tas1978 Δημοσιεύτηκε September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2017 Καλησπέρα, και συγνώμη αν έχει ξαναπροταθεί το θέμα, αλλα δεν βρήκα κάτι.. Έχει κάποιος φίλος το oukitel k3? Αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Oukitel K3 5.5'' Dual Front & Rear Cameras 4GB RAM 64GB ROM MT6750T 6000mAh Battery 4G Μετα την επιτυχια που ειχαν μεταξυ των φιλων του φορουμ, οι συσκευες της σειρας Κ6000, αναμενεται και το φρεσκο αδελφακι τους Κ3, στα ιδια περιπου κυβικα, να εχει το μεριδιο που του αναλογει. Εχει ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα, για μενα οχι και μουρατη εμφανιση αλλα και μεγαλη μπαταρια που μαλλον ειναι το δυνατο του σημειο. Main Features: Display: 5.5 inch, 1920 x 1080 pixels FHD screen CPU: MTK6750T Octa Core 1.5GHz System: Android 7.0 Camera: 13.0MP + 0.3MP ( SW 16.0MP + 2.0MP ) rear camera + 13.0MP + 0.3MP ( SW 16.0MP + 2.0MP ) front camera Sensor: Ambient Light Sensor, Gravity Sensor, Proximity Sensor SIM Card: dual SIM dual standby, 1 Micro SIM Card + 1 Nano SIM Card or 1 Micro SIM Card + 1 TF Card Feature: GPS, A-GPS Bluetooth: 4.1 Network: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 900/2100MHz FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εγώ το παράγγειλα,αλλά ακόμα δεν ήρθε.Θα γράψω εντυπώσεις όταν το πιάσω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Εγώ το παράγγειλα,αλλά ακόμα δεν ήρθε.Θα γράψω εντυπώσεις όταν το πιάσω στα χέρια μου. Με το καλο σου ευχομαι. Μαλλον ομως θα σε προλαβω:p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Με το καλο σου ευχομαι. Μαλλον ομως θα σε προλαβω:p Αχαχαχα!!Αγώνας δρόμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Αχαχαχα!!Αγώνας δρόμου! And the winner is...... :D H πρωτη εντυπωση ειναι οτι προκειται για ογκωδες και βαρυ κινητο! Δεν ειναι και τοσο ασχημο οσο περιμενα! Δινει την εντυπωση ... εργαλειου! Τωρα, πρωτες παρατηρησεις. Δυνατο wifi, δυνατοι ηχοι, μετρια προς το καλη καμερα. Ηρθε φουλ φορτισμενο. Η συσκευασια του, σε κουτι οχι ογκωδες, εχει τα απαραιτητα. Θηκη και φιλμ. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) And the winner is...... :D H πρωτη εντυπωση ειναι οτι προκειται για ογκωδες και βαρυ κινητο! Δεν ειναι και τοσο ασχημο οσο περιμενα! Δινει την εντυπωση ... εργαλειου! Τωρα, πρωτες παρατηρησεις. Δυνατο wifi, δυνατοι ηχοι, μετρια προς το καλη καμερα. Ηρθε φουλ φορτισμενο. Η συσκευασια του, σε κουτι οχι ογκωδες, εχει τα απαραιτητα. Θηκη και φιλμ. Έχει Notification LED τελικά; Θέλω να το παραγγείλω για πρόχειρο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα της κλήσης. Ευχαριστώ! ΥΓ. Τοοοοοσο τούβλο είναι ή παλεύεται λίγο; τροποποίηση 1: πωωωω 266γρ με τη θήκη είναι χαχαχαχαχα! Τροποποίηση2 το παράγγειλα για να δουμε Edited October 12, 2017 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Έχει Notification LED τελικά; Θέλω να το παραγγείλω για πρόχειρο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα της κλήσης. Ευχαριστώ! ΥΓ. Είναι απο οτι γράφουν τα σπεκς 204 γρ έναντι 202 του iphone8plus. Τοοοοοσο τούβλο είναι ή παλεύεται λίγο; τροποποίηση 1: πωωωω 266γρ με τη θήκη είναι χαχαχαχαχα! Ναι... Ειναι! Αποψη μου ομως, δεν ειναι για προχειρο. Ειναι για καποιον που θελει ενα ... χορταστικο κινητο μεγαλο, δυνατο και με μεγαλη μπαταρια. Ξεχασα να γραψω οτι δεν εχει περιτες εφαρμογες αλλα τις τελειως απαραιτητες. Για notifications που ρωτας, δεν γνωριζω να σου απαντησω μιας και δεν το εχω δουλεψει ακομα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Αν το δουλεψεις και δεν βαριεσαι γραψε εντυπωσεις να δω τι θα περιμενω μεχρι να ρθει χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά, το παρελαβα κι εγώ. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για πολύ βαρύ και ογκώδες κινητό, λίγο το σώνει που ειναι όλες οι άκρες του με καμπύλη οποτε χωραει στο χερι άνετα.Οι κάμερες είναι αξιοπρεπέστατες για το budget, ενώ το blur mode ειναι για πλάκα όπως σε ολα τα κινητά αυτης της κατηγορίας. Οι απλες λήψεις με την εμπρός και την πισω κάμερα είναι μια χαρά, ειδικά σε καλό φωτισμό. Το δακτυλικό αποτύπωμα αργεί λίγο και κάποιες φορές δεν πιάνει, αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις. Απο άποψη επιδόσεων δεν έχει κανενα θέμα εκτος αν παίζετε παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά. Τέλος η μπαταρία ειναι το ατού της συσκευής αφού ακόμα και με την πιο βαριά χρήση βγάζει την ημέρα. Πολυ χρήσιμη ειναι και η λειτουργία powebank που φορτίζει όλες τις συσκευές. Πολυ καλη εντύπωση μου άφησε οτι στη συσκευασία περιλαμβάνονται, γρηγορος φορτιστής 9v, ανταπτορας για powerbank, καλη θήκη και 2 screen protector, το 1 φορεμενο. Για όποιον ενδιαφέρεται έκανα ενα και ενα Edited October 30, 2017 by spyro80 Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Το πήραν 2 φίλοι (και το περιμένει και ένας 3ος), μετά από δική μου πρόταση (βασισμένη στο καλό παρελθόν της Oukitel, τα καλά χαρακτηριστικά και τη σταθερά πολύ καλή τιμή που το δίνει το Banggood). Πρώτες εντυπώσεις: Καλοφτιαγμένο, με αρκετά καλή οθόνη, ομαλή λειτουργία και εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας. Οι κάτοχοι δηλώνουν επίσης ικανοποιημένοι από τη συνολική απόδοση. Ποιότητα συνομιλίας και GPS που είδα επίσης απόλυτα αξιοπρεπή. Πολύ ωραία επίσης η θήκη που δίνουν με το τηλέφωνο - στιβαρή και με μία ωραία απαλή και αντιολησθητική επιφάνεια, αποπνέει και αυτή μια αίσθηση ποιότητας - αν και αφήνει αρκετές... άκρες από τη συσκευή εκτεθειμένες και δεν ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση πτώσης. Τα καλά λίγο-πολύ έχουν μνημονευθεί και προηγουμένως, οπότε να σταθώ λίγο σε κάποια πράγματα που δε με χαροποίησαν και πολύ. Το τηλέφωνο δεν έχει κανενός είδους notification led - και ούτε και τα capacitive πλήκτρα αφής φωτίζονται (θα μπορούσε κανείς να τα χρησιμοποιήσει για να προσομοιώσει τη λειτουργία του led που απουσιάζει). Το θεωρώ μεγάλη έλλειψη για οποιαδήποτε συσκευή - πόσο μάλλον για μια που έχει βλέψεις προς μεσαιο-μεγάλη κατηγορία. Βάρος και όγκος είναι μεγάλα - πολύ μεγάλα. Έχω σχεδόν καθημερινή επαφή με 2 Ulefone Power (1ης... γενιάς) φίλων, επίσης με 6000αρη μπαταρία, βαριά και ογκώδη κι εκείνα, αλλά όχι έτσι... Ελπίζω να συνηθίζεται. Ψιλο-θεματάκια σε καθημερινούς χειρισμούς - π.χ. μεταφορά αρχείων με bluetooth, μετάβαση μεταξύ κάποιων ρυθμίσεων κλπ. Μικροπράγματα που πιστέυω θα λυθούν σύντομα με 1-2 ενημερώσεις από την Oukitel - δεν τα θεωρώ άξια περαιτέρω μνείας. Η κάμερα είναι αξιοπρεπής, αλλά πρακτικά άχρηστη τη νύχτα - και δεν είναι σχήμα λόγου. Σε χαμηλό φωτισμό, οι φωτογραφίες που βγάζει είναι απλώς απαράδεκτες - και απολύτως άχρηστες για οτιδήποτε. Με δεδομένο το καλό παρελθόν της Oukitel και το γεγονός ότι φαίνεται να έχει δώσει αυξημένη σημασία ακριβώς στο κομμάτι της φωτογραφίας στο συγκεκριμένο, ελπίζω ότι είναι κάτι που επίσης θα φτιαχτεί με καμια ενημέρωση. Ελπίζω μόνο να γίνει σύντομα, γιατι οι κάτοχοι είναι σφόδρα απογοητευμένοι (σκέφτονται μέχρι και να παίρνουν μαζί και τα παλιά τους τηλέφωνα - επίσης κινέζικα, αλλά τριετίας και κατώτερης κατηγορίας- μόνο για την κάμερα!) Και οι δύο συσκευές έχουν παραληφθεί πολύ πρόσφατα (η τελευταία πριν λίγες μέρες) με περίπου 1.5 εβδομάδα διαφορά η μία από την άλλη και φαίνονται να έχουν την τελευταία έκδοση λογισμικού (ίδια και στις 2), καθώς μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχει βγει κάποια αναβάθμιση για κατέβασμα. Επίσης δεν μπορέσαμε να συνδέσουμε usb stick (σαν OTG). Δοκιμάσαμε και στα 2 τηλέφωνα, με 2 διαφορετικά micro-usb to usb adapters και 3 διαφορετικά usb sticks, αλλά τίποτα. Παρατηρώντας το βύσμα από το charging / data cable που ερχόταν με τη συσκευή, διαπιστώσαμε ότι το μεταλλικό μέρος που μπαίνει στο τηλέφωνο είναι ασυνήθιστα μακρύ, οπότε ενδέχεται τα 2 adapters που δοκιμάσαμε να μην έφταναν μέχρι μέσα για να κάνουν επαφή με το βύσμα του τηλεφώνου. Η απορία που γεννάται βέβαια είναι πού να βρει κανείς τόσο... μακρύρυγχο micro usb adapter (εκτός αν είχε κανένα μέσα στη συσκευασία του τηλεφώνου και κανείς από τους 2 κατόχους δεν το θυμόταν)! Η συνολική εικόνα για μένα ήταν καλή, θεωρώντας βεβαίως δεδομένο ότι το θέμα με τις κάμερες θα φτιαχτεί (ελπίζω δηλαδή...) και ότι η συσκευή υποστηρίζει OTG και το θέμα είναι απλά να βρεθεί κατάλληλο βύσμα, οπότε σα μόνο 'μόνιμο' μειονέκτημα (σοβαρό όμως για μένα) θεωρώ ότι παραμένει η έλλειψη notification led (και φωτιζόμενων πλήκτρων). Με αυτό όμως νομίζω ότι ζει κανείς (θεωρώντας πάντα βεβαίως ότι όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται!). Κάνει και μυς σηκώνοντας το τηλέφωνο πάνω-κάτω για να δει την οθόνη, να μιλήσει κλπ. Και μία εντελώς υποκειμενική παρατήρηση, ένας ακόμα λόγος για τον οποίο το τηλέφωνο μου άρεσε: Φαίνεται να είναι πλέον από τα τελευταία με ξεχωριστά capacitive touch keys (μεγάλο φάουλ, κατ' εμέ πάντα, η τάση να τα καταργήσουν σε όλες τις καινούριες συσκευές) και 'φυσιολογικές' αναλογίες οθόνης (και όχι αναλογίες... λουκάνικου - η άλλη φρέσκια τάση της εποχής). Θέμα προσωπικού γούστου αυτά βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 πλέον το 16:9 αρ είναι outofdate ειτε μας αρέσει ειτε όχι. Εταιρείες θηρία κινητών χρησιμοποιούν πλέον από 2:1 και πάνω. (samsung lg apple κτλ). έτσι και οι νέες ταινίες στο χολιγουντ θα βγαίνουν σε αυτό το φορμάτ, και οι ρομαντικοί πάντα θα υπάρχουν. Τάσσομαι με την τεχνολογία και την πρόοδο, ενώ περιμένω το κ3:lol::wacko::alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Μου ήρθε και μένα σήμερα.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου,ενώ συνδέεται κανονικά σε άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί το τηλέφωνο δεν έχει :το app της συλλογής φωτογραφιών, το app των ενημερώσεων, το app του power manager, και το app των μηνυμάτων...; όπως πχ το oukitel k6000 plus που έχω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Δυστυχώς φαίνεται να έχουν αποκλίνει από τις... κινέζικες καταβολές τους και να έχουν ακολουθήσει πιστά τη γραμμή της Google (εφαρμογές όπως ο 'παραδοσιακός' Android browser, η εφαρμογή μηνυμάτων κλπ φαίνεται να έχουν καταργηθεί από καιρό από τη Google, οι περισσότεροι Κινέζοι όμως -προς τιμήν τους- συνέχιζαν να τα εξελίσσουν και να εξοπλίζουν τα τηλέφωνά τους με αυτά). Οπότε, απ' ό,τι είδα, θα πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου με το Google photos για φωτογραφίες (όση ώρα το παρατηρούσα στα 2 τηλέφωνα φιλικών μου προσώπων, που γράφω παραπάνω, ανεβοκατέβαζε στο cloud της google τις φωτογραφίες τους -χωρίς τη συγκατάθεσή τους - κάπου θα έχει... κρυμμένη καμιά ρύθμιση- τρώγοντας πολύτιμα δεδομένα και σβήνοντας -για δικούς του λόγους- κάποιες φωτογραφίες από το local storage(!)), την εφαρμογή μηνυμάτων της Google (και αυτή ένας αχταρμάς, όπου έχουν προσπαθήσει μαζί με τα SMS να συνδυάσουν και άλλες μορφές messaging) και τον Chrome για browser... Αυτά είναι πάντως στάνταρ μαραφέτια του -σύγχρονου- Android. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις με άλλα της αρεσκείας σου (αν και προσωπικά, πάντα μου άρεσαν τα 'παραδοσιακά' αντίστοιχα, που περιέγραψα στην αρχή...!) Τι εφαρμογή ενημερώσεων έχει το Κ6000 plus; Για ενημερώσεις συστήματος σε όλα τα Android δεν έχεις παρά να πας κάπου κάτω από το "About phone" στις ρυθμίσεις, όπου έχουν και μενού για τις ενημερώσεις συστήματος (και στα Κ3 των φίλων, κάπου εκεί θυμάμαι ότι το είδα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πάντως,το fingerprint είναι χάλια,όποτε θέλει δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Επίσης ξέρετε για ποιό λόγο δε μπορώ να βάλω live wallpaper;Ενώ το εγκαθιστώ και πάω στις ρυθμίσεις,μου βγάζει app not installed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Καλησπέρα κι από εδώ, το παρέλαβα. Μετά από μερικές μέρες χρήσης θα πω τα εξης: Για τα λεφτά του είναι μια πολύ καλή συσκευή. Στιβαρή κατασκευή, μεγάλο και βαρύ, πράγμα που εμένα μου αρέσει. Αν σας αρέσουν τα μικρά και ελαφριά μην το προτιμήσετε. Η οθόνη ικανοποιητικότατη με ζωντανά χρώματα, έχουν κάνει μεγάλη πρόοδος τα κινεζάκια γενικά σε αυτά τα χρήματα. Δυνατό σήμα wifi (καλύτερο απ τα σαμσουνγκ), ικανοποιητικότατο μικρόφωνο-ακουστικό. Το bluetooth στην αρχή μου έκανε αποσυνδέσεις (ένα plantronics), αλλά κάτι σκάλισα στο μενού που δεν θυμάμαι και έκτοτε δεν ξανααποσυνδέθηκε. Το κρίνω καλό. Το gps το έβαλα σε μια διαδρομή 13 χλμ με τους χάρτες γκουγκλ και με πήγε μια χαρά χωρίς να παρεκκλίνει. Δεν δοκίμασα παραπάνω. Μετά από χρόνια μου φυγε το άγχος με τις μπαταρίες. Από εχτές το πρωί μέχρι τώρα που γράφω έχει 60% με ίντερνετ ανοιχτό πάντα (δεδομένα μέχρι τις 1700 που σχολάω και μετά γουιφι), 2 κάρτες σιμ, 2 λογαριασμούς συγχρονισμό και μπλουτουθ ολη τη μέρα, το κλείνω το βράδυ (το μπλουτουθ). Βέβαια σε αυτό βοηθάει ότι είναι και τούβλο και δεν μπορείς να το κρατάς όλη μέρα στο χέρι γιατί σε κουράζει! Η φωτογραφική πανυγιρτζίδικη δεν το συζητάω. Το λειτουργικό ρολάρει μια χαρά χωρίς κολλήματα, κατι ψιλοbugs είναι του αντρόιντ πιστεύω. Ήρθε σχεδόν φορτισμένο και μετά την εγκατάσταση 90 εφαρμογών και το σετάρισμα μου έβγαλε τους παρακάτω χρόνους χωρίς να το έχω φορτίσει καν όπως προείπα! Για ειδοποιήσεις χρησιμοποιώ το μπροστά φλας και είναι οκ. Ούτως ή άλλως μόνο γι αυτό κάνει χαχαχαχαχα και δεν σκέφτεσαι όπως τα άλλα κινητά μην σου φάει μπαταρία η εφαρμογή. Ήρθε με τη θήκη πίσω όπως είπαν και παραπάνω, και 2 προστασίες οθόνης, η μια φορεμένη. Το χρησιμοποιώ για τις δύσκολες αποστολές προς το παρόν με twin σιμ και είναι οκ. Αυτά Edited November 15, 2017 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 OTA update μου ήρθε χθες.Μεγάλο,πάνω από 500mb.Αυτόπου είδα προς το παρόν ότι άλλαξε,είναι ότι παίρνει live wallpapers.Θα δούμε και τι άλλα διορθώθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αυτό που... καίει (σύμφωνα με τους φίλους μου που το πήραν) είναι η ποιότητα των φωτογραφιών με χαμηλό φωτισμό. Ελπίζω να το βελτιώνει το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Για να δουμε, το κατεβάζω κι εγώ. Τελικά όταν έχω ανοιχτο το wifi κανει αποσυνδέσεις το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Κι εμένα ο φίλος με το K3 μου είπε ότι το ΒΤ συνδέεται και αποσυνδέεται *συνεχώς* - και με διαφορετικά ακουστικά και συσκευές ΒΤ, άρα δε φταίνε αυτά (δεν έκανε το συσχετισμό με το wifi - θα του πω να το προσέξει). Του είπα και κατέβασε και αυτός το update. Για να δούμε τι θα κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Επίσης έγινε σκούρο το ποσοστό μπαταρίας απο ασπρο που ήταν και δεν φαινόταν κατά την περιήγηση στο ίντερνετ. Το μπλουτουθ δεν το δοκίμασα αν φτιάχτηκε με την αναβάθμιση ακόμα τροποποίηση: Το μπλουτουθ δεν έφτιαξε πρέπει να ναι θέμα hardware Edited December 4, 2017 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Δε κατάλαβα κάτι διαφορετικό με τις κάμερες μετά το update. Άσχετο,είδα κυκλοφόρησε flip θήκη,για όποιον θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Τελικα το κινητακι μετα απο μερες χρησης ειναι σκυλί...πολυ καλο σημα gsm, δυνατο wifi, καλή ποιοτητα ομιλίας, ατελείωτη μπαταρία, μα ατελείωτη λέμε. Το έχω για ειδικές αποστολές δηλαδη για τα ταξίδια που σερφαρω χωρίς να κοιταζω συνεχως την μπαρα μπαταριας. Καλή αγορά για τα λεφτά του, το μονο αρνητικο το βαρος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts