kyrgeo1978 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Έχετε να καμία ιδέα που μπορώ να βρω αντιχαρακτικο γυαλί για την οθόνη του; Έχετε υπόψη κανένα ελληνικό κατάστημα; Nillkin tempered glass. Από skroutz περίπου 15€. Από Κίνα το παίρνεις από banggood με μέθοδο αποστολής priority direct mail και κόστος περίπου 10€. Για βάλε nova να δεις μήπως δεν το κανει... ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @kyrgeo1978 μήπως δίπλα στο miui.gr πρεπει να ανοιξουμε ενα θέμα για το κινητο μας...Δεν έχει νομιζω Εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/28417-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-Rom-%CF%83%CE%B5-mi-mix-2/ φίλε μου. Γράφει άλλο πράγμα ο τίτλος αλλά έχει γίνει γενικό. Αν και καλύτερα να ανοιχθεί ένα γενικό. Edited December 13, 2017 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Σε άσπρο το έχει κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Επανέρχομαι μετά τα παράπονά μου σχετικά με το κινητό μου. Τελικά για τα "σπασίματα" στην κίνηση, τα κολλήματα και τις επανεκκινήσεις έφταιγε το launcher της Yandex που είχα περάσει! Σε παλιότερο κινητό (android 4) είχα μια άλλη έκδοση του που πέταγε. Πλέον με το miui δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα!! Πλήρως ικανοποιημενος και εγώ τώρα... Πάντως αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το πως θα δημιουργήσω φακέλους στην επιφάνεια εργασίας για την ομαδοποίηση εφαρμογών. Επίσης, πως σβήνω εφαρμογές από την επιφάνεια εργασίας χωρίς να τις απεγκαταστήσω; Δεν έχει συρτάρι εφαρμογών ο launcher. Φτιάξε έναν φάκελο και ρίξε μέσα ότι δε σ ενδιαφέρει. Σύροντας ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο δημιουργείται φάκελος που του δίνεις οποία ονομασία θέλεις Μπορεις να δοκιμάσεις άλλον launcher αν χρειάζεσαι συρτάρι να κρύβεις εφαρμογές, πχ nova Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δεν έχει συρτάρι εφαρμογών ο launcher. Φτιάξε έναν φάκελο και ρίξε μέσα ότι δε σ ενδιαφέρει. Σύροντας ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο δημιουργείται φάκελος που του δίνεις οποία ονομασία θέλεις Μπορεις να δοκιμάσεις άλλον launcher αν χρειάζεσαι συρτάρι να κρύβεις εφαρμογές, πχ nova Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks. Θα δοκιμάσω με τους φακέλους χωρίς άλλο launcher προς το παρόν. Στο δεύτερο χώρο έχω βάλει το launcher της microsoft αλλά δεν τον έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου. Τον ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πάντως έχει πολύ ακτινοβολία ρε παιδιά. :( Model MDE5 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit Head:0.390W/Kg Body:1.770W/Kg (Max distance 5 mm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το head ειναι το σημαντικό, ο πισινός δεν παθαίνει τίποτα Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το head ειναι το σημαντικό, ο πισινός δεν παθαίνει τίποτα Γιατί εσύ μόνο μιλάς με το κινητό σου? Όταν σερφαρεις, παίζεις παιχνίδια, χρησιμοποιείς εφαρμογες στον πισινό σου το'χεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Γιατί εσύ μόνο μιλάς με το κινητό σου? Όταν σερφαρεις, παίζεις παιχνίδια, χρησιμοποιείς εφαρμογες στον πισινό σου το'χεις? Lol, οταν το έχεις στα χέρια η ακτινοβολία ειναι ελάχιστη αφού συνήθως δεν το κόλας στην παλάμη. Η μέτρηση 1,7 αφορά απόσταση 5mm από το σωμα. Με αλλά λόγια αφορά το "φόρεμα" του κινητού (συνήθως κωλοτσεπη, μπροστινή τσέπη, τσέπη πουκάμισου) Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Στα πόσα € έχετε βρει τη καλύτερη τιμή για το 4/64; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Στα πόσα € έχετε βρει τη καλύτερη τιμή για το 4/64; 388 σήμερα από Bg.ειναι σε pre-order και θα γίνει αποστολή 31-12. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 388 σήμερα από Bg.ειναι σε pre-order και θα γίνει αποστολή 31-12. Το τσίμπησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dontias Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εγω το τσίμπησα παιδιά και είμαι ενθουσιασμενος. Ειχα σκοπό για το 128 αλλα πιστεύω και με το 64 θα εμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Το τσίμπησες; Ναι παρόλο που έχω το S7 edge το αγόρασα.το μόνο που φοβάμαι είναι η κάμερα του.ελπιζω να μην είναι πολύ χειρότερη. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Δείχνει τηλεφωνάρα από κάθε άποψη Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Στην παραγγελια απο bang τι πρεπει να προσεξουμε για να μην εχουμε εκπληξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Αποστολή με priority direct mail. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Στην παραγγελια απο bang τι πρεπει να προσεξουμε για να μην εχουμε εκπληξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ναι παρόλο που έχω το S7 edge το αγόρασα.το μόνο που φοβάμαι είναι η κάμερα του.ελπιζω να μην είναι πολύ χειρότερη. Προσωπική μου άποψη κακός πήρες samsung. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Προσωπική μου άποψη κακός πήρες samsung. Δεν θα διαφωνήσω,εν μέρει έχεις δίκιο.πολλα τα λεφτά για αυτά που προσφέρουν.ειναι η πρώτη φορά και τελευταία που δίνω τόσα λεφτά για κινητό ναυαρχίδα.και να φανταστείς ότι είμαι xiaomi boy,έχω ένα κάρο συσκευές στο σπίτι μου αλλά είναι η πρώτη φορά που αγοράζω xiaomi κινητό. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Δεν θα διαφωνήσω,εν μέρει έχεις δίκιο.πολλα τα λεφτά για αυτά που προσφέρουν.ειναι η πρώτη φορά και τελευταία που δίνω τόσα λεφτά για κινητό ναυαρχίδα.και να φανταστείς ότι είμαι xiaomi boy,έχω ένα κάρο συσκευές στο σπίτι μου αλλά είναι η πρώτη φορά που αγοράζω xiaomi κινητό. καλοριζικο να το χαρεις και χρονια πολλα σε ολους παιδια με υγεια και ευτιχια Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αποστολή με priority direct mail. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. το "priority air mail" ειναι το ιδιο να υποθεσω, βασικα δεν ειχε κατι αλλο σε priority Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Το 128άρι πάντως βλέπω δεν "παίζει" πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 το "priority air mail" ειναι το ιδιο να υποθεσω, βασικα δεν ειχε κατι αλλο σε priority Όχι, δεν είναι το ίδιο, με αυτό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις Βλέπω ότι έχει priority direct mail με €1.92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Όχι, δεν είναι το ίδιο, με αυτό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις Βλέπω ότι έχει priority direct mail με €1.92 Είναι το ίδιο πράγμα. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Όχι, δεν είναι το ίδιο, με αυτό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις Βλέπω ότι έχει priority direct mail με €1.92 Είναι το ίδιο πράγμα. Δεν ειχε κατι αλλο, EMS, priority air mail και το κλασικο Free στο βημα που επιλεγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Δεν ειχε κατι αλλο, EMS, priority air mail και το κλασικο Free στο βημα που επιλεγεις Εγώ βλέπω 3 επιλογές Air parcel registered free Priority direct mail €2.14 EMS €14.27 Αν και δεν έχει κανένα διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts