Jump to content

iPhone 8

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Λεω να παω για αγορα του απλου 8. Αυτο που θελω να ρωτησω εχει να κανει με το itunes. Χωρις αυτο θα εχω θεμα με το κιν? Εχω χρονια linux και δεν θελω να βαλω windows μονο και μονο για το iphone

• Απαντήσεις 756
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα. Λεω να παω για αγορα του απλου 8. Αυτο που θελω να ρωτησω εχει να κανει με το itunes. Χωρις αυτο θα εχω θεμα με το κιν? Εχω χρονια linux και δεν θελω να βαλω windows μονο και μονο για το iphone

Κανένα απολύτως.

Το iTunes θα το χρειαστείς αν και όταν θελήσεις τοπικό πλήρες backup σε κάποιο pc. Για όλα τα άλλα υπάρχουν cloud λύσεις.

Κανένα απολύτως.

Το iTunes θα το χρειαστείς αν και όταν θελήσεις τοπικό πλήρες backup σε κάποιο pc. Για όλα τα άλλα υπάρχουν cloud λύσεις.

Ωραια. Ουτε με τα update θα εχω προβλημα ετσι ?

Ωραια. Ουτε με τα update θα εχω προβλημα ετσι ?

Μόνο αν πχ θέλεις να περάσεις μουσική και φωτογραφίες τότε θα χρειαστείς το iTunes

Σε αναβαθμίσεις και λοιπά δεν είναι απαραίτητο μπορείς να τις κανείς και από την συσκευή σου

Nokia 8800 Scirocco

Να το αναβαθμίσεις όμως. Στην έκδοση 11.3.1 επιλύθηκαν πλήρως τα προβλήματα με την κάμερα και τα τυχαία κρασαρισματα. Δεν θες πισι.

Να το αναβαθμίσεις όμως. Στην έκδοση 11.3.1 επιλύθηκαν πλήρως τα προβλήματα με την κάμερα και τα τυχαία κρασαρισματα. Δεν θες πισι.

Ευτυχώς δηλαδή μόλις πήρα την συσκευή είχε μέσα 11.3.1 αλλιώς θα με έπιαναν τα νεύρα μου πάλι

Κάθε χρόνο με τις συσκευές και τα νέα iOS όλο και κάποια συσκευή ξεμένει με προβληματάκια μέχρι το Πάσχα

Nokia 8800 Scirocco

Ευτυχώς δηλαδή μόλις πήρα την συσκευή είχε μέσα 11.3.1 αλλιώς θα με έπιαναν τα νεύρα μου πάλι

Κάθε χρόνο με τις συσκευές και τα νέα iOS όλο και κάποια συσκευή ξεμένει με προβληματάκια μέχρι το Πάσχα

Τάσο είχε θέμα. Το πήγα και στους δυο επισήμους και τελικά ήταν software bug. Πιο γρήγορες οι προηγούμενες εκδόσεις αλλά τρομερά ασταθείς.

Τάσο είχε θέμα. Το πήγα και στους δυο επισήμους και τελικά ήταν software bug. Πιο γρήγορες οι προηγούμενες εκδόσεις αλλά τρομερά ασταθείς.

Κάποια μικρά bug ακόμα παρατηρώ ότι υπάρχουν

Nokia 8800 Scirocco

εγγύηση έχει 1 η 2 χρόνια ? άλλος λέει 1 άλλος 2..

2 έτη. Τηλεφώνησε στην Apple στο 0800 πριν απαντήσουν τουλάχιστον μέχρι πριν κανένα μήνα έλεγε πως οι συσκευές με την απόδειξη καλύπτονται για διετία.

Γνωρίζει κάποιος τιμή για το πίσω τζαμί στην συσκευή;

Έσπασε μιας φίλης και θέλει να το αντικαταστήσει

Nokia 8800 Scirocco

Γνωρίζει κάποιος τιμή για το πίσω τζαμί στην συσκευή;

Έσπασε μιας φίλης και θέλει να το αντικαταστήσει

Γύρω στα 400 με 450 ευρώ.

Ωχ... Αυτό πόνεσε.... :rolleyes:

Δεν ξέρω αν το αλλάζουν. Πιθανότατα να δίνουν ανακατασκευασμένο. Μόνο με θήκη το εν λόγω κινητό. Αν σπάσει το τζαμί το μπροστά με 180 το αλλάζουν το πίσω δεν γίνεται γιατί πρέπει να γίνει βίδες όλο το τηλέφωνο.

Δεν ξέρω αν το αλλάζουν. Πιθανότατα να δίνουν ανακατασκευασμένο. Μόνο με θήκη το εν λόγω κινητό. Αν σπάσει το τζαμί το μπροστά με 180 το αλλάζουν το πίσω δεν γίνεται γιατί πρέπει να γίνει βίδες όλο το τηλέφωνο.

Είδα τώρα κάποια βίντεο και κατάλαβα

Υπάρχει τρόπος με ζέσταμα από ότι βλέπω να βγει το πίσω γυαλί αλλά είναι παρά πολύ δύσκολο

Nokia 8800 Scirocco

Είδα τώρα κάποια βίντεο και κατάλαβα

Υπάρχει τρόπος με ζέσταμα από ότι βλέπω να βγει το πίσω γυαλί αλλά είναι παρά πολύ δύσκολο

Ας μιλήσει μαζί τους να της βγάλουν κοστολογιο

Ας μιλήσει μαζί τους να της βγάλουν κοστολογιο

Δεν υπάρχει περίπτωση

Παραγγείλαμε ήδη ένα αυτοκόλλητο dbrand και σώθηκε η δουλειά

Nokia 8800 Scirocco

Αν το αφησω χωρις θηκη θα γεμισει ευκολα γρατζουνιες? η εχει καλο γυαλι στην πλατη ?

Το πίσω κομμάτι αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι για να το αλλάξεις κοστίζει 400€ άρα καλά είναι να προσεχείς

Nokia 8800 Scirocco

Το πίσω κομμάτι αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι για να το αλλάξεις κοστίζει 400€ άρα καλά είναι να προσεχείς

Τώρα θα παραγγείλω την solidsuit γενικά το πίσω σπάει. Με μια καλή θήκη όμως ξεχνάμε το πρόβλημα αυτό.

Οκ. Θα βαλω μια σιλικονατη θηκη για πισω μπροστα δεν θα βαλω τπτ. Ειναι gorilla μπροστα ετσι ?

Ναι αλλά έχει ανθεκτικότητα σε κάποιες συνθήκες

Αν σου πέσει κάτω η συσκευή ανάλογα το χτύπημα σπάει η οθόνη δεν αρκεί το τζαμί της οθόνης να την κρατήσει άθικτη

Και έξτρα τζαμί να βάλεις πάλι ανάλογα το πέσιμο μπορεί να πάθεις ζημιά

Θέλει προσοχή γενικότερα σε όλα τα επίπεδα

Nokia 8800 Scirocco

Οκ. Θα βαλω μια σιλικονατη θηκη για πισω μπροστα δεν θα βαλω τπτ. Ειναι gorilla μπροστα ετσι ?

Η σιλικόνη δεν προστατευτεί θες κάτι πιο ενισχυμένο κατ εμε

• The title was changed to iPhone 8
  • The topic was unpinned