Myrk2 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Το εβαλα να κανει επιδιορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Το πήρα και γω το κινητάκι για δωρο στη συζηγο. Να ρωτήσω ο φορτιστής που έχει είναι αργής φόρτισης; Μπορώ να χρησιμοποιήσω για γρήγορη φόρτιση τους φορτιστές των LG nexus 5x και g6 για ταχεία φόρτιση; Με τις φωτογραφίες στο αυτόματο που τραβάει μόνο η συζηγος πως τα πάει γιατι σε manual δεν το χει.Gcam παίρνει και κατά πως τα πάει σε σύγκριση με τη μαμά εφαρμογή; gcam δεν παίρνει.. δεν υποστηρίζει api2 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Το πήρα και γω το κινητάκι για δωρο στη συζηγο. Να ρωτήσω ο φορτιστής που έχει είναι αργής φόρτισης; Μπορώ να χρησιμοποιήσω για γρήγορη φόρτιση τους φορτιστές των LG nexus 5x και g6 για ταχεία φόρτιση; Με τις φωτογραφίες στο αυτόματο που τραβάει μόνο η συζηγος πως τα πάει γιατι σε manual δεν το χει.Gcam παίρνει και κατά πως τα πάει σε σύγκριση με τη μαμά εφαρμογή; Πιστεύω να μην την απογοητεύσει, ειδικά στο θέμα κάμερα, γιατί πριν είχε το nexus 5x που ήταν φοβερό στην κάμερα. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι φωτογραφίες με καλό φωτισμό στο αυτόματο είναι πολύ καλές. Σε χαμηλό φωτισμό είναι καλούτσικες. Εκεί θέλει καλύτερα manual ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλημέρα και καλή χρονιά. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο να πω την αλήθεια. Βέβαια σπάνια χρησιμοποιώ το μεγάφωνο του για ακρόαση μουσικής, θα κάνω μια δοκιμή αργότερα. Ρε παιδιά συγγνώμη που θα ξανά ρωτήσω. Περνάνε οι δονήσεις Όταν ακούτε μουσική πανω στην οθόνη; Είναι φυσιολογικό ή έχει θέμα το δικό μου. Τόσα τηλέφωνα έχω αλλάξει πρώτη φορά το συναντώ αυτό. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alupolis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Μπαταρία δεν βγάζει δεύτερη μέρα "κανονικής χρήσης" αλλά όντως μέσα στην ημέρα πολύ δύσκολα θα σε αφήσει, πρέπει να είσαι κυριολεκτικά "από πάνω του" συνεχώς. Το πήρα διστακτικά στην λογική του πόσο καλύτερο να είναι από το ΧΖ που θεωρητικά είναι σχεδόν ίδιο και έπαθα πολύ θετική έκπληξη. Όντως απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο στα λεφτά αυτά, μόνο αν κάποιος θέλει σώνει και καλά μεγαλύτερη οθόνη θα το προσπεράσει. Θεωρητικά ήταν ίδιο με το XZs, όχι με το XZ1 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες τα ρε φίλε. Εντοπίσαμε ένα θέμα σοβαρό με την συνδεσιμότητα του WiFi και εδώ νομίζουν ότι θάβουμε το κινητό. Εμένα το πρωί δέκα λεπτά μου πήρε μέχρι να συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιου. Τι να λέμε τώρα. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία, εσύ και άλλοι 5-10 εντοπισατε αυτό το ζήτημα. Οι υπόλοιποι 1000 ξέρω γω δεν έχουν τέτοιο θέμα προφανώς. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το ρουτερ και όχι με το τηλέφωνο; ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψυλος στα άχυρα ότι δεν μπορεί α συνδεθεί στο WiFi ή ότι χάνει την σύνδεση και μετα δεν συνδέεται ξανά. Φαντάζομαι μόνο data χρησιμοποιείς Όχι φίλε μου, κατά βάση WiFi σύνδεση. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψυλος στα άχυρα ότι δεν μπορεί α συνδεθεί στο WiFi ή ότι χάνει την σύνδεση και μετα δεν συνδέεται ξανά. Φαντάζομαι μόνο data χρησιμοποιείς Όχι φίλε μου, κατά βάση WiFi σύνδεση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά συγγνώμη που θα ξανά ρωτήσω. Περνάνε οι δονήσεις Όταν ακούτε μουσική πανω στην οθόνη; Είναι φυσιολογικό ή έχει θέμα το δικό μου. Τόσα τηλέφωνα έχω αλλάξει πρώτη φορά το συναντώ αυτό. Χρησιμοποιώ το Power Amp, δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι φωτογραφίες με καλό φωτισμό στο αυτόματο είναι πολύ καλές. Σε χαμηλό φωτισμό είναι καλούτσικες. Εκεί θέλει καλύτερα manual ρυθμίσεις. Γιαυτό είπα χθες ότι ΑΝ ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες, έχει απίστευτες δυνατότητες στο manual. Απλά πρέπει να παίξεις λίγο, να κάνεις δοκιμές. Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 @Alupolis σιγά φίλε μην καθόμαστε μια ώρα να ρυθμίσουμε την κάμερα για μια φώτο, ή να ψάχνουμε να βρούμε κάποιο τρίποδο, η συσκευή έχει τις αδυναμίες της, ας μην κρυβόμαστε, άντε Καλή Χρονιά σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alupolis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 (edited) @Alupolis σιγά φίλε μην καθόμαστε μια ώρα να ρυθμίσουμε την κάμερα για μια φώτο, ή να ψάχνουμε να βρούμε κάποιο τρίποδο, η συσκευή έχει τις αδυναμίες της, ας μην κρυβόμαστε, άντε Καλή Χρονιά σε όλους!! Προφανώς υπάρχουν αδυναμίες, όπως σε όλες άλλωστε. Για κάτι γρήγορο υπάρχει το αυτόματο, αν ασχοληθείς με το manual και ξέρεις τι χρειάζεται δε θα κάνεις "μια ώρα", και τρίποδο δε χρειάστηκα ποτέ, με συγχωρείς. Στα λεφτά που κοστίζει τώρα, τίποτα καλύτερο. Καλή χρονιά! Edited January 1, 2019 by Alupolis Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 ] ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Χρησιμοποιώ το Power Amp, δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. [Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Την Πέμπτη το πάω πίσω για αλλαγή συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alupolis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 ] ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Χρησιμοποιώ το Power Amp, δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. [Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Την Πέμπτη το πάω πίσω για αλλαγή συσκευής. Αλλά ούτε και με την μαμά εφαρμογή μουσικής, τώρα που το δοκίμασα, με πολλά τραγούδια και τέρμα ένταση. Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Αλλά ούτε και με την μαμά εφαρμογή μουσικής, τώρα που το δοκίμασα, με πολλά τραγούδια και τέρμα ένταση. Πρέπει να το "τραυμάτισε "Ο πωλητής καθώς το ξεκουμπωνε από το αντικλεπτικο σύστημα της βιτρίνας. Δεν έβγαινε με τίποτα. Δεν πειράζει θα πάει πίσω και θα αντικατασταθεί με καινούργιο. Πάντως σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Πρέπει να το "τραυμάτισε "Ο πωλητής καθώς το ξεκουμπωνε από το αντικλεπτικο σύστημα της βιτρίνας. Δεν έβγαινε με τίποτα. Δεν πειράζει θα πάει πίσω και θα αντικατασταθεί με καινούργιο. Πάντως σε ευχαριστώ αυτο ακριβως ηθελα να σε ρωτησω..μηπως ξεκόλλησε κατι..αυτο που λες δεν το εχω ξαναακουσει..και για τις αποσυνδεσεις στο wifi μου το εκανε στις αρχες που το πηρα πριν 8 μηνες περιπου οταν το αγορασα.με την πρωτη ενημερωση που εκανε ομως διορθώθηκε και τωρα οπου και να παω και συνδεθω..τσακ μπαμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί με το τηλέφωνο. Σε όλα του. Το πήρα δώρο για την κόρη μου,άλλα θα το κρατήσω εγώ και θα της δώσω το galaxy s8 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alupolis Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί με το τηλέφωνο. Σε όλα του. Το πήρα δώρο για την κόρη μου,άλλα θα το κρατήσω εγώ και θα της δώσω το galaxy s8 μου. Αδίστακτος Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί με το τηλέφωνο. Σε όλα του. Το πήρα δώρο για την κόρη μου,άλλα θα το κρατήσω εγώ και θα της δώσω το galaxy s8 μου. Εσύ το κράτησες φίλε και εγώ το έδωσα μέσα σε μια εβδομάδα στην γυναίκα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μπορούμε με κάποιο τρόπο να κατεβάσουμε την ταχύτητα του κλείστρου κάτω από 1" Ισως με κάποια άλλη εφαρμογή; Γιατί δεν το επιτρέπει να κατέβει πιο κατω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myrk2 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έχει κάνεις πρόβλημα το το Wifi? Κάποιες φόρες αδυνατεί να συνδεθεί ενώ έχω φουλ σήμα. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν κάνω επανεκκίνηση της συσκευής μου.. Η εκδοσή είναι 47.2.Α.2.33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έχει από τον ήχο κραδασμούς και σε εσάς η οθόνη ή να το θεωρεισω πρόβλημα; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έχει από τον ήχο κραδασμούς και σε εσάς η οθόνη ή να το θεωρεισω πρόβλημα; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα έχει και στην οθόνη και στην πλάτη στην πολυ ένταση. Επειδή είχα ρωτήσει και γω κάποιος είπε πως είχε ενω άλλος όχι. Αντε βγάλε άκρη εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Εμενα παιδια δεν εχει τρανταγμους σε οθόνη πλάτη. Έβαλα μουσική και ενα βιντεο στο youtube με μπασο για να δω. Ratatouis κατω απο ενα δεν πάει. Αλλα δε ξερω τι βαθμιδα εχει το iso στα 3200 κανει καθε νυχτερινο τοπίο πολύ φωτεινό. Αλλα για να παίξεις με γραμμές αυτοκινήτων και άλλα τέτοια δε μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Εμενα παιδια δεν εχει τρανταγμους σε οθόνη πλάτη. Έβαλα μουσική και ενα βιντεο στο youtube με μπασο για να δω. Ratatouis κατω απο ενα δεν πάει. Αλλα δε ξερω τι βαθμιδα εχει το iso στα 3200 κανει καθε νυχτερινο τοπίο πολύ φωτεινό. Αλλα για να παίξεις με γραμμές αυτοκινήτων και άλλα τέτοια δε μπορείς. Είναι περιορισμός του software η δεν πάει η συγκεκριμένη κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Λογικα ειναι με βάση το λογισμικό και αυτό διότι εάν κατεβάσεις μια εφαρμογή που σου λεει σε τι φάση βρίσκεται το camera 2.api της google δείχνεις οτι η sony δεν το εχει ξεκλειδωτο . Με αποτέλεσμα οχι raw αρχείο με οτι αυτο συνεπάγεται απο δεσμεύσεις. Κατέβασα και το photoshop lr που εχει μεσα camera app με φουλ manual ρυθμίσεις και δινει ότι ακριβώς η μαμά. Επισης να σου πω οτι το manual ειναι πειραγμενο. Δηλαδή; Δηλαδη οταν τραβας πχ 1 δευτ και βαλεις iso υψηλο ας πουμε 3200 θα δεις οτι κανει παραπάνω απο ενα δευτερόλεπτο να βγει η φωτό. Αυτο γιατι κανει αφαίρεση θορύβου. Αρα οσο πιο ψηλο iso τόσο καθυστερεί. Εαν πας στο photoshop lr και κανεις το ιδιο θα δεις λοιπον οτι θα εχεις την ίδια φωτεινή εικονα αλλα με θόρυβο. Αυτο σημαινει οτι η sony εχει βαλει χερι και στο manual και δεν ειναι στεγνά χειροκίνητο. Για αυτο και εχει μαρμουτεμενο το camera 2.api . Δοκιμασε και θα καταλαβεις τι εννοώ. Πάντως ξανα λεω έχει δυνατό iso. Εχω παρει ίδια εικόνα με u ultra 16" iso 50 και με αυτο 1" iso 1600 με το noise reduction αρκετά ικανοποιητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Λογικα ειναι με βάση το λογισμικό και αυτό διότι εάν κατεβάσεις μια εφαρμογή που σου λεει σε τι φάση βρίσκεται το camera 2.api της google δείχνεις οτι η sony δεν το εχει ξεκλειδωτο . Με αποτέλεσμα οχι raw αρχείο με οτι αυτο συνεπάγεται απο δεσμεύσεις. Κατέβασα και το photoshop lr που εχει μεσα camera app με φουλ manual ρυθμίσεις και δινει ότι ακριβώς η μαμά. Επισης να σου πω οτι το manual ειναι πειραγμενο. Δηλαδή; Δηλαδη οταν τραβας πχ 1 δευτ και βαλεις iso υψηλο ας πουμε 3200 θα δεις οτι κανει παραπάνω απο ενα δευτερόλεπτο να βγει η φωτό. Αυτο γιατι κανει αφαίρεση θορύβου. Αρα οσο πιο ψηλο iso τόσο καθυστερεί. Εαν πας στο photoshop lr και κανεις το ιδιο θα δεις λοιπον οτι θα εχεις την ίδια φωτεινή εικονα αλλα με θόρυβο. Αυτο σημαινει οτι η sony εχει βαλει χερι και στο manual και δεν ειναι στεγνά χειροκίνητο. Για αυτο και εχει μαρμουτεμενο το camera 2.api . Δοκιμασε και θα καταλαβεις τι εννοώ. Πάντως ξανα λεω έχει δυνατό iso. Εχω παρει ίδια εικόνα με u ultra 16" iso 50 και με αυτο 1" iso 1600 με το noise reduction αρκετά ικανοποιητικό. Ναι ισχύει αυτό που λες δηλαδή ότι κάνει παραπάνω από 1s στο 3200. Έβγαλα χθες βράδυ απ το μπαλκόνι και έβγαλε πολύ φωτεινές εικόνες. Δεν έχω dslr για να μπορέσω να καταλάβω την διαφορά στις ταχύτητες κλείστρου. Επίσης κατάφερα να βγάλω και ένα taillight... Παίζει με κανένα update να κατέβει ας πούμε στα 3s το κλείστρο; Εντωμεταξύ το s8 πάει και 10" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 οχι δε νομιζω,δε δειχνει η sony να ακολουθει τις σταθερες των αλλων,για καποιο λογο τραβαει εδω και χρονια στο δικο της μονοπάτι στο θεμα καμερας με αρκετες δεσμευσεις. ενα raw αρχειο επρεπε να το δινει και ας μη το χρησιμοποιησουν ποτε οι 9 στους 10. οπως να κλειδωνεις εκθεση στο βιντεο και μερικα αλλα. παντως για αυτα τα λεφτα με καλυπτει,δεν εχω κανενα παραπονο απο την καμερα. αλλα εαν εδινα 600 καλη ωρα xz3 θα στραβωνα να σου πω την αληθεια,θα τα ηθελα ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) Παιδιά από που κατεβάζουμε firmware παλιό είτε καινούργιο.; Επίσης... Πληκτρολογησα * # * # 7378423 # * # * με έβγαλε στο service menu -service info - configuration και μου δείχνει ξεκλείδωτο τον bootloader. Πως γίνεται αυτό; αφού δεν έχω πειράξει τίποτα. Edited January 2, 2019 by studiosakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 οχι δε νομιζω,δε δειχνει η sony να ακολουθει τις σταθερες των αλλων,για καποιο λογο τραβαει εδω και χρονια στο δικο της μονοπάτι στο θεμα καμερας με αρκετες δεσμευσεις. ενα raw αρχειο επρεπε να το δινει και ας μη το χρησιμοποιησουν ποτε οι 9 στους 10. οπως να κλειδωνεις εκθεση στο βιντεο και μερικα αλλα. παντως για αυτα τα λεφτα με καλυπτει,δεν εχω κανενα παραπονο απο την καμερα. αλλα εαν εδινα 600 καλη ωρα xz3 θα στραβωνα να σου πω την αληθεια,θα τα ηθελα ολα. Νταξει στα 230 δε με πείραξε το κλείστρο η το double touch ξερω γω, αλλά αφού είναι πράγματα που γίνονται ρε γ@μωτο μου, γιατί δεν τα κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts