nikmav Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Καλησπερα μολις περασα την 11 , ολα δουλευουν καλα ολες οι εφαρμογες οκ βρήκα μερικα κολπακια αλλα δεν ξερω τις βασικες αλλαγες και πια αξιζει η αν πρεπει να κανουμε καποιες ρυθμισεις. Επισης ειδα διαφορα στην κυλιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Από πού τη κατέβασες φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 ΟΤΑ σημερα μου ηρθε το απογευμα ειναι η MIUI GLOBAL 11.0.3.0 (PDEMIXM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 καλημέρα έβαλα μαι εγώ την mui 11 από ινδια και θέλω να ρωτήσω αν έχει διαφορά με την ευρωπαϊκή?αυτή που έδωσε για Ελλάδα? επίσης στο κινητό μας δεν μπορούμε να βάλουμε αυτό το flash που κάνει η οθόνη σαν ειδοποίηση? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Έχω miui 10 global 9.6.27 . Δε έχει έρθει η αναβάθμιση ακόμη. Πρέπει να τη κάνω χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Έχω miui 10 global 9.6.27 . Δε έχει έρθει η αναβάθμιση ακόμη. Πρέπει να τη κάνω χειροκίνητα;Global developer έχεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ναι developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ναι developerΓια να πάρεις Miui11 θα πρέπει να βάλεις Global stable. Οι Global developer έχουν σταματήσει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Καλησπέρα. Αφού έκανα την αναβάθμιση στο miui11 από κει και μετά όταν συνδέω το bluetooth ακουστικό μου δεν έχω καθόλου ήχους ειδοποιήσων από το τηλέφωνο παρά μόνο τον ήχο κλήσης. Πριν την αναβάθμιση όταν συνέδεα το bluetooth ακουστικό οι ήχοι ειδοποιήσεων χαμήλωναν περίπου κατά 20 με 25%. Εγώ φυσικά θέλω να εξακολουθώ να έχω ήχους ειδοποιήσεων ανεξάρτητα εάν είναι το bluetooth ακουστικό συνδεδεμένο. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Η συσκκευη, αγορασμενη απο γερμανο/infoquest , μετα τις αναβαθμισεις που εχει παρει τοσο καιρο, υποστηριζει wifi calling? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Τι αντροιντ φοραει η συσκευη τωρα;ρωταω γιατι εχω βρει συσκευη και ειναι το μονο που θελω να μαθω ακομα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Τι αντροιντ φοραει η συσκευη τωρα;ρωταω γιατι εχω βρει συσκευη και ειναι το μονο που θελω να μαθω ακομα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ που έχω κάνει και το τελευταίο update είναι 9pkq1.190118.001 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Η συσκκευη, αγορασμενη απο γερμανο/infoquest , μετα τις αναβαθμισεις που εχει παρει τοσο καιρο, υποστηριζει wifi calling? παιδια, καποιος? please Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Δεν εχω cosmote για να το δοκιμάσω, όμως η ρύθμιση υπάρχει στο μενού. Δεν βρίσκω λόγο να μην το υποστηρίζει. φοράω xiaomi.eu Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 παιδια, καποιος? please Μαλλον οχι για την συσκευη σου....κοιτα εδω για συμβατες συσκευεσς χιαομι https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Μαλλον οχι για την συσκευη σου....κοιτα εδω για συμβατες συσκευεσς χιαομι https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Η λίστα είναι ενδεικτική. Δεν υπάρχει λόγος να μην το υποστηριζει η κοσμοτε ενω το υποστηρίζει το τηλεφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Η λίστα είναι ενδεικτική. Δεν υπάρχει λόγος να μην το υποστηριζει η κοσμοτε ενω το υποστηρίζει το τηλεφωνο. Για mimix2 είναι σίγουρο πως η cosmote δεν το υποστηρίζει...έστειλα για ενεργοποίηση και λέει πως δεν είναι συμβατή η συσκευή... Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Καλημέρα έχω βρει ένα mi.mix 2 ενός έτους στο.100 Ρίκο .αξίζει σαν αγορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IntruDerakI Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θέλω να κάνω update firmware στο mi mix2. Έχετε να προτείνετε κάποιο ώστε να μην έχω θέματα με το τηλ;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θέλω να κάνω update firmware στο mi mix2. Έχετε να προτείνετε κάποιο ώστε να μην έχω θέματα με το τηλ;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλε τη γνησια stable και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Γεια χαρα παιδια.Νεος κατοχος πριν μιας βδομαδας του κινητου.Ερχομενος απο P30 Lite(καμια σχεση με το Μι Μιx 2).Η μπαταρια ρουφιεται αβερτα..μονο αυτο με χαλασε και οτι δεν εχει πληθος θηκων SPIGEN που παιρνω στα κινητα μου.Καμερες δεν με πολυαπασχολουν Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Να το προσέχεις να το αγαπάς και να το χαρείς για πολλά χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Να το προσέχεις να το αγαπάς και να το χαρείς για πολλά χρόνια! :) Thanks πολυ και καλως σας βρηκα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Στου αδελφού μου (special edition) ξεκολλησε κατι που υπήρχε γυρω απο την κάμερα (το στρογγυλό περίβλημα του φακού αν καταλαβα καλα). Και δεν το πηρε είδηση ώστε να το βρει και να το κολλήσει. Υπάρχει υπόλειμμα κολλας τωρα εκεί. Υπάρχει περίπτωση να του δημιουργήσει πρόβλημα στην κάμερα? Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις φωτογραφίες. Ανταλλακτικό μπορεί να βρει και αν ναι πώς τοποθετεί το κολλάει απλά γύρω από το φακό όπως ήταν πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Γεια χαρα παιδια.Νεος κατοχος πριν μιας βδομαδας του κινητου.Ερχομενος απο P30 Lite(καμια σχεση με το Μι Μιx 2).Η μπαταρια ρουφιεται αβερτα..μονο αυτο με χαλασε και οτι δεν εχει πληθος θηκων SPIGEN που παιρνω στα κινητα μου.Καμερες δεν με πολυαπασχολουν Όταν λες αβέρτα; Εμένα μου κρατάει γυρω στις 30 ώρες με 4 ώρες ανοιχτή οθόνη. Ουσιαστικά το φορτίζω το βράδυ πριν πάω για ύπνο γύρω στο 20%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts