P_papadis Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Για να κάνουμε ροοτ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσουμε τον bootloader άρα αυτόματα χάνουμε τις τραπεζικές εφαρμογές και τις πληρωμές μέσω nfc. Το αναφέρω για όσους δεν ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Νόμιζα ότι έκανες root και ψάχνεις μια google camera που να λειτουργεί σωστά. Η συνολική διαδικασία είναι οι παρακάτω. 1. Κάνετε root μέσω magisk https://forum.xda-developers.com/mi-mix-2/how-to/one-xiaomi-mi-mix-2-chiron-unlock-t3785004 Ωστόσο επιφυλάσσομαι για το αν θα δουλεύουν οι πληρωμές μέσω nfc μετά το root. 2. Ακολουθείτε τον παρακάτω οδηγό για να δουλέψει η google camera https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31927-GOOGLE-CAMERA-STO-XIAOMI-MI-MIX-2/ Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Κατατοπιστικότατος. Προς το παρόν θα το αφήσω έτσι γιατί δεν έχω μυρωδιά από αυτά τα κόλπα και βλέπουμε. Να είσαι καλά..... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Κατατοπιστικότατος. Προς το παρόν θα το αφήσω έτσι γιατί δεν έχω μυρωδιά από αυτά τα κόλπα και βλέπουμε. Να είσαι καλά..... Να σαι καλά και εφόσον όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω δεν θα δουλεύουν οι πληρωμές μέσω nfc, καλύτερα να το αφήσεις όπως είναι. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Για να κάνουμε ροοτ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσουμε τον bootloader άρα αυτόματα χάνουμε τις τραπεζικές εφαρμογές και τις πληρωμές μέσω nfc. Το αναφέρω για όσους δεν ξέρουν.δεν ισχυει αυτο με το magisk root.Εγω ειμαι παντα root και χρησιμοποιω κανονικα τραπεζικες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Πώς γίνονται οι πληρωμές με NFC? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλημέρα, Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Προκειμένου να μην κατεβάζω άσκοπα εφαρμογές, συγχρόνισα το yahoo mail με το gmail. Ανοίγοντας δηλαδή το gmail, διαχειρίζομαι και τους δυο λογαριασμούς. Ενώ όμως στο λογαριασμό gmail δε με περιορίζει στη "συχνότητα συγχρονισμού", στο λογαριασμό yahoo με βάζει να επιλέξω "συχνότητα συγχρονισμού" ξεκινώντας από το 15λεπτο και φτάνοντας μέχρι τη 1 ώρα. Αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω; Θέλω, για παράδειγμα, αν κάποιος μου στείλει τώρα ένα mail, τώρα να το λάβω. Όχι να περιμένω 15 λεπτά ή μισή ώρα μέχρι να συγχρονίσει η εφαρμογή. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Εγώ το πήρα από banggood και έμεινα πολύ ευχαριστημένος Κάτι τέτοιο δε σου κάνει; Εκτός αν θέλεις οπωσδήποτε να το πάρεις απ' έξω. https://www.skroutz.gr/s/14684604/NILLKIN-Amazing-H-PRO-Tempered-Glass-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Xiaomi-Mi-Mix-2-2S.html Εγώ πάντως έχω βάλει αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://www.skroutz.gr/s/15051298/3MK-Premium-Flexible-Glass-Xiaomi-Mi-Mix-2-0-2mm-13217.html δυστυχώς στο ελληνικό κατάστημα δεν το έχουν διαθέσιμο (ασχετα τι γραφει στο site) οποτε το πήρα από banggood και περιμένω. Ευχαριστω πολύ παιδιά. Μια άλλη ερώτηση αν δεν γίνομαι κουραστικός. Μετά την αναβάθμιση σε miui 10 δεν μου βγάζει notifications στη lock screen. στις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να φαίνονται κανονικά οι ειδοποιήσεις. Από ότι έψαξα στο google είναι γνωστό bug....έχει κανεις κάνα workaround? Thanks Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Οταν λες notifications, εννοεις πασης φυσεως μηνύματα και ειδοποιήσεις; Emai, viber, χαμηλή μπαταρία, μηνυματα κ.τ.λ; Στο δικο μου κινητο, δείχνουν να δουλευουν κανονικα. Εχω παρατηρήσει μαλιστα οτι το ανοιγμα της οθονης, προηγειται της οποιας ειδοποίησης. Στο γραφειο δηλαδη που ειναι παντα διπλα μου το κινητό κι εχω οπτικη επαφή, βλεπω την οθονη να αναβει κι εν συνεχεια να ερχεται το viber/email κ.ο.κ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Άκυρο. Με αφορμή το ποστ σου, παρατήρησα ότι δε μου έρχονται ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος από fb και insta. Μονο από viber, messenger και gmail. Περίεργο. Έχω δώσεις όλες τις απαραίτητες άδειες κι όμως ούτε η οθόνη ανάβει, ούτε ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi Mix 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Την καλημέρα μου.... Το λοιπόν, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό, το έχω λατρέψει θα έλεγα, αλλά είμαι κομματάκι απογοητευμένος σε ότι αφορά την κάμερα. Δε μου αρέσουν καθόλου οι φωτό που βγάζει, αφήστε που πολλές φορές βγάινουν κάπως σαν πασαλειμμένες. Δε συζητάω να φωτογραφίσω την κόρη μου που τρέχει. Σε καμία περίπτωση δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις. Το θέμα είναι ότι λίγο να κουνηθεί κάποιος, εύκολα θα βγεί κάπως θολός στη φωτό. Με το ΟΡ5 που είχα πριν από αυτό, δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Όλες οι φωτό έβγαιναν εξαιρετικές. Προτού λοιπόν αρχίσω να σκέφτομαι να το αποχωριστώ, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου το ρουτάρει και να μου περάσει την gcam. (Με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια. Δε ζητάω να μου αφιερώσει χρόνο τζάμπα) Αφενός δεν έχω μυρωδιά από αυτά κι αφετέρου θα ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία προτού το δώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης Edited November 5, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Για αυτό και οι περισσότεροι πήγαν στο mi mix2s , το οποίο έχει πολύ ανώτερη κάμερα . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Δυστυχώς αυτός είναι και ο λόγος που το αλλάζω και εγώ. Η κάμερα του δεν είναι απλά μέτρια. Την θεωρώ άθλια για smartphone του 2017. Τις νυχτερινές λήψεις απλά τις ξεχνάς και για τις selfie το βράδυ άστο... Ενω είναι γρήγορο δεν μου έχει κολλήσει ποτέ, το ηχείο του εξαιρετικό και δυνατό, η μπαταρία αρκετά καλή και η ποιότητα κατασκευής κορυφή στο θέμα κάμερας είναι χρονιά πίσω και κάποια υποστήριξη από την xiaomi δεν βλέπω αν και ο φακός που φοράει είναι πολύ καλός. Πολλοί θα πουν βάλτε gcam αλλά άμα είναι να μπλέξω ξανά με ροοτ, ξεκλείδωμα κτλ... δεν θέλω. Ο λόγος που πήγα σε xiaomi είναι για να σταματήσω να ασχολούμαι με το κινητό με custom λύσεις που με είχαν κουράσει στο προηγούμενο leeco που είχα. Η xiaomi με απογοήτευσε. Γι αυτόν τον λόγο θα περάσω σε oneplus 6 που είναι όντως ναυαρχίδα και έχει πολύ καλύτερη και γρήγορη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Έτσι ακριβώς. Το κινητό κυριολεκτικά φυσάει, είναι ταχύτατο κι έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Προσωπικά δε χορταίνω να το βλέπω. Αυτό όμως το θέμα με την κάμερα, με γονάτισε. Παρ' όλα αυτά θα ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία με την gcam προτού το ξεφορτωθώ. Η OnePlus για εμένα είναι κορυφή. Τελείως άλλη κατηγορία όμως, κάτι το οποίο το αντιλαμβάνεσαι και από την τιμή του. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Έτσι ακριβώς. Το κινητό κυριολεκτικά φυσάει, είναι ταχύτατο κι έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Προσωπικά δε χορταίνω να το βλέπω. Αυτό όμως το θέμα με την κάμερα, με γονάτισε. Παρ' όλα αυτά θα ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία με την gcam προτού το ξεφορτωθώ. Η OnePlus για εμένα είναι κορυφή. Τελείως άλλη κατηγορία όμως, κάτι το οποίο το αντιλαμβάνεσαι και από την τιμή του. Το oneplus 6 παίζει αυτόν τον καιρό στα 350 από gearbest που είναι ότι καλύτερο σε vfm. Tο mi mix 2 το πείρα 300 πριν 4 μήνες. Τώρα δεν κάνει ούτε 250. Αν το ήξερα θα περίμενα και δεν θα είχα αλλάξει το leeco μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Την καλημέρα μου.... Το λοιπόν, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό, το έχω λατρέψει θα έλεγα, αλλά είμαι κομματάκι απογοητευμένος σε ότι αφορά την κάμερα. Δε μου αρέσουν καθόλου οι φωτό που βγάζει, αφήστε που πολλές φορές βγάινουν κάπως σαν πασαλειμμένες. Δε συζητάω να φωτογραφίσω την κόρη μου που τρέχει. Σε καμία περίπτωση δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις. Το θέμα είναι ότι λίγο να κουνηθεί κάποιος, εύκολα θα βγεί κάπως θολός στη φωτό. Με το ΟΡ5 που είχα πριν από αυτό, δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Όλες οι φωτό έβγαιναν εξαιρετικές. Προτού λοιπόν αρχίσω να σκέφτομαι να το αποχωριστώ, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου το ρουτάρει και να μου περάσει την gcam. (Με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια. Δε ζητάω να μου αφιερώσει χρόνο τζάμπα) Αφενός δεν έχω μυρωδιά από αυτά κι αφετέρου θα ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία προτού το δώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης Κανείς;;;;:( Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Όσον αφορά το θέμα της κάμερας. Έχω βάλει τη developer και η διαφορά της κάμερας είναι όντως συγκλονιστική. Δοκιμάστε τη πριν προχωρήσετε σε ριζικές λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Όσον αφορά το θέμα της κάμερας. Έχω βάλει τη developer και η διαφορά της κάμερας είναι όντως συγκλονιστική. Δοκιμάστε τη πριν προχωρήσετε σε ριζικές λύσειςΑυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Να δοκιμάσω. Για δώσε μου σε παρακαλώ καμιά πληροφορία παραπάνω. Αφού είπαμε, δεν έχω ιδέα. Τι είναι το developer; Στάλθηκε από το Xiaomi Mi Mix 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Να δοκιμάσω. Για δώσε μου σε παρακαλώ καμιά πληροφορία παραπάνω. Αφού είπαμε, δεν έχω ιδέα. Τι είναι το developer; Στάλθηκε από το Xiaomi Mi Mix 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί δεν βάζετε τη χειροκίνητη λειτουργία στις φώτο και να την κάνετε όπως σας αρέσει;Έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις που πιστεύω θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Γιατί δεν βάζετε τη χειροκίνητη λειτουργία στις φώτο και να την κάνετε όπως σας αρέσει;Έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις που πιστεύω θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό.Σωστός Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Για αυτό και οι περισσότεροι πήγαν στο mi mix2s , το οποίο έχει πολύ ανώτερη κάμερα . Το ξέρω ότι του mi mix 2s είναι καλύτερη η κάμερα αλλά αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή ή είναι απειροελάχιστες οι διαφορές ? Και φοβάμαι ότι το mi mix 2s έχει χειρότερη διάρκεια μπαταρίας από το mix 2. Κάτι διάβασα για 4-5 ώρες μόνο SOT σε 1.5 ημέρα. Εγώ αυτή την στιγμή με την 10.0.2.0 βγαζω 7 ώρες SOT σε 37 - 38 ώρες αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Γιατί δεν βάζετε τη χειροκίνητη λειτουργία στις φώτο και να την κάνετε όπως σας αρέσει;Έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις που πιστεύω θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Σωστό αυτό αλλά όχι και τόσο πρακτικό, ιδίως όταν έχεις να κάνεις με πιτσιρίκια που δε θα κάτσουν να στηθούν μέχρι να βρεις εσύ τις επιθυμητές ρυθμίσεις. Κάτω από άλλες συνθήκες, σαφώς και είναι η καλύτερη επιλογή η manual camera. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σωστό αυτό αλλά όχι και τόσο πρακτικό, ιδίως όταν έχεις να κάνεις με πιτσιρίκια που δε θα κάτσουν να στηθούν μέχρι να βρεις εσύ τις επιθυμητές ρυθμίσεις. Κάτω από άλλες συνθήκες, σαφώς και είναι η καλύτερη επιλογή η manual camera. Όντως και γω όταν πάω να πάρω κάποιο παιδάκι στο αυτόματο σε ένα κανονικά φωτισμένο δωμάτιο το βραδυ το πρόσωπο του θα βγει στάνταρ κουνημενο. Επίσης αργει αρκετά να εστιάσει σε τέτοιες συνθήκες. Χθες που πειραματίστηκα λίγο με τις χειροκίνητες συνθήκες όταν άλλαξα το αυτόματο στο διάφραγμα σε κάποια άλλη ρύθμιση και έβγαζα φωτογραφίες βγαίνανε κάτι οριζόντιες μαύρες γραμμές στις φωτογραφίες. Αυτό έγινε σε δωμάτιο βράδυ με χαμηλό φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Για αυτό και οι περισσότεροι πήγαν στο mi mix2s , το οποίο έχει πολύ ανώτερη κάμερα . Θελει να το παρει φιλος ενα απο τα δυο. Εχουν καλυτερη καμερα απο το Mi A2 Εχει ραδιο και αν οχι μπαινει με καποιον τροπο οπως εβαλα στο Mi A1 που ειχα; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως και γω όταν πάω να πάρω κάποιο παιδάκι στο αυτόματο σε ένα κανονικά φωτισμένο δωμάτιο το βραδυ το πρόσωπο του θα βγει στάνταρ κουνημενο. Επίσης αργει αρκετά να εστιάσει σε τέτοιες συνθήκες. Χθες που πειραματίστηκα λίγο με τις χειροκίνητες συνθήκες όταν άλλαξα το αυτόματο στο διάφραγμα σε κάποια άλλη ρύθμιση και έβγαζα φωτογραφίες βγαίνανε κάτι οριζόντιες μαύρες γραμμές στις φωτογραφίες. Αυτό έγινε σε δωμάτιο βράδυ με χαμηλό φωτισμό. Αν και δεν ασχολουμαι με τις καμερες των κινητων τις βλεπω ολες για κλαματα ειδικα σε λιγο φωτισμο για να βγουν ακινητα θελει ois Ειχα ενα διαστημα το Mi A2 που λενε καλη καμερα κλπ και εγω ειδα ενα χαλι και μισο. Ισως να ειμαι υπερβολικος γιατι τραβαλω τα παιδια μου με A6500 με εναν 30αρη Sigma 1.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Βρε παλικαρε mirrorless κάμερα σονάρα με 1.4 φακό τί περιμένεις να δεις μετά από κινητό?? :) Μονάχα s8,s9 Huawei p20 pro note σειρά κλπ με αστραπιαίο φοκους μπορεί να σε ικανοποιήσει κάπως... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Οταν λες notifications, εννοεις πασης φυσεως μηνύματα και ειδοποιήσεις; Emai, viber, χαμηλή μπαταρία, μηνυματα κ.τ.λ; Στο δικο μου κινητο, δείχνουν να δουλευουν κανονικα. Εχω παρατηρήσει μαλιστα οτι το ανοιγμα της οθονης, προηγειται της οποιας ειδοποίησης. Στο γραφειο δηλαδη που ειναι παντα διπλα μου το κινητό κι εχω οπτικη επαφή, βλεπω την οθονη να αναβει κι εν συνεχεια να ερχεται το viber/email κ.ο.κ. συγγνώμη για την καθυστέρηση. επηξα στην δουλειά :P . αναφέρομαι στο παρακάτω bug. https://en.miui.com/thread-2898742-1-1.html όταν έρθει κάποια ειδοποίηση ανάβει κανονικά η οθόνη ΑΛΛΑ αν δεν ασχοληθώ με την ειδοποίηση γιατί έχω κάποια δουλειά εκείνη τη στιγμή μετά από λίγη ώρα η ειδοποίηση "φεύγει" από την οθόνη κλειδώματος και δεν υπάρχει κανένα εικονίδιο στο πάνω μερος να με ενημερωσει πως έχω μήνυμα. για να δω ΑΝ έχω μήνυμα πρέπει να ξεκλειδώσω το κινητό για το root που ρώτησες κανε ένα check στο xiaomi-miui.gr. είναι dedicated μονο για xiaomi και λογικά θα υπάρχει κάποιος οδηγός. :happy: Edited November 7, 2018 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts