eleco Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μετά την αναβάθμιση ενεργοποιηθηκε η υπηρεσία της κοσμοτε wificaling. Μήνυμα δεν έστειλα και ίσως να οφείλεται στο ότι ήταν ενεργή από το Sony XZ premium που είχα πριν. Ακριβώς αυτό συνέβη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όπως ξέρετε με την 127 έκδοση του firmware ενεργοποιήθηκαν τα VoLTE και VoWIFI, υπηρεσίες που υποστηρίζει μόνο η COSMOTE, τουλάχιστον έως τώρα. Για αν λειτουργήσουν όμως θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί και το αντίστοιχο profile από τον πάροχο (cosmote). Βγάζετε λοιπόν την κάρτα sim από το mate, την βάζετε σε ένα iPhone, από SE και νεότερο για αν παίζουν και οι δύο υπηρεσίες, ή σε ένα άλλο τηλέφωνο που το υποστηρίζει επίσημα η COSMOTE (το αναφέρει στον ιστότοπο της) και μετά στέλνετε στο 1333 το WIFICALLING. Ενεργοποιείται η υπηρεσία, βγάζετε την sim, την βάζετε στο mate και είστε εντάξει. Έτσι ακριβώς. Δουλεύει εξαιρετικά και είναι πολύ σημαντικό αυτό το future τουλάχιστον για μένα. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Δεύτερη μέρα σήμερα κ εκεί που μιλούσα στο τηλ κάνει restart από μόνο του χάνονται όλες οι σημερινές κλήσεις.. Μετά από καμιά ώρα πάω να τραβήξω φοτο κ το κουμπί της λήψεις νεκρό βγήκα ξανά μπήκα στην κάμερα κ οκ.. Τι φάση λέτε? Edited December 17, 2017 by teo_notis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Έτσι ακριβώς. Δουλεύει εξαιρετικά και είναι πολύ σημαντικό αυτό το future τουλάχιστον για μένα.Άρα τι λέμε, πως αυτό ισχύει με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν WiFi calling, ακόμα και αν η Cosmote δεν το κάνει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μπορεί κάποιος να μου πει εάν δουλεύει το app της Πειραιώς winbank wallet, και ο εγγραφέας κλήσεων acr? Όσα είχα αλλάξει 2 δεν δούλευαν. Τώρα με το update έφτιαξαν? Επίσης δεν δούλευε κανένα eq (μια που δεν έχει δικό του) από το playstore. Όλα κρασαραν. Τώρα παίζει τίποτα? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μπορεί κάποιος να μου πει εάν δουλεύει το app της Πειραιώς winbank wallet, και ο εγγραφέας κλήσεων acr? Όσα είχα αλλάξει 2 δεν δούλευαν. Τώρα με το update έφτιαξαν? Επίσης δεν δούλευε κανένα eq (μια που δεν έχει δικό του) από το playstore. Όλα κρασαραν. Τώρα παίζει τίποτα? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤης Πειραιώς το app δουλεύει κανονικά ,το acr call recording δεν το ήξερα μόλις το βαλα και μου κάνε κομπλέ μια ηχογράφηση btw χρήσιμο app ,σε equaliser ποιο λες ? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Να πω κι εγω με τη σειρα μου οτι το εχω το κινητο 3-4 μερες και το μονο θεμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι μου κρασαρει συνεχεια τον nova launcher. Ερχομαι απο 6p και δεν ειχα ποτε τετοια θεματα. Αυτο μου κακοφανηκε καπως, κατα τ αλλα καλα... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Άρα τι λέμε, πως αυτό ισχύει με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν WiFi calling, ακόμα και αν η Cosmote δεν το κάνει;;;; Τι εννοείς; Αν ξεκλειδώσεις το WiFi calling που υποστηρίζει η cosmote σε κάποια συσκευή πχ iPhone που επίσης υποστηρίζει η cosmote τότε ναι έχεις σε όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν από το software τους κανονικά WiFi calling. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Να πω κι εγω με τη σειρα μου οτι το εχω το κινητο 3-4 μερες και το μονο θεμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι μου κρασαρει συνεχεια τον nova launcher. Ερχομαι απο 6p και δεν ειχα ποτε τετοια θεματα. Αυτο μου κακοφανηκε καπως, κατα τ αλλα καλα... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίεργο διότι και εγώ από πρώτα λεπτά nova prime έβαλα όσο το δούλεψα και δεν είχα κανένα θέμα. Για βάλε τον στην εξαίρεση από βελτιστοποίηση μπαταρίας. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τι εννοείς; Αν ξεκλειδώσεις το WiFi calling που υποστηρίζει η cosmote σε κάποια συσκευή πχ iPhone που επίσης υποστηρίζει η cosmote τότε ναι έχεις σε όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν από το software τους κανονικά WiFi calling.Δεν είχα ιδέα!!! Για να δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Περίεργο διότι και εγώ από πρώτα λεπτά nova prime έβαλα όσο το δούλεψα και δεν είχα κανένα θέμα. Για βάλε τον στην εξαίρεση από βελτιστοποίηση μπαταρίας. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Alex το πούλησες τελικά; δεν άντεξες; πάντως μετά το update η συσκευή ρολαρει πολύ ωραία. Πήρες note; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Με τις αναβαθμίσεις την Huawei δεν την βλέπω και τόσο θερμή! Εννοώ ότι από ψάξιμο που έχω κάνει λίγο στα περισσότερα μοντέλα ναυαρχιδες της δίνει μια μεγάλη αναβάθμιση. Βασικά πιο πολύ με απασχολεί αν δίνει ενημερώσεις ασφαλείας. Διότι δουλεύω πολύ e-banking από το κινητό.. Ψήνομαι πολύ να το πάρω βασικά γι αυτό ψάχνω τόσες λεπτομέριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Άρα τι λέμε, πως αυτό ισχύει με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν WiFi calling, ακόμα και αν η Cosmote δεν το κάνει;;;; Το είπαμε, ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Alex το πούλησες τελικά; δεν άντεξες; πάντως μετά το update η συσκευή ρολαρει πολύ ωραία. Πήρες note; Ναι το έδωσα επόμενη ημέρα. Μου φάνηκε πολύ ανώριμο το λογισμικό και υπομονή δεν είχα να περιμένω update. Δεν γνώριζα πότε και αν θα διόρθωνε αυτά που με ενοχλούσαν επομένως το έδιωξα. Πήρα Note αλλά μετρημένες η μέρες του για άλλους deal breaker λόγους όμως. :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Της Πειραιώς το app δουλεύει κανονικά ,το acr call recording δεν το ήξερα μόλις το βαλα και μου κάνε κομπλέ μια ηχογράφηση btw χρήσιμο app ,σε equaliser ποιο λες ? Sent from my BLA-L29 using TapatalkΔεν εννοώ το app της Πειραιώς. Εννοώ το winbank wallet. Αυτό που πληρώνεις με nfc. Equalizer οποίο να είναι. Αρκεί να δουλεύει. Όσα δοκίμασα (4 με 5 και αγόρασα και 2) όλα κρασαραν. Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το είπαμε, ναιΘα πρέπει η συσκευή να είναι αγορασμενη από το δίκτυο της cosmote όμως. Βασική προϋπόθεση. Εγώ δοκίμασα να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία με ένα j5 αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Θα πρέπει η συσκευή να είναι αγορασμενη από το δίκτυο της cosmote όμως. Βασική προϋπόθεση. Εγώ δοκίμασα να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία με ένα j5 αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν εννοείς το Android τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσεις ενδιάμεσα για την ενεργοποίηση, ναι πρέπει να είναι από COSMOTE. Χρησιμοποίησε iPhone. Το mate δεν έχει σημασία από είναι αγορασμένο αρκεί να έχει την 127 έκδοση λογισμικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δεν εννοώ το app της Πειραιώς. Εννοώ το winbank wallet. Αυτό που πληρώνεις με nfc. Equalizer οποίο να είναι. Αρκεί να δουλεύει. Όσα δοκίμασα (4 με 5 και αγόρασα και 2) όλα κρασαραν. Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο winbank wallet κάνει ότι και σενα αν θυμάμαι καλά κρασαρει στην αρχή και με πετάει στα Google services ,το FX equaliser που δοκίμασα κομπλέ δουλεύει ,εσένα στο 5t δουλεύουν κομπλέ αυτά τα apps ? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δεν εννοώ το app της Πειραιώς. Εννοώ το winbank wallet. Αυτό που πληρώνεις με nfc. Equalizer οποίο να είναι. Αρκεί να δουλεύει. Όσα δοκίμασα (4 με 5 και αγόρασα και 2) όλα κρασαραν. Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟύτε σε εμένα δουλεύει το winbank wallet. Βέβαια, τελευταία, ούτε στο G4 δούλευε. Νομίζω πρέπει να του κάνουν κάποιο update. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πάντως το σήμα του gsm αλλά και στο WiFi είναι σε άλλο επίπεδο. Στο δωμάτιο μου με iPad Air 2 και galaxy s7 δεν είχα καθόλου σήμα ενώ με το mate έχω 2 γραμμές και μπορώ να σερφάρω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το winbank wallet κάνει ότι και σενα αν θυμάμαι καλά κρασαρει στην αρχή και με πετάει στα Google services ,το FX equaliser που δοκίμασα κομπλέ δουλεύει ,εσένα στο 5t δουλεύουν κομπλέ αυτά τα apps ? Sent from my BLA-L29 using TapatalkΌλα κανονικά φουλ. Βρήκα την υγεία μου. Αλλά μου λείπει λίγο η κάμερα του. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πάντως το σήμα του gsm αλλά και στο WiFi είναι σε άλλο επίπεδο. Στο δωμάτιο μου με iPad Air 2 και galaxy s7 δεν είχα καθόλου σήμα ενώ με το mate έχω 2 γραμμές και μπορώ να σερφάρω κανονικά.Πάντα δεν είχαν αντίπαλο τα Mates σε αυτόν τον τομέα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Προς όλους τους κατόχους του κινητού mate 10pro καμία πρόταση για καλή γερή θήκη από εξωτερικό ή Ελλάδα έχετε να προτείνετε; γιατί η εμπειρία μου με τα κινητά μέχρι στιγμής είναι 2 σπασμένες οθόνες σε iPhone βέβαια που είναι και πολύ ευαίσθητες από πτώση βέβαια. Nilkin spiegen? Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Eπανερχομαι μετα απο τις πρωτες εντυπωσεις της συσκευης "χρωστωντας" ακομα τη γνωμη μου για την μπαταρια και την καμερα. Η αυτονομια της συσκευης ειναι ΕΠΙΚΗ, με διαφορά η καλυτερη αυτονομια σε συσκευη που εχω πιασει τα τελευταια χρονια. Δε θα απογοητευσει κανεναν. Μετα απο 15-20 photo back to back σε διαφορες συνθηκες με Note 8 και μια ομολογουμενως σκληρη μαχη, για τα δικα μου γουστα η καμερα του Mate ειναι ελαχιστα (με ολη τη σημασια της λεξης) καλυτερη. Δεν ειναι παντου καλυτερη του Note βεβαια. Υπηρχαν αρκετες φωτο που το Note 8 ηταν καλυτερο. Ουσιαστικα στο auto οι καμερες ειναι ισοδυναμες, πιο πολυ τιθεται θεμα προσωπικης προτιμησης. Αν θες manual τοτε πας σε Mate ξεκαθαρα. Εμενα με ενδιαφερει μονο το auto. Η selfie του mate ειναι ξακαθαρα καλυτερη του Note 8. Στο βιντεο δε με πολυικανοποιησε σαν ποιοτητα. Το stabilization δεν ειναι τοσο τραγικο οσο ειχα δει σε διαφορα reviews, αλλα η ευκρινεια του βιντεο δεν ειναι τοσο καλη οσο του Note. Συν το αρνητικο οτι OIS υποστηριζει μονο μεχρι 1080/30fps. Σε 1080/60fps και 4K δεν εχει OIS. Ουσιαστικα η μονη αδυναμια του Mate -για μενα- ειναι πλεον το αναχρονιστικο design του UI και οτι στα Notifications θελει ακομα δουλιτσα καθως πολλες φορες στο εικονιδιο π.χ. του viber δε βγαζει παντα τη βουλιτσα οτι εχεις νεο μηνυμα. Μπραβο στη huawei γιατι εφτασε τους κορυφαιους σε καμερα και εβαλε αδιαβροχοποιηση. Κακως εβγαλε την 3,5αρα θυρα. Ο ηχος που βγαινει απο την usb c ειναι υποδεεστερος του Νote 8 ξεκαθαρα. Ποιοτητα κλησης δεν την βρηκα καλυτερη του Νote 8, ουτε βρηκα το σημα κινητης και το wifi range καλυτερο. Edited December 17, 2017 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Αν και μη-κατοχος ακομα, προσωπικα ειμαι λατρης των TPU της Goospery σε ολα μου τα κινητα Δε ξερω αν εχουν βγαλει ακομα για το Mate 10 αλλα αξιζει να την εχετε κατα νου αν βγαλει :) Edit: Σωτηρη πληρης αναλυση, χαιρομαι απιστευτα για την αυτονομια που λες! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts