Jump to content

Need for Speed: Most Wanted

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση:Στο challenge mode έχει κανείς καταφέρει να περάσει το #40 με την SLR; Είναι αυτό που πρέπει να αντέξεις 10 min το λιγότερο.

Μια φορά τα έφτασα και πλάκωσαν οι corvete ούτε να το σκεφτώ να ξεφύγω δεν πρόλαβα.:)

Κανένα hint?

Eννοείται. Και 25 λεπτά Pursuit έχω κάνει.

Ενα hint είναι να πας στο bus station να μπεις μεσα και να ανέβεις τη μπαρα που έχει. Έτσι θα ανέβεις πάνω στα σταθμευμένα λεωφορεία και θα χτυπιούνται από κάτω οι corvetes, και ο χρόνος θα κυλάει υπερ σου.:lol:

Λίγο πριν συμπληρώσεις το χρόνο για το milestone το πατας τερμα και προσπαθείς να ξεφύγεις. Το θέμα είναι να ρίχνεις τα εμπόδια που υπάρχουν και σταματούν τα μπατσικά. Υπομονη θέλει.:)

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ όταν τρέχω και με κυνηγούν τα αστυνομικά, τρέχω πάντα στην εθνική. Είναι δύσκολο να σε πιάσουν... αλλά και δύσκολο να ξεφύγεις... Όταν θέλω να ξεφύγω, είναι ένα σημείο που μπαίνεις σε ένα γήπεδο... μπαίνω εκεί μέσα και κάνω κύκλους μέσα-έξω στο γήπεδο... κάποια στιγμή με χάνουν λίγο από τα μάτια τους και πολύ κοντά είναι ένα hiding-spot όπου πάω και τους ξεφεύγω... Πριν προσπαθήσω να τους ξεφύγω όμως προσπαθώ να ξεφορτωθώ κανέναν (πχ περνάω από τα μπλόκα από την άκρη χωρίς να τα σπάω... έτσι δε χωνάνε να περάσουν μαζί πχ 10+ περιπολικά...)

Πατάτα συνέχεια nfs... Για expansion έκανε και τίποτα παραπάνω. Μηδενικό βάθος gameplay, μικρή βελτίωση στα γραφικά

Πατάτα συνέχεια nfs... Για expansion έκανε και τίποτα παραπάνω. Μηδενικό βάθος gameplay, μικρή βελτίωση στα γραφικά

Ti allo perimenes na exei filos?Valane tous COPS kai ligo damage!

An kai oso gia tin antoxi sou ston xrono einai... exo na to pekso 1 mina! :P

Never Settle 3...

κι εγω να πω την αληθεια το βαρεθηκα..στην αρχη ηταν το μεγαλο κολλημα..τωρα(πριν λιγο καιρο) νικησα και τον 2ο και παω για τον πρωτο..και εκει το σταματησα..εχω να τρεξω το παιχνιδι..μια-δυο βδομαδες..

κι εγω να πω την αληθεια το βαρεθηκα..στην αρχη ηταν το μεγαλο κολλημα..τωρα(πριν λιγο καιρο) νικησα και τον 2ο και παω για τον πρωτο..και εκει το σταματησα..εχω να τρεξω το παιχνιδι..μια-δυο βδομαδες..
Και εγω στον 5ο σκυλοβαρεθηκα, αλλα τι να κανω?... επρεπε να συνεχισω, τωρα ειμαι στον 2ο :)

Ti allo perimenes na exei filos?Valane tous COPS kai ligo damage!

An kai oso gia tin antoxi sou ston xrono einai... exo na to pekso 1 mina! :P

Περίμενα να μην βγουν χαρακτηριστικά του nfsu2 πχ. drift, λιγότερος εξοπλισμός κλπ αλλά να προστεθούν περισσότερα modes κλπ

ναι οντως αυτο με την ελλειψη των drift δεν συγχωρειται..γινετε να λειπει τετοιο mode για τετοιου ειδους παιχνιδια??καλα απο εξοπλισμο παει κ' ερχετε..λειπουν αρκετα πραγματα σε σχεση με το nfsu..αλλα τι να κανουμε..απλα περιμενουμε για το επομενο ;)

Το Most Wanted είναι συνέχεια του Hot Pursuit και όχι του Underground... γι' αυτό δεν έχει drift... λαλακία δε λέω αλλά έτσι έχουν τα πράγματα...

Βασικα το most wanted δεν ειναι συνεχεια του hp2... αμα παιξεις hp και hp2 καταλαβαινεις οτι εδω η αστυνομια ειναι για να πουλησει το παιχνιδι...

εγω παλι θελω να το βελτιωσουν ακουστικα...να πορωνεσε πιο πολυ ρε παιδι μου..

Entaksi kalo ixo eixe pisteuo alla panta iparxei peri8orio veltiosis... :P

Never Settle 3...

πχ..τρελενομαι να ακουω να βγαζουν αερα οταν αλλαζουν ταχητυτα(δυνατα ομως)πηγα στο carefour την παρασκευη..και περνουσαν απο διπλα μου μ3,type r,golf,civic-τα παλιοτερα- και πολλα αλλα και οταν τα ακουγα ειλικρινα τρελενομουν...

πηγα στο carefour την παρασκευη..και περνουσαν απο διπλα μου μ3,type r,golf,civic-τα παλιοτερα- και πολλα αλλα και οταν τα ακουγα ειλικρινα τρελενομουν...

TSP? Έκθεση αυτοκινήτου μέσα στο super market είχαν?:ninja:

οχι ,μεσα..!!γενικα εκει καθε παρασκευη(αργα το βραδυ,κατα τις 12) μαζευονται(απ'εξω φυσικα) και τα ανοιγουν απο μεσα(βαζουν τερμα μουσικη,για να δειξουν το νεο τους ηχοσυστημα)...κανουν μπαντιες γυρω απο μια διασταυρωση οπου στη μεση εχει σαν χορτο και τετοια...και οποιος ειναι καλος,απλα κερδιζει τις εντυπωσεις και τα χειροκροτηματα..ειναι παρανομοι αγωνες..επισης αγωνες γινονται και απο πανω οπου ειναι ο περιφερειακος αλλα εκει δεν μπορει να μαζευτει πολυς κοσμος..-παντως την παρασκευη ειδα για πρωτη φορα ζωντανα νιτρο..-απο TYPE-R-..:w00t:

να προσθεσω οτι γινετε χαμος απο παπακια και τετοια..οπου κατοχοι τους ειναι και παιδια της ηλικιας μας τα πιο πολλα...γενικα δεν μου πολυαρεσει αυτη η εικονα(με 15χρονα σε παπακια κτλ) αλλα ενταξει,γουστα ειναι αυτα..;)

To MW to εχω τερματησει εδο και δυο εβδομαδες ,οντωσ ειναι λιγο βαρετο μετα τον #5 γιατι ολα ειναι ακριβωσ τα ιδια.Εγω το τερματησα μονο και μονο γιατι o Razor μου την εσπαγε και διοτι θα μου εδινε την M3:D ,αλλα με τον που τον νικησα (ωραιο και αποκαληπτικο το ταινιακι)

με κυνηγανε τα στρουμφ σε level 6 :D , ωραια η καταδιωξη αλλα ετσι απως τελειωνε ηταν λιγο ξενερωμα :confused: .Πιστευω οτι το κaiνουργιο nfs να ειναι πιο βελτιωμενο απο τo mw γιατι θα χασουν πολυ πελατεια!:cool:

AMD Rulez :alien:

Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια.......

διαβαζω τι γραφεται και εχω απογοητευτει!

αυριο θα κατσω να παιξω λιγο να δω τι παιζει αλλα... με μιση καρδια!

:D

Άμα κολλήσει να το σουτάρω???

Kawasaki Street Warriors

εχει και κατι πιστουλες παραπανω...στην ουσια για τα αμαξια θα το βαλεις..τα αλλα σιγα...

Εχετε κανα κολπακι για το nfs most wanted του psp παιδια?

με ένα πρόχειρο ψαξιματάκι βρήκα αυτά

Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 [PSP]

Unlock all cop cars in Tuner Takedown and $100,000

Enter !bacon as your profile name.

Unlock all tracks and $100,000

Enter !get-set as your profile name.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Φιλαρακι μου το εχω κανει και το βρηκα κι εγω σαν κολπα για το psp ,το βαζω ως προφιλ για το ονομα μου αλλα δεν γινεται τιποτα δυστυχως....εχω το γνησιο δισκακι...