kostas275 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 xaxa ούτε αυτό για αυτό το λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Ποιο μαγαζί προτείνετε για αλλαγή πίσω κάμερας και τζαμάκι, στην περιοχή μου έχω το irepair έχει κάποιος άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 καλησπερα στην παρεα.σκεφτομαι να παρω το κινητο για δωρο στην αδερφη μου.εχει στην κατοχη της το iphone 6 δουλευει αψογα..αλλα πλεον μερικες εφαρμγες δεν υποστηριζονται γιατι το εχει ακομη με ios 9. θα την βολεψει το 8αρι η να συνεχισω ν αψαχνω για iphone xr.χρηση που θα κανει ειναι κλησεις...email..και λιγο bronswing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 καλησπερα στην παρεα.σκεφτομαι να παρω το κινητο για δωρο στην αδερφη μου.εχει στην κατοχη της το iphone 6 δουλευει αψογα..αλλα πλεον μερικες εφαρμγες δεν υποστηριζονται γιατι το εχει ακομη με ios 9. θα την βολεψει το 8αρι η να συνεχισω ν αψαχνω για iphone xr.χρηση που θα κανει ειναι κλησεις...email..και λιγο bronswing Ας βάλει το IOS 12 να δουλεύουν όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 καλησπερα στην παρεα.σκεφτομαι να παρω το κινητο για δωρο στην αδερφη μου.εχει στην κατοχη της το iphone 6 δουλευει αψογα..αλλα πλεον μερικες εφαρμγες δεν υποστηριζονται γιατι το εχει ακομη με ios 9. θα την βολεψει το 8αρι η να συνεχισω ν αψαχνω για iphone xr.χρηση που θα κανει ειναι κλησεις...email..και λιγο bronswing οπως σου ειπε ο απο πανω ας περασει το ios 12 βεβαια θα γινει λιγο πιο βαρυ το κινητο αλλα θα δολευουν ολα αν οντως αποφασισετε αγορα νεας συσκευης τοτε οτι και να παρει θα ειναι μερα με νυχτα με το 6αρι απο εκει και περα ειναι θεμα καθαρα προσωπικο του καθενος ποσα θελει να δωσει, τι μεγεθος θελει, τι καμερες, τι μπαταρια και παει λεγοντας. Γενικα ομως ισχυει ο κανονας οτι πληρωνεις παιρνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 οπως σου ειπε ο απο πανω ας περασει το ios 12 βεβαια θα γινει λιγο πιο βαρυ το κινητο αλλα θα δολευουν ολα αν οντως αποφασισετε αγορα νεας συσκευης τοτε οτι και να παρει θα ειναι μερα με νυχτα με το 6αρι απο εκει και περα ειναι θεμα καθαρα προσωπικο του καθενος ποσα θελει να δωσει, τι μεγεθος θελει, τι καμερες, τι μπαταρια και παει λεγοντας. Γενικα ομως ισχυει ο κανονας οτι πληρωνεις παιρνεις Ευχαριστώ πολύ παιδιά σας άκουσα και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο σε εξαιρετική κατάσταση κινητό δύο μηνών με 98% υγεία μπαταρίας και εγγύηση από ελληνικό κατάστημα στα 345 ευρώ. Σίγουρα θα είναι μεγάλη αναβάθμιση για την αδερφή μου αυτό το κινητό γιατί με το iPhone 6 πορεύτηκε πολλά χρόνια και τώρα ήρθε το τέλος και εφόσον της αρέσουν τα μικρά τα κινητά και τα Compact αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά σας άκουσα και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο σε εξαιρετική κατάσταση κινητό δύο μηνών με 98% υγεία μπαταρίας και εγγύηση από ελληνικό κατάστημα στα 345 ευρώ. Σίγουρα θα είναι μεγάλη αναβάθμιση για την αδερφή μου αυτό το κινητό γιατί με το iPhone 6 πορεύτηκε πολλά χρόνια και τώρα ήρθε το τέλος και εφόσον της αρέσουν τα μικρά τα κινητά και τα Compact αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει σε αυτά τα χρήματα. Μια Ζάρα επιλογή έκανες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 καλημέρα στην παρέα. Σκέφτομαι για αγορά το 8 και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Είμαι ανάμεσα σε ένα ευρωπαικό και ένα αμερικάνικο. Σε φώτο που έχω δει, οι διαφορές είναι στο χρώμα του logo.? Το ευρωπαικό το logo πίσω είναι μαύρο και γράφει CE, ενώ στο αμερικάνικο είναι ασημί και δεν έχει την σήμανση CE ή κάνω λάθος.? Και αν θα έχω θέμα με το αμερικάνικο με τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 καλημέρα στην παρέα. Σκέφτομαι για αγορά το 8 και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Είμαι ανάμεσα σε ένα ευρωπαικό και ένα αμερικάνικο. Σε φώτο που έχω δει, οι διαφορές είναι στο χρώμα του logo.? Το ευρωπαικό το logo πίσω είναι μαύρο και γράφει CE, ενώ στο αμερικάνικο είναι ασημί και δεν έχει την σήμανση CE ή κάνω λάθος.? Και αν θα έχω θέμα με το αμερικάνικο με τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα Ευχαριστώ:) Και τα δυο variants είναι πλήρως συμβατά με τα ελληνικά δίκτυα. Δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά. Όμως με το αμερικανικό μοντέλο έχεις μόνον ένα έτος εγγύησης. Αυτό της Apple. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Και τα δυο variants είναι πλήρως συμβατά με τα ελληνικά δίκτυα. Δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά. Όμως με το αμερικανικό μοντέλο έχεις μόνον ένα έτος εγγύησης. Αυτό της Apple. Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ. Αυτό με τα χρώματα πίσω ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Ευχαριστώ. Αυτό με τα χρώματα πίσω ισχύει? Ναι έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Ναι έτσι είναι. για πιο λόγο το έκανε αυτό η Apple? θέμα αισθητικής? ή για να ξεχωρίζουν τα μοντέλα αμερικής με τα υπόλοιπα. Δεν μπορώ να το καταλάβω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Υπάρχει διαφορά χρωμάτων και στα Χ; Νομίζω πως έχω δει αγγελίες που το πίσω ήταν πραγματικά μαύρο σε iPhone X ενώ σε τρία διαφορετικά ευρωπαϊκά μοντέλα που είχα εγώ ήταν κάπως μαύρο γκρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Υπάρχει διαφορά χρωμάτων και στα Χ; Νομίζω πως έχω δει αγγελίες που το πίσω ήταν πραγματικά μαύρο σε iPhone X ενώ σε τρία διαφορετικά ευρωπαϊκά μοντέλα που είχα εγώ ήταν κάπως μαύρο γκρι Tάσο καλημέρα Πέρασε από τα χέρια μου ένα αμερικάνικο space grey. Το πίσω ήταν μαύρο κατράμι με ασημί το logo της Apple. Αλλά δεν γνώριζα ότι τα αμερικάνικα έχουν ασημί logo.ενώ τα ευρωπαικά μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Tάσο καλημέρα Πέρασε από τα χέρια μου ένα αμερικάνικο space grey. Το πίσω ήταν μαύρο κατράμι με ασημί το logo της Apple. Αλλά δεν γνώριζα ότι τα αμερικάνικα έχουν ασημί logo.ενώ τα ευρωπαικά μαύρο αυτο τοτε έπρεπε να έχουμε κι εδω εκείνο το γκρι πολυ με νευριαζε. αγευστο εντελως το χρώμα εκείνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 αυτο τοτε έπρεπε να έχουμε κι εδω εκείνο το γκρι πολυ με νευριαζε. αγευστο εντελως το χρώμα εκείνο Τάσο παραθέτω μια φώτο, από φίλο που έχει αμερικάνικο 8άρι. Την ίδια πλάτη είχε και το Χ https://imgur.com/UruzwAc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Άι αυτό είναι ωραίο μαύρο για την συσκευή Δυστυχώς οι ευρωπαϊκές δεν είναι έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Άι αυτό είναι ωραίο μαύρο για την συσκευή Δυστυχώς οι ευρωπαϊκές δεν είναι έτσι αυτό θέλω να αγοράσω, σε προηγούμενο μήνυμα που έχω αναφέρει. απλά επειδή έχει αμερικάνικη πρίζα, θα βρω εύκολα αντάπτορα από αμερικάνικο σε ευρωπαικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 αυτό θέλω να αγοράσω, σε προηγούμενο μήνυμα που έχω αναφέρει. απλά επειδή έχει αμερικάνικη πρίζα, θα βρω εύκολα αντάπτορα από αμερικάνικο σε ευρωπαικό? Βρίσκεις Επίσης με 10€ μπορείς να βρεις ευρωπαϊκό πριζάκι και να μην έχεις ανταπτορες Με στεναχώρησες τώρα που με είπες ότι υπάρχει και σε μαύρο Τρία iphone είχα και το πίσω δεν ήθελα να το βλέπω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 (edited) Βρίσκεις Επίσης με 10€ μπορείς να βρεις ευρωπαϊκό πριζάκι και να μην έχεις ανταπτορες Με στεναχώρησες τώρα που με είπες ότι υπάρχει και σε μαύρο Τρία iphone είχα και το πίσω δεν ήθελα να το βλέπω μπορώ να σε κανονίσω αν θέλεις για μαύρο κατράμι iPhone όποιο μοντέλο θέλεις. απλά ότι πληροφορία μέσω μηνυμάτων για να μην ενοχλούμε το νήμα :) Edited March 8, 2020 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 μπορώ να σε κανονίσω αν θέλεις για μαύρο κατράμι iPhone όποιο μοντέλο θέλεις. απλά ότι πληροφορία μέσω μηνυμάτων για να μην ενοχλούμε το νήμα :) πλεον ειμαι με 6s θα δούμε και μέχρι ποτε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Αξίζει να αγοράσω το iphone 8?είμαι σε Androidκαι σκέφτομαι μια δοκιμαστική μετάβαση σε ios Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Αξίζει να αγοράσω το iphone 8?είμαι σε Androidκαι σκέφτομαι μια δοκιμαστική μετάβαση σε ios Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι Βγήκε πριν δυο μέρες ο αντικαταστάτης του iPhone se 2020 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλημέρα. Έχω ένα iPhone 8 και είναι στην έκδοση 13.3 . Από μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος τελευταία και έχει 86% μπαταρία. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να το πάω στους επισήμους document λογικά ταχυδρομικά για αλλαγή μπαταρίας ή να το αφήσω λίγο ακόμα να κατέβει στο 85 %. Σημειώστε πως το έχω από το Νοέμβριο του 2017 που παρουσιάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλημέρα. Έχω ένα iPhone 8 και είναι στην έκδοση 13.3 . Από μπαταρία δεν είμαι ικανοποιημένος τελευταία και έχει 86% μπαταρία. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να το πάω στους επισήμους document λογικά ταχυδρομικά για αλλαγή μπαταρίας ή να το αφήσω λίγο ακόμα να κατέβει στο 85 %. Σημειώστε πως το έχω από το Νοέμβριο του 2017 που παρουσιάστηκε. Αν δεν αντέχεις να κουβαλάς και powebank, ναι πήγαινε το για μπαταρία. Αλλιώς μπορείς να περιμένεις λιγο. Ειδικά κατά το ελληνικό καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες καταπονούνται όλες οι μπαταρίες. Εγώ άλλαξα το 7αρι στο 81% όπου η μπαταρία άδειαζε σαν νεράκι. Τώρα είναι σαν καινούργιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts