nelly Δημοσιεύτηκε April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2005 Ποια είναι η καλύτερη ταινία του Lynch; Δύσκολη επιλογή;Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Ένα από τα πολλά πράγματα που λατρεύω στις ταινίες του,είναι ότι όσες φορές και αν τις δεις,δεν τις βαριέσαι.Θα τις δω λοιπόν 3-4 φορές για να αποφασίσω.Προς το παρόν,προπορεύεται το Mulholland Dr. :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 διαλεξα dune, τιμης ενεκεν του ενδοξου παρελθοντος Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 ρε παιδια καταλαβε ποτε κανεις τι πραγματικα εγινε στο twin peaks(τοσο στο σηριαλ οσο και στην ταινεια....) εγω ακομη ακρη δεν εβγαλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Ποια είναι η καλύτερη ταινία του Lynch; Δύσκολη επιλογή;Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Ένα από τα πολλά πράγματα που λατρεύω στις ταινίες του,είναι ότι όσες φορές και αν τις δεις,δεν τις βαριέσαι.Θα τις δω λοιπόν 3-4 φορές για να αποφασίσω.Προς το παρόν,προπορεύεται το Mulholland Dr. :D ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 The Straight Story ...... Aπίστευτο έργο! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο! Το imdb.com (το θεωρώ το καλύτερο!) του έβαλε 8/10! Και το κουφό έιναι οτι το είχε και μια εφημερίδα πριν κανα μήνα, τα ΝΕΑ νομιζω ...και είμαι σίγουρος οτι λίγοι το πήραν χαμπάρι!!! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Το imdb.com (το θεωρώ το καλύτερο!) του έβαλε 8/10! offtopic, αλλα αυτο δεν εχει σχεση, η βαθμολόγια βγαινει απο ψηφοφορια χρηστων Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 .... :cool: , καλά με πείσατε!!! Πάντως φίλε punky , θα σου αρέσει πολύ το έργο! Και συμφωνώ οτι τα εργα του David Lynch είναι απίστευτα!!(..αν και μερικές φορές δεν ξέρεις τι γίνεται :fool: ) :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 relax hasiotis. 1. καταρχάς από τι στιγμή που γράφεις δημοσίως, προφανώς και είσαι όπως όλοι μας, έτοιμος να δεκτείς κριτική. όχι ότι σου έκανε κανείς τώρα. 2. όχι δεν στο λέει για νέο. από τη διατύπωση του πρώτου post που έκανες αυτό που καταλαβαίνει κανείς είναι ότι το IMDB βάζει τις βαθμολογίες. Σαν κριτική σε εφημερίδα. Δεν προκύπτει ότι ψηφίζουν οι χρήστες. Και αυτό που καταλαβαίνει ένας τρίτος από αυτό που γράφεις είναι ότι νομίζεις ότι κάποιος reviewer του site βαθμολογεί. 3. Ο άνθρωπος είπε ότι το δικό του post ήταν offtopic όχι το δικό σου, για να επισημάνει ακριβώς αυτό, ότι οι χρήστες ψηφίζουν. 4. σόρρυ, άστοχο. 5. χμ, νομίζω ότι μιας και ήταν παρεξήγηση καλύτερα να σβηστούν. Διάβασε άλλη μια φορά τι έγραψε και θα συμφωνήσεις. Ο ενθουσιασμός σου για το Straight Story με έψησε να το νοικιάσω πάντως, thanx για την πρόταση λοιπόν :) btw Προσωπικά καλύτερη θεωρρώ το Lost Highway. Ίσως γιατί το είδα στο σινεμά και είχε διαφορά από τη μιζέρια της σπιτικής προβολής. Αλλά κυρίως γιατί το είχα δει με την πρώην γυναίκα μου και συνειδητοποίησα ότι σε 8 χρόνια που είμασταν μαζί ήταν η μόνη ταινεία που συζητήσαμε τόσο πολύ αφού την είδαμε. Και αυτό κάτι λέει. Close second το Mullholland Drive. Δεν έχω δει καλύτερη ταινεία για το ερωτικό πάθος, τη ζήλεια και το πως το μυαλό φτιάχνει μια δική του πραγματικότητα. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 ρε χασιώτη κοπέλι δε σου'πε κ τίποτα τρομερό ο μπλέικ... :O χαμένη λεωφόρο επειδή την κατάλαβα λιγότερο απ΄το μαλχόλαντ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 χαμένη λεωφόρο επειδή την κατάλαβα λιγότερο απ΄το μαλχόλαντ... :D Aν θέλεις,στην εξηγώ κάποια μέρα μιας και έχω ακούσει μια πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση της συγκεκριμένης ταινίας και τείνω να συμφωνήσω και γω :D Μάλιστα θέλω να ξαναδώ το Mullholland για να αποφασίσω ποιο μου αρέσει πιο πολύ τελικά. Μάλλον το ξέρεις αλλά σε περίπτωση που σου ξέφυγε : Αγαπημένο συγκρότημα του David Lynch : Rammstein ;) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Aν θέλεις,στην εξηγώ κάποια μέρα μιας και έχω ακούσει μια πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση της συγκεκριμένης ταινίας και τείνω να συμφωνήσω και γω :D Μάλιστα θέλω να ξαναδώ το Mullholland για να αποφασίσω ποιο μου αρέσει πιο πολύ τελικά. Μάλλον το ξέρεις αλλά σε περίπτωση που σου ξέφυγε : Αγαπημένο συγκρότημα του David Lynch : Rammstein ;) Τυπική γυναίκα :p Ε, πες μας ντε, θα μας σκάσεις; Αν και εγώ είχα πετύχει κάνα-δυο αναλύσεις που ήταν όμως τόσο μακροσκελείς που είχαν αρχίσει να δακρύζουν τα μάτια μου από την κούραση. Άλλωστε και ο ίδιος ο Λυντς δεν δίνει κάποια "εξήγηση" για τις ταινείες του, νομίζω φτιάχνει κάτι που οδηγεί τον καθένα σε εντελώς υποκειμενικά συμπεράσματα. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Τυπική γυναίκα :p Ε, πες μας ντε, θα μας σκάσεις; Αν και εγώ είχα πετύχει κάνα-δυο αναλύσεις που ήταν όμως τόσο μακροσκελείς που είχαν αρχίσει να δακρύζουν τα μάτια μου από την κούραση. Άλλωστε και ο ίδιος ο Λυντς δεν δίνει κάποια "εξήγηση" για τις ταινείες του, νομίζω φτιάχνει κάτι που οδηγεί τον καθένα σε εντελώς υποκειμενικά συμπεράσματα. :) Ε πρέπει να το δω τουλάχιστον άλλη μια φορά (4η),για να επιβεβαιώσω την συγκεκριμένη εκδοχή.Που και πάλι,πάντα κάτι θα μένει ανεξήγητο... Μα αυτό είναι και το ωραίο με τις ταινίες αυτές (όπως είπες και συ):Αφήνει τον καθένα να βρίσκει τις δικές του απαντήσεις για αυτό και υπάρχουν πολλές ερμηνείες. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Paidia, ego psifisa twin peaks ti seira giati einai kati to diaforetiko. Den einai mia tainia pou krataei 2-3 ores kai teleionei, einai olokliri seira 8 ores. Epatha plaka me to telos tou protou kiklou. Emeina me to telos. telos panton, re seis psaxno toso kairo to eraserhead kai to elephant man gia na ta do kai tpt. Exei kaneis kamia idea pou mporo na ta vro (ektos apo to internet) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 telos panton, re seis psaxno toso kairo to eraserhead kai to elephant man gia na ta do kai tpt. Exei kaneis kamia idea pou mporo na ta vro (ektos apo to internet) ?? Το Eraserhead το εχω βρει σιγουρα στα Seven της γειτονιας μου*,ενω το Elephant man το εχω βρει σε αλλο γνωστο video club**,και ισως και στα Seven (δεν θυμαμαι με βεβαιοτητα) Δεν αναφερεις σε ποια πολη μενεις.Αν εισαι στη Θεσσαλονικη τοτε ψαξε στα παρακατω: *Μαρτιου (χαμηλα,πιο κατω απο τη Βασ.Ολγας) **Spectrum,στη Βασ.Ολγας 134,αναμεσα στη Μαρτιου και τη Π.Συνδικα Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plusblueberry Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 καλυτερη ταινια ? μαλλον το 'dune' (κατα προτιμηση το directors cut) διαβαστε ομως το βιβλιο πρωτα (του frank herbert) . Παράθεση 'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 psaxno toso kairo to eraserhead kai to elephant man gia na ta do kai tpt. Exei kaneis kamia idea pou mporo na ta vro (ektos apo to internet) ?? Το Elephant Man τo είχα νοικιάσει πολύ καιρό πριν (videorama) και από ό,τι λέει ο PMNEDM,υπάρχει και το Eraserhead. Απευθύνσου σε κάποιο μεγάλο videoclub και θα τα βρεις σίγουρα. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Nelly,ωραίο θέμα! :) O Lynch είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαλέξω μια ταινία ως καλύτερη αλλά μερικές από τις αγαπημένες μου είναι Lost Highway,Mulholland Drive,Twin Peaks:Fire walk with me και Blue Velvet. Eπίσης έχω δεί τα Dumbland,the alphabet,six figures getting sick που είναι παλιότερα. Tο ωραίο με τις ταινίες του είναι ότι δεν υπάρχει απαραίτητα κάποιο νόημα,μπορείς να δώσεις εσύ ότι νόημα θες.Tο Mulholland Drive πχ δε χρειάζεται να το δείς 5 φορές όπως κάνουν όλοι για να καταλάβεις τι γίνεται..απλά πρέπει να είσαι και λίγο συνηθισμένος στις ταινίες του. ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Inland Empire Το ειδε κανενας??? Εγω κουραστηκα παρα πολυ. 3 ωρες ταινια γυρισμενη με mini DV! Ελεος!! Απο νοημα...ας το αφησουμε καλυτερα. Lynch ειναι αυτος... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ναι το είδαμε... Αρκετά κουραστικό και άσκοπο.... Ολοκληρωμένη κριτική εδώ..... Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ναι το είδαμε... Αρκετά κουραστικό και άσκοπο.... Ολοκληρωμένη κριτική εδώ..... Αυτη η κριτικη ειναι too much. Ειπαμε, βαρετη, οχι και τετοιο κραξιμο στο Lynch... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 όταν χαλάς 6 ώρες από την ζωή σου (ναι την είδα δυο φορές και την δεύτερη με φαν του lynch) και την διαδεση σου (δεν με διασκέδασε αλλά αντιθετως με ΚΟΥΡΑΣΕ)για να δεις μια ταινία που ακόμα και οι φαν του σκηνοθετη δεν καταλαβαίνουν τη γίνεται (αλήθεια γιατι όταν ρωτάω ένα φαν να μου πει τι έγινε στην ταινία και γιατί του άρεσε η απάντηση πάντα είναι "δεν ξέρω αλλά μαρέσει γιατί είναι Lynch"?) τότε η παραπάνω κριτική μόνο too much δεν είναι.... Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 όταν χαλάς 6 ώρες από την ζωή σου (ναι την είδα δυο φορές και την δεύτερη με φαν του lynch) και την διαδεση σου (δεν με διασκέδασε αλλά αντιθετως με ΚΟΥΡΑΣΕ)για να δεις μια ταινία που ακόμα και οι φαν του σκηνοθετη δεν καταλαβαίνουν τη γίνεται (αλήθεια γιατι όταν ρωτάω ένα φαν να μου πει τι έγινε στην ταινία και γιατί του άρεσε η απάντηση πάντα είναι "δεν ξέρω αλλά μαρέσει γιατί είναι Lynch"?) τότε η παραπάνω κριτική μόνο too much δεν είναι.... Γιατι ο καθενας δινει τη δικη του ερμηνεια στις ταινιες του Lynch και αυτο ειναι το ωραιο... Ουτε εμενα μου αρεσε η ταινια... Απλως η κριτικη μου φανηκε οτι κραζει υπερβολικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts