφαία συσκευή για τα δικά μου γούστα οπότε με όλα αυτά που ανέφερα που είναι καλύτερο το 10 φυσικά και αξίζει η αλλαγή. Έχει φυσικά και τρανταχτά μειονεκτιματα δεν έχει υποδοχή ακουστικών, δεν δέχεται κάρτα SD και έχει λίγο χειρότερη ένταση στον ήχο. Edited December 21, 2017 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Το hdr είναι mode, δεν είναι auto. Ακόμη και στο auto, τo hdr ενεργοποιείται by default αυτόματα. Εκτός αν το έχεις απενεργοποιησει εσύ. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στα περισσότερα κινητά. Edited December 21, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ακόμη και στο auto, τo hdr ενεργοποιείται by default αυτόματα. Εκτός αν το έχεις απενεργοποιησει εσύ. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στα περισσότερα κινητά.Μα δεν έχει auto, είναι άλλο mode όπως πχ το panorama. Για αυτό ακριβώς τον λόγο έβαλα τα έντονα χρώματα, για να πλησιάσω το hdr. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Η HUAWEI πίστη στην παράδοση της παντα σε συσκευές με αγορά day 1 είχε προβλήματα με τις ειδοποιήσεις που παντα έλυνε συνήθως μετά το πρώτο update όπως και Στο mate8 και στο MATE 9.... Πότε δεν τα έλυνε όμως 100% δυστυχώς...παντα έχει ασυμβατότητες με το Viber και το messenger που εκεί που λειτουργούν τέλεια...τσου ξεχναν να έρθουν οι ειδοποιήσεις μέχρι να ενεργοποιήσεις την οθόνη η ακόμα χειρότερα μέχρι να ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή.. Οι ποιό παλαιοί θα θυμούνται τις ιστορίες με τα παλιά Mate... Οι πιο παλιοί δεν ξέρω τι θυμούνται, ωστόσο αυτό που λες δεν ισχύει πλέον. 7 μήνες έχω το p10 plus, από day 1, με προπαραγγελια μάλιστα και τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ. Σου κλείνει τς εφαρμογές και χάνεις ειδοποιήσεις μόνο όταν μπαίνεις μόνος σου στο phone manager - >cleanup. Διαφορετικά αν έχεις βάλει από το battery optimization ποιες εφαρμογές δε θες να κλείνουν όταν κλείνεις την οθόνη, όλα λειτουργούν ρολόι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Οι πιο παλιοί δεν ξέρω τι θυμούνται, ωστόσο αυτό που λες δεν ισχύει πλέον. 7 μήνες έχω το p10 plus, από day 1, με προπαραγγελια μάλιστα και τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ. Σου κλείνει τς εφαρμογές και χάνεις ειδοποιήσεις μόνο όταν μπαίνεις μόνος σου στο phone manager - >cleanup. Διαφορετικά αν έχεις βάλει από το battery optimization ποιες εφαρμογές δε θες να κλείνουν όταν κλείνεις την οθόνη, όλα λειτουργούν ρολόι! +1 ακριβώς έτσι. Με πρόλαβες. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Οι πιο παλιοί δεν ξέρω τι θυμούνται, ωστόσο αυτό που λες δεν ισχύει πλέον. 7 μήνες έχω το p10 plus, από day 1, με προπαραγγελια μάλιστα και τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ. Σου κλείνει τς εφαρμογές και χάνεις ειδοποιήσεις μόνο όταν μπαίνεις μόνος σου στο phone manager - >cleanup. Διαφορετικά αν έχεις βάλει από το battery optimization ποιες εφαρμογές δε θες να κλείνουν όταν κλείνεις την οθόνη, όλα λειτουργούν ρολόι! Ημουν συγκεκριμένος...Μιλούσα αποκλειστικά για την σειρά MATE και ιδιέτερα για το Mate 8 & 9 που είχα για αρκετό καιρό στην κατοχή μού...η σειρά P έβγαινε αργότερα με ολοκληρωμένες τις βελτιώσεις των Mate.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Μα δεν έχει auto, είναι άλλο mode όπως πχ το panorama. Για αυτό ακριβώς τον λόγο έβαλα τα έντονα χρώματα, για να πλησιάσω το hdr. Αν ισχύει πολύ κακώς. Στα περισσότερα τηλέφωνα σου επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση του hdr πέρα από την χειροκίνητη. Υπάρχει μάλιστα και option όταν ενεργοποιείται το hdr να σου δίνει και αντίγραφο της ίδιας φωτογραφίας χωρίς hdr. Πολύ περίεργο μου φαίνεται πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ημουν συγκεκριμένος...Μιλούσα αποκλειστικά για την σειρά MATE και ιδιέτερα για το Mate 8 & 9 που είχα για αρκετό καιρό στην κατοχή μού...η σειρά P έβγαινε αργότερα με ολοκληρωμένες τις βελτιώσεις των Mate.... Συνυπογράφω τα παραπάνω... Τα προβλήματα στο mate 9 ήταν κυρίως στα μοντέλα εκτός Ευρώπης. Στο mate 8 ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Τα προβλήματα οφείλονταν στα firmware και όχι κάποιο optimaziation. Edited December 21, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Αν ισχύει πολύ κακώς. Στα περισσότερα τηλέφωνα σου επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση του hdr πέρα από την χειροκίνητη. Υπάρχει μάλιστα και option όταν ενεργοποιείται το hdr να σου δίνει και αντίγραφο της ίδιας φωτογραφίας χωρίς hdr. Πολύ περίεργο μου φαίνεται πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνυπογράφω τα παραπάνω... Τα προβλήματα στο mate 9 ήταν κυρίως στα μοντέλα εκτός Ευρώπης. Στο mate 8 ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Τα προβλήματα οφείλονταν στα firmware και όχι κάποιο optimaziation. Εγώ το ξέρω Πανό...στο mate 9 στην αρχή με την πρώτη εργοστασιακή είχαν και εκεί θέματα με gmail κτλ...αν διαβάσεις την σελίδα 11,12,13 θα το διαπιστώσεις ότι και το Mate 9 το Ευρωπαϊκό είχε θέματα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Να αναφέρω ότι δεν έχω κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς το oreo έχει αρκετές ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με τις ειδοποιήσεις. Αν κάποια ειδοποίηση δεν έρχεται πάρα μόνο αν ανοίξεις την εφαρμογή, σημαίνει ότι δεν τρέχει στο background. Οπότε, μπορείς να την βγάλεις από το auto mode και να τις δώσεις εσύ ότι δικαιώματα θέλεις. Προσωπικά τα έχω όλα στο manual, δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Το μενού είναι Μπαταρία > Εκκίνηση Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Όπως είπε και ο Megatr0n φυσικά και αξίζει. Καλύτερη οθόνη, μπαταρία πολύ καλύτερη, πολύ καλύτερο grip πολύ ποιο εύχρηστη συσκευή, πολύ πολύ καλύτερη κάμερα, αδιάβροχο, πολύ καλύτερος επεξεργαστής. Το Mate 9 ήταν κορυφαία συσκευή για τα δικά μου γούστα οπότε με όλα αυτά που ανέφερα που είναι καλύτερο το 10 φυσικά και αξίζει η αλλαγή. Έχει φυσικά και τρανταχτά μειονεκτιματα δεν έχει υποδοχή ακουστικών, δεν δέχεται κάρτα SD και έχει λίγο χειρότερη ένταση στον ήχο. Ευχαριστώ παιδιά. Το γυροφερνω εδώ και μέρες (μαζί με το Note 8) αλλά ακόμα δεν το παίρνω απόφαση κυρίως γιατί με προβληματίζει η ποιότητα του βίντεο από ότι έχω δει και έχω διαβάσει. Θα του ρίξω αλλά μια ματιά αύριο και τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Το ξανά πήρα για 3 φορά σε μπλε αυτή τη φορά. Αύριο παραλαμβάνω. Άντε να δούμε. Θα το κρατήσω αυτή τη φορά? Όλο κάτι με χάλαγε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts