Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρακολούθα το να δεις πως πάει και σε διαφορετικές κυψέλες και μέρες και αν δεν φτιάξει μόνο του, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν διορθωθεί πας μια βόλτα απο το service

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Κόλλημα είναι το κάνει και σε μένα αλλά επανέρχεται μόνο του. Εμένα μου το κάνει μόνο στο σπίτι και ενώ έχω σήμα φουλ ξαφνικά το χάνει. Μάλλον φταίει η εταιρεία μου

πριν 1μηνα μου εκανε η οθόνη τα γνωστά σημάδια κάποια σημεία ηταν σαν υπερφωτισμενα,το έστειλα σερβις κ το φτιάξανε αποτι είδα αλλάξανε οθόνη

το έδωσα στο σονυ σέρβις της περιοχής μου,που το στειλαν ακριβώς δεν ξέρω, δεν πλήρωσα κάτι. μάλλον άλλαξαν οθόνη γιατί το παρέλαβα με ζελατίνα στην οθόνη σαν να ηταν καινούργιο

Αυτο με τις επανεκινησεις παλι τι ειναι; εκανα εργοστασιακες, αμαν εκανα να το ξαναστησω, παλι τα ιδια. Α ρε sony θα με κανεις να γυρισω παλι στη sammy...

Αν σου πω ότι εμένα δεν έχει κάνει ούτε μια φορά...

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλέον μετά από καμία 10αρια κύκλους φόρτισης μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάτι άλλαξε στη μπαταρία καθώς η διάρκεια της έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό... Πλέον 5 ώρες plus το βλέπω μόνιμα... Μη ξεχνάμε 2700mah φοράει...

45209965992_27eb5df92b_c.jpg2018-10-12_06-32-47 by l200kerasia, on Flickr

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

26 Οκτωβρίου ξεκινάει το update σε android Pie στα κινητά μας...

Το τελευταίο update έχει κάνει δουλειά στην αυτονομία σίγουρα.. Αρχίζω και ειμαι πεπεισμένος ότι οι Ιάπωνες έδωσαν βαρύτητα σε αυτό και φυσικά τα αποτελέσματα για 2700 μπαταρία νομίζω είναι αξιοπρεπεστατα..

44528558545_f29a753e5e_c.jpg2018-10-20_10-39-52 by l200kerasia, on Flickr

Kia sportage ex full

Ακόμα Όχι αλλά απ ότι λένε είναι κοντά...

Και να μη το πάρει μια χαρά είναι όμως...χαχαχα

Kia sportage ex full

μπορειτε να πειτε κανενα tempered glass καλο,κυρτο απο ebay γιατι ειχα παρει ενα αλλα δεν ειχε κολλα σε ολη την επιφάνεια,ειχε μονο πανω και κατω και καλα για να μην κανει φυσαλίδες αλλα μετα απο λιγο καιρο ξεκολλησε για πλακα.. επισης πως κανουμε αναζητηση για tempered glass 3d που να εχει ολο κολλα?

μπορειτε να πειτε κανενα tempered glass καλο,κυρτο απο ebay γιατι ειχα παρει ενα αλλα δεν ειχε κολλα σε ολη την επιφάνεια,ειχε μονο πανω και κατω και καλα για να μην κανει φυσαλίδες αλλα μετα απο λιγο καιρο ξεκολλησε για πλακα.. επισης πως κανουμε αναζητηση για tempered glass 3d που να εχει ολο κολλα?
Δεν έχω βάλει κάποιο glass και ούτε πρόκειται . Οσες φωτό έχω δει απλά είναι τραγικό .

Με λίγο προσοχή δεν έχει πει τίποτα , ακόμα .....

Sent from my G8341 using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

• 2 weeks later...
Εγώ του έβαλα την θήκη την αυθεντική τη διάφανη και είναι κομπλέ Δεν χρειάζεται Τζαμάικα αυτο προστατεύεται

http://www.xperiablog.net/2018/11/10/android-pie-rolling-for-xperia-xz-premium-and-xz1-family-47-2-a-0-306/#more-50215

Ξεκινάει το update σε pie...

• The title was changed to Sony Xperia XZ1