amyroukai Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Λογικά το έχει κάνει η SONY σαν προώθηση αν είχε απόθεμα και με το σκεπτικό ότι μέσα στον Ιανουάριο ανακοινώνεται το ΧΖ4 δεν είναι παράλογο να "φύγει" το ΧΖ1. Ο ευχαριστημένος πελάτης θα μπει στον πειρασμό να πάρει ένα από τα επόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Λογικά το έχει κάνει η SONY σαν προώθηση αν είχε απόθεμα και με το σκεπτικό ότι μέσα στον Ιανουάριο ανακοινώνεται το ΧΖ4 δεν είναι παράλογο να "φύγει" το ΧΖ1. Ο ευχαριστημένος πελάτης θα μπει στον πειρασμό να πάρει ένα από τα επόμενα. Πάντως το xz1 δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα απ το xz2. Δηλαδή στα 230 το xz1 πιστεύω δεν έχει αντίπαλο, ακόμα και μέχρι τα 300-350 είναι πολύ ανταγωνιστικο αυτή τη στιγμή. Tο xz2 δε δικαιολογεί πιστεύω τα χρήματα με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 To θέμα "τιμή/αξία" είναι περίεργο. Και εγώ θεωρώ ότι στο χιλιάρικο ή στα χίλια οκτακόσια που έχουν φτάσει κάποια μοντέλα, παίρνω μηχανάκι, όχι κινητό. Όλα έχουν ξεφύγει λίγο, πάντως στα 230 δεν βγάζει λεφτά η εταιρία, απλά ξεστοκάρει και διαφημίζεται μέσω δημιουργίας ευχαριστημένων πελατών. Σαν πρώτη χρήση πάντως το τηλέφωνο είναι "XZ με αναβολικά". Μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα απόκρισης σε οποιαδήποτε λειτουργία, η κάμερα ανοίγει γρήγορα και δεν χάνεις "την στιγμή", οι αλλαγές ανάμεσα στις εφαρμογές είναι γρήγορες. To fluid είναι το πιο αργό πράγμα στο UI, κρίμα που η SONY δεν έβαλε τα gestures σαν επιλογή. Περιμένω να δω την μπαταρία του με την χρήση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Στα χρήματα αυτά δεν έχει αντίπαλο. Είναι φοβερό το πόσο smooth είναι στην πλοήγηση στα μενού αλλά και γενικότερα στη χρήση του. Έχω παράλληλα και το iPhone xs Max και θαρρείς πως η χρήση του Xz1 είναι εφάμιλλη. Επίσης μου αρέσει πολύ και η οθόνη του Sony. Επίσης λόγω μεγέθους βολεύει πιο πολύ στο χέρι έναντι του xs Max με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ περισσότερο το xz1. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Αν ήταν dual με τουλάχιστον 5,5 οθόνη τότε όντως δεν θα είχε αντίπαλο, αν και η κάμερα την νύχτα υποφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω γιατί η τιμή του είναι πολύ καλή... Έχω το x compact το οποίο αλλάζω λόγω "ατυχηματος". Με προβληματίζει από τη μία το μέγεθος για τσέπη κλπ, και από την άλλη ότι δεν έχει bokeh εφέ (να θολώνει background με το διάφραγμα). Αλλιώς σκέφτομαι p20 lite. Τι λέτε? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω γιατί η τιμή του είναι πολύ καλή... Έχω το x compact το οποίο αλλάζω λόγω "ατυχηματος". Με προβληματίζει από τη μία το μέγεθος για τσέπη κλπ, και από την άλλη ότι δεν έχει bokeh εφέ (να θολώνει background με το διάφραγμα). Αλλιώς σκέφτομαι p20 lite. Τι λέτε? Ευχαριστώ πολύ! Κοίταξε, έπιασα προχθές ένα p20 lite στα χέρια μου. Το μόνο πράγμα που κοίταξα ήταν η κάμερα. Ήταν βράδυ σε μαγαζί, δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, με άφησε αδιάφορο. Το μέγεθος είναι καλό. Σκέψου ότι τώρα έχω το Xperia c4 που είναι 5.5 και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω γιατί η τιμή του είναι πολύ καλή... Έχω το x compact το οποίο αλλάζω λόγω "ατυχηματος". Με προβληματίζει από τη μία το μέγεθος για τσέπη κλπ, και από την άλλη ότι δεν έχει bokeh εφέ (να θολώνει background με το διάφραγμα). Αλλιώς σκέφτομαι p20 lite. Τι λέτε? Ευχαριστώ πολύ!Συγνώμη κιόλας αλλά δεν μπορεις να συγκρίνεις την πλαστικουρα της Huawei με τα "κομμένα" χαρακτηριστικά με περσινή ναυαρχίδα . Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ναι αυτό θεωρώ και γω. Δηλαδή αν έδινα 300€ και έπαιρνα το p8 lite μετά από 3 μέρες θα ξενερωνα τη ζωή μου. Καλύτερα ένα xiaomi με 160... Αλλά είπαμε μέχρι 350€ το xz1 τους παίζει στα ισα αν κ περσινό μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Με προβληματίζει από τη μία το μέγεθος για τσέπη κλπ, και από την άλλη ότι δεν έχει bokeh εφέ Το μέγεθος είναι οριακό για ένα χέρι. Με τα "νέα δεδομένα" στα τηλέφωνα είναι σχετικά μικρό, αλλά θεωρώ πως το καλύτερο "μικρό" στην κατηγορία είναι το Pixel3, το οποίο βέβαια στοιχίζει 3.5 φορές περισσότερο, αλλά έχει μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο σώμα και την απολύτως κορυφαία μονή κάμερα... Bokeh έχει, μέσω λογισμικού, στο μενού της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το πήρα σήμερα κι εγώ από το Πλαίσιο στα 229. Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Προέρχομαι από P9 lite. Ήθελα να ρωτήσω. Αυτήν τη στιγμή το έχω με το μανίσιο "θέμα" και παρατηρώ στην κάτω σειρά, εκεί που είναι τα "κουμπιά" ότι έχει ένα άσπρισμα. Δεν είναι τελείως μαύρο το background όπως η υπόλοιπη οθόνη. Είναι έτσι και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Το μέγεθος είναι οριακό για ένα χέρι. Με τα "νέα δεδομένα" στα τηλέφωνα είναι σχετικά μικρό, αλλά θεωρώ πως το καλύτερο "μικρό" στην κατηγορία είναι το Pixel3, το οποίο βέβαια στοιχίζει 3.5 φορές περισσότερο, αλλά έχει μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο σώμα και την απολύτως κορυφαία μονή κάμερα... Bokeh έχει, μέσω λογισμικού, στο μενού της κάμερας.Που βρίσκεται η επιλογή για το bokeh: Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Που βρίσκεται η επιλογή για το bokeh: Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρήκα εφαρμογή της Sony bokeh που μπαίνει στο μενου της κάμερας δεξιά (μετά το βίντεο). Αλλά έχει το πολύ μέχρι 8Mp και με μια πρώτη ματιά δεν τρελάθηκα (Έχω xperia X compact) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Σε ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω. Βρήκα εφαρμογή της Sony bokeh που μπαίνει στο μενου της κάμερας δεξιά (μετά το βίντεο). Αλλά έχει το πολύ μέχρι 8Mp και με μια πρώτη ματιά δεν τρελάθηκα (Έχω xperia X compact) Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Πατάς εκεί που λέει "λειτουργία" δίπλα στο πλήκτρο κλείστρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το πήρα σήμερα κι εγώ από το Πλαίσιο στα 229. Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Προέρχομαι από P9 lite. Ήθελα να ρωτήσω. Αυτήν τη στιγμή το έχω με το μανίσιο "θέμα" και παρατηρώ στην κάτω σειρά, εκεί που είναι τα "κουμπιά" ότι έχει ένα άσπρισμα. Δεν είναι τελείως μαύρο το background όπως η υπόλοιπη οθόνη. Είναι έτσι και σε εσάς; Εγω δεν καταλαβα τι εννοείς,δωσε ενα screen shot εαν θες. Αλλαξε και ενα θεμα για αρχή, έχει κάργα στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 (edited) Αυτό που λέει είναι από την φωτογραφία του θέματος. Αν βάλει μιά εντελώς μαύρη εικόνα, θα δει είναι πλήρως μαύρη *η οθόνη Edited December 27, 2018 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Αυτό που λέει είναι από την φωτογραφία του θέματος. Αν βάλει μιά εντελώς μαύρη εικόνα, θα δει είναι πλήρως μαύρη *η οθόνη Αυτό ήταν τελικά. Δοκίμασα κι άλλα θέματα και μαύρα wallpapers και δεν υπήρχε αυτή η "ασπρίλα" στο κάτω μέρος. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Τις έχω μπανισει κ τις 2. Δεν ξέρω ποια να διαλέξω... Πήρα την μαύρη.Δοκίμασα και την διαφανές σε κατάστημα και μου φάνηκε πως δεν ταιριάζει τόσο,δεν δένει με το κινητό όπως η μαύρη.Φαίνεται οτι είναι ξεχωριστό κομμάτι.Πάντως η μαύρη έχει τέλεια εφαρμογή μέχρι και στις τρύπες για τα μικρόφωνα. Ισως για αλλαγή να πάρω και την διαφανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πήρα την μαύρη.Δοκίμασα και την διαφανές σε κατάστημα και μου φάνηκε πως δεν ταιριάζει τόσο,δεν δένει με το κινητό όπως η μαύρη.Φαίνεται οτι είναι ξεχωριστό κομμάτι.Πάντως η μαύρη έχει τέλεια εφαρμογή μέχρι και στις τρύπες για τα μικρόφωνα. Ισως για αλλαγή να πάρω και την διαφανές. Ήμουν μεταξύ των δύο, αλλά εγώ παρήγγειλα και μου ήρθε η διαφανής χωρίς να την έχω δοκιμάσει πριν. Νομίζω είναι ωραία. Σαν να είναι το κινητό σε "βιτρίνα" κάπως. Αλλά πρέπει να του πηγαίνει και η μαύρη. Ερώτηση. Στην κάμερα βάζοντας την επιλογή για "μείωση κόκκινων ματιών", δεν ανάβει το φλας. Δεν θα έπρεπε κανονικά να ανάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ήμουν μεταξύ των δύο, αλλά εγώ παρήγγειλα και μου ήρθε η διαφανής χωρίς να την έχω δοκιμάσει πριν. Νομίζω είναι ωραία. Σαν να είναι το κινητό σε "βιτρίνα" κάπως. Αλλά πρέπει να του πηγαίνει και η μαύρη. Ερώτηση. Στην κάμερα βάζοντας την επιλογή για "μείωση κόκκινων ματιών", δεν ανάβει το φλας. Δεν θα έπρεπε κανονικά να ανάβει; Κανονικά ανάβει κ στην μείωση κόκκινων ματιών Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Παιδιά έχουμε οδηγό για gestures; Το παρέλαβα σήμερα σε 1-2 μέρες θα σας πω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Παιδιά έχουμε οδηγό για gestures; Το παρέλαβα σήμερα σε 1-2 μέρες θα σας πω εντυπώσεις!Gestures η Sony δυστυχώς δεν έβαλε με την αναβάθμιση σε 9. Αν θες μπορείς να κατεβάσεις το fluid από τό store , είναι πολύ καλή εφαρμογή την χρησιμοποιούν πολλά παιδιά στο forum (και εγώ ) . Θα χρειαστεί να συνδέσεις το κινητό με το pc και να κάνεις μια ρύθμιση μέσω adb , έχει οδηγίες μέσα στο app. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Gestures η Sony δυστυχώς δεν έβαλε με την αναβάθμιση σε 9. Αν θες μπορείς να κατεβάσεις το fluid από τό store , είναι πολύ καλή εφαρμογή την χρησιμοποιούν πολλά παιδιά στο forum (και εγώ ) . Θα χρειαστεί να συνδέσεις το κινητό με το pc και να κάνεις μια ρύθμιση μέσω adb , έχει οδηγίες μέσα στο app. Sent from my G8341 using Tapatalk Ναι αυτό εννοούσα. Δεν πιστεύω να θέλει κανένα κόλπο η να χω κανένα θέμα ροοτ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Το fluid δηλαδη θελει συνδεση του κινητου με pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts