Jump to content

Phone 8 Plus

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ βλέπω το S7 μου με θήκη και μου γυρνάνε τα λαμπάκια, αλλά όταν τριγυρνάει ένα πιτσιρίκι στο σπίτι δεν υπάρχει άλλη λύση :) όλα τα iPhone τα είχα χωρίς τίποτα πάνω, εννοείται φυσικά ότι αποκτούσαν και τα σημάδια τους

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Δεν λέω αυτό

Πολλοί κοιτάνε την εμφάνιση και περιμένουν πως και πως τα νέα μοντέλα να έχουν διάφορες αλλαγές

Ναι αλλά όταν του βάζεις μια τέτοια θήκη δεν φαίνεται τίποτα. Τι να τις κανείς τις αλλαγές

για οταν τα βγαζεις το βραδυ και τα καθαριζεις με το πανακι .... ;)

:lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Προσωπικά γούστα είναι αυτά

Εγώ σχεδόν πάντα δεν βάζω θήκες ούτε τζάμια

Και δεν είχα πρόβλημα ούτε γρατζουνιές ούτε σημάδια

Βέβαια το προσέχω χειμώνα καλοκαίρι. Απλά θέλω να το πιάνω σκέτο.

Οι χοντρές θήκες μ εκνευρίζουν

Nokia 8800 Scirocco

Από την εμπειρία μου, ενώ πάντα θέλω να έχω σκέτο το κινητό, τελικά αποφασίζω να βάλω θήκη + τζάμι μετά από λίγο γιατί το φοβάμαι. Πχ στο S7E που είχα πριν το iPhone, είχα θήκη από τις πρώτες μέρες την οποία δεν έβγαλα ποτέ με αποτέλεσμα να έχω άψογο πλαίσιο και πίσω τζάμι. Στην οθόνη δεν έβαλα τίποτα και όσο και αν το πρόσεχα, έκανε κάτι μικρογρατσουνιές (πολύ μικρές αλλά εμφανείς) οπότε με το iPhone φοβήθηκα γιατί διάβασα ότι είναι ευαίσθητο το τζάμι και έβαλα tempered.

Γενικά αλλάζω συχνά κινητά και πάντα τα έχω σε τέλεια κατάσταση γιατί και "φεύγει" πιο γρήγορα και "πιάνει" πιο πολλά.

Υ.Γ: Για να προλάβω μερικούς που μπορεί να σχολιάσουν οτι έτσι δεν "ευχαριστιέσαι" το κινητό, προσωπικά επιλέγω λεπτές και διακριτικές θήκες και γενικά είμαι πολύ προσεκτικός δηλαδή θα είναι μόνο του στην τσέπη, δεν θα το ρίξω κάτω κλπ. Δεν θέλω δηλαδή μια χοντροκομμένη θήκη για να με προστατέψει. ;)

Edited by jimdem582

Γιαυτό το λόγο θέλω να πάρω ένα bumper case της thanoteck https://www.thanotech.com/products/iphone-7-plus-8-plus-cases

Το μονο που σκέφτομαι είναι το πόσο πλατύ κάνει το κινητό.

:D

παλια δεν χρησιμοποιουσα ποτε θηκη...

θα μου αρεσε να επιστρεψω σε αυτο παλι...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά,υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην γυρίζει το μενού στα πλάγια?

Γυρίζει με το παραμικρό.

Παιδιά,υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην γυρίζει το μενού στα πλάγια?

Γυρίζει με το παραμικρό.

Σηκώνεις το control center και πατάς την κλειδαριά

Βέβαια σε καμία εφαρμογή μετά δεν θα έχεις περιστροφή.

Αλλά είναι πολύ εύκολο όποτε θέλεις το αλλάζεις

Nokia 8800 Scirocco

Πάντως αντικειμενικά η 11.2 και γενικα η 11 είναι ίσως η πιο crashariki version του IOS

εχω διπλα ενα 7 με την τελευταια 10 και νομιζω είναι πολυ καλύτερη ...εκτος απο γαφικα που ειναι πιο σωστη η 11 για εμένα.....

το κινητο είναι φοβερο και σβήνει τις ατέλειες αλλα ειδικά στο γύρισμα της οθονις απο καθετα στο παραλληλο και στο άλλο με την οθονη το καταλαβαινεις αμέσως οτι ειναι software issue...παρα τις φιλότιμες προσπάθειες τις κινηταρας να τα κανει ολα οκ...

επισης διαβασα οτι η 11.2.6 εσβησε σε πολλους το εικονίδιο της μπαταριας....

https://www.forbes.com/sites/gradsoflife/2018/02/09/building-smart-cities-and-a-smarter-youth-population/#7c3f1c3e3bcd

αν περιμένουμε τον ιούνιο το επόμενο WWDC για να δούμε μια σταθερη έκδοση κλάιν...

Edited by manolisv

Πάντως αντικειμενικά η 11.2 και γενικα η 11 είναι ίσως η πιο crashariki version του IOS

εχω διπλα ενα 7 με την τελευταια 10 και νομιζω είναι πολυ καλύτερη ...εκτος απο γαφικα που ειναι πιο σωστη η 11 για εμένα.....

το κινητο είναι φοβερο και σβήνει τις ατέλειες αλλα ειδικά στο γύρισμα της οθονις απο καθετα στο παραλληλο και στο άλλο με την οθονη το καταλαβαινεις αμέσως οτι ειναι software issue...παρα τις φιλότιμες προσπάθειες τις κινηταρας να τα κανει ολα οκ...

επισης διαβασα οτι η 11.2.6 εσβησε σε πολλους το εικονίδιο της μπαταριας....

https://www.forbes.com/sites/gradsoflife/2018/02/09/building-smart-cities-and-a-smarter-youth-population/#7c3f1c3e3bcd

αν περιμένουμε τον ιούνιο το επόμενο WWDC για να δούμε μια σταθερη έκδοση κλάιν...

Πως γίνεται με τα supper duper κινητά με τους επεξεργαστάρες και γραφικάρες να έχετε κρασαρίσματα κλπ κλπ και εγώ με τον Κολοκοτρώνη μου iphone 6 να μην παίρνει χαμπάρι δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά

Σηκώνεις το control center και πατάς την κλειδαριά

Βέβαια σε καμία εφαρμογή μετά δεν θα έχεις περιστροφή.

Αλλά είναι πολύ εύκολο όποτε θέλεις το αλλάζεις

Ευχαριστώ Τασο.Το ήξερα αυτό.

Ελεγα αν υπάρχει κατι μόνο για αυτή την ρύθμιση.

Ευχαριστώ Τασο.Το ήξερα αυτό.

Ελεγα αν υπάρχει κατι μόνο για αυτή την ρύθμιση.

Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν το ξέρεις απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτό το έγραψα περισσότερο

Nokia 8800 Scirocco

Πως γίνεται με τα supper duper κινητά με τους επεξεργαστάρες και γραφικάρες να έχετε κρασαρίσματα κλπ κλπ και εγώ με τον Κολοκοτρώνη μου iphone 6 να μην παίρνει χαμπάρι δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά

Δεν μπορει να μην βλέπεις οτι εχει κολληματα και laggarismata που δεν επιτρέπεται σε μια συσκευη που εχει τα παντα πανω απο θεμα επεξεργαστων κτλ και αργει τοσο πολυ να γυρισει απο το καθετο στο παραλληλο και εχει καποια κολληματα στο UI

μιλαώ για λεπτομέρειες και δε νμιλαώ για φάση να λες δεν παλευευται αλλα ειναι εκει...

Edited by manolisv

Δεν μπορις να μην βλέπεις οτι εχει κολληματα και laggarismata που δεν επιτρέπει σε μια συσκευη που εχει τα παντα πανω απο θεμα επεξεργαστων κτλ και αργει τοσο πολυ να γυρισει απο το καθετο στο παραλληλο και εχει καποια κολληματα στο UI

μιλαώ για λεπτομέρειες αλλα είναι εκει τα θεματα και δενμιλαώ για φάση να λες δεν παλευευται αλλα ειναι εκει...

Κολλήματα και λαγκαρισματα σε iPhone 8 Plus? Μιλάμε για την ίδια συσκευή;

Εγώ έχω το 7αρι στην 11.2.6 και δεν υπάρχει υποψία από αυτά που λες.

Κολλήματα και λαγκαρισματα σε iPhone 8 Plus? Μιλάμε για την ίδια συσκευή;

Εγώ έχω το 7αρι στην 11.2.6 και δεν υπάρχει υποψία από αυτά που λες.

Δηλαδή όταν έχετε στο πλάι τη συσκευή και έχει πατησει να δεις ολες τις εφαρμογες και μετα γυρισεις για δες τι κανει....ξαναλεω μιλάω για λεπτομέρειες.... και αν μου πειτέ οτι η 11.2 δεν έχει παρουσιάσει αυτα που έστειλα και στο αρθρο(αν το διαβασε βεβαια κανενας) τοτε τι να πω ... η αυτα που έχουν προαναφέρει στσο φορουμ για τα μικροκολληματα...

δεν ειπα ποτε δεν αξιζει το κινητο ... οι χρήστες iphone τα τελευταία χρονια δεν εχετε δει ποτε προβλήματα λογο μερικών updates που αδικούν ατα κινητα....

όλα αυτα είναι part of the OS απλα πίστευα οτι το IOS είναι πιο ώριμο απο το Android όταν βγάζει τις εκδόσεις του και δεν θα αδικει μόνη της τα κινητάτ ης κάποιες φορές....

Δηλαδή όταν έχετε στο πλάι τη συσκευή και έχει πατησει να δεις ολες τις εφαρμογες και μετα γυρισεις για δες τι κανει....ξαναλεω μιλάω για λεπτομέρειες.... και αν μου πειτέ οτι η 11.2 δεν έχει παρουσιάσει αυτα που έστειλα και στο αρθρο(αν το διαβασε βεβαια κανενας) τοτε τι να πω ... η αυτα που έχουν προαναφέρει στσο φορουμ για τα μικροκολληματα...

δεν ειπα ποτε δεν αξιζει το κινητο ... οι χρήστες iphone τα τελευταία χρονια δεν εχετε δει ποτε προβλήματα λογο μερικών updates που αδικούν ατα κινητα....

όλα αυτα είναι part of the OS απλα πίστευα οτι το IOS είναι πιο ώριμο απο το Android όταν βγάζει τις εκδόσεις του και δεν θα αδικει μόνη της τα κινητάτ ης κάποιες φορές....

Δεν έχω το Plus για να δω αν υπάρχει το bug στην περιστροφή της αρχικής οθόνης. Τα απλά μοντέλα δεν κάνουν home screen rotation.

Αυτό που λες το είχα στο iPad Pro μέχρι την 11.2.5. Στην 11.2.6 δεν το έχω πια.

• 2 weeks later...

Αυτό με την περιστροφή το έχω κι εγώ. Αν καθαρίσω εφαρμογές και γυρίσω στο πλάι φαίνονται μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά και μετά το φόντο πιάνει όλη την οθόνη. Αρκετά παιδικό bug θα έλεγα. Δεν ενοχλεί αλλά είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό. Υπάρχουν φορές που η περιστροφή δεν ανταποκρίνεται και είναι καθαρά θέμα software. Σίγουρα σε κάποιο μελλοντικό iOS update θα διορθωθεί.

Επίσης λίγο τραγικό βρίσκω όταν πάλι καθαρίζεις εφαρμογές, πας να ανοίξεις ένα φάκελο και πρέπει να περιμένεις 1 δευτερόλεπτο να ανοίξει. Για να δούμε ποτε θα λυθεί.

Επίσης λίγο τραγικό βρίσκω όταν πάλι καθαρίζεις εφαρμογές, πας να ανοίξεις ένα φάκελο και πρέπει να περιμένεις 1 δευτερόλεπτο να ανοίξει. Για να δούμε ποτε θα λυθεί.

Τι εννοείται ´Οταν καθαρίζεις εφαρμογές;´

Nokia 8800 Scirocco

Τι εννοείται ´Οταν καθαρίζεις εφαρμογές;´

Τις κλείνω από multitasking

Ο λόγος ποιος είναι;

Βγαίνουμε off topic (που ήδη είμαστε εφόσον σχολιάζουμε γενικό iOS bug) :p

Απλά όταν τελειώσω τις εργασίες που κάνω θέλω να είναι καθαρό το multitasking.

Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να το αγοράσω.

Πλέον είναι και σε πολύ καλή τιμή (τηρουμένων των αναλογιών).

Αυτό που με κρατάει είναι μήπως λόγω της 16:9 οθόνης (που προσωπικά προτιμώ), θεωρηθεί πολύ γρήγορα outdated.

Επίσης θα είναι πρώτη φορά που θα πάω σε ios και μετά από τόσα χρόνια στο Android δεν ξέρω αν θα συμβιβαστώ με κάποιες "βλακειουλες" του ios.

Τέλος παράγοντας είναι ότι δεν θα μπορώ να έχω επιλογή για 2g μόνο δίκτυο, καθώς σπίτι μου 3g πιάνει με 0 μπάρες ή καθόλου. Τουλάχιστον θα έχω wifi calling.

• The title was changed to Phone 8 Plus
  • The topic was unpinned