kormoranos1989 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Αν την περάσεις από τον updater κατέβασε αυτή που λέει recovery. Είναι περίπου 1.7GB Μετά πήγαινε στον updater και επέλεξε "choose update package", επιλέγεις τη ρομ που κατέβασες πατάς να φλασαρει και περιμένεις Edit :αυτό για να γίνει πιστεύω ότι έχεις official recovery και όχι twrp Σίγουρα δεν θέλει unlock με το recovery; Γιατί στις οδηγίες λέει ότι θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σίγουρα δεν θέλει unlock με το recovery; Γιατί στις οδηγίες λέει ότι θέλει. Tώρα με προβλημάτισες,εγώ είχα προβεί σε unlock και μετά το πέρασα μέσω fastboot,πάντως θυμάμαι ότι στο mi max 2 την είχα κατεβάσει στον υπολογιστή την ,μετέφερα σε φάκελο και την έκανα απευθείας μέσω του updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλημέρα, το Σαββατο εφαγε μια μεγαλοπρεπεστατη τουμπα απο τα χερια το κινητο, το κλωτσε ο μικρος και εκανε 5-6 γκελ στο πατωμα - τσιμένο, χτυπησε σε και στις 4 γωνιες η θηκη (η μαμα θηκη), αλλα εκανε την δουλεια της τελεια!!! Το κινητο αθικτο. Τωρα θελω να παρω αλλη μια , ιδανικα θα ηθελα την ιδια που ειχε μεσα το κουτι αλλα απο οτι ξερω δεν πουλιεται χωριστα, οποτε αν εχει κανεις καμια ιδεα για οσο πιο κοντινη θηκη στην original να μου πει. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 http://en.miui.com/a-232.html Εδώ δε λέει για unlocked bootloader, μη μπερδεύεστε με τον οδηγό για το recovery update. Το πολύ πολύ όμως να μην το περάσει. Πάντως το καλύτερο είναι να ξεκλειδώσουν bootloader οποίος δεν το έχει κάνει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) Και μένα σήμερα έπεσε από τραπέζι κάτω πλακάκι, με την εργοστασιακή θήκη. Μου κόπηκε η ανάσα!! Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι σπάει σαν αυγό το κεραμικό. Τελικά δεν έπαθε τίποτα! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή είμαι λίγο άσχετος, τι κερδίζω αν ξεκλειδώσω bootloader.Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος απλά , για να μην σας κουραζω Edited July 9, 2018 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Unlocked bootloader σημαίνει ότι σε περίπτωση που κολλήσει το κινητό η μπρικαρει επανέρχεται πολύ εύκολα. Με κλειδωμένο είναι μανίκι να το επαναφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Από αυτονομία τι λέει; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρα πολύ κάλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Οπότε, θα το βάλω σε πρόγραμμα να το ξεκλειδώσω. Απ' ότι είδα , μέσω λογαριασμού Mi το ξεκλειδωνω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Για κάποιον που ρωτούσε για 4G+ πιάνω με wind & cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Για κάποιον που ρωτούσε για 4G+ πιάνω με wind & cosmoteΚαι εγώ πιάνω τώρα,με την προηγούμενη beta δεν επιανα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Αν την περάσεις από τον updater κατέβασε αυτή που λέει recovery. Είναι περίπου 1.7GB Μετά πήγαινε στον updater και επέλεξε "choose update package", επιλέγεις τη ρομ που κατέβασες πατάς να φλασαρει και περιμένεις Edit :αυτό για να γίνει πιστεύω ότι έχεις official recovery και όχι twrp Πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα αν την κατεβάσω απευθείας στο κινητο, και όχι στο πισι...; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα αν την κατεβάσω απευθείας στο κινητο, και όχι στο πισι...; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα, μου βγάζει ερρορ στην εκκίνηση του download. Unlock δεν μπόρεσα να κάνω λόγω ασυμβατότητας του mi unlock με windows 10. Δοκίμασα κάποιες λύσεις αλλά δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Το δοκίμασα, μου βγάζει ερρορ στην εκκίνηση του download. Unlock δεν μπόρεσα να κάνω λόγω ασυμβατότητας του mi unlock με windows 10. Δοκίμασα κάποιες λύσεις αλλά δεν.Και εγώ windows 10 έχω μια χαρά ξεκλειδώνει, έκανες bound την συσκευή με τον λογαριασμό σου; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα αν την κατεβάσω απευθείας στο κινητο, και όχι στο πισι...; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλησπερα σε ολους..Λεω να κανω μεταβαση απο Xperia Z5. Το μονο που με 'κραταει' ειναι το τι διαφορες εχει η καμερα μερα και νυχτα συγκριτικα με το Ζ5. Παρακαλω αν καποιος μπορει να μου απαντησει θα το θεωρησω μεγαλη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Και εγώ windows 10 έχω μια χαρά ξεκλειδώνει, έκανες bound την συσκευή με τον λογαριασμό σου; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ολα τα έκανα. Δεν κάνει detect το κινητό το mi unlock. Σαν να μη το συνδέω ποτε. Ενώ όταν κάνω install τους drivers από το mi unlock το βλέπει κανονικά, ενώ φαίνεται και στο device manager κανονικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Πάρα πολύ κάλαΈχεις κάποιο Λίνκ να την κατεβάσω; Έχει OTA updates; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) έχει update κάθε εβδομάδα και είναι stable, (δεν φέρνω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσετε στο κινητό) 1. Κάνεις unlock τον bootloader 2. Κάνεις backup σε οτιδήποτε θες. (θα γίνει reset) 3. Install αυτόν τον TWRP recovery. 4. Format data από TWRP. 5. Wipe davlink, data, cache, internal. 6. Eγκατάσταση ROM από εδώ και reboot. 7. Reboot στο recovery και ξανά τα βήματα 3,4,5 8. Τοποθετούμε τα αρχεία των βημάτων 9,10,11,12 στην internal memory ή στην sd card. 9. Eγκατάσταση αυτόν τον kernel. 10. Εγκατάσταση αυτό το firmware. 11. Εγκατάσταση ROM από εδώ 12. Εγκατάσταση google apps από εδώ. (όποια μας αρέσει και στην έκδοση ARM64 android 8.1 πάντα). αν μπορέσω θα ανεβάσω κάνα screenshot. https://imgur.com/a/sxGFFov Edited July 11, 2018 by yiwrgos ανέβηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Παιδιά έβαλα το miui 10 (8.7.5) και έχω πάθει πλάκα με το bokeh εφέ στην κάμερα (πορτρέτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 έχει update κάθε εβδομάδα και είναι stable, (δεν φέρνω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσετε στο κινητό) 1. Κάνεις unlock τον bootloader 2. Κάνεις backup σε οτιδήποτε θες. (θα γίνει reset) 3. Install αυτόν τον TWRP recovery. 4. Format data από TWRP. 5. Wipe davlink, data, cache, internal. 6. Eγκατάσταση ROM από εδώ και reboot. 7. Reboot στο recovery και ξανά τα βήματα 3,4,5 8. Τοποθετούμε τα αρχεία των βημάτων 9,10,11,12 στην internal memory ή στην sd card. 9. Eγκατάσταση αυτόν τον kernel. 10. Εγκατάσταση αυτό το firmware. 11. Εγκατάσταση ROM από εδώ 12. Εγκατάσταση google apps από εδώ. (όποια μας αρέσει και στην έκδοση ARM64 android 8.1 πάντα). αν μπορέσω θα ανεβάσω κάνα screenshot. https://imgur.com/a/sxGFFovΈγινε ευχαριστούμε Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granny Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Παιδιά έβαλα το miui 10 (8.7.5) και έχω πάθει πλάκα με το bokeh εφέ στην κάμερα (πορτρέτο) που ειναι αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Παιδιά το global ποιο κωδικό μοντέλου έχει , μην κάνουνε κανα λάθος στην αγορά . Πχ στο Redmi note 4 είναι το 201602 , σε αυτό ποιο είναι ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 που ειναι αυτο;;;Μόλις ανοίξεις τη κάμερα ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το global ποιο κωδικό μοντέλου έχει , μην κάνουνε κανα λάθος στην αγορά . Πχ στο Redmi note 4 είναι το 201602 , σε αυτό ποιο είναι ;Γιατί είδες κάπου διαφορετικές εκδόσεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ένα global υπάρχει ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Στην global beta υπάρχει (miui10) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts