Jump to content

[Note 8] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις/ Εφαρμογές

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα πάντα που έχουν σχέση με τις τροποποιήσεις βελτιώσεις και εφαρμογές του Note 8!

• Απαντήσεις 200
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ευχηθώ να γεμίσει το θέμα με Ρομ και Κερνελ.

Θα είναι η απόλυτη επιτυχία για τους χομπιστες του είδους.

Εχουμε κανενα νεο για root παιδες?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• 2 weeks later...

Για όποιον θέλει μεγαλύτερη φωτογραφία αυτού που τον καλεί (contact photo) , μεγαλύτερο avatar φωτογραφίας στά μυνήματα και όχι μόνο ό τύπος παρακάτω έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Δείτε και τις φωτογραφίες που έχει βάλει σε συγκριτικό με τις στοκ

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74084183&postcount=234

Δεν χρειάζεται ρουτ είναι ένα πολύ μικρό APK το κάνεις εγκατάσταση και επανεκκίνηση. Αν δεν το θες το βρίσκεις στις εφαρμογές (εμφανιζεις και του συστήματός) προσοχη στην ονομασια του και το απεγκαταστεις, επανεκκίνηση και έτοιμος....ετσι απλά....Το θέμα αυτό είναι για το S8, S8+ αλλά εκτός τις παραμετροποιησεις της navigation bar (Half Nav) τα περισσότερα λειτουργούν και στο NOTE 8

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• 2 weeks later...

Μόλις βγήκε και το mod πού μειώνει κατά 50%το πάχος της navigation bar

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74272440&postcount=213

Αλλά τελικά προτίμησα αυτό που είναι λίγο μεγαλύτερο γιατί το παραπάνω παρα ήταν μικρό και έχανε πατήματα

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74274701&postcount=219

Το "navigation bar remover" βγάζει εντελώς την μπάρα όποτε θα πρέπει να έχετε κάποιο floating με εικονικά πλήκτρα ή κάποια εφαρμογή με gestures

Αν θέλετε την μπάρα διάφανη αλλά να υπάρχουν τα πλήκτρα χωρίς να φαίνονται...

https://drive.google.com/file/d/0B17F9mb7TTllQXE2UU1xeGdTaFE/view

Δεν χρειάζονται ρουτ είναι ένα πολύ μικρά APK τα κάνεις εγκατάσταση και επανεκκίνηση. Αν δεν το θες το βρίσκεις στις εφαρμογές (εμφανιζεις και του συστήματός) προσοχη στην ονομασια του και το απεγκαταστεις, επανεκκίνηση και έτοιμος....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Δεν χρειάζεται ρουτ είναι ένα πολύ μικρό APK το κάνεις εγκατάσταση και επανεκκίνηση. Αν δεν το θες το βρίσκεις στις εφαρμογές (εμφανιζεις και του συστήματός) προσοχη στην ονομασια του και το απεγκαταστεις, επανεκκίνηση και έτοιμος....

Το slightly bigger είναι πολύ καλό. Το τελείως μικρό θεωρώ είναι λίγο άβολο.

Το apk που λέει πως εξαφανίζει τελείως τη navigation bar πως χρησιμοποιεις μετά το τηλέφωνο?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Το slightly bigger είναι πολύ καλό. Το τελείως μικρό θεωρώ είναι λίγο άβολο.

Το apk που λέει πως εξαφανίζει τελείως τη navigation bar πως χρησιμοποιεις μετά το τηλέφωνο?

Στην ουσία θα το κάνει τελείως διαφανές και θα σου πατάς τα κουμπιά στην τύχη. Άβολο θα έλεγα

Όντος το 25%μικροτερο είναι ότι έπρεπε το έβαλα δουλεύει κομπλέ.

Edited by araditsas

Στην ουσία θα το κάνει τελείως διαφανές και θα σου πατάς τα κουμπιά στην τύχη. Άβολο θα έλεγα

Αλλο το διάφανο και άλλο αυτό που το κρύβει τελείως ,στο layer οπου κρυβει το nav χρειάζεται και κάποια gesture εφαρμογή ωστε να μπορείς να δουλέψεις το home /back

Samsung galaxy s21+

Ναι και εγώ το "λίγο μεγαλύτερο" έβαλα το άλλο ήταν και λίγο υπερβολή και έχανε μερικά πατήματα...

Διόρθωσα και το ποστ μου....

Αλλά τελικά προτίμησα αυτό που είναι λίγο μεγαλύτερο γιατί το παραπάνω παρα ήταν μικρό και έχανε πατήματα

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74274701&postcount=219

Το "navigation bar remover" βγάζει εντελώς την μπάρα όποτε θα πρέπει να έχετε κάποιο floating με εικονικά πλήκτρα ή κάποια εφαρμογή με gestures

Αν θέλετε την μπάρα διάφανη αλλά να υπάρχουν τα πλήκτρα χωρίς να φαίνονται...

https://drive.google.com/file/d/0B17F9mb7TTllQXE2UU1xeGdTaFE/view

Δεν χρειάζονται ρουτ είναι ένα πολύ μικρά APK τα κάνεις εγκατάσταση και επανεκκίνηση. Αν δεν το θες το βρίσκεις στις εφαρμογές (εμφανιζεις και του συστήματός) προσοχη στην ονομασια του και το απεγκαταστεις, επανεκκίνηση και έτοιμος....

έβαλα κι εγώ το slightly bigger.

Παρατηρώ όμως μια μικρή καθυστέρηση στην εντολή του home button. Σε περίπτωση που θέλω να το βγάλω με τι όνομα εμφανίζεται στα sustem apps για να το απεγκαταστήσω;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παρατηρώ όμως μια μικρή καθυστέρηση στην εντολή του home button. Σε περίπτωση που θέλω να το βγάλω με τι όνομα εμφανίζεται στα sustem apps για να το απεγκαταστήσω;

Την έβγαλα και εγώ και το άφησα όπως ήταν θεωρώ πως είναι το καλύτερο μέγεθος για να πατάς τα κουμπιά χωρίς να τα ψάχνεις.

Η εφαρμογή είναι αυτή την σβήνεις και κάνεις επανεκινηση.

aaa8e6fce35fd45a0b861e8c88b460e2.jpg

Την έβγαλα και εγώ και το άφησα όπως ήταν θεωρώ πως είναι το καλύτερο μέγεθος για να πατάς τα κουμπιά χωρίς να τα ψάχνεις.

Η εφαρμογή είναι αυτή την σβήνεις και κάνεις επανεκινηση.

aaa8e6fce35fd45a0b861e8c88b460e2.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε :)

Ηρακλής!

Η ίδια καθυστέρηση υπάρχει και στο μαμά nav bar, όταν φορτώνει μια εφαρμογή η κάποιο άλλο στοιχείο του ui δεν αποκρίνεται για κλάσματα του δευτερόλεπτου.

Σίγουρα δεν έφταιγε το overlay, λοιπόν, του οποίου το μέγεθος θεωρώ ότι είναι ιδανικό (το slightly bigger than)... :)

Τα substratum θέματα παίζουν κανονικά χωρίς προβλήματα με την sungstratum εφαρμογή? Η θα έχουμε τίποτα περίεργα reboots? Εννοώ θέματα σαν τα swift black πχ που είναι πασίγνωστο.

Η ίδια καθυστέρηση υπάρχει και στο μαμά nav bar, όταν φορτώνει μια εφαρμογή η κάποιο άλλο στοιχείο του ui δεν αποκρίνεται για κλάσματα του δευτερόλεπτου.

Σίγουρα δεν έφταιγε το overlay, λοιπόν, του οποίου το μέγεθος θεωρώ ότι είναι ιδανικό (το slightly bigger than)... :)

Δεν αναφέρθηκα και για τις 3 επιλογές του nav bar πάρα μόνο για το home button.Και τώρα που έχω βγάλει την εφαρμογη (slightly bigger) πάλι βλέπω αυτή την μικρή αλλά ελάχιστη καθυστέρηση κάθε φορά που το πατάω. Κι όμως είμαι σίγουρος ότι πριν την εγκαταστήσω δεν υπήρχε αυτή η καθυστέρηση!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηρακλής!

Δεν αναφέρθηκα και για τις 3 επιλογές του nav bar πάρα μόνο για το home button.Και τώρα που έχω βγάλει την εφαρμογη (slightly bigger) πάλι βλέπω αυτή την μικρή αλλά ελάχιστη καθυστέρηση κάθε φορά που το πατάω. Κι όμως είμαι σίγουρος ότι πριν την εγκαταστήσω δεν υπήρχε αυτή η καθυστέρηση!

Στο home button αναφερομαι κι εγω και υπαρχει κανονικα το ιδιο delay...

Και εμένα μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά με πριν....

Αλλά μην είμαστε τόσο υποχονδριοι βρε παιδιά μια χαρά είναι το home button με ή χωρίς το mod

Edit: πριν λίγο το τσέκαρα με φίλου που δεν έχει περάσει ποτέ κανένα mod και είναι ακριβώς το ίδιο...

Οπότε για μένα τουλάχιστον η όποια καθυστέρηση υυπάρχει (μόνο με το home button γιατί οι υπόλοιπες επιλογές ανταποκρίνονται αμέσως) είναι μάλλον placebo.

Ηρακλής!

• 4 weeks later...
[ROM][7.1.1][PIXEL 2XL HYBRID] Taimen 1.1 Ισως η πιο στοκ βανιλλια ROM που βρηκα δεν την δοκιμασα προσωπικα αλλα δειχνει να ναι καλη αν θελει καποιος να εχει κατι σαν το Pixel 2 XL με καθαρο Android.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα, αν όχι τότε ας μεταφερθει!

Στην προηγούμενη συσκευή μου (Honor Note 8) είχα θέμα με τον συγχρονισμό των επαφών απο/προς το Gmail.

Το ίδιο συνεχίζεται και στο GNote. Έκανα αντιγραφή την παλιά συσκευή στην νέα μέσω του καλωδίου που υπάρχει στο κουτί του note.

Παίζει να σχετίζεται αυτό; Δεν είχα θέμα σε καμία άλλη συσκευή Android παλαιότερα παρα μόνο στα δύο Note (Galaxy και Honor).

Δημήτρης

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα, αν όχι τότε ας μεταφερθει!

Στην προηγούμενη συσκευή μου (Honor Note 8) είχα θέμα με τον συγχρονισμό των επαφών απο/προς το Gmail.

Το ίδιο συνεχίζεται και στο GNote. Έκανα αντιγραφή την παλιά συσκευή στην νέα μέσω του καλωδίου που υπάρχει στο κουτί του note.

Παίζει να σχετίζεται αυτό; Δεν είχα θέμα σε καμία άλλη συσκευή Android παλαιότερα παρα μόνο στα δύο Note (Galaxy και Honor).

Κανονικα πρεπει :

1. Συνχρονισμος χειροκίνητα τις επαφες στο παλαιο κινητο (ελενχοντας οτι οντως εγινε και πότε, γράφει και ωρα).

Ετσι πλεον εισαι σιγουρος οτι οντως έχουν παει η επαφες σου οπως ειναι τωρα στο Google.

2.Πας μετα στο νεο κινητο και ξανα κανεις το ιδιο (ξανα ελενχεις οτι οντως εγινε και τι ωρα. Συχνα θα σου πει πχ οτι υπηρξε πρόβλημα και δεν εγινε) . Θα έρθουν μια χαρα οι επαφες σου.

Αν δεν κανεις κάποιο απο τα 2,μπορει να υπάρξει θεμα.

Έχοντας χόμπι τις custom rom, (καθε φορα φαίνεται νεο κινητο), αλλα και έχοντας πολλές συσκευές, εχω κανει αυτη τη διαδικασία μπορεί και 1000 φορες εδω και χρονια χωρις να χασω επαφη. Πρώτα εχανα.

Αν μετα απο αυτο εξακολουθείς να χανεις επαφες, κατι δεν παει καλα γενικότερα με το λογαριασμό σου και θέλει πολύ ψάξιμο.

Edit. 99% το πρόβλημα οφείλεται στην παλαια συσκευή. Δεν ανεβηκαν ποτέ ολες οι επαφες σου στο Google, και φυσιολογικά η νεα συσκευή κατεβασε οτι ειχε ανεβει (οπου λειπαν επαφες),

Δεν φταίει το νοτε 8 δηλαδή..

Δοκιμάσε να κανεις τωρα αυτο που λεω. Πρωτα στην παλαια, και μετα στη νεα.

Απο εκει και περα, αν έχεις δημιουργήσει ομαδες επαφων κλπ, ελενξε οτι η νεα συσκευή τις προβαλει ολες.

Edited by sosimple2

Σίγουρα δεν οφείλεται στο Note. Το Honor τελευταία φορά συγχρόνισε κάποια στιγμή τον Μάιο (!), έκτοτε τίποτα. Έπαιρνα Backup τις επαφές και τις ανέβαζα στο Gmail.

Σκέφτομαι μήπως δεν έπρεπε να κάνω αντίγραφη του παλιού τηλεφώνου στο νέο αλλά να στήσω από την αρχή το 8αρι..

Δημήτρης

• 2 weeks later...

Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής call.app σε κάποιους δεν θα λειτουργεί το mod REQUELINE big photo όπου μεγαλώνει την φωτογραφία αυτού που σας καλεί...

Για να ξανά λειτουργήσει θα πρέπει :

Να απεγκαταστησετε το παλιό mod, επανάκινηση

Ξανά περνάτε το mod, επανάκινηση

Στα καπάκια ξανά περνάτε το mod και θα πρέπει να λειτουργεί όπως πριν

• The title was changed to [Note 8] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις/ Εφαρμογές