Avadonmod Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Τι κινητό έχεις σήμερα ; Εγώ από iPhone 7 πήγα στο iPhone 8 Plus και η διαφορά είναι μεγάλη. Αν είσαι τύπος με τσάντα τσαντάκι μπανάνα κανένα πρόβλημα. Εγώ φεύγω για δουλειά έχοντας στο χέρι κινητό θήκη με γυαλιά και κλειδιά. Το 7αρακι το χούφτώνα σαφώς πιο καλά στην παλάμη μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Εσύ έκανες μεγάλο άλμα στο μέγεθος!! Στην αρχή είχα συσκευή στις διαστάσεις του iPhone 7, μετά πήγα σε αυτό που έχω τώρα, που είναι 150 mm αντί για 140 του προηγούμενου, και σε αυτό που θα πάω τώρα μαζί με τη θήκη θα είναι σίγουρα 160mm. Όπως λέει και Pavlosdr υποκειμενικό είναι αυτό. Άλλα έτσι όπως τα λες δεν είναι δα και μικρό, και για κινητό αυτές οι διαφορές είναι εμφανείς. Σπάνια έχω μαζί μου κάποια τσάντα, συνεπώς υποθέτω θα με δυσκολέψει! Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Καηκα για τα καλά σήμερα. Τόσες μέρες πάντως δεν το έχω αισθανθεί ποτε να ζεσταίνεται έστω και λίγο. Το 7ρακι αρκετές φορές ηταν ζεστό. Ίσως η μεγαλύτερη επιφάνεια να βοηθά ίσως και ο 6πυρηνος να δουλεύει πιο χαλαρά. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Άντε να δούμε πως παίζει και η 12. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Στη 12 μετράει χρήση οθόνης ανα ημέρα και όχι από την τελευταία φόρτιση έχω την εντύπωση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Στη 12 μετράει χρήση οθόνης ανα ημέρα και όχι από την τελευταία φόρτιση έχω την εντύπωση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Θα το κοιτάξω καλύτερα. Εύχομαι να μην έχουν κάνει καμμία μπούρδα και να δούμε καλές αυτονομίες. Όση ώρα παίζω με την 12 βλέπω καλύτερη ομαλότητα στο scrolling σε σχέση με πριν. Ιδίως στο Twitter η διαφορά βγάζει μάτια με πριν. Και σε ταχύτητα στο Facebook και στο YouTube είναι αισθητή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Θα κάνω μια σίγουρα χιλιοειπωμένη ερώτηση αλλά δεν έχω χρόνο για ψάξιμο οπότε ζητω την κατανόησή σας. Πρόκειται άμεσα να παραγγείλω το 8+ 64gb από kiniti.gr και θέλω να μάθω αν πρέπει να προσέξω κάτι (πχ παραεισαγωγή χωρίς εγγύηση κλπ). Τα δύο μοντέλα (64gb-256gb) έχουν κάποια άλλη διαφορά πέραν του αποθηκευτικού χώρου? Και κάποιο tempered glass που προτείνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν αλλαζει κατι οσο αφορα τον αποθηκευτικο χωρο. Οτι ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα εχει 2 χρονια εγγυηση και το αναγνωριζουν τα εξουσιοδοτημενα πλεον. εγω στα δικα μου τηλ χρησιμοποιω της spigen και ειμαι ευχαριστημενος. Βεβαια υπαρχουν τα orlyz, icarez & klearlook. εξησου πολυ καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Belkin temperedcurved από τους επισήμους. 30 ευρώ γυαλί χημικώς επεξεργασμένο μπαίνει με μηχάνημα και είναι στην υφή ίδιο με την οθόνη του αιφον. Καμία σχέση με τα κινεζικά που χάνουν την Ολεοφοβικη τους επιφάνεια. Μακριά από klearlook. Όμορφο αλλά χαράζει και μόνο να το κοιτάς. Θήκη δες την playproof rhinoshield. Προστατεύει και το μπροστά και το πίσω τζάμι και δεν σπάει. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν αλλαζει κατι οσο αφορα τον αποθηκευτικο χωρο. Οτι ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα εχει 2 χρονια εγγυηση και το αναγνωριζουν τα εξουσιοδοτημενα πλεον. εγω στα δικα μου τηλ χρησιμοποιω της spigen και ειμαι ευχαριστημενος. Βεβαια υπαρχουν τα orlyz, icarez & klearlook. εξησου πολυ καλα!! Αυτό που λες ισχύει για απόδειξη. Με τιμολόγιο είναι πλέον 1 έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Έτοιμος για video editing :p Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Φιλοι ερωτηση..σημερα για το update στην 12 με itunes... κανουμε backup μετα επαναφορα και μετα set up NEW και περνουμε το backup? Σωστα? για καθαρη εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Φιλοι ερωτηση..σημερα για το update στην 12 με itunes... κανουμε backup μετα επαναφορα και μετα set up NEW και περνουμε το backup? Σωστα? για καθαρη εγκατασταση. Άμα κανείς back up και επαναφορά προφανώς και δεν κανείς καθαρή εγκατάσταση. Καθαρή εγκατάσταση θα κάνεις μέσω σύννεφου icloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εγώ προχώρησα το πρωί με αυτό https://ios.gadgethacks.com/how-to/download-install-ios-12-gm-golden-master-your-iphone-0187347/ Συνέχεια περί μπαταρίας ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Άμα κανείς back up και επαναφορά προφανώς και δεν κανείς καθαρή εγκατάσταση. Καθαρή εγκατάσταση θα κάνεις μέσω σύννεφου icloud Στο icloud δεν εχει χωρο για της φωτο.Τα 5gb δεν χωρανε στο back up. Ποιος είναι ο σωστος τροπος? Edited September 17, 2018 by gregstar1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εγώ προχώρησα το πρωί με αυτό https://ios.gadgethacks.com/how-to/download-install-ios-12-gm-golden-master-your-iphone-0187347/ Συνέχεια περί μπαταρίας ... Sent from my iPhone using Tapatalk Το έκλεισες πριν την πλήρη φόρτιση; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Το έκλεισες πριν την πλήρη φόρτιση; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Όχι. Γενικά δεν το κλείνω ποτέ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Φιλοι ερωτηση..σημερα για το update στην 12 με itunes... κανουμε backup μετα επαναφορα και μετα set up NEW και περνουμε το backup? Σωστα? για καθαρη εγκατασταση. Γιατί μπερδεύεσαι Αν επαναφερεις backup εννοείται ότι δεν κάνεις καθαρή εγκατάσταση Μην μπερδεύεσαι με icloud και .....συννεφιές Για καθαρά εγκατάσταση θα πατήσεις SETUP AS NEW χωρίς να επαναφερεις τίποτα από πουθενά ..μετά εννοείται θα βάλεις το ID σου για icloud itunes κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Γιατί μπερδεύεσαι Αν επαναφερεις backup εννοείται ότι δεν κάνεις καθαρή εγκατάσταση Μην μπερδεύεσαι με icloud και .....συννεφιές Για καθαρά εγκατάσταση θα πατήσεις SETUP AS NEW χωρίς να επαναφερεις τίποτα από πουθενά ..μετά εννοείται θα βάλεις το ID σου για icloud itunes κλπ Oντως κολλησα,Και αν δεν εχω κανει back up στο icloud ? Θα χασω φωτο μηνηματα ιmassege? Γιατι δεν κανω back up στο icloud, κανω στον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Δεύτερη φόρτιση με την 12 και καπάκι μια ώρα σερφάρισμα με Tapatalk. Διάβαζα για χειρότερη μπαταρία αλλά δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής στο δικό μου setup. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 62 λεπτά στο 100%; Κούκου 8 η ώρα :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Τελικά 16A366 αυτή που έδωσαν όποτε είναι ίδια με την GM που κυκλοφορούσε. Θα χαρεί πολύς κοσμάκης σήμερα με αυτά που θα δει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 62 λεπτά στο 100%; Κούκου 8 η ώρα :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πες μου λίγο το κατάστημα που σ άλλαξε τη μπαταρία. Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Πες μου λίγο το κατάστημα που σ άλλαξε τη μπαταρία. Σε ευχαριστώ πολυ Όχι αυτό το λέω για τον Jonos, για τα στατιστικά που ανέβασε, εγώ έχω 6s και του άλλαξα μπαταρία στο my-I Γλυφάδα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited September 17, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μόλις κυκλοφόρησε το iOS 12! Για να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Όχι αυτό το λέω για τον Jonos, για τα στατιστικά που ανέβασε, εγώ έχω 6s και του άλλαξα μπαταρία στο my-I Γλυφάδα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ξέρεις αν στέλνουν ή πρέπει να μεταβώ στο κατάστημα τους? Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Δε γνωρίζω, εμένα μου την άλλαξε σε 3 λεπτά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από την αυτονομία της συσκευής με iOS 12. Νομίζω οι κάτοχοι 8,8+ και X που έτρεχαν ένα χρόνο τώρα με την 11 θα βλέπουν άλλες συσκευές από χθες το βράδυ. Εγώ είμαι φρέσκος με το 8+ και πέρσι με το 7αρακι έμεινα τον περισσότερο καιρό στην 10.3.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts