Ploiarxos Δημοσιεύτηκε October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2017 Αιτούμαι τη συνδρομή των καλοπροαίρετων χρηστών για να αλλάξω συσκευή σύντομα. Έχω επιδότηση 800 ευρώ, και βάζω το μέγιστο άλλα 200 (ελέω οικογενειακών βαρών). Η εγγύηση δύο ετών δεδομένη. Δύο βαθμούς πρεσβυωπία = μεγάλη οθόνη (όχι κάτω από 5.5). Λόγω της φύσης της εργασίας μου λαμβάνω ~1500 email από τα οποία τα περισσότερα διαβάζω από το κινητό, και επιπρόσθετα μιλάω περίπου 4 ώρες ημερησίως. Η μεγάλη αυτονομία και η αλαγκάριστη εμπειρία είναι αδιαπραγμάτευτη. Πολύ καλή κάμερα επίσης, και από παιχνίδια ελάχιστα θα έλεγα. Η αγορά πρέπει να γίνει σύντομα καθώς η τελευταία συσκευή μου (huawei mate 9 είχε απροσδόκητο "ατύχημα", μου την έκλεψαν στο μετρό / κακό χρόνο νά'χει ο/η ελαφροχέρης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 1) iphone 8 plus 2) galaxy note 8 3) S8+ 4) one+5 5) σε τρεις μέρες έρχεται το huawei mate 10 Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλύτερα περίμενε να βγει και το mate 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. October 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Αφού ενημερώθηκα (και δεν ενθουσιάστηκα από το mate 10), λέω λοιπόν να πάω στο 8 πλας, (αν και συνάδελφος μου είπε και το 7 πλας δεν έχει ουσιαστικές διαφορές - ισχύει???). Ωστόσο και διαφορές να μην έχει, δεν είναι περσινό μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Αχ τι διαβάζω και με πονάνε τα ματάκια μου!..., Αν αποφάσισες να πάρεις iphone, φυσικά και θα πας ασυζητητί στο 8 που έχει βεβαίως αρκετές διαφορές με το 7 (τώρα αν κάποιοι μένοντας με το 7 νομίζουν ότι έχουν το 8 no problem). Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Θα επέλεγα κατι αναμεσα σε 8 πλας και σ8πλας Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. October 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Το πήρα ευχαριστώ για τη βοήθεια/σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 8πλας? Καλά έκανες. Ελπιζω οτι θα σε καλυψει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. October 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ναι 8 plus, για όσο αντέξω βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αν δε βιαζεσαι τοσο πολυ περιμενε το V30 αν οχι παρε το G6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αν δε βιαζεσαι τοσο πολυ περιμενε το V30 αν οχι παρε το G6 Το πήρε είπε. Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts