dgeorge4 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Έχω δυο σιλικόνης, εμφανισιακά και προστασία είναι άπαιχτες, δυστυχώς για μένα προσωπικά είναι δύσχρηστες καθώς συμπεριφέρονται σαν γόμα, οπότε όταν είναι να το βάλω σε τζιν ή σε τσέπη μπουφάν, για να το βγάλω βγαίνει και η φόδρα του ρούχου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Έχω δυο σιλικόνης, εμφανισιακά και προστασία είναι άπαιχτες, δυστυχώς για μένα προσωπικά είναι δύσχρηστες καθώς συμπεριφέρονται σαν γόμα, οπότε όταν είναι να το βάλω σε τζιν ή σε τσέπη μπουφάν, για να το βγάλω βγαίνει και η φόδρα του ρούχου. Sent from my iPhone using Tapatalk Λες ε; Δεν ξέρω τι να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι η playproof ακόμα και στο 6αρη δεν με πρόδωσε. Δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα! Βέβαια το μπλε χρωμα με το μαύρο είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 (edited) καλησπέρα, ψάχνω και εγώ για μια καλή θήκη και ένα καλό τζαμάκι προστασίας για το 8. Έχω πάρει τη παρακάτω θήκη με την οποία είμαι πολύ δυσαρεστημένος: https://www.spigen.com/products/iphone-8-case-neo-hybrid-herringbone Διάβασα παραπάνω για τις θήκες σιλικόνης playroof, προστατεύουν καλά? Παλιότερα είχα μια θήκη σιλικόνης για ένα nokia η οποία ήταν άπαιχτη από θέμα προστασίας. Επίσης τι γυαλί προστασίας να πάρω, αφού τα περισσότερα που κυκλοφορούν δεν προστατεύουν τις γωνίες αλλά μόνο το κύριο σώμα τις οθόνης? Αν πάρω μια playroof θήκη σιλικόνης και ένα συμβατό τζάμι προστασίας οθόνης που καλύπτει και τις γωνίες (γιατί λέει οτι είναι συμβατό με την δικιά τους θήκη), θα χρειαστώ λέτε και τζαμάκι προστασίας για τη πλάτη του κινητού? Έχει βάλει κανέις? η δεν θα χωράει στη θήκη? (αν θέλει κανείς ας στείλει pm να μου πει από που τις αγοράσατε από Ελλάδα, thanks) Edited January 1, 2019 by mobile_34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 καλησπέρα, ψάχνω και εγώ για μια καλή θήκη και ένα καλό τζαμάκι προστασίας για το 8. Έχω πάρει τη παρακάτω θήκη με την οποία είμαι πολύ δυσαρεστημένος: https://www.spigen.com/products/iphone-8-case-neo-hybrid-herringbone Διάβασα παραπάνω για τις θήκες σιλικόνης playroof, προστατεύουν καλά? Παλιότερα είχα μια θήκη σιλικόνης για ένα nokia η οποία ήταν άπαιχτη από θέμα προστασίας. Επίσης τι γυαλί προστασίας να πάρω, αφού τα περισσότερα που κυκλοφορούν δεν προστατεύουν τις γωνίες αλλά μόνο το κύριο σώμα τις οθόνης? Αν πάρω μια playroof θήκη σιλικόνης και ένα συμβατό τζάμι προστασίας οθόνης που καλύπτει και τις γωνίες (γιατί λέει οτι είναι συμβατό με την δικιά τους θήκη), θα χρειαστώ λέτε και τζαμάκι προστασίας για τη πλάτη του κινητού? Έχει βάλει κανέις? η δεν θα χωράει στη θήκη? (αν θέλει κανείς ας στείλει pm να μου πει από που τις αγοράσατε από Ελλάδα, thanks) Εξαρτάται τι θες. Απόλυτη προστασία. Belkin’s temperedcurve από istotm στο βάζουν με μηχάνημα. Θήκη playproof και όχι solidsuit διότι ξεφτίζει. Αλλά δεν έχει επιλογές σε χρώματα. Το πίσω γυαλί δεν σπάει με θήκη καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Εξαρτάται τι θες. Απόλυτη προστασία. Belkin’s temperedcurve από istotm στο βάζουν με μηχάνημα. Θήκη playproof και όχι solidsuit διότι ξεφτίζει. Αλλά δεν έχει επιλογές σε χρώματα. Το πίσω γυαλί δεν σπάει με θήκη καλή. thanks για την απάντηση. Είδα οτι το γυαλί που προτείνεις δεν "καλύπτει" το σημείο κάτω απο το home button, λες να υπάρχει πρόβλημα σε καμία πτώση? Ρωτάω γιατί έχω δει μερικά tempered glass που καλύπτουν και το κουμπι.... θήκη playproof από Ελλάδα ή από εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 thanks για την απάντηση. Είδα οτι το γυαλί που προτείνεις δεν "καλύπτει" το σημείο κάτω απο το home button, λες να υπάρχει πρόβλημα σε καμία πτώση? Ρωτάω γιατί έχω δει μερικά tempered glass που καλύπτουν και το κουμπι.... θήκη playproof από Ελλάδα ή από εξωτερικό? Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Το γυαλί προστατεύει αλλά όλη τη δουλειά την κάνει η θήκη. Προσωπικά το έχω 6 μήνες περίπου με αυτή τη θήκη και το γυαλί και πάει εξαιρετικά συν ότι δεν χάλασε η ολεοφοβικη επιφάνεια. Δες και σχόλια στο αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλησπέρα, ξανά, παρατηρώ ότι το κάτω μέρος της οθόνης δείχνει σκούρο. Το έψαξα σε αλλά φόρουμ http://https://forums.macrumors.com/threads/iphone-8-uneven-display.2072049/page-3 και όντως υπάρχει τέτοιο θέμα σε μερικά 8αρια. Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό αν και βλέπω να είναι περισσότερο εμφανές από ότι το είχα παρατηρήσει στην αρχή. Το Κινητο το έχω δυο εβδομάδες και το έχω δουλέψει ελάχιστα. Ερωτηση: το πάω για service και εύχομαι να πάρω ένα καλύτερο refurbished (πχ στο 5s που έχω, μου έδωσαν καλή συσκευή refurbished αλλά η μπαταρία ήταν χάλια όποτε αναγκαστικά και την άλλαξα γιατί μετά από λίγες ημέρες έληγε η διετία εγγύησης). Η το κρατάω και βλέπω πως πάει ? Είναι αγορασμένο από γνωστό μαγαζί του Σκρουτζ όποτε 1 χρόνος εγγύηση από apple και 1 από το μαγαζί ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλησπέρα, ξανά, παρατηρώ ότι το κάτω μέρος της οθόνης δείχνει σκούρο. Το έψαξα σε αλλά φόρουμ http://https://forums.macrumors.com/threads/iphone-8-uneven-display.2072049/page-3 και όντως υπάρχει τέτοιο θέμα σε μερικά 8αρια. Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό αν και βλέπω να είναι περισσότερο εμφανές από ότι το είχα παρατηρήσει στην αρχή. Το Κινητο το έχω δυο εβδομάδες και το έχω δουλέψει ελάχιστα. Ερωτηση: το πάω για service και εύχομαι να πάρω ένα καλύτερο refurbished (πχ στο 5s που έχω, μου έδωσαν καλή συσκευή refurbished αλλά η μπαταρία ήταν χάλια όποτε αναγκαστικά και την άλλαξα γιατί μετά από λίγες ημέρες έληγε η διετία εγγύησης). Η το κρατάω και βλέπω πως πάει ? Είναι αγορασμένο από γνωστό μαγαζί του Σκρουτζ όποτε 1 χρόνος εγγύηση από apple και 1 από το μαγαζί ..... Εγώ είχα συσκευή ελλατωματική. Το πήγα istorm και έλεγαν ότι εγώ είχα το πρόβλημα. Ώσπου πήρα iPad. Κατέγραψα το πρόβλημα του iPhone με το iPad το έστειλα στο messenger στην document και μου ζήτησαν να τους το στείλω. Σε 3 μέρες είχα νέο iPhone και ο δείκτης υγείας ήταν 100% ενώ εμένα είχε 94 % με άλλο imei. Κοινώς. Κατέγραψε το πρόβλημα με άλλη συσκευή, στείλε τους το αρχείο στο messenger και θα σου απαντήσουν άμεσα. Είναι οι καλύτεροι μεταπωλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 (edited) Εγώ είχα συσκευή ελλατωματική. Το πήγα istorm και έλεγαν ότι εγώ είχα το πρόβλημα. Ώσπου πήρα iPad. Κατέγραψα το πρόβλημα του iPhone με το iPad το έστειλα στο messenger στην document και μου ζήτησαν να τους το στείλω. Σε 3 μέρες είχα νέο iPhone και ο δείκτης υγείας ήταν 100% ενώ εμένα είχε 94 % με άλλο imei. Κοινώς. Κατέγραψε το πρόβλημα με άλλη συσκευή, στείλε τους το αρχείο στο messenger και θα σου απαντήσουν άμεσα. Είναι οι καλύτεροι μεταπωλητές. Thanks για την άμεση απάντηση. Αυτό που σκεπτόμουν είναι ότι κάτι είχα δει από την πρώτη ημέρα αλλά δεν έδωσα βάση. Αλλά αν στις 2 εβδομάδες χειροτέρεψε στα 2 χρόνια τι θα κάνει ?.... Edited January 5, 2019 by mobile_34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Thanks για την άμεση απάντηση. Αυτό που σκεπτόμουν είναι ότι κάτι είχα δει από την πρώτη ημέρα αλλά δεν έδωσα βάση. Αλλά αν στις 2 εβδομάδες χειροτέρεψε στα 2 χρόνια τι θα κάνει ?.... Να το βγάλεις φωτογραφία όμως από άλλη συσκευή και όχι από το κινητό σου. Να το στείλεις και αν όντως υπάρχει το πρόβλημα θα γίνει άμεσα αντικατασταση. Εάν έχεις messenger μιλάς μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ναι, κατάλαβα τι λες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εκεί που ψαχνόμουν για την πρώτη μου συσκευή Apple (για επαγγελματική χρήση κλήσεις Internet) και τα χρήματα ήταν για το 7αρι το πολύ,σήμερα μου ήρθε ένα δώρο ουσιαστικά,καθώς πήρα πίσω 120€ από τον Γερμανό για ένα tablet που αγόρασα τέλος Δεκέμβρη (300 τυχεροί έπαιρναν πίσω την αξία τους).Οπότε σε λίγο καιρό θα κάνω την αγορά του 8 και θα ζητήσω τις συμβουλές σας στο στήσιμο για να μην κάνω κάποιο λάθος καθώς δεν έχω εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εκεί που ψαχνόμουν για την πρώτη μου συσκευή Apple (για επαγγελματική χρήση κλήσεις Internet) και τα χρήματα ήταν για το 7αρι το πολύ,σήμερα μου ήρθε ένα δώρο ουσιαστικά,καθώς πήρα πίσω 120€ από τον Γερμανό για ένα tablet που αγόρασα τέλος Δεκέμβρη (300 τυχεροί έπαιρναν πίσω την αξία τους).Οπότε σε λίγο καιρό θα κάνω την αγορά του 8 και θα ζητήσω τις συμβουλές σας στο στήσιμο για να μην κάνω κάποιο λάθος καθώς δεν έχω εμπειρία. Πιο ωραία Δεν έχει κάτι δύσκολο. Όπως όλες οι άλλες συσκευές είναι και αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Πιο ωραία Δεν έχει κάτι δύσκολο. Όπως όλες οι άλλες συσκευές είναι και αυτό Ακόμα καλύτερα,απλά θα χρειαστεί να συνηθίσω λίγο το λειτουργικό και ότι διαφορετικό έχει να το στήσω στην αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ακόμα καλύτερα,απλά θα χρειαστεί να συνηθίσω λίγο το λειτουργικό και ότι διαφορετικό έχει να το στήσω στην αρχή Κανένα πρόβλημα Εδώ θα είμαστε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ακόμα καλύτερα,απλά θα χρειαστεί να συνηθίσω λίγο το λειτουργικό και ότι διαφορετικό έχει να το στήσω στην αρχή Το κινητό αυτό είναι δυνατό se. Δεν κολλάει πουθενά. Πολύ καλύτερο από το 6αρη που είχα. Εκπληκτικές φωτογραφίες. Επέλεξε καλή θήκη και καλό τζάμι για προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Το κινητό αυτό είναι δυνατό se. Δεν κολλάει πουθενά. Πολύ καλύτερο από το 6αρη που είχα. Εκπληκτικές φωτογραφίες. Επέλεξε καλή θήκη και καλό τζάμι για προστασία. Μία χαρά,απλά ακόμα είναι λίγο πάνω από το budget μου για να πάρω ένα ολοκληρωμένο πακέτο (θήκη τζάμι κλπ) γιαυτό θα περιμένω λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μία χαρά,απλά ακόμα είναι λίγο πάνω από το budget μου για να πάρω ένα ολοκληρωμένο πακέτο (θήκη τζάμι κλπ) γιαυτό θα περιμένω λίγο ακόμα. Θήκη δες playproof προστατεύει απόλυτα έχει άπειρα βίντεο. Καλές και solidsuit αλλά χαράζουν εύκολα. Πανέμορφες και mod nx. Λατρεμένες και της apple αλλά δεν προστατεύουν σε πτώση. Από γυαλί προτείνω το belkin temperedcurve μαζί με την εν λόγω θήκη και δεν θα έχεις πρόβλημα. Το βάζουν με μηχάνημα σε istorm. Δεν χάνει την ολεοφοβική επιφάνεια του. Για τι χρώματα πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Θήκη δες playproof προστατεύει απόλυτα έχει άπειρα βίντεο. Καλές και solidsuit αλλά χαράζουν εύκολα. Πανέμορφες και mod nx. Λατρεμένες και της apple αλλά δεν προστατεύουν σε πτώση. Από γυαλί προτείνω το belkin temperedcurve μαζί με την εν λόγω θήκη και δεν θα έχεις πρόβλημα. Το βάζουν με μηχάνημα σε istorm. Δεν χάνει την ολεοφοβική επιφάνεια του. Για τι χρώματα πας; Σ ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική περιγραφή,θα τα τσεκάρω ένα ένα όλα να δω πιο μου κάθεται και καλά στο μάτι (θήκες δηλαδή).Κατα 99% για το space Grey θα πάω,κρατάω μια επιφύλαξη για το silver αν και δεν έχω καταφέρει να δω κανένα από τα 2 από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Σ ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική περιγραφή,θα τα τσεκάρω ένα ένα όλα να δω πιο μου κάθεται και καλά στο μάτι (θήκες δηλαδή).Κατα 99% για το space Grey θα πάω,κρατάω μια επιφύλαξη για το silver αν και δεν έχω καταφέρει να δω κανένα από τα 2 από κοντά. Εμένα μου αρέσει πολύ το άσπρο και δη το Σίλβερ αλλά πήρα τελικά μαύρο που είναι πιο σταθερό χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εμένα μου αρέσει πολύ το άσπρο και δη το Σίλβερ αλλά πήρα τελικά μαύρο που είναι πιο σταθερό χρώματα. Καπως έτσι το σκέφτομαι και γω..Η μετάβαση από το Android είναι εύκολη? (Είχα μια 5ετια Windows Phone και άντεξα χωρίς εφαρμογές αν παίζει ρόλο αλλά μου έβγαλε την ψυχή).Τα τελευταία 2 χρόνια παίζω με Android mid range.Η συσκευή θα είναι για επαγγελματική χρήση(κλήσεις,ίντερνετ κλπ) αλλά θα ήθελα να την κάνω και βασική συσκευή αν μπορέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καπως έτσι το σκέφτομαι και γω..Η μετάβαση από το Android είναι εύκολη? (Είχα μια 5ετια Windows Phone και άντεξα χωρίς εφαρμογές αν παίζει ρόλο αλλά μου έβγαλε την ψυχή).Τα τελευταία 2 χρόνια παίζω με Android mid range.Η συσκευή θα είναι για επαγγελματική χρήση(κλήσεις,ίντερνετ κλπ) αλλά θα ήθελα να την κάνω και βασική συσκευή αν μπορέσω. Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο δεν θα σε προδώσει δευτερόλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο δεν θα σε προδώσει δευτερόλεπτο Σ ευχαριστώ για την βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Σ ευχαριστώ για την βοήθεια :) Θα βάλεις εδώ τον κωδικό σου κάποια 8αρια είχαν πρόβλημα στην πλακέτα. https://www.apple.com/support/iphone-8-logic-board-replacement-program/?_ga=2.1381237.557747069.1536163833-1109128928.1533764684 αφορά συγκεκριμένα μοντέλα που γίνονται πλέον αντικατάσταση. Εμένα μου έδωσαν καινούργιο απλώς ταλαιπωρήθηκα 2 μέρες. Το νέο που μου έδωσαν πετάει. Γενικά αν ψάξεις θα δεις ότι τα 8αρια είναι εκπληκτικά σβέλτα χωρίς κανένα lag. Δες και στο skroutz και στο imore. Αντιπροσωπεία το πας πάντα και σε κανέναν άλλον και μάλιστα document που είναι μεταπωλητής(αυτά για να ξέρεις που θα απευθυνθείς) Edited January 17, 2019 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Έχω κάποια softwarΙΚΑ προβληματάκια και θα ήθελα να ξέρω αν μόνο εγώ τα βιώνω. Μπορεί να πληκτρολογώ κανονικά. Κάποια στιγμή ο ήχος στο πληκτρολόγιο μετά βίας ακούγεται το ίδιο και ο ήχος κλειδώματος. Εάν ξεκλειδώσω και σβήσω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, και κατόπιν πάω να πληκτρολόγησε το πληκτρολόγιο ακούγεται κανονικά. Κανεις με παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts