Jump to content

tas1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tas1978

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

tas1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, και συγνώμη αν έχει ξαναπροταθεί το θέμα, αλλα δεν βρήκα κάτι.. Έχει κάποιος φίλος το oukitel k3? Αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ.
  2. Σήμερα μου επεσε το κινητό κ ράγισε η οθόνη..ευτυχώε ακόμη λειτουργεί η αφή..Γνώριζετε κάποιον αξιόπιστο στη Θεσσαλονίκη να το φτιάξει??
  3. Μπορείς να δώσεις link σε παρακαλώ? Σε ευχαριστώ
  4. tas1978

    OnePlus One

    Καλησπέρα παιδιά..έχω το κιν 2 χρόνια τωρα , αλλά εδώ και κάποιο καιρό δεν με ακούν στις τηλεφωνικές κλήσεις , παρα μόνο με χρήση ανοιχτής ακρόασης, ακουστικών ή bluetooth..γνωρίζετε κάτι?
  5. Παιδιά καλησπέρα..κατ'αρχήν θέλω να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση για την επίλυση στα προβλήματα που είχα κ εγώ σαν νέος χρήστης , μέσα από το φορουμ..και ειδικά των 2 ατόμων που βοηθάνε τόσο πολύ!!! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: στο κινητό έχω φορτωμένη την 5.5.013S του Cuoco . Μου προτείνετε να βάλω κάποια άλλη για να γίνει καλύτερο το τηλεφωνο ( έχω την CN έκδοση)? Και αν ναι ποια? Ευχαριστώ πολύ!
  6. Το δοκιμασα αλλά κατι δεν παει καλά..αναβοσβήνει διαρκώς η οθόνη.. τεσπα ξαναπερασ αυητν που ειχα του cuoco 13s.
  7. Καλημερα ..με on/off και volume up μπηκα στο recovery..τι μπορω να κανω? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα με on/off και volume up μπηκα στο recovery.. Ti μπορω να κανω?
  8. Η κατασταση χειροτερεψε..πλεον δεν δειχνει τιποτα η οθονη...wtf???
  9. Καλησπέρα παιδιά ..ειχα στο κινητο την 13s του Ιταλου κ περασα την 17 με την διαδικασια που περιγραφεται στο φορουμ..εδω και 20 λέπτα το κινητο δεν ανοιγει (για την ακριβεια αναβοσβηνει)..να ανησυχησω??τι μπορω να κανω?
  10. Αυτην εχω βάλει..αλλα νομίζω οτι μονο η 13s..Εκτος αν κανω κατι λαθος..
  11. Καλησπέρα παιδιά..την 17s Ιταλού που την βρίσκω?
  12. Android version 5.1.1 Build number cm-userbug 5.1.1 LMY49J 46d0ccfc85 test-keys
  13. Χιλια συγνωμη για το πρηξιμο..Την έκδοση πως την βλέπω?
×
×
  • Create New...