fioravanti90 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Την απαντηση μπορει να στη δωσει μονο το συγκεκριμενο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Η τιμή που τα δίνουν με τιμολόγιο είναι η τιμή αγοράς στο μαγαζί χωρίς ΦΠΑ. Η τιμή για αγορά με απόδειξη λιανικής μέσω Internet είναι χαμηλότερη. Με λίγα λόγια η καθαρή αξία προ ΦΠΑ είναι υψηλότερη όταν το πάρεις με τιμολόγιο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Η τιμή που τα δίνουν με τιμολόγιο είναι η τιμή αγοράς στο μαγαζί χωρίς ΦΠΑ. Η τιμή για αγορά με απόδειξη λιανικής μέσω Internet είναι χαμηλότερη. Με λίγα λόγια η καθαρή αξία προ ΦΠΑ είναι υψηλότερη όταν το πάρεις με τιμολόγιο. Αυτο που γραφεις, αν στο εχουν εξηγησει ετσι, και το εχεις καταλαβει σωστα, ειναι αγορανομικη παραβαση. Δεν γινεται ενα μαγαζι να εχει 2 τιμες προϊοντος, ceteris paribus. Αν πχ αγορασω με αποδειξη λιανικης θα πληρωσω την αξια του προϊοντος ΣΥΝ τον ΦΠΑ στο μαγαζι και το μαγαζι θα αποδωσει τον ΦΠΑ στο Δημοσιο. Αν αγορασω ως επιχειρηση με ποιο σκεπτικο θα μου χρεωσει ακριβοτερη (προ ΦΠΑ) τιμη? Αυτο δεν στεκει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αυτο που γραφεις, αν στο εχουν εξηγησει ετσι, και το εχεις καταλαβει σωστα, ειναι αγορανομικη παραβαση. Δεν γινεται ενα μαγαζι να εχει 2 τιμες προϊοντος, ceteris paribus. Αν πχ αγορασω με αποδειξη λιανικης θα πληρωσω την αξια του προϊοντος ΣΥΝ τον ΦΠΑ στο μαγαζι και το μαγαζι θα αποδωσει τον ΦΠΑ στο Δημοσιο. Αν αγορασω ως επιχειρηση με ποιο σκεπτικο θα μου χρεωσει ακριβοτερη (προ ΦΠΑ) τιμη? Αυτο δεν στεκει πουθενα. Στην Ελλάδα δε στέκει? Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη μπανάνια παγκόσμιως (οχι η φτωχοτερη, η μεγαλύτερη). Στην πράξη αυτο ακριβώς που λεει ο φιλος συμβαίνει. Βλέπεις κανεναν να τους εμποδίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αυτο που γραφεις, αν στο εχουν εξηγησει ετσι, και το εχεις καταλαβει σωστα, ειναι αγορανομικη παραβαση. Δεν γινεται ενα μαγαζι να εχει 2 τιμες προϊοντος, ceteris paribus. Αν πχ αγορασω με αποδειξη λιανικης θα πληρωσω την αξια του προϊοντος ΣΥΝ τον ΦΠΑ στο μαγαζι και το μαγαζι θα αποδωσει τον ΦΠΑ στο Δημοσιο. Αν αγορασω ως επιχειρηση με ποιο σκεπτικο θα μου χρεωσει ακριβοτερη (προ ΦΠΑ) τιμη? Αυτο δεν στεκει πουθενα. Καλό μεσημέρι Ο φίλος @NIKOLAOS68 σωστά το λέει .. Αυτό ακριβώς ισχύει ( έχω μιλήσει με skroutz κατάστημα για διευκρίνιση γιατί και σε μένα δεν ήταν κατανοητό..) Δεν γνωρίζω αν είναι ή όχι παράβαση αλλά για εταιρίες ισχύει ως αρχική τιμή , η πρώτη (την αναφέρουν ώς ''τιμή καταστήματος'' και είναι η ακριβότερη απο τις δυο τιμές ) και όχι η τιμή προσφοράς .. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Ελλάδα δε στέκει? Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη μπανάνια παγκόσμιως (οχι η φτωχοτερη, η μεγαλύτερη). Στην πράξη αυτο ακριβώς που λεει ο φιλος συμβαίνει. Βλέπεις κανεναν να τους εμποδίζει? Σωστός !! +1000:) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Επίσης ρώτησα και στο Πλαισιο πριν προβώ στην αγορά, οι οποίοι το έχουν 1030,00 και αν θέλεις τιμολόγιο απλώς αφαιρούν το ΦΠΑ. Ίδια προ ΦΠΑ τιμή δηλαδή και για τις 2 περιπτώσεις. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αυτο που γραφεις, αν στο εχουν εξηγησει ετσι, και το εχεις καταλαβει σωστα, ειναι αγορανομικη παραβαση. Δεν γινεται ενα μαγαζι να εχει 2 τιμες προϊοντος, ceteris paribus. Αν πχ αγορασω με αποδειξη λιανικης θα πληρωσω την αξια του προϊοντος ΣΥΝ τον ΦΠΑ στο μαγαζι και το μαγαζι θα αποδωσει τον ΦΠΑ στο Δημοσιο. Αν αγορασω ως επιχειρηση με ποιο σκεπτικο θα μου χρεωσει ακριβοτερη (προ ΦΠΑ) τιμη? Αυτο δεν στεκει πουθενα. ceteris paribus? ποιο οικονομικο εχεις τελειωσει? ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κατάσταση στα σκρουτζομάγαζα είναι λίγο παράξενη ... Γράφουν πχ. τιμή προσφοράς για αγορά μέσω διαδικτύου 730 ευρώ. Και τιμή για τιμολόγιο ( σ/φ με τον νέο νόμο) χωρίς ΦΠΑ πχ. 713 ευρώ ... είναι δυνατόν ο ΦΠΑ να είναι 17 ευρώ, ή κάτι αντίστοιχο ? εννοώ ότι δεν καταλαβαίνω το τρυκ ... αν δεν ηταν παραξενη θα ειχε γεμισει το Insomnia με αγγελιες 200 ευρω κατω... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Για αυτό η καλύτερη Λύση είναι το Αμαζον... Με επαγγελματικό ΑΦΜ βολιδοσκοπεις ...χτυπάς την κατάλληλη στιγμή....Και αγοράζεις στην καλύτερη τιμή και έχεις υποστήριξη είτε από Αμαζον είτε πχ από smartec Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) ceteris paribus? ποιο οικονομικο εχεις τελειωσει? Δυστυχως πιο πολλα απ' οτι χρειαζοταν. αν δεν ηταν παραξενη θα ειχε γεμισει το Insomnia με αγγελιες 200 ευρω κατω... Μα, ειχε γεμισει πριν κανα 3μηνο με αγγελιες των €800 οταν η τιμη λιανικης ηταν €1029. Edited February 14, 2018 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Μα, ειχε γεμισει πριν κανα 3μηνο με αγγελιες των €800 οταν η τιμη λιανικης ηταν €1029. Εντάξει τότε είχε αρχική 770 στο amazon έστω και για λίγες ώρες Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27089 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Για αυτό η καλύτερη Λύση είναι το Αμαζον... Με επαγγελματικό ΑΦΜ βολιδοσκοπεις ...χτυπάς την κατάλληλη στιγμή....Και αγοράζεις στην καλύτερη τιμή και έχεις υποστήριξη είτε από Αμαζον είτε πχ από smartec Συμφωνω οτι το παν πλεον ειναι η βολιδοσκοπηση. Οι τιμες ακομα και στα κινεζικα εχουν φτασει στο Θεο (huawei €700?? wtf!), αρα ή βολευομαι με ημιμετρα τυπου lite ή j2018 (λαθος τροπος) ή δινω 3+ μηνιατικα για δυο (κορυφαια) μπλιμπλικια (ακομα πιο λαθος τροπος) ή καθομαι μια χαρα στ' αυγα μου με νοτε4 και tabs S περιμενοντας τις σωστες (για μενα) τιμες σε νοτε8 και galaxy book. Κι απο προσωπικη προσφατη εμπειρια, μια χαρα ευκαιριες υπαρχουν και στην Ελλαδα. Και παντα θα τις προτιμω εναντι του Αμαζον, ceteris paribus :p :o :) ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει τότε είχε αρχική 770 στο amazon έστω και για λίγες ώρες Συμφωνοι, αλλα ποσοι ηταν "με το δαχτυλο στη σκανδαλη" ? Οι περισσοτεροι νομιζω ειναι επαγγελματιες που απλα εχουν γλιτωσει τον ΦΠΑ. Η ολη διαδικασια παντως παροτι απεχει απο την κορυφαια (αν και απλουστατη) αποδοση του ΦΠΑ στις ΗΠΑ, εντουτοις ειναι ενα (μικρο) βημα ππρος τη σωστη κατευθυνση. Edited February 14, 2018 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Συμφωνω οτι το παν πλεον ειναι η βολιδοσκοπηση. Οι τιμες ακομα και στα κινεζικα εχουν φτασει στο Θεο (huawei €700?? wtf!), αρα ή βολευομαι με ημιμετρα τυπου lite ή j2018 (λαθος τροπος) ή δινω 3+ μηνιατικα για δυο (κορυφαια) μπλιμπλικια (ακομα πιο λαθος τροπος) ή καθομαι μια χαρα στ' αυγα μου με νοτε4 και tabs S περιμενοντας τις σωστες (για μενα) τιμες σε νοτε8 και galaxy book. Κι απο προσωπικη προσφατη εμπειρια, μια χαρα ευκαιριες υπαρχουν και στην Ελλαδα. Και παντα θα τις προτιμω εναντι του Αμαζον, ceteris paribus :p :o :) ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνοι, αλλα ποσοι ηταν "με το δαχτυλο στη σκανδαλη" ? Οι περισσοτεροι νομιζω ειναι επαγγελματιες που απλα εχουν γλιτωσει τον ΦΠΑ. Η ολη διαδικασια παντως παροτι απεχει απο την κορυφαια (αν και απλουστατη) αποδοση του ΦΠΑ στις ΗΠΑ, εντουτοις ειναι ενα (μικρο) βημα ππρος τη σωστη κατευθυνση. Όσοι παρακολουθούν το Αμαζον ξέρουν ότι την εποχή κοντά στην BF και μέχρι τα Χριστούγεννα μπορείς να βρεις Ναυρχιδες που με την χρήση της απαλλαγης ΦΠΑ (όσοι εχουν την δυνατοτητα φυσικα) η διαφορά τιμής με την Ελλάδα είναι όσο άλλο ενα κινητό (έστω midrange) πχ 640€ με 890€ Μέσα Νοεμβρίου...Για το note 8 Ακόμα και η παρακολούθηση όλων των Amazon δεν είναι δα και δύσκολη μέσω διαφόρων Εφαρμογών.. Όσο για τις ευκαιρίες που αναφέρεις από Ελλάδα κάνουν τουλάχιστον 4,5 μήνες να εμφανιστούν...(ακόμα φυσικά δεν έχει πέσει η τιμή στο 640€) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Στο bestprice το δικαρτο πλέον εχει πέσει στα 690. Νομίζω οτι πλέον εχει πέσει χαμηλά σε σχέση με Ευρώπη... Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Έστω οτι το παίρνουμε απο κάποιο σκρουτζομαγαζο, υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε και ασφάλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Έστω οτι το παίρνουμε απο κάποιο σκρουτζομαγαζο, υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε και ασφάλεια? Βέβαια, αρκεί να τηρούνται οι προϋποθέσεις (μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία αγοράς, να υπάρχει απόδειξη και φυσικά να μην είναι σπασμένη η οθόνη). Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Επειδή δεν έχω ξανακάνει εγγύηση για κινητό, η εγγύηση πρέπει να γίνει απο το κατάστημα αγοράς μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Πατα στο google ξηρογιαννοπουλος και παρε τους τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 -200 ευρώ προσφορά της Samsung στο public σήμερα. 829 όμως η τιμή πάλι είναι πολύ ψηλά σε σχέση με Σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 -200 ευρώ προσφορά της Samsung στο public σήμερα. 829 όμως η τιμή πάλι είναι πολύ ψηλά σε σχέση με Σκρουτζ.Δεν έχει κάτι στην ιστοσελίδα τους... Μήπως είναι μόνον στο κατάστημα ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Δεν έχει κάτι στην ιστοσελίδα τους... Μήπως είναι μόνον στο κατάστημα ? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι στο κατάστημα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλημέρα παιδιά, έχω μερικές ερωτήσεις. Είμαι 99% αποφασισμένος να αγοράσω το κινητό τον άλλο μήνα μόλις θα τσιμπήσω και το δώρο Πάσχα. Πάμε όμως στις απορίες μου γτ θέλω να είμαι 100% προετοιμασμένος. Λογικά αγορά θα κάνω απο skroutz? Παίζει βλέπω περίπου στα 700€ το Dual 64GB. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή απο εξωτερικό πιο οικονομική? Μετά την αγορά αν θελήσω να βάλω μια πάρα πολύ καλή θήκη και ένα πολύ καλό tempered glass πόσο περίπου θα κοστίσουν αυτά? Για προτάσεις θα γράψω μήνυμα στο συγκεκριμένο thread. Ασφάλεια πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω? Ένα ενδεικτικό κόστος για ασφάλεια πόσο θα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλημέρα παιδιά, έχω μερικές ερωτήσεις. Είμαι 99% αποφασισμένος να αγοράσω το κινητό τον άλλο μήνα μόλις θα τσιμπήσω και το δώρο Πάσχα. Πάμε όμως στις απορίες μου γτ θέλω να είμαι 100% προετοιμασμένος. Λογικά αγορά θα κάνω απο skroutz? Παίζει βλέπω περίπου στα 700€ το Dual 64GB. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή απο εξωτερικό πιο οικονομική? Μετά την αγορά αν θελήσω να βάλω μια πάρα πολύ καλή θήκη και ένα πολύ καλό tempered glass πόσο περίπου θα κοστίσουν αυτά? Για προτάσεις θα γράψω μήνυμα στο συγκεκριμένο thread. Ασφάλεια πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω? Ένα ενδεικτικό κόστος για ασφάλεια πόσο θα είναι? Παντως υπαρχουν και πολυ καλα μεταχειρισμενα φιλε μου αρκετα πιο κατω με λιγη χρηση, αν το ψαξεις καλα. ΠΡοσωπικα δε θα πηγαινα σε καινουριο πλεον με τοση ποικιλια, μιας και ειναι πεταμενα λεφτα, εκτος αν αλλαζεις καθε 2-3 χρονια και θες να το ευχαριστηθεις. Ασφαλεια εννοειται οτι αξιζει να κανεις. Εγω κανω στον Ξηρογιανοπουλο οταν εχω κινητο που θελω να το κρατησω και κοστιζει περιπου 25-35 ευρω αναλογα την αξια της συσκευης, σε καλυπτει για 1 χρονο για τα τα πιο σημαντικα (σπασιμο οθονης, υγρασια κλπ) Θεωρω οτι για το κοστος της αξιζει. Αξεσουαρ, ειχα μια πολυ λεπτη θηκη της Nillkin, μαυρη, που γινοταν ενα με το κινητο αλλα αν την εβγαζες 1-2 φορες εσπαγε καθως ηταν πολυ εφαρμοστη (οταν λεω οτι εσπαγε εννοω εκανε ραγισμα και δεν ηταν τοσο κολλητα πανω στο κινητο μετα αλλα δεν εβγαινε. Ηταν σκληρο πλαστικο αλλα ειχε αισθηση μαλακου, τρομερη θηκη. αυτη ειναι: https://www.amazon.it/gp/product/B075SXY6VQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ΚΑτα τα αλλα υπαρχει απειρη ποικιλια σε θηκες και τζαμια, εγω τα τζαμια δεν τα μπορω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παντως υπαρχουν και πολυ καλα μεταχειρισμενα φιλε μου αρκετα πιο κατω με λιγη χρηση, αν το ψαξεις καλα. ΠΡοσωπικα δε θα πηγαινα σε καινουριο πλεον με τοση ποικιλια, μιας και ειναι πεταμενα λεφτα, εκτος αν αλλαζεις καθε 2-3 χρονια και θες να το ευχαριστηθεις. Ασφαλεια εννοειται οτι αξιζει να κανεις. Εγω κανω στον Ξηρογιανοπουλο οταν εχω κινητο που θελω να το κρατησω και κοστιζει περιπου 25-35 ευρω αναλογα την αξια της συσκευης, σε καλυπτει για 1 χρονο για τα τα πιο σημαντικα (σπασιμο οθονης, υγρασια κλπ) Θεωρω οτι για το κοστος της αξιζει. Αξεσουαρ, ειχα μια πολυ λεπτη θηκη της Nillkin, μαυρη, που γινοταν ενα με το κινητο αλλα αν την εβγαζες 1-2 φορες εσπαγε καθως ηταν πολυ εφαρμοστη (οταν λεω οτι εσπαγε εννοω εκανε ραγισμα και δεν ηταν τοσο κολλητα πανω στο κινητο μετα αλλα δεν εβγαινε. Ηταν σκληρο πλαστικο αλλα ειχε αισθηση μαλακου, τρομερη θηκη. αυτη ειναι: https://www.amazon.it/gp/product/B075SXY6VQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ΚΑτα τα αλλα υπαρχει απειρη ποικιλια σε θηκες και τζαμια, εγω τα τζαμια δεν τα μπορω. Ακριβώς αυτό που λες θέλω, να το κρατήσω κανα 2-3 χρόνια γιαυτό θα πάω σε καινούργιο. Όπως είχα κρατήσει και το Note 2 που μου είχει βγεί ΣΚΥΛΙ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παντως υπαρχουν και πολυ καλα μεταχειρισμενα φιλε μου αρκετα πιο κατω με λιγη χρηση, αν το ψαξεις καλα. ΠΡοσωπικα δε θα πηγαινα σε καινουριο πλεον με τοση ποικιλια, μιας και ειναι πεταμενα λεφτα, εκτος αν αλλαζεις καθε 2-3 χρονια και θες να το ευχαριστηθεις. Ασφαλεια εννοειται οτι αξιζει να κανεις. Εγω κανω στον Ξηρογιανοπουλο οταν εχω κινητο που θελω να το κρατησω και κοστιζει περιπου 25-35 ευρω αναλογα την αξια της συσκευης, σε καλυπτει για 1 χρονο για τα τα πιο σημαντικα (σπασιμο οθονης, υγρασια κλπ) Θεωρω οτι για το κοστος της αξιζει. Αξεσουαρ, ειχα μια πολυ λεπτη θηκη της Nillkin, μαυρη, που γινοταν ενα με το κινητο αλλα αν την εβγαζες 1-2 φορες εσπαγε καθως ηταν πολυ εφαρμοστη (οταν λεω οτι εσπαγε εννοω εκανε ραγισμα και δεν ηταν τοσο κολλητα πανω στο κινητο μετα αλλα δεν εβγαινε. Ηταν σκληρο πλαστικο αλλα ειχε αισθηση μαλακου, τρομερη θηκη. αυτη ειναι: https://www.amazon.it/gp/product/B075SXY6VQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ΚΑτα τα αλλα υπαρχει απειρη ποικιλια σε θηκες και τζαμια, εγω τα τζαμια δεν τα μπορω. Καλημέρα. Εγώ πάλι είμαι απογοητευμένος από τις αγγελίες των μεταχειρισμένων. Οι τιμές παρατηρώ ότι είναι πολύ κοντά σε αυτές των καινούργιων...μάλλον κάτι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts